Nizozemci poceli servirati gladnu osvetu drzavama koje su bile protiv njih na EU sastanku.Prvo nama
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Nizozemci poceli servirati gladnu osvetu drzavama koje su bile protiv njih na EU sastanku.Prvo nama
Itekako imaju argumente. Podatki su vam izrazito neugodni.vuksadinare wrote:argumenti im i nisu nesto sto drzi vodu...jos ih drzi ljutnja...
Učinili bi to i Austrijci već odavno (kad ste prešli +10/100,000)
da je(vjerovali ili ne) i Slovenija na to pristala.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Nizozemci poceli servirati gladnu osvetu drzavama koje su bile protiv njih na EU sastanku.Prvo nama
plenki je gotovEroo wrote:Itekako imaju argumente. Podatki su vam izrazito neugodni.vuksadinare wrote:argumenti im i nisu nesto sto drzi vodu...jos ih drzi ljutnja...
Učinili bi to i Austrijci već odavno (kad ste prešli +10/100,000)
da je(vjerovali ili ne) i Slovenija na to pristala.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ero jesi ti za nizozmce?..krivo ti je sto ih je plenki iscicao..znao sam da si mućak..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ta nisu te već skinuli s respiratora?vuksadinare wrote:ero jesi ti za nizozmce?..krivo ti je sto ih je plenki iscicao..znao sam da si mućak..
Zašto ne vjeruju našem stožeru zaštooooooooo
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Tko su bile Drinske mucenice,koje su cetnici pobili na danasnji dan
» Prvo su par tisuća godina muškarci maltretirali nas, a sad ćemo mi njih
» Index: Ove vijesti koje smo objavili o ratu u Ukrajini nisu bile točne
» Trump zaprijetio da će državama koje odustanu od dolara uvesti carinu od 100 posto
» Počeli se klipovi pod noge bacat...već prvo zasjedanje novog saborskog odbora propalo..mostovci nisu došli..
» Prvo su par tisuća godina muškarci maltretirali nas, a sad ćemo mi njih
» Index: Ove vijesti koje smo objavili o ratu u Ukrajini nisu bile točne
» Trump zaprijetio da će državama koje odustanu od dolara uvesti carinu od 100 posto
» Počeli se klipovi pod noge bacat...već prvo zasjedanje novog saborskog odbora propalo..mostovci nisu došli..
Page 3 of 3