Nizozemci poceli servirati gladnu osvetu drzavama koje su bile protiv njih na EU sastanku.Prvo nama
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Nizozemci poceli servirati gladnu osvetu drzavama koje su bile protiv njih na EU sastanku.Prvo nama
Ja san se nakon kupanja prošeta po mistu i plažama i iša san na onu stranu di su mi stanovi i kako je tu plaža ispod i ima apartmana u toj zoni vidin da je sve puno tako da mi nemamo ni neki preveliki udar na turizam ka šta ima Grčka.
Dođu ljudi s autima , vidija san i belgijske table. Dakle oni su iz Belgije došli ovamo jer su sve aviodestinacije u blokadi.
Turizam jest u kurcu ove godine al nije toliko opet. Dobili pare od eu. Više manje pliva se iznad crte.
Izgurat će se. Vidili smo mi i gore. Navikli smo na ovakve krize. Ne osjećam da se ovdje netko nešto posebno nervira. Možda na jesen al na krize smo naučili.
Ne znam. Nisam Nostradamus. Ne znam ja koliko ljudi imaju kredita i u kakve su se dugove uvalili a računali su na prihod od turizma. To ćemo vidit na jesen al iskreno koga briga. Morali su znat da je turizam nesigurna privredna grana i da kad je dobra godina da se onda nešto stavi u fond za crne dane a to su ovi koji dolaze nakon lita.
U mene je uvik crno pa meni svejedno. Ja sam veseli pesimista.
Dođu ljudi s autima , vidija san i belgijske table. Dakle oni su iz Belgije došli ovamo jer su sve aviodestinacije u blokadi.
Turizam jest u kurcu ove godine al nije toliko opet. Dobili pare od eu. Više manje pliva se iznad crte.
Izgurat će se. Vidili smo mi i gore. Navikli smo na ovakve krize. Ne osjećam da se ovdje netko nešto posebno nervira. Možda na jesen al na krize smo naučili.
Ne znam. Nisam Nostradamus. Ne znam ja koliko ljudi imaju kredita i u kakve su se dugove uvalili a računali su na prihod od turizma. To ćemo vidit na jesen al iskreno koga briga. Morali su znat da je turizam nesigurna privredna grana i da kad je dobra godina da se onda nešto stavi u fond za crne dane a to su ovi koji dolaze nakon lita.
U mene je uvik crno pa meni svejedno. Ja sam veseli pesimista.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Nizozemci poceli servirati gladnu osvetu drzavama koje su bile protiv njih na EU sastanku.Prvo nama
Gdje ti živiš?melkior wrote:Andrej Kenwood Kenon je dobio rijetku priliku da postane državnik u pravom smislu te riječi. Izborio je 22 milijarde eura, osvojio drugi mandat, riješio se opozicije u stranci i baš ništa ga ne priječi da se ozbiljno primi reformi uprave, lokalne samouprave, borbe protiv korupcije, smanjivanje birokracije, ukidanje parafiskalnih nameta. Da rastereti državu od pretjeranog upliva u ekonomiju i ekonomiju i građane od države. Baš ništa ga ne priječi da promijeni izborni zakon, ojača demokratske institucije vlasti. Država i društvo je jaka koliko je jak politički centar. Ne ljevica, ne desnica, nego centar: to u suštini znači 0% ideologije, 100% političke kulture, znanja i sposobnosti.
Ako si pratio predsjedničke i parlamentarne izbore onda bi ti trebalo biti jasno da je i pola od boldanog nemoguće postići.
Mediji i njihov PR je slomio Kolindu, a malo je falilo da se to ne desi i Plekovicu. Da sam vam ja premijer skratio bih vam demokraciju
na Orbanov nivo. Možda i na Erdoganov...
poznavajuci niskozemce znm da su malo veci oportunisti a poneka i zlopamtila...malo je cudno da je ova odluka dosla upravo nakon izglasavanja eu proracuna koji im nije isoa u prilog potpuno i nisu prosle neke njihove inicijative... sigurno je da u one koji su im se usprotivili ili sudjelovali da ne prođu njihovi zahtjevi potpuno je i hrvatska među sotalima...pa ne sumnjam d au ovoj odluci djelom i caruje ta kombinacija..i da nam rute i kompanija na ovakav nacin zele zapapriti da mi nahranili svoj oportunizam...te mjere su mogli izreci i prije...zato je ova odluka bas sada donekle i vjerojatno povezana sa događajima u briselu od prije nekoliko dana
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
argumenti im i nisu nesto sto drzi vodu...jos ih drzi ljutnja...
2015-09-08
...ali i ocekivano je da ce siljit kurac na slabijim clanicama eu-a nego npr.prema njemackoj,francuskoj
2015-09-08
grlic radman kaze da mu je postupak nizozemaca navodno cudan da su tu mjeru donjeli sada kad su znali podatke i prije...n
2015-09-08
jbg...sad su nas uzeli na zub i vjerojatno je za ocekivati da ce nam bacati klipove pod noge neko vrijeme...kao sto to rade nekim clanicama eu-a koji su im s enesto zamjerili poput mađarske,slovacke,bugarske....
2015-09-08
Holandeska ciganija, sad im krivo što su ispušili pregovore pa pizde.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nek pizde, ljudi im se neće svi vraćati...u karantenu stignu i po završetku GO, a tu će se malo bolje paziti i poštivati mjereepikur37 wrote:Holandeska ciganija, sad im krivo što su ispušili pregovore pa pizde.
eurići ostaju :)
Noor wrote:nek pizde, ljudi im se neće svi vraćati...u karantenu stignu i po završetku GO, a tu će se malo bolje paziti i poštivati mjereepikur37 wrote:Holandeska ciganija, sad im krivo što su ispušili pregovore pa pizde.
sveda
a oni što su ostali u nizozemskoj, nek pljunu u šake...trebaju nam te doznake :)
2015-08-06
švedi takajepikur37 wrote:Noor wrote:nek pizde, ljudi im se neće svi vraćati...u karantenu stignu i po završetku GO, a tu će se malo bolje paziti i poštivati mjereepikur37 wrote:Holandeska ciganija, sad im krivo što su ispušili pregovore pa pizde.
sveda
a oni što su ostali u nizozemskoj, nek pljunu u šake...trebaju nam te doznake :)
...nizozemci ne vole kad im nesto ne prođe...nije to novost...no problem je kad perfidno pokusvaju vratiti milo za drago na nekim drugim poljima...stoga ovakav nacin odnosa među clanicama eu-a nije dobar...niti moze stabilizirati eu...sto bi se desilo kad bi svi poceli kapricirati onim drugima i bacati klipove zato sto nije prosao neki tvoj prijedlog...onda eu nema svrhe postojati...evo dam ruke da znam da c enizozemci biti prvi koji ce stavljati veto na neke odluke koje donesu hrvatski eu parlamentarci u eu parlamentu...to je vec viđeno od strane nizozemskih eu parlamentaraca u pitanju mađarske,poljske i bugarske...pa kad ovi predloze neke admandmane eto nizozemaca odmah stavljaju neka ogranicenja,veto..navodeci bezvezna opravdanja i razloge...tako su zakocili neke projekte vazne za ove zemlje
2015-09-08
vuksadinare wrote:...nizozemci ne vole kad im nesto ne prođe...nije to novost...no problem je kad perfidno pokusvaju vratiti milo za drago na nekim drugim poljima...stoga ovakav nacin odnosa među clanicama eu-a nije dobar...niti moze stabilizirati eu...sto bi se desilo kad bi svi poceli kapricirati onim drugima i bacati klipove zato sto nije prosao neki tvoj prijedlog...onda eu nema svrhe postojati...evo dam ruke da znam da c enizozemci biti prvi koji ce stavljati veto na neke odluke koje donesu hrvatski eu parlamentarci u eu parlamentu...to je vec viđeno od strane nizozemskih eu parlamentaraca u pitanju mađarske,poljske i bugarske...pa kad ovi predloze neke admandmane eto nizozemaca odmah stavljaju neka ogranicenja,veto..navodeci bezvezna opravdanja i razloge...tako su zakocili neke projekte vazne za ove zemlje
sta rec, nizozemski supci
2015-08-06
sistem...on se smije borit za svoj interes ti ne...ako se usprotivis dobit ces osvetu...oni kao fol među najvecim zagovornicima eu-a a rade sve suprotno...a u biti im je plan 'dvije eu'...bogate clanice za sebe a ovi drgi snađite se mili moji bez nasepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...nizozemci ne vole kad im nesto ne prođe...nije to novost...no problem je kad perfidno pokusvaju vratiti milo za drago na nekim drugim poljima...stoga ovakav nacin odnosa među clanicama eu-a nije dobar...niti moze stabilizirati eu...sto bi se desilo kad bi svi poceli kapricirati onim drugima i bacati klipove zato sto nije prosao neki tvoj prijedlog...onda eu nema svrhe postojati...evo dam ruke da znam da c enizozemci biti prvi koji ce stavljati veto na neke odluke koje donesu hrvatski eu parlamentarci u eu parlamentu...to je vec viđeno od strane nizozemskih eu parlamentaraca u pitanju mađarske,poljske i bugarske...pa kad ovi predloze neke admandmane eto nizozemaca odmah stavljaju neka ogranicenja,veto..navodeci bezvezna opravdanja i razloge...tako su zakocili neke projekte vazne za ove zemlje
2015-09-08
pa onda nek recu jesmo li nekakva zajednica ili nismo...ako nismo molim lijepo..nedexit ili u suprotnom postaviti eu na nekim drugim temeljima jer ovo nema smisla
2015-09-08
vuksadinare wrote:sistem...on se smije borit za svoj interes ti ne...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:...nizozemci ne vole kad im nesto ne prođe...nije to novost...no problem je kad perfidno pokusvaju vratiti milo za drago na nekim drugim poljima...stoga ovakav nacin odnosa među clanicama eu-a nije dobar...niti moze stabilizirati eu...sto bi se desilo kad bi svi poceli kapricirati onim drugima i bacati klipove zato sto nije prosao neki tvoj prijedlog...onda eu nema svrhe postojati...evo dam ruke da znam da c enizozemci biti prvi koji ce stavljati veto na neke odluke koje donesu hrvatski eu parlamentarci u eu parlamentu...to je vec viđeno od strane nizozemskih eu parlamentaraca u pitanju mađarske,poljske i bugarske...pa kad ovi predloze neke admandmane eto nizozemaca odmah stavljaju neka ogranicenja,veto..navodeci bezvezna opravdanja i razloge...tako su zakocili neke projekte vazne za ove zemlje
Tocno!
Al vidi kurca, nismo ni mi vise toliko iskompleksirane budale da bi svaku sracku sa zapada gutali I poklopili se usima.
A oni su sad uvredjeni I povredjeni...nabijem ih :)
2015-08-06
...za neko vrijeme ce nam raditi spacke ovisno kako cemo se mi postaviti...ako se postavimo tako da ne zelimo da nas zajebavaju zajebavat ce nas kao i mađare i bugare vec deset i vise godinaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:sistem...on se smije borit za svoj interes ti ne...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:...nizozemci ne vole kad im nesto ne prođe...nije to novost...no problem je kad perfidno pokusvaju vratiti milo za drago na nekim drugim poljima...stoga ovakav nacin odnosa među clanicama eu-a nije dobar...niti moze stabilizirati eu...sto bi se desilo kad bi svi poceli kapricirati onim drugima i bacati klipove zato sto nije prosao neki tvoj prijedlog...onda eu nema svrhe postojati...evo dam ruke da znam da c enizozemci biti prvi koji ce stavljati veto na neke odluke koje donesu hrvatski eu parlamentarci u eu parlamentu...to je vec viđeno od strane nizozemskih eu parlamentaraca u pitanju mađarske,poljske i bugarske...pa kad ovi predloze neke admandmane eto nizozemaca odmah stavljaju neka ogranicenja,veto..navodeci bezvezna opravdanja i razloge...tako su zakocili neke projekte vazne za ove zemlje
Tocno!
Al vidi kurca, nismo ni mi vise toliko iskompleksirane budale da bi svaku sracku sa zapada gutali I poklopili se usima.
A oni su sad uvredjeni I povredjeni...nabijem ih :)
2015-09-08
nekako mi drago da je ovako postupila nizozemska,danska,belgija,finska,svedska...ponasaju se tako kao 'po kaj ste onda ulazili ako nas nece slusati i necete biti zadovoljni kad vam udijelimo milostinju'..osobno sam da se eu transformira u dvije mozda tri cjeline...i da se djeluje zajedno kontra ovih...i stiti svoj interes znajuci da imas nekog iza leđa da te podrzi...ovako ovisiti o ćeifu nizozemaca,svaba,sveda,danaca,francuza je bezveze...a nisi siguran da li imas iza sebe ove van tog kruga...ustanovima zajednicke fondove sa onima koji su na istoj valnoj duzini..pa koliko dobijemo dobijemo ali nas bar nece zajebavati i bacati klipove kao sto ovi rade da nam sjebu turisticku sezonu...
2015-09-08
i nije samo u pitanju novac..sa ovim su nizozemci pokazali da nece biti solidarni sa tobom i po nekim drugim pitanjima ako ti zagusti...vec sistem..'sam si pa se snalazi mi gledamo sebe'...bio je trump u pravu kad je govorio da je eu trula unutar sebe i da svatko gleda svoja posla...
2015-09-08
a ovo slavlje eu birokracije je izgledalo kao da sedavljenik jedva spasio od utapanja...ali nije do kraja spasen...vec neko vrijeme njemacka i francuska soliraju i dajuinicijative u svoje ime i za svoje interese...dobro to naa trenuto dijelom ide na ruku...ali dokle?..nece merkel i macron biti vjecno na celu...ostale zemlje poput nizozemske,svedske,danske a pogotovo austrije vise su deklarativno za jedinstvo eu nego stavrno stopokazuju svojim potezima...kod njih su na celo dosle vlade i premijeri koji su vise euskeptici nego eufili...dijelom i rasisticki raspolozeni...sve u svemu doista treba postaviti pitanje do kad moze eu funkcionirati na ovakvom principu...mozda je ovo posljendji takav proracun izglsan u briselu s obzirom na nikad ostrija zatezanja i svađe
2015-09-08
Itekako imaju argumente. Podatki su vam izrazito neugodni.vuksadinare wrote:argumenti im i nisu nesto sto drzi vodu...jos ih drzi ljutnja...
Učinili bi to i Austrijci već odavno (kad ste prešli +10/100,000)
da je(vjerovali ili ne) i Slovenija na to pristala.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Tko su bile Drinske mucenice,koje su cetnici pobili na danasnji dan
» Prvo su par tisuća godina muškarci maltretirali nas, a sad ćemo mi njih
» Index: Ove vijesti koje smo objavili o ratu u Ukrajini nisu bile točne
» Trump zaprijetio da će državama koje odustanu od dolara uvesti carinu od 100 posto
» Počeli se klipovi pod noge bacat...već prvo zasjedanje novog saborskog odbora propalo..mostovci nisu došli..
» Prvo su par tisuća godina muškarci maltretirali nas, a sad ćemo mi njih
» Index: Ove vijesti koje smo objavili o ratu u Ukrajini nisu bile točne
» Trump zaprijetio da će državama koje odustanu od dolara uvesti carinu od 100 posto
» Počeli se klipovi pod noge bacat...već prvo zasjedanje novog saborskog odbora propalo..mostovci nisu došli..
Page 2 of 3