Nizozemci poceli servirati gladnu osvetu drzavama koje su bile protiv njih na EU sastanku.Prvo nama
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Nizozemci poceli servirati gladnu osvetu drzavama koje su bile protiv njih na EU sastanku.Prvo nama
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/nizozemci-masovno-odlaze-iz-istre-zbog-preporuka-svoje-vlade-ali-ne-svi-nista-nas-nece-otjerati-15009741
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Nizozemci poceli servirati gladnu osvetu drzavama koje su bile protiv njih na EU sastanku.Prvo nama
Rute zlopamtilo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Nizozemci poceli servirati gladnu osvetu drzavama koje su bile protiv njih na EU sastanku.Prvo nama
A ništa neka idu i prihvate se posla, čekamo njihove doznake prema onome što su podpisali :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ništa, sve je gotovo, dolazi Škoro na leđima Nizozemaca...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
mobiu$ wrote:GOTOV SI PLENKI
sve mu se raspada....svi će se razočarati...idu novi izbori, Škoro precjednik.
Al pazi sutra ujutro, negdje oko 6, 6 i 30...novi val inspiracije našeg vučka...
Novi dan nova nada :D i tako svaki dan narednih 4 godine
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Europski Kinezi.
Nek se ljute al nek plate.epikur37 wrote:A ništa neka idu i prihvate se posla, čekamo njihove doznake prema onome što su podpisali :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Serviraju osvetu nizozemci, gotovi smo. Škoro sad dolazi i pada vlada.mobiu$ wrote:GOTOV SI PLENKI
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Postoje podaci na internetu.
Prošle godine je Britanija otplatila ratni dug US iz drugog rata.
Put za pakao popločen je dobrim željama
Prošle godine je Britanija otplatila ratni dug US iz drugog rata.
Put za pakao popločen je dobrim željama
2014-12-30
veber wrote:Postoje podaci na internetu.
Da si samo ovo napisao, otišao bi gore u legende najjačih postova. ;)
Guest- Guest
Lotka pa mi bu sr kako je krenulo počeli grlit.mobiu$ wrote:veber wrote:Postoje podaci na internetu.
Da si samo ovo napisao, otišao bi gore u legende najjačih postova. ;)
Na internetu imaš sve.
2014-12-30
Andrej Kenwood Kenon je dobio rijetku priliku da postane državnik u pravom smislu te riječi. Izborio je 22 milijarde eura, osvojio drugi mandat, riješio se opozicije u stranci i baš ništa ga ne priječi da se ozbiljno primi reformi uprave, lokalne samouprave, borbe protiv korupcije, smanjivanje birokracije, ukidanje parafiskalnih nameta. Da rastereti državu od pretjeranog upliva u ekonomiju i ekonomiju i građane od države. Baš ništa ga ne priječi da promijeni izborni zakon, ojača demokratske institucije vlasti. Država i društvo je jaka koliko je jak politički centar. Ne ljevica, ne desnica, nego centar: to u suštini znači 0% ideologije, 100% političke kulture, znanja i sposobnosti.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pa nije blesav. Nije blesav pa će uništavat svoje biračko tijelo. Neke kozmetičke promjene će napraviti al će u osnovi broj ostat isti. Može se jedino povećat.melkior wrote:Andrej Kenwood Kenon je dobio rijetku priliku da postane državnik u pravom smislu te riječi. Izborio je 22 milijarde eura, osvojio drugi mandat, riješio se opozicije u stranci i baš ništa ga ne priječi da se ozbiljno primi reformi uprave, lokalne samouprave, borbe protiv korupcije, smanjivanje birokracije, ukidanje parafiskalnih nameta. Da rastereti državu od pretjeranog upliva u ekonomiju i ekonomiju i građane od države. Baš ništa ga ne priječi da promijeni izborni zakon, ojača demokratske institucije vlasti. Država i društvo je jaka koliko je jak politički centar. Ne ljevica, ne desnica, nego centar: to u suštini znači 0% ideologije, 100% političke kulture, znanja i sposobnosti.
2014-04-11
A možda bi, da ide u takve promjene, dobio još veći broj glasova na sljedećim izborima. Onih koji inače na svakim izborima ostanu doma.RayMabus wrote:Pa nije blesav. Nije blesav pa će uništavat svoje biračko tijelo. Neke kozmetičke promjene će napraviti al će u osnovi broj ostat isti. Može se jedino povećat.melkior wrote:Andrej Kenwood Kenon je dobio rijetku priliku da postane državnik u pravom smislu te riječi. Izborio je 22 milijarde eura, osvojio drugi mandat, riješio se opozicije u stranci i baš ništa ga ne priječi da se ozbiljno primi reformi uprave, lokalne samouprave, borbe protiv korupcije, smanjivanje birokracije, ukidanje parafiskalnih nameta. Da rastereti državu od pretjeranog upliva u ekonomiju i ekonomiju i građane od države. Baš ništa ga ne priječi da promijeni izborni zakon, ojača demokratske institucije vlasti. Država i društvo je jaka koliko je jak politički centar. Ne ljevica, ne desnica, nego centar: to u suštini znači 0% ideologije, 100% političke kulture, znanja i sposobnosti.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ma neće on ništa. Nije blesav.
2014-04-11
Ako će ovi idioti sa zapada davat pare svaki put kad nam turizam potone onda nam i ne trebaju reforme jer je javni sektor osiguran od požara i poplava u vidu eu pomoći u kriznim situacijama.
Nema ni potrebe za reformama ako je to tako a očito je.
Nema ni potrebe za reformama ako je to tako a očito je.
2014-04-11
Nek se Marić bavi s time kako će održat proračun iznad vode. Sad je dobio neke eu novce s ovim dogovorom pa mu je lakše to dovest u neku ravan da izlaz ulaz bude na nuli.
Sasvim mi je svejedno oće li ić radit reforme il neće ove četiri godine. To me se uopće ne tiče.
Sasvim mi je svejedno oće li ić radit reforme il neće ove četiri godine. To me se uopće ne tiče.
2014-04-11
Ja san se nakon kupanja prošeta po mistu i plažama i iša san na onu stranu di su mi stanovi i kako je tu plaža ispod i ima apartmana u toj zoni vidin da je sve puno tako da mi nemamo ni neki preveliki udar na turizam ka šta ima Grčka.
Dođu ljudi s autima , vidija san i belgijske table. Dakle oni su iz Belgije došli ovamo jer su sve aviodestinacije u blokadi.
Turizam jest u kurcu ove godine al nije toliko opet. Dobili pare od eu. Više manje pliva se iznad crte.
Izgurat će se. Vidili smo mi i gore. Navikli smo na ovakve krize. Ne osjećam da se ovdje netko nešto posebno nervira. Možda na jesen al na krize smo naučili.
Ne znam. Nisam Nostradamus. Ne znam ja koliko ljudi imaju kredita i u kakve su se dugove uvalili a računali su na prihod od turizma. To ćemo vidit na jesen al iskreno koga briga. Morali su znat da je turizam nesigurna privredna grana i da kad je dobra godina da se onda nešto stavi u fond za crne dane a to su ovi koji dolaze nakon lita.
U mene je uvik crno pa meni svejedno. Ja sam veseli pesimista.
Dođu ljudi s autima , vidija san i belgijske table. Dakle oni su iz Belgije došli ovamo jer su sve aviodestinacije u blokadi.
Turizam jest u kurcu ove godine al nije toliko opet. Dobili pare od eu. Više manje pliva se iznad crte.
Izgurat će se. Vidili smo mi i gore. Navikli smo na ovakve krize. Ne osjećam da se ovdje netko nešto posebno nervira. Možda na jesen al na krize smo naučili.
Ne znam. Nisam Nostradamus. Ne znam ja koliko ljudi imaju kredita i u kakve su se dugove uvalili a računali su na prihod od turizma. To ćemo vidit na jesen al iskreno koga briga. Morali su znat da je turizam nesigurna privredna grana i da kad je dobra godina da se onda nešto stavi u fond za crne dane a to su ovi koji dolaze nakon lita.
U mene je uvik crno pa meni svejedno. Ja sam veseli pesimista.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Tko su bile Drinske mucenice,koje su cetnici pobili na danasnji dan
» Prvo su par tisuća godina muškarci maltretirali nas, a sad ćemo mi njih
» Index: Ove vijesti koje smo objavili o ratu u Ukrajini nisu bile točne
» Trump zaprijetio da će državama koje odustanu od dolara uvesti carinu od 100 posto
» Počeli se klipovi pod noge bacat...već prvo zasjedanje novog saborskog odbora propalo..mostovci nisu došli..
» Prvo su par tisuća godina muškarci maltretirali nas, a sad ćemo mi njih
» Index: Ove vijesti koje smo objavili o ratu u Ukrajini nisu bile točne
» Trump zaprijetio da će državama koje odustanu od dolara uvesti carinu od 100 posto
» Počeli se klipovi pod noge bacat...već prvo zasjedanje novog saborskog odbora propalo..mostovci nisu došli..
Page 1 of 3