Iz jame Jazovka ekshumirano 814 žrtava
Page 9 of 20
Page 9 of 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Re: Iz jame Jazovka ekshumirano 814 žrtava
miha, kako je umro? Pa nije bio star, negdje cca moje godište?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Bezobrazan pajdo koji misli ako im nismo skršili zapadni dio RS da ta opcija nije više u planu.marcellus wrote:inače što je bilo s prijavom gospodina četnika ne znam, pretpostavljam da su ipak u dorhu imali toliko mozga da je odbace... makar, čudno za njih
Oni će se sami samopojebat.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jeli zločin u Škabrnji i Vukovaru,dokaz vojne nemoći RH ?RayMabus wrote:Slavljenje ?סמאל wrote:Dobro, kad smo to razjasnili,kako Galaktička Federacija nema nikakvo stajalište oko događanja u WW2.
Dakle,slavljenje komunističkog zločina u Krašiću je tvoj osobni stav a ne Galaktičke Federacije,ili se varam ?
Ne nego neće ustaše kmečat kako je to masovna grobnica 45 nego je to dokaz vojne nemoći NDH jer je vojna pobjeda partizana na rubu Zagreba 1 i 2 siječnja 43
Ne želim da velićaju NDH nego da se zna koliko je jadna vojno bila čak i prije pada Italije
Ne to slavit
To je moja poruka
A isto tako ne i slavit komunističke zločine jer su tu također i ranjenici i civili iz 45
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
mobiu$ wrote:jasambrend wrote:
Hrvatsko zapovjedništvo i srpsko junaštvo... dva najveća mita DR-a...
Probao brend izjednačiti...
Brend, dobro je Hajduk prošao s Rijekom na Poljudu, brend. Brend, super je prošla Skupština Hajduka, brend.
Možete upinjati "igrama moći" koliko hoćete, ali Hajduk vam je svima svjetlosnim miljama nedostižan... ne sekiraj se za bile puno...
darth_vader-
2014-04-17
imaš pravo, našao sam čitulju, umro 2016... a Bože moj... pa taj čovjek je bio jak ko bik
סמאל wrote:Ne sumnjam ja u Srbe,oni bi rado opet Srbovali,ali ne znam što bi se trebalo dogodit na svjetskoj ili europskoj sceni,da bi se oni osokolili i opet ratovali.
Ne znam ni ja, al znam da će probat, kad tad. Jebiga, kad si kojot... ono, znaš, kojot, ptica trkačica, gravitacija...
Galaktičar po običaju,zacrta sebi nešto u onu svoju tvrdoglavu glavu,te svim silama nastoji prikazat kao neupitnu istinu,uopće ne uzimajući kontekst vremena i situacije.
Jesi li ti ikad bio na Žumberaku,poznaješ li okruženje,te i jesu li ti poznate sve okolnosti tog događaja.
Kad višestruko brojniji partizani pobjede vojsku NDH,onda ti je to slaba moć NDH a kad malobrojne ustaše na Kupresu do nogu potuku partizansko četničke snage,šta je onda to?
Ratovi na ovim prostorima su specifični,pogotovu jer je međusobno ratovalo stanovništvo koji su prije toga živili zajedno,poznavali se.
Jesi li ti ikad bio na Žumberaku,poznaješ li okruženje,te i jesu li ti poznate sve okolnosti tog događaja.
Kad višestruko brojniji partizani pobjede vojsku NDH,onda ti je to slaba moć NDH a kad malobrojne ustaše na Kupresu do nogu potuku partizansko četničke snage,šta je onda to?
Ratovi na ovim prostorima su specifični,pogotovu jer je međusobno ratovalo stanovništvo koji su prije toga živili zajedno,poznavali se.
2015-07-23
mobiu$ wrote:Jebo COVID-19, ekonomsku krizu, odlazak Megglea, sredstva iz fondova EU, reformu javne uprave i lokalne i regionalne samouprave, cjelovito rješenje za dubioze u zdravstvu, obnovu Grada Zagreba, ulazak u Schengen i eurozonu (??), OECD...
To oporbi nije napeto, tu nemaju što za reći.
E, ali 1945! Da nema 1945, 90% političara ne bi ni bilo u politici.
Ma pusti to, bavimo se 1945
Na stranu što sam za to da se svi ukopaju i imaju spomenike stradanju, kao što recimo rade Rusi i Nijemci jedni kod drugih.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
meni je mike tajson legenda.marcellus wrote:סמאל wrote:Ne sumnjam ja u Srbe,oni bi rado opet Srbovali,ali ne znam što bi se trebalo dogodit na svjetskoj ili europskoj sceni,da bi se oni osokolili i opet ratovali.
Ne znam ni ja, al znam da će probat, kad tad. Jebiga, kad si kojot... ono, znaš, kojot, ptica trkačica, gravitacija...
2014-12-30
mislim da je neki dan bila komemoracija za njemačke padobrance koji su osvajali maltu i cipar.Hektorović wrote:mobiu$ wrote:Jebo COVID-19, ekonomsku krizu, odlazak Megglea, sredstva iz fondova EU, reformu javne uprave i lokalne i regionalne samouprave, cjelovito rješenje za dubioze u zdravstvu, obnovu Grada Zagreba, ulazak u Schengen i eurozonu (??), OECD...
Na stranu što sam za to da se svi ukopaju i imaju spomenike stradanju, kao što recimo rade Rusi i Nijemci jedni kod drugih.
briti i nijemci zajedno položili vjence
japanci i ameri zajedno obilježavaju iwo jimu.
ratovi prestaju.
2014-12-30
Hektorović wrote:mobiu$ wrote:Jebo COVID-19, ekonomsku krizu, odlazak Megglea, sredstva iz fondova EU, reformu javne uprave i lokalne i regionalne samouprave, cjelovito rješenje za dubioze u zdravstvu, obnovu Grada Zagreba, ulazak u Schengen i eurozonu (??), OECD...
pa na sreću i nebavimo se tim stavrima
to je bitno političkoj radikalnoj margini
kakao desno pravaškoj tako lijevo jugoslavenskoj...
većina ipak gleda ove stvari koje su gore navedene a i izbori iz godine u godinu to pokaztuju
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
marcellus wrote:Ringo10 wrote:potcjenjuješ srpsku glupost, a ona nas je spasila u ratu
s onom premoći u oružju i saveznicima i međunarodnoj podršci i svemu trebali su nas zgazit za max tjedan dana.
svatko drugi osim njih bi uspio.
Treba jednu stvar ispraviti, naime JNA jest imala puno tehnike ali je ta tehnika uglavnom bila jako zastarjela, doktrine na razini WW2, dok se od strane zapada 1991 vodio net centric Warfare po Kuvajtu, JNA su vodili kadrovi iz WW2.
Isto tako JNA nije bila 3. Vojska europe, u biti po realnoj snazi bila je oko 10tog mjesta, a na ratu u Sloveniji doslovno se raspala.
Nažalost do napada na HR dovoljno se reorganizirana kao velikosrpska udarna šaka, no nikako nisu prevladali probleme manjka ljudstva, loše taktike, lošeg taktičkog obavještajnog rada (pucali su puno, no jako malo i pogađali tamo gdje je trebalo jer nisu znali gdje smo).
Za razliku od njih, HV je imala potpuno obavještajni uvod u realnom vremenu tijekom Oluje, sa za to vrijeme vrhunskim dronovima. To odmah znači jako efektivnu artiljeriju, efektivne proboje.
2018-04-10
Da ne budem krivo shvaćen,ne pravdam ni na koji način Jasenovac,ali što se sve događalo prije Jasenovca,žandari,kasnije ,,kraljevska vojska u otadžbini,počeli su s pokoljima nad hrvatskim stanovnicima prije nego što je Jasenovac postojao u ideji a ne u izvedbi.marcellus wrote:סמאל wrote:Ne sumnjam ja u Srbe,oni bi rado opet Srbovali,ali ne znam što bi se trebalo dogodit na svjetskoj ili europskoj sceni,da bi se oni osokolili i opet ratovali.
Počnu Srbovat čim im se ukaže prilika kako 41.tak i 91.ne bi bilo ništa čudno da to ponove opet,doduše,možda ne u Hrvatskoj,oni će uvijek napadat slabije i otimat gdje mogu,ali to je njihov genetski kod,vjerojatno usađen preko 500 godišnjeg osmanlijskog prava prve bračne noći.
2015-07-23
epikur37 wrote:
većina ipak gleda ove stvari koje su gore navedene a i izbori iz godine u godinu to pokaztuju
Jako glasne margine
zato su i šokirani uspjehom tihog i umjerenog Plenkija
2018-04-10
veber wrote:mislim da je neki dan bila komemoracija za njemačke padobrance koji su osvajali maltu i cipar.Hektorović wrote:mobiu$ wrote:Jebo COVID-19, ekonomsku krizu, odlazak Megglea, sredstva iz fondova EU, reformu javne uprave i lokalne i regionalne samouprave, cjelovito rješenje za dubioze u zdravstvu, obnovu Grada Zagreba, ulazak u Schengen i eurozonu (??), OECD...
ratovi prestaju.
Kod nas nije bija rat, nego poslijeratno iživljavanje koje je trajalo desetljećima... rat se vodio po zna se kojim frontovima... ovdje je bilo samo klanja iživljavanja i ničeg više...na svim stranama.
darth_vader-
2014-04-17
možemo se mi do sutra. eu je odredila cenzuse.Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Jako glasne margine
zato su i šokirani uspjehom tihog i umjerenog Plenkija
briti su popušili kurčinu.
bmw potiho preselio pogone u nizozemsku.
plenki poslovično laže, stvar je u povišenju fonda.
proporcionalno dobiješ i dalje postotak.
i to je to.
sve ćemo mi vratiti.
nitko ne posuđuje iz altruizma.
2014-12-30
veber wrote:mislim da je neki dan bila komemoracija za njemačke padobrance koji su osvajali maltu i cipar.
ratovi prestaju.
E pa to, neki dan vidim predjednica Njemačke komisije za održavanje grobova pričala kako su nastavili raditi po Rusiji unatoč COVID-u i kako se održavaju i Ruski grobovi u Njemačkoj.
Rusi puštaju Njemce da još uvijek iskopavaju svoje poginule po Rusiji, podižu im komemorativne spomenike. Isto tako rade i Rusi po Njemačkoj, i unatoč svemu nema nikakve frke, nikakve politizacije, nitko ne ruši spomenike niti postavlja ikakva pitanja...
2018-04-10
kako kolega forumaš veli, trebali smo ih sve pobit.jasambrend wrote:veber wrote:mislim da je neki dan bila komemoracija za njemačke padobrance koji su osvajali maltu i cipar.Hektorović wrote:mobiu$ wrote:Jebo COVID-19, ekonomsku krizu, odlazak Megglea, sredstva iz fondova EU, reformu javne uprave i lokalne i regionalne samouprave, cjelovito rješenje za dubioze u zdravstvu, obnovu Grada Zagreba, ulazak u Schengen i eurozonu (??), OECD...
ratovi prestaju.
Kod nas nije bija rat, nego poslijeratno iživljavanje koje je trajalo desetljećima... rat se vodio po zna se kojim frontovima... ovdje je bilo samo klanja iživljavanja i ničeg više...na svim stranama.
sveti sava bi ih kasnije razvrstao.
a, haag ko haag.
tko živ tko mrtav.
završiš u švedskoj i žališ se da je PS4 spor i da nemaš internet i da je izašao novi call of duty wareframe i da ga onaj binsr ima a ti imaš verziju prije.
onda se pobune zeleni i ti dobiješ zadnju inačicu.
2014-12-30
zato se otvaraju spisi u trećoj generaciji.Hektorović wrote:veber wrote:mislim da je neki dan bila komemoracija za njemačke padobrance koji su osvajali maltu i cipar.
ratovi prestaju.
E pa to, neki dan vidim predjednica Njemačke komisije za održavanje grobova pričala kako su nastavili raditi po Rusiji unatoč COVID-u i kako se održavaju i Ruski grobovi u Njemačkoj.
Rusi puštaju Njemce da još uvijek iskopavaju svoje poginule po Rusiji, podižu im komemorativne spomenike. Isto tako rade i Rusi po Njemačkoj, i unatoč svemu nema nikakve frke, nikakve politizacije, nitko ne ruši spomenike niti postavlja ikakva pitanja...
grijesi očeva nisu gijesi sinova
2014-12-30
tko će znati... bilo ih je puno, a fasovalo malo...marcellus wrote:je, nećeš vjerovat ali imali su... a sad ko je Pero četnik, njega ne znam osobno, ali vjerojatno ga ti znaš...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
סמאל wrote:Ne sumnjam ja u Srbe,oni bi rado opet Srbovali,ali ne znam što bi se trebalo dogodit na svjetskoj ili europskoj sceni,da bi se oni osokolili i opet ratovali.
Treba moliti Boga da Ameri zauvijek ostanu najjača vojna i ekonomska sila na svijetu, a Rusi, Kinezi i ostali da nikad ne stanu na noge.
To će osigurati da Šiptari zauvijek drže Srbe u šaci. A dok se Srbi muče s njima, nemaju vremena za nas.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 9 of 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Similar topics
» Dan zrtava nacizma i staljinizma se u hrvatskpj zove Dan zrtava jugoslavenskog komunizma
» vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame
» sasa odrezao saraf da bi imao vise lajkova od slovenske jame
» Kapetanu Draganu ugrozen zivot!?Hrvati ga bacili u najdublje jame Lepoglave sa koljacima i mafijasima
» Pucnjava u školi u Francuskoj, ima žrtava
» vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame
» sasa odrezao saraf da bi imao vise lajkova od slovenske jame
» Kapetanu Draganu ugrozen zivot!?Hrvati ga bacili u najdublje jame Lepoglave sa koljacima i mafijasima
» Pucnjava u školi u Francuskoj, ima žrtava
Page 9 of 20