Iz jame Jazovka ekshumirano 814 žrtava
Page 8 of 20
Page 8 of 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Re: Iz jame Jazovka ekshumirano 814 žrtava
Kako nije,ako su negativni vanzemaljci pomagali nacistima,te takođe sudjelovali u programu gdje je dr.Mengele vršio razne pokuse protivne svim prirodnim zakonitostima,zar to nije i vaš rat ?RayMabus wrote:Nije naš rat.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
To je jedna autsiderska frakcija vanzemaljaca koja nije bitna.סמאל wrote:Kako nije,ako su negativni vanzemaljci pomagali nacistima,te takođe sudjelovali u programu gdje je dr.Mengele vršio razne pokuse protivne svim prirodnim zakonitostima,zar to nije i vaš rat ?RayMabus wrote:Nije naš rat.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nije Mengele nego grupa Vril.
Tehnologija.
Tehnologija.
2014-04-11
Operacija Tvrda voda , Norveška
Ako te baš zanima
Psihopata nije dobio atomsku
Ako te baš zanima
2014-04-11
Jebo COVID-19, ekonomsku krizu, odlazak Megglea, sredstva iz fondova EU, reformu javne uprave i lokalne i regionalne samouprave, cjelovito rješenje za dubioze u zdravstvu, obnovu Grada Zagreba, ulazak u Schengen i eurozonu (??), OECD...
To oporbi nije napeto, tu nemaju što za reći.
E, ali 1945! Da nema 1945, 90% političara ne bi ni bilo u politici.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Operacija Tvrda voda , Norveška
Ako te baš zanima
Valjda teška voda, ne tvrda voda...
Šta veliš seks te ne zanima?
Guest- Guest
Pa nije Meved oporba.mobiu$ wrote:Jebo COVID-19, ekonomsku krizu, odlazak Megglea, sredstva iz fondova EU, reformu javne uprave i lokalne i regionalne samouprave, cjelovito rješenje za dubioze u zdravstvu, obnovu Grada Zagreba, ulazak u Schengen i eurozonu (??), OECD...
Ministarstvo branitelja.
2014-04-11
marcellus wrote:Ringo10 wrote:Neceסמאל wrote:Misliš da majčica Srbija ima kapacitet opet stat na te grablje ?marcellus wrote:crvenkasti wrote:
45. smo izgubili, ali 90. smo se trijumfalno vratili. Osvetili smo im se.
nismo, lišo ste prošli, ali stat ćete vi opet na iste grablje, to ne brinem
Toliko debilni i blesavi ipak nisu
A nemaju ni kapaciteta za to
potcjenjuješ srpsku glupost, a ona nas je spasila u ratu
s onom premoći u oružju i saveznicima i međunarodnoj podršci i svemu trebali su nas zgazit za max tjedan dana.
svatko drugi osim njih bi uspio.
Hrvatsko zapovjedništvo i srpsko junaštvo... dva najveća mita DR-a...
darth_vader-
2014-04-17
Da , teška voda. Vidiš kako si ti pametanmobiu$ wrote:RayMabus wrote:Operacija Tvrda voda , Norveška
Ako te baš zanima
Psihopata nije dobio atomsku.
2014-04-11
ma isti kuratz dobiješ bubrežne kamence.mobiu$ wrote:RayMabus wrote:Operacija Tvrda voda , Norveška
Ako te baš zanima
jedni svijetle u mraku dugi su vulgaris.
2014-12-30
Pravilno je teška voda. Al da , isti k za one koji znaju o čemu je riječ.
2014-04-11
jasambrend wrote:
Hrvatsko zapovjedništvo i srpsko junaštvo... dva najveća mita DR-a...
Probao brend izjednačiti...
Brend, dobro je Hajduk prošao s Rijekom na Poljudu, brend. Brend, super je prošla Skupština Hajduka, brend.
Guest- Guest
Prodali su boljem punuđaću.RayMabus wrote:Operacija Tvrda voda , Norveška
Ako te baš zanima
2015-07-23
Ne. Blokirali su psihopatu da ne sprži po planete.סמאל wrote:Prodali su boljem punuđaću.RayMabus wrote:Operacija Tvrda voda , Norveška
Ako te baš zanima
Preokrenili tijek rata
2014-04-11
michaellcmacha wrote:edo je umro prije 4 godine, ako misliš na njega, a moguće misliš na sašu, mislim da je umirovljen... ne sjećam se da su imali ikakve zajebancije sa ratnim zločinima...marcellus wrote:sjećam se kad sam jednom s bivšom bio kod bergera, nije bitno ko je berger... uglavnom, hr. branitelj, negdje tamo oko siska je imao neku kuću, viksu, neki kurac... dođemo ja i bivša jednog dana do njega i žene, veli mi "berger je optužen za ratni zločin".
ulovili su u šumi lokalca, peru četnika, jebiga svi su znali peru, sve su to bili prijeratni susjedi i čak i prijatelji... i ono, pero je bio u četnicima, ovi ga skembali i zajebavali, kao šta ćemo s njim, "ajmo ga ubit"... na kraju su mu naravno kad su ga dobro isprepadali da se ovaj usro i upišo u gaće nabili nogom u guzicu i poslali doma...
prošo rat, pero četnik tužio bergera da je ratni zločinac jer da ga je htio ubit... (inače hrvatina berger je, što mu i prezime govori, sto postotni židov...)
mislim na edu... mislio sam da ga možda znaš. Jebote da sad se sjećam da mi je M. nešto rekla da je umro... a ukurac...
RayMabus wrote:
Da , teška voda. Vidiš kako si ti pametan
Psihopata nije dobio atomsku.
Kako nije, dobio je dvije, i obje bacio čim je stigao.
Zato general Slobodan Praljak ispija otrov na čitanju presude, ali Harry Truman je bio jedan divan i genijalan predsjednik.
U plejadi mnogih, ima tu i nobelovaca
Guest- Guest
je, nećeš vjerovat ali imali su... a sad ko je Pero četnik, njega ne znam osobno, ali vjerojatno ga ti znaš...
Dobro, kad smo to razjasnili,kako Galaktička Federacija nema nikakvo stajalište oko događanja u WW2.
Dakle,slavljenje komunističkog zločina u Krašiću je tvoj osobni stav a ne Galaktičke Federacije,ili se varam ?
Dakle,slavljenje komunističkog zločina u Krašiću je tvoj osobni stav a ne Galaktičke Federacije,ili se varam ?
2015-07-23
Slavljenje ?סמאל wrote:Dobro, kad smo to razjasnili,kako Galaktička Federacija nema nikakvo stajalište oko događanja u WW2.
Ne nego neće ustaše kmečat kako je to masovna grobnica 45 nego je to dokaz vojne nemoći NDH jer je vojna pobjeda partizana na rubu Zagreba 1 i 2 siječnja 43
Ne želim da velićaju NDH nego da se zna koliko je jadna vojno bila čak i prije pada Italije
Ne to slavit
To je moja poruka
A isto tako ne i slavit komunističke zločine jer su tu također i ranjenici i civili iz 45
2014-04-11
inače što je bilo s prijavom gospodina četnika ne znam, pretpostavljam da su ipak u dorhu imali toliko mozga da je odbace... makar, čudno za njih
miha, kako je umro? Pa nije bio star, negdje cca moje godište?
Similar topics
» Dan zrtava nacizma i staljinizma se u hrvatskpj zove Dan zrtava jugoslavenskog komunizma
» vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame
» sasa odrezao saraf da bi imao vise lajkova od slovenske jame
» Kapetanu Draganu ugrozen zivot!?Hrvati ga bacili u najdublje jame Lepoglave sa koljacima i mafijasima
» Pucnjava u školi u Francuskoj, ima žrtava
» vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame
» sasa odrezao saraf da bi imao vise lajkova od slovenske jame
» Kapetanu Draganu ugrozen zivot!?Hrvati ga bacili u najdublje jame Lepoglave sa koljacima i mafijasima
» Pucnjava u školi u Francuskoj, ima žrtava
Page 8 of 20