Iz jame Jazovka ekshumirano 814 žrtava
Page 10 of 20
Page 10 of 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Re: Iz jame Jazovka ekshumirano 814 žrtava
סמאל wrote:Ne sumnjam ja u Srbe,oni bi rado opet Srbovali,ali ne znam što bi se trebalo dogodit na svjetskoj ili europskoj sceni,da bi se oni osokolili i opet ratovali.
Treba moliti Boga da Ameri zauvijek ostanu najjača vojna i ekonomska sila na svijetu, a Rusi, Kinezi i ostali da nikad ne stanu na noge.
To će osigurati da Šiptari zauvijek drže Srbe u šaci. A dok se Srbi muče s njima, nemaju vremena za nas.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
o mamu ti jebem četničku u usta čvaljava... pa na kojem bi vi to polju nas mogli dobiti smradu nepodojeni... s ovo malo sad što imamo tjerali bi vas do crne planine i tamo vas prepustili bugarima da vas dokusure....crvenkasti wrote:סמאל wrote:Ne sumnjam ja u Srbe,oni bi rado opet Srbovali,ali ne znam što bi se trebalo dogodit na svjetskoj ili europskoj sceni,da bi se oni osokolili i opet ratovali.
Treba moliti Boga da Ameri zauvijek ostanu najjača vojna i ekonomska sila na svijetu, a Rusi, Kinezi i ostali da nikad ne stanu na noge.
To će osigurati da Šiptari zauvijek drže Srbe u šaci. A dok se Srbi muče s njima, nemaju vremena za nas.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:o mamu ti jebem četničku u usta čvaljava... pa na kojem bi vi to polju nas mogli dobiti smradu nepodojeni... s ovo malo sad što imamo tjerali bi vas do crne planine i tamo vas prepustili bugarima da vas dokusure....crvenkasti wrote:סמאל wrote:Ne sumnjam ja u Srbe,oni bi rado opet Srbovali,ali ne znam što bi se trebalo dogodit na svjetskoj ili europskoj sceni,da bi se oni osokolili i opet ratovali.
I ja bih to, kao Hrvat, volio.
Međutim, ako odu Ameri, ostat ćemo ko govno na cjedilici.
crvenkasti-
2014-04-17
daj se napuši kurca sam sebi čejenu glupi i budi sretan što su upravo ti ameri zabranili da vas sve potrpamo pod jednu šljivu i preoremo beograd... bijedniče od 9 milijuna početnika niste bili u stanju ni 100 000 ljudi staiti pod oružje jer ste pičke koje su jedino sposobne ljude ubijati kad se predaju i kad im ruke zavežete žicom... jedino što je bilo voljno ući u fajt, ali i to samo ako su bili sigurni u nadmoć u oružju su bili bosanski srbi ali i oni su dobili po repu i bili spremni za put u otadžbinu... samo pogledaj bitku za prijevoj derale i usporedi omjer snaga, broj pohinulih i ranjenih i u konačnici rezultat i ishod fajta gdje su hrvatske i srpske snage bile al pari...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:o mamu ti jebem četničku u usta čvaljava... pa na kojem bi vi to polju nas mogli dobiti smradu nepodojeni... s ovo malo sad što imamo tjerali bi vas do crne planine i tamo vas prepustili bugarima da vas dokusure....crvenkasti wrote:סמאל wrote:Ne sumnjam ja u Srbe,oni bi rado opet Srbovali,ali ne znam što bi se trebalo dogodit na svjetskoj ili europskoj sceni,da bi se oni osokolili i opet ratovali.
2015-08-08
ma razumi ti njega malo, svako jutro je nesretan što postoji RH i taman se nadao da bi nas kovid mogao sjebati kad se odnekud pojavi plenki pun ko brod. Sad će opet morati gristi svoja yaya barem narednih 10 godina, jebiga nije mu lakomichaellcmacha wrote:daj se napuši kurca sam sebi čejenu glupi i budi sretan što su upravo ti ameri zabranili da vas sve potrpamo pod jednu šljivu i preoremo beograd... bijedniče od 9 milijuna početnika niste bili u stanju ni 100 000 ljudi staiti pod oružje jer ste pičke koje su jedino sposobne ljude ubijati kad se predaju i kad im ruke zavežete žicom... jedino što je bilo voljno ući u fajt, ali i to samo ako su bili sigurni u nadmoć u oružju su bili bosanski srbi ali i oni su dobili po repu i bili spremni za put u otadžbinu... samo pogledaj bitku za prijevoj derale i usporedi omjer snaga, broj pohinulih i ranjenih i u konačnici rezultat i ishod fajta gdje su hrvatske i srpske snage bile al pari...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:o mamu ti jebem četničku u usta čvaljava... pa na kojem bi vi to polju nas mogli dobiti smradu nepodojeni... s ovo malo sad što imamo tjerali bi vas do crne planine i tamo vas prepustili bugarima da vas dokusure....crvenkasti wrote:סמאל wrote:Ne sumnjam ja u Srbe,oni bi rado opet Srbovali,ali ne znam što bi se trebalo dogodit na svjetskoj ili europskoj sceni,da bi se oni osokolili i opet ratovali.
michaellcmacha wrote:daj se napuši kurca sam sebi čejenu glupi i budi sretan što su upravo ti ameri zabranili da vas sve potrpamo pod jednu šljivu i preoremo beograd... bijedniče od 9 milijuna početnika niste bili u stanju ni 100 000 ljudi staiti pod oružje jer ste pičke koje su jedino sposobne ljude ubijati kad se predaju i kad im ruke zavežete žicom... jedino što je bilo voljno ući u fajt, ali i to samo ako su bili sigurni u nadmoć u oružju su bili bosanski srbi ali i oni su dobili po repu i bili spremni za put u otadžbinu... samo pogledaj bitku za prijevoj derale i usporedi omjer snaga, broj pohinulih i ranjenih i u konačnici rezultat i ishod fajta gdje su hrvatske i srpske snage bile al pari...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:o mamu ti jebem četničku u usta čvaljava... pa na kojem bi vi to polju nas mogli dobiti smradu nepodojeni... s ovo malo sad što imamo tjerali bi vas do crne planine i tamo vas prepustili bugarima da vas dokusure....crvenkasti wrote:סמאל wrote:Ne sumnjam ja u Srbe,oni bi rado opet Srbovali,ali ne znam što bi se trebalo dogodit na svjetskoj ili europskoj sceni,da bi se oni osokolili i opet ratovali.
Daj, jebote, što si ti? Muškarac ili pička? Ako si muškarac, moraš imati samokontrolu. Psuješ i plačeš ko pizda čim se malo iznerviraš.
crvenkasti-
2014-04-17
ja inače ne psujem, a davno sam rekao kom opsujem majku to znači da bolje da se nikad ne sretnemo jer u reali taj zorom ne bi zorio... eto to se odnosi konkretno na tebe... ovo ostalo je onako reda radi da znaju skotovi da su skotovi...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:daj se napuši kurca sam sebi čejenu glupi i budi sretan što su upravo ti ameri zabranili da vas sve potrpamo pod jednu šljivu i preoremo beograd... bijedniče od 9 milijuna početnika niste bili u stanju ni 100 000 ljudi staiti pod oružje jer ste pičke koje su jedino sposobne ljude ubijati kad se predaju i kad im ruke zavežete žicom... jedino što je bilo voljno ući u fajt, ali i to samo ako su bili sigurni u nadmoć u oružju su bili bosanski srbi ali i oni su dobili po repu i bili spremni za put u otadžbinu... samo pogledaj bitku za prijevoj derale i usporedi omjer snaga, broj pohinulih i ranjenih i u konačnici rezultat i ishod fajta gdje su hrvatske i srpske snage bile al pari...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:o mamu ti jebem četničku u usta čvaljava... pa na kojem bi vi to polju nas mogli dobiti smradu nepodojeni... s ovo malo sad što imamo tjerali bi vas do crne planine i tamo vas prepustili bugarima da vas dokusure....crvenkasti wrote:
Daj, jebote, što si ti? Muškarac ili pička? Ako si muškarac, moraš imati samokontrolu. Psuješ i plačeš ko pizda čim se malo iznerviraš.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ja inače ne psujem, a davno sam rekao kom opsujem majku to znači da bolje da se nikad ne sretnemo jer u reali taj zorom ne bi zorio... eto to se odnosi konkretno na tebe... ovo ostalo je onako reda radi da znaju skotovi da su skotovi...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:daj se napuši kurca sam sebi čejenu glupi i budi sretan što su upravo ti ameri zabranili da vas sve potrpamo pod jednu šljivu i preoremo beograd... bijedniče od 9 milijuna početnika niste bili u stanju ni 100 000 ljudi staiti pod oružje jer ste pičke koje su jedino sposobne ljude ubijati kad se predaju i kad im ruke zavežete žicom... jedino što je bilo voljno ući u fajt, ali i to samo ako su bili sigurni u nadmoć u oružju su bili bosanski srbi ali i oni su dobili po repu i bili spremni za put u otadžbinu... samo pogledaj bitku za prijevoj derale i usporedi omjer snaga, broj pohinulih i ranjenih i u konačnici rezultat i ishod fajta gdje su hrvatske i srpske snage bile al pari...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
o mamu ti jebem četničku u usta čvaljava... pa na kojem bi vi to polju nas mogli dobiti smradu nepodojeni... s ovo malo sad što imamo tjerali bi vas do crne planine i tamo vas prepustili bugarima da vas dokusure....
Jel te jako nerviram?
crvenkasti-
2014-04-17
a gle kad pretjeraš onda odeš na odmor i to je to... a da se sretnemo, u tren oka bi se ohladio.... trajno...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ja inače ne psujem, a davno sam rekao kom opsujem majku to znači da bolje da se nikad ne sretnemo jer u reali taj zorom ne bi zorio... eto to se odnosi konkretno na tebe... ovo ostalo je onako reda radi da znaju skotovi da su skotovi...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:daj se napuši kurca sam sebi čejenu glupi i budi sretan što su upravo ti ameri zabranili da vas sve potrpamo pod jednu šljivu i preoremo beograd... bijedniče od 9 milijuna početnika niste bili u stanju ni 100 000 ljudi staiti pod oružje jer ste pičke koje su jedino sposobne ljude ubijati kad se predaju i kad im ruke zavežete žicom... jedino što je bilo voljno ući u fajt, ali i to samo ako su bili sigurni u nadmoć u oružju su bili bosanski srbi ali i oni su dobili po repu i bili spremni za put u otadžbinu... samo pogledaj bitku za prijevoj derale i usporedi omjer snaga, broj pohinulih i ranjenih i u konačnici rezultat i ishod fajta gdje su hrvatske i srpske snage bile al pari...crvenkasti wrote:
Jel te jako nerviram?
2015-08-08
Crveni, tebi opet dosadno, ha?!
Nista od "Carte d'Or", vidim.
B-^^
Nista od "Carte d'Or", vidim.
B-^^
a, kaj tebi treba da se spuštaš na taj nivo?michaellcmacha wrote:o mamu ti jebem četničku u usta čvaljava... pa na kojem bi vi to polju nas mogli dobiti smradu nepodojeni... s ovo malo sad što imamo tjerali bi vas do crne planine i tamo vas prepustili bugarima da vas dokusure....crvenkasti wrote:סמאל wrote:Ne sumnjam ja u Srbe,oni bi rado opet Srbovali,ali ne znam što bi se trebalo dogodit na svjetskoj ili europskoj sceni,da bi se oni osokolili i opet ratovali.
lik teži kompleksaš.
sin jugo oficira udbe.
i ti ideš na njegov nivo.
u srbiji su ga guzili. pa je živio u malom stanu, a ide u hrvatsku na more pa vrati uložene sokiće.
langzam aba ziher.
lik bu i sutra iskompleksiran.
boli te kiki
2014-12-30
crvenkasti wrote:סמאל wrote:Ne sumnjam ja u Srbe,oni bi rado opet Srbovali,ali ne znam što bi se trebalo dogodit na svjetskoj ili europskoj sceni,da bi se oni osokolili i opet ratovali.
da vam nije bilo amera banja luka bi danas bila hrvatska, trebinje isto
molite Boga za njih jer samo zahvaljujući njima imate što imate, po nama s ove strane drine ne bi imali ništa... a i za onu stranu je pitanje
A bogec, jede na plastičnom stoljnjaku, nemoj gaveber wrote:a, kaj tebi treba da se spuštaš na taj nivo?michaellcmacha wrote:o mamu ti jebem četničku u usta čvaljava... pa na kojem bi vi to polju nas mogli dobiti smradu nepodojeni... s ovo malo sad što imamo tjerali bi vas do crne planine i tamo vas prepustili bugarima da vas dokusure....crvenkasti wrote:סמאל wrote:Ne sumnjam ja u Srbe,oni bi rado opet Srbovali,ali ne znam što bi se trebalo dogodit na svjetskoj ili europskoj sceni,da bi se oni osokolili i opet ratovali.
lik teži kompleksaš.
sin jugo oficira udbe.
u srbiji su ga guzili. pa je živio u malom stanu, a ide u hrvatsku na more pa vrati uložene sokiće.
langzam aba ziher.
boli te kiki
Laki (crvenkasti) je danas malo nervozan, pogodila ga smrt Pantelije ( ove 22 milijarde )marcellus wrote:crvenkasti wrote:סמאל wrote:Ne sumnjam ja u Srbe,oni bi rado opet Srbovali,ali ne znam što bi se trebalo dogodit na svjetskoj ili europskoj sceni,da bi se oni osokolili i opet ratovali.
molite Boga za njih jer samo zahvaljujući njima imate što imate, po nama s ove strane drine ne bi imali ništa... a i za onu stranu je pitanje
Od forumske srbadije neki se uzjebali, eto crveni i pirat, a neki nisu ni dosli nakon te vijesti :)tre wrote:Laki (crvenkasti) je danas malo nervozan, pogodila ga smrt Pantelije ( ove 22 milijarde )marcellus wrote:crvenkasti wrote:סמאל wrote:Ne sumnjam ja u Srbe,oni bi rado opet Srbovali,ali ne znam što bi se trebalo dogodit na svjetskoj ili europskoj sceni,da bi se oni osokolili i opet ratovali.
Liječe rane
di je onaj roby-drobi?
nemačko uzelo 500 milijardi
sori noćna smjena u audiju.
2014-12-30
Srpinjo bio najpošteniji sa komentarom " vama lova a srbi nek rade za 300 eura"Noor wrote:Od forumske srbadije neki se uzjebali, eto crveni i pirat, a neki nisu ni dosli nakon te vijesti :)tre wrote:Laki (crvenkasti) je danas malo nervozan, pogodila ga smrt Pantelije ( ove 22 milijarde )marcellus wrote:crvenkasti wrote:סמאל wrote:Ne sumnjam ja u Srbe,oni bi rado opet Srbovali,ali ne znam što bi se trebalo dogodit na svjetskoj ili europskoj sceni,da bi se oni osokolili i opet ratovali.
Liječe rane
marcellus wrote:
Banja Luka i Trebinje, kako i ostatak lokacija van Zapadne Hercegovine po BiH mogu biti samo ili mješane ili srpske ili bošnjačke... Samo Hrvatske nemoguće, jednostavno nema tog demografskog potencijala.
sudbina BiH je odlučena 1992 sa Američkim priznanjem njenog teritorijalnog suvereniteta, rat se vodio oko i unutrašnjih granica i pozicioniranja naroda u krajnjem dogovoru oko konačnog ustavnog riješenja, i u njemu je Hrvatska nažalost de facto izgubila, opet zbog manijaka kapaciteta u samoj BiH.
Last edited by Hektorović on 22/7/2020, 01:23; edited 1 time in total
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
robi je na aparatima, AUDI se nije mogao odreći tek tako svog ponajboljeg menagera!veber wrote:di je onaj roby-drobi?
sve ce njima njihov precednik da uradi...oni nece morati nistatre wrote:Srpinjo bio najpošteniji sa komentarom " vama lova a srbi nek rade za 300 eura"Noor wrote:Od forumske srbadije neki se uzjebali, eto crveni i pirat, a neki nisu ni dosli nakon te vijesti :)tre wrote:Laki (crvenkasti) je danas malo nervozan, pogodila ga smrt Pantelije ( ove 22 milijarde )marcellus wrote:crvenkasti wrote:
Liječe rane
partnerica i ja smo uzeli crvene poslužavnike i bili smo u nedoumici, mortadela ili tirollska.Noor wrote:A bogec, jede na plastičnom stoljnjaku, nemoj gaveber wrote:a, kaj tebi treba da se spuštaš na taj nivo?michaellcmacha wrote:o mamu ti jebem četničku u usta čvaljava... pa na kojem bi vi to polju nas mogli dobiti smradu nepodojeni... s ovo malo sad što imamo tjerali bi vas do crne planine i tamo vas prepustili bugarima da vas dokusure....crvenkasti wrote:סמאל wrote:Ne sumnjam ja u Srbe,oni bi rado opet Srbovali,ali ne znam što bi se trebalo dogodit na svjetskoj ili europskoj sceni,da bi se oni osokolili i opet ratovali.
lik teži kompleksaš.
sin jugo oficira udbe.
langzam aba ziher.
boli te kiki
odlučili se za tirolsku jer kada se podgrineš, obnevide.
taman da im štih zememo.
2014-12-30
Page 10 of 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Similar topics
» Dan zrtava nacizma i staljinizma se u hrvatskpj zove Dan zrtava jugoslavenskog komunizma
» vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame
» sasa odrezao saraf da bi imao vise lajkova od slovenske jame
» Kapetanu Draganu ugrozen zivot!?Hrvati ga bacili u najdublje jame Lepoglave sa koljacima i mafijasima
» Pucnjava u školi u Francuskoj, ima žrtava
» vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame
» sasa odrezao saraf da bi imao vise lajkova od slovenske jame
» Kapetanu Draganu ugrozen zivot!?Hrvati ga bacili u najdublje jame Lepoglave sa koljacima i mafijasima
» Pucnjava u školi u Francuskoj, ima žrtava
Page 10 of 20