Iz jame Jazovka ekshumirano 814 žrtava
Page 7 of 20
Page 7 of 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Re: Iz jame Jazovka ekshumirano 814 žrtava
סמאל wrote:Misliš da majčica Srbija ima kapacitet opet stat na te grablje ?marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:crvenkasti wrote:
To je bila službena taktika. Snimiš neki vojni ili srpski stan ili kuću, i počneš maltretirat ukućane, zvati ih telefonom, prijetiti im i plašiti ih, postavljat bombe, sve dok ne pobjegnu i ne ostave sve. Samo se useliš.
ko vi 45.?
zajebi, drugi put ćemo drukčije... nego ono vaše dogodine u kninu, kad konačno dolazite da vam se najebemo majke?
45. smo izgubili, ali 90. smo se trijumfalno vratili. Osvetili smo im se.
nismo, lišo ste prošli, ali stat ćete vi opet na iste grablje, to ne brinem
Mogu malo seruckat u BiH,ali ni muslići više nisu ono što su bili,pa da će mirno kao ovce na klanje poput onog u Srbrenici.
a kad su oni bili racionalni?
Zajebat će stvari opet... znaš ono, rimska uzrečica, nakon prvog punskog rata kartaga je još uvijek bila jaka, nakon drugog je još uvijek postojala, nakon trećeg kartage više nije bilo... tako nekako, ne sjećam se sad točno
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:
pero je u SDSS-u, vjerojatno će i u sabor doć i brinut o ljudskim pravima hrvata... zato drugi put nećete proć s nogom u guzicu.
To je bila službena taktika. Snimiš neki vojni ili srpski stan ili kuću, i počneš maltretirat ukućane, zvati ih telefonom, prijetiti im i plašiti ih, postavljat bombe, sve dok ne pobjegnu i ne ostave sve. Samo se useliš.
ko vi 45.?
zajebi, drugi put ćemo drukčije... nego ono vaše dogodine u kninu, kad konačno dolazite da vam se najebemo majke?
Marceluse, jel se ti stvarno osjećaš kao nacist?
Pokušavam te isprivocirat, mislim, sad će nešto vrludati da ne ispadne da je nacist, a ti cijelo vrijeme, mi smo izgubili 45. mi smo izgubili 45.
crvenkasti-
2014-04-17
ali postoji nebeska pravda jer većina još uvijek korist prozore HR
2014-12-30
Neceסמאל wrote:Misliš da majčica Srbija ima kapacitet opet stat na te grablje ?marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:crvenkasti wrote:
ko vi 45.?
Toliko debilni i blesavi ipak nisu
A nemaju ni kapaciteta za to
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
znaš kako je katon završavao svaki svoj govor, Ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Ringo10 wrote:Neceסמאל wrote:Misliš da majčica Srbija ima kapacitet opet stat na te grablje ?marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:
ko vi 45.?
Toliko debilni i blesavi ipak nisu
A nemaju ni kapaciteta za to
potcjenjuješ srpsku glupost, a ona nas je spasila u ratu
s onom premoći u oružju i saveznicima i međunarodnoj podršci i svemu trebali su nas zgazit za max tjedan dana.
svatko drugi osim njih bi uspio.
Ma neuništiva je to sorta.Lakše se riješit stjenica i žohara nego Srba.Kad ih 500 god. osmanlijskog teora,te nekoliko genocida nije dozvalo pameti,neće ništa.marcellus wrote:סמאל wrote:Misliš da majčica Srbija ima kapacitet opet stat na te grablje ?marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:
ko vi 45.?
Mogu malo seruckat u BiH,ali ni muslići više nisu ono što su bili,pa da će mirno kao ovce na klanje poput onog u Srbrenici.
a kad su oni bili racionalni?
Zajebat će stvari opet... znaš ono, rimska uzrečica, nakon prvog punskog rata kartaga je još uvijek bila jaka, nakon drugog je još uvijek postojala, nakon trećeg kartage više nije bilo... tako nekako, ne sjećam se sad točno
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
znaš ono ko što za pijanu budalu moš biti siguran da će zajebat stvari opet, tako moš bit i za Srbiju
Ja čekam uspon fašizma u Italiji. Malo im je pomogao ovaj paket eu pomoći al to je samo odgađanje neizbježnog.
Iz ekonomskog i demografskog rasula fašizam će ponovo uskrsnit u Evropi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne sumnjam ja u Srbe,oni bi rado opet Srbovali,ali ne znam što bi se trebalo dogodit na svjetskoj ili europskoj sceni,da bi se oni osokolili i opet ratovali.
2015-07-23
Antiislamizam.סמאל wrote:Ne sumnjam ja u Srbe,oni bi rado opet Srbovali,ali ne znam što bi se trebalo dogodit na svjetskoj ili europskoj sceni,da bi se oni osokolili i opet ratovali.
2014-04-11
Koji je službeni stav Galaktičke Federacije o događanjima iz WW2.RayMabus wrote:Ja čekam uspon fašizma u Italiji. Malo im je pomogao ovaj paket eu pomoći al to je samo odgađanje neizbježnog.
Kome bi oni dali logističku i tehničku pomoć,Amerima,Rusima ili Njemcima ?
2015-07-23
Nikome. To nije naš rat.סמאל wrote:Koji je službeni stav Galaktičke Federacije o događanjima iz WW2.RayMabus wrote:Ja čekam uspon fašizma u Italiji. Malo im je pomogao ovaj paket eu pomoći al to je samo odgađanje neizbježnog.
2014-04-11
Mislim kako je taj vlak davno prošao.RayMabus wrote:Antiislamizam.סמאל wrote:Ne sumnjam ja u Srbe,oni bi rado opet Srbovali,ali ne znam što bi se trebalo dogodit na svjetskoj ili europskoj sceni,da bi se oni osokolili i opet ratovali.
2015-07-23
Varaš se. Tek počima.סמאל wrote:Mislim kako je taj vlak davno prošao.RayMabus wrote:Antiislamizam.סמאל wrote:Ne sumnjam ja u Srbe,oni bi rado opet Srbovali,ali ne znam što bi se trebalo dogodit na svjetskoj ili europskoj sceni,da bi se oni osokolili i opet ratovali.
2014-04-11
Ali vjerojatno imaju nekakvo viđenje.Mislim,pošto su neprijateljski negativni vanzemaljci pomagali Hitleru, onda bi sljedom toga,GF,trebao podržavat Staljina ili zapadno demokratske saveznike na čelu s USA.RayMabus wrote:Nikome. To nije naš rat.סמאל wrote:Koji je službeni stav Galaktičke Federacije o događanjima iz WW2.RayMabus wrote:Ja čekam uspon fašizma u Italiji. Malo im je pomogao ovaj paket eu pomoći al to je samo odgađanje neizbježnog.
2015-07-23
Navedi mi kad sam se prevario u mojim procjenama,dok ti i te kako jesi,prvo i najvažnije,pobjedila te emančipacija,pregazila te kao plitak potok.RayMabus wrote:Varaš se. Tek počima.סמאל wrote:Mislim kako je taj vlak davno prošao.RayMabus wrote:Antiislamizam.סמאל wrote:Ne sumnjam ja u Srbe,oni bi rado opet Srbovali,ali ne znam što bi se trebalo dogodit na svjetskoj ili europskoj sceni,da bi se oni osokolili i opet ratovali.
2015-07-23
Tek kad je otkrivena atomska bomba. Ništa prije toga. Nije bio njihov rat.סמאל wrote:Ali vjerojatno imaju nekakvo viđenje.Mislim,pošto su neprijateljski negativni vanzemaljci pomagali Hitleru, onda bi sljedom toga,GF,trebao podržavat Staljina ili zapadno demokratske saveznike na čelu s USA.RayMabus wrote:Nikome. To nije naš rat.סמאל wrote:Koji je službeni stav Galaktičke Federacije o događanjima iz WW2.RayMabus wrote:Ja čekam uspon fašizma u Italiji. Malo im je pomogao ovaj paket eu pomoći al to je samo odgađanje neizbježnog.
2014-04-11
A nije vam smetao Auschwitz i Jasenovac...RayMabus wrote:Tek kad je otkrivena atomska bomba. Ništa prije toga. Nije bio njihov rat.סמאל wrote:Ali vjerojatno imaju nekakvo viđenje.Mislim,pošto su neprijateljski negativni vanzemaljci pomagali Hitleru, onda bi sljedom toga,GF,trebao podržavat Staljina ili zapadno demokratske saveznike na čelu s USA.RayMabus wrote:Nikome. To nije naš rat.סמאל wrote:Koji je službeni stav Galaktičke Federacije o događanjima iz WW2.RayMabus wrote:Ja čekam uspon fašizma u Italiji. Malo im je pomogao ovaj paket eu pomoći al to je samo odgađanje neizbježnog.
2015-07-23
Kako nije,ako su negativni vanzemaljci pomagali nacistima,te takođe sudjelovali u programu gdje je dr.Mengele vršio razne pokuse protivne svim prirodnim zakonitostima,zar to nije i vaš rat ?RayMabus wrote:Nije naš rat.
2015-07-23
Page 7 of 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Similar topics
» Dan zrtava nacizma i staljinizma se u hrvatskpj zove Dan zrtava jugoslavenskog komunizma
» vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame
» sasa odrezao saraf da bi imao vise lajkova od slovenske jame
» Kapetanu Draganu ugrozen zivot!?Hrvati ga bacili u najdublje jame Lepoglave sa koljacima i mafijasima
» Pucnjava u školi u Francuskoj, ima žrtava
» vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame
» sasa odrezao saraf da bi imao vise lajkova od slovenske jame
» Kapetanu Draganu ugrozen zivot!?Hrvati ga bacili u najdublje jame Lepoglave sa koljacima i mafijasima
» Pucnjava u školi u Francuskoj, ima žrtava
Page 7 of 20