Plenky: Gotov je sastanak, dogovorili smo budžet, Hrvatskoj 22 milijarde € Index
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Plenky: Gotov je sastanak, dogovorili smo budžet, Hrvatskoj 22 milijarde € Index
..ma jasta...sad zbog kolinde se ne smiju drugi kandidati pojaviti...daj ubij se...zagovaras demokraciju a zelis mrak...ti si jebote opterecen sdp-om,zokijem kao da evo stizu da te kolju a ne mogu naci ni put do doma...jebote niti zivis tu a znas sto je najbolje nama...mi biramo mi kusamo....ako ti s ene sviđa prođi i ne okreci se...ionako si ovdje samo prolaznik...bio i ostaoEroo wrote:vuksadinare wrote:nitko od tuđmn nije pobjedio u prvom krugu..pa jedvo je pobjedila josipovica...kad je bila izazivacica i u formi...ne kuzim kako ti zbrajas...oni glasovi koji su slili u prvom krugu lijevim kndidatima...a bilo ih je najvise pretocili su s eu zokijeve glasove u drugom...sa desna je bio samo škoro kandidat...đabica sa 0,8% u prvom krugu ne racunamEroo wrote:Imaš rezultate iz prvog kruga. Da niste štimali Zokija pobijedila bi već u prvom krugu.vuksadinare wrote:ti fakat nisi normalan..kolika ti je dioptrija...koli ne bi pobjedila ni da s eškoro nije kandidirao...da su bili samo kandidati zoki i koli..jednostavno iz razloga sto je bila slaba u kampanji a i mediji koji su je blatili...krivce trazi drugdje...Eroo wrote:
Za koga si glasovao u drugom krugu? Za Zokija? Neka, ali to ste vi, samo san ti to tija reć.
Imaš vebera gore, s njim se druži i dalje. I on je glasovao za Zokija, ta neće za "debelu i masnu kravetinu".
Ti fakat loše stojiš s matematikom, a na prste se da izračunat.
Eto si gori od vebera...Saberi Škorine i i Kolindine procente u prvom krugu, pa nam javi rezultat. Jel može?
Možda je bolje da zaključimo ovo neplodno preseravanje.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Plenky: Gotov je sastanak, dogovorili smo budžet, Hrvatskoj 22 milijarde € Index
drugo od kud ti znas da bi svi skorini glasaci glasali za kolindu u prvom krugu..ja znam brdo baba koje su glasale za skoru jer ga vole kao pjevaca i njegove pjesme..a ne vole kolindu..
2015-09-08
...niti ih prevec politika ne zanima...da nije skore mozda ne bi ni na izbore izasli..a ero ih vec prekrco u kolindine glasace..
2015-09-08
tri babe u mojoj ulciic su u prvom krugu glasale za škoru jer ga vole kao pjevaca i samo za to..u drugom krugu nisu ni izasle
2015-09-08
Znači plenki nije gotov i ne pada vlada?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ja ti mogu 1:10 isprintati.Hektorović wrote:veber wrote:safete, ljubljana je veća vukojebina.
dunajska ulica izgleda kao sporedna ulica u zagrebu.
tromostovje je jedino kaj vrijedi vidjet.
ima dobar restoran slon i gore na bregu.
tvoje želje nisu ono kaj se dešava u stvarnosti
SeaRay
me uvrstio u 25 najboljih za dizajn retro glisera.
kada se već kurčimo.
Isprintaj jedan ovakav pa bi radio kupio :D
ostalo, bojim se da buš morao pitati ekipu iz amerike.
promjenim provu jer je sidro unutra i maknem stepenice između motora, izvadim interijer. ne vidi se ovdje ali su u krmi dva ležaja.
i pošaljem ti 3d model.
sam si ga napraviš.
moja verzija, ako se odlučim bit će s dva verudo motora svaki po 600ks.
ali otom-potom
2014-12-30
dakle predmjevam...da je škoro u prvom krugu bar 6,7% glasova dobio cisto kao pjevac..i sad to oduzmi i pribroj one koje su za skoru glasali cisto radi poltike kolinda bi u prvom krugu dobila oko 45% ako idemo na erinu racunicu
2015-09-08
i to je taj postotak negdje koji je dobila u drugom krugu
2015-09-08
Vucko oni tebe zezaju, pomalo, brzo će proći četiri godine...pa će onda Škoro na vlast :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vlada nece pasi dok love ima..ali evo upravo citam da ta lova nece doci samo tako..prije dobijanja love moraju se dati cista jamstva da ta lova ide u ono sto je namjenjena...dakle princip kao sto se tice eu fondova...dakle daj dobar program i jamstva i evo love..a s obzirom da s enismo proslavili u izvlacenju novca iz eu fondova jer je taj novac pod kontrolom..ni tu necemo izvuci maximum jer jebes lovu koju ce kontrolirati drugi kako je trosis...naravno to je tek danas objavljeno i vjerujem da je izmamio kiseli somijeh koji su racunali na tu lovu kao đemdo i samo je pokupimkaya wrote:Znači plenki nije gotov i ne pada vlada?!
2015-09-08
2014-12-30
a jebe me staklo. ako stavim da štiti putnike gubim na ljepoti.
ako stavim da je proforma pri prvom glisiranju putnici su mokri.
tako da radim na tome da kao na autu možeš dići šajbe, a kada dolaziš u luku spustiš.
to mi pak jebe prostor naprijed na provi.
imam dizajnersku blokadu.
ako stavim da je proforma pri prvom glisiranju putnici su mokri.
tako da radim na tome da kao na autu možeš dići šajbe, a kada dolaziš u luku spustiš.
to mi pak jebe prostor naprijed na provi.
imam dizajnersku blokadu.
2014-12-30
evo plenki na radiju..rekao...moramo imati cvrsta jamstva i programe da opravdamo taj novac...jednostavno receno mnogima je smjesak pao koji su mislili sd ce da se grebemo..a sad si misle..'jebo tebe plenki i taj novac..ko ce sad vaditi papire,raditi programe a sve to kosta treba i pameti za to...bolje da si digao kredit..'
2015-09-08
dakle nista od povisica place u velikom iznosu drzavnim sluzbenicima...sindikalisti opet ostali suhog kurca...branitelji sto su dobili dobili su...od tog iznosa zagrebu ide sest milijardi za obnovu potresa i to je strogo naglaseno....bandido ako ostane gradonacelnik moze trljati bradu ...
2015-09-08
Pelješki most se ubrzano gradi.vuksadinare wrote:evo plenki na radiju..rekao...moramo imati cvrsta jamstva i programe da opravdamo taj novac...jednostavno receno mnogima je smjesak pao koji su mislili sd ce da se grebemo..a sad si misle..'jebo tebe plenki i taj novac..ko ce sad vaditi papire,raditi programe a sve to kosta treba i pameti za to...bolje da si digao kredit..'
10,7 miljardi eura iz prethodnog eu paketa se na isti način koristi. Postoji trojna kontrola.
Odobreni krediti se neće koristiti na isti način.
Bit će i za respiratore, tako da nemaš problema sljedeće 4 godine.
pa koliko sam citao po komentarima mnogi su vidjeli racunicu u toj lovi ali ocito nista od toga..jer su nizozemcima izasli u susret tj kompromis s anjima je napravljen da ce lova biti kontrolirana po uvjetima koje su oni trazili..dakle...uhljebistan je ostao razocaran...oni mislili evo love i to je to...sad se bacimo na kazan sa lovomEroo wrote:Pelješki most se ubrzano gradi.vuksadinare wrote:evo plenki na radiju..rekao...moramo imati cvrsta jamstva i programe da opravdamo taj novac...jednostavno receno mnogima je smjesak pao koji su mislili sd ce da se grebemo..a sad si misle..'jebo tebe plenki i taj novac..ko ce sad vaditi papire,raditi programe a sve to kosta treba i pameti za to...bolje da si digao kredit..'
10,7 miljardi eura iz prethodnog eu paketa se na isti način koristi. Postoji trojna kontrola.
Odobreni krediti se neće koristiti na isti način.
Bit će i za respiratore, tako da nemaš problema sljedeće 4 godine.
2015-09-08
vuksadinare wrote:dakle nista od povisica place u velikom iznosu drzavnim sluzbenicima...sindikalisti opet ostali suhog kurca...branitelji sto su dobili dobili su...od tog iznosa zagrebu ide sest milijardi za obnovu potresa i to je strogo naglaseno....bandido ako ostane gradonacelnik moze trljati bradu ...
Kaj se tiče javnih službi, napose prosvjete.
Neka vlada ispuni svoje obećanje o 2+2+2 za javnu službu te nama poveća koeficijent kako smo dogovorili nakon štrajka.
Ništa više i ništa novo ne tražimo.
Ja ću osobno potpisati da narednih 5 godina ne tražim ni lipe na plaću, jer sam plaćom zadovoljan.
2015-08-06
nikakvo krpanje rupa u vecem obimu ne dolazi u obzir kako je navedeno...majko moja pa ovo su gori uvjeti nego za dobit lovu iz eu fondova...đaba smo krecili-đakic & company
2015-09-08
nista od toga epi...ova lova nije za to..nadaj se da ce od turizma nesto kapnuti vise..inace đaba si krecioepikur37 wrote:vuksadinare wrote:dakle nista od povisica place u velikom iznosu drzavnim sluzbenicima...sindikalisti opet ostali suhog kurca...branitelji sto su dobili dobili su...od tog iznosa zagrebu ide sest milijardi za obnovu potresa i to je strogo naglaseno....bandido ako ostane gradonacelnik moze trljati bradu ...
Neka vlada ispuni svoje obećanje o 2+2+2 za javnu službu te nama poveća koeficijent kako smo dogovorili nakon štrajka.
Ja ću osobno potpisati da narednih 5 godina ne tražim ni lipe na plaću, jer sam plaćom zadovoljan.
2015-09-08
jbg plenki zajebo si stranacke parazite...koji su vidjeli tu lovu u svojim đepovima...nek napisu kvalitetne programe nek krenu u privatne vode i evo love...a jok...to trazi energije i vremena..idemo spavati u saborske odbore....zzzzzzzz....
2015-09-08
vuksadinare wrote:nista od toga epi...ova lova nije za to..nadaj se da ce od turizma nesto kapnuti vise..inace đaba si krecioepikur37 wrote:vuksadinare wrote:dakle nista od povisica place u velikom iznosu drzavnim sluzbenicima...sindikalisti opet ostali suhog kurca...branitelji sto su dobili dobili su...od tog iznosa zagrebu ide sest milijardi za obnovu potresa i to je strogo naglaseno....bandido ako ostane gradonacelnik moze trljati bradu ...
pratimo dalje :)
2015-08-06
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Index: Plenky je gazda Borga
» Orban bez srama : EU treba svaki cent, a mi šaljemo milijarde eura Ukrajini Index Vijesti 22:20, 25. kolovoza 2023.
» Ameri nude 12 F-16 za 1,4 milijarde dolara Hrvatskoj
» U Hrvatskoj se pojavila moćna investicijska kuća s 348 milijarde eura kapitala! Evo što nude
» Hrvatskoj 24 milijarde eura za oporavak! Tramišak za RTL: 'Sada smo spremniji nego prije sedam godina'
» Orban bez srama : EU treba svaki cent, a mi šaljemo milijarde eura Ukrajini Index Vijesti 22:20, 25. kolovoza 2023.
» Ameri nude 12 F-16 za 1,4 milijarde dolara Hrvatskoj
» U Hrvatskoj se pojavila moćna investicijska kuća s 348 milijarde eura kapitala! Evo što nude
» Hrvatskoj 24 milijarde eura za oporavak! Tramišak za RTL: 'Sada smo spremniji nego prije sedam godina'
Page 8 of 11