Ameri nude 12 F-16 za 1,4 milijarde dolara Hrvatskoj
Page 1 of 17
Page 1 of 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Ameri nude 12 F-16 za 1,4 milijarde dolara Hrvatskoj
http://www.klix.ba/vijesti/regija/amerikanci-nude-hrvatskoj-12-borbenih-aviona-za-1-4-milijarde-dolara/200922051
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ameri nude 12 F-16 za 1,4 milijarde dolara Hrvatskoj
skupo..a'k nije na 24 rate ili do 500 milijuna necemo ni pogledati... ...dakle sved i amer otpadaju.ostaje koju cijenu nude francuze..i ako moze na 24 ili 36 rata..u svakom slucaju opet je barack u najboljoj poziciji...židi ih nude za 500 milja na otplatu na dvije godine
2015-09-08
e jesmo cicije i sirotinja..jebenih 1,4 milje ne mo's isprsiti za F-16...a evo citam svicarci ce utrositi nekoliko milijardi eura za nove zrakoplove dok si reko keks..a mi se tu ko zadnji klošari cjenkamo i zelimo nove zrakoplove za cijenu fiće
2015-09-08
Troše li puno ulja?
Sad kad dobijete lovu iz EU šta je to vama iskeširat?
joj ka'k je dobar ovaj barack..nema full opremu,nema lijevi zmigavac ali ima sjedalo i volan za tu sitnicu od cijene dobili smo f-16 a ne oni lopovi ameri nabiju cjenu samo zato jer imaju klimu...nek mate otvori kabinu kad leti imat ce besplatnu prirodnu klimu...je'l tako ministre zdravko ...oni bi 1,4 milijarde..ka da mi kenjamo pare ka da rode ka smokve...za tri puta manju lovu i jso na odgodu prve rate od 24 dobijemo isto F-16 to sto nema klimu,sacaste lansere,nosace bombi i dijelovi nema veze..sve to ima naš jozo u posusju u svoj garazi drito dobavljeno iz njemacke...za u 'po cijene'mutava baštarda wrote:Troše li puno ulja?
2015-09-08
Mate radi na porti u općini, a oće okaša na kredit :)vuksadinare wrote:joj ka'k je dobar ovaj barack..nema full opremu,nema lijevi zmigavac ali ima sjedalo i volan za tu sitnicu od cijene dobili smo f-16 a ne oni lopovi ameri nabiju cjenu samo zato jer imaju klimu...nek mate otvori kabinu kad leti imat ce besplatnu prirodnu klimu...je'l tako ministre zdravko ...oni bi 1,4 milijarde..ka da mi kenjamo pare ka da rode ka smokve...za tri puta manju lovu i jso na odgodu prve rate od 24 dobijemo isto F-16 to sto nema klimu,sacaste lansere,nosace bombi i dijelovi nema veze..sve to ima naš jozo u posusju u svoj garazi drito dobavljeno iz njemacke...za u 'po cijene'mutava baštarda wrote:Troše li puno ulja?
Nek idu u p. materinu s tim 30 godina starim isluženim kantama...
Od njih 12 pola će uvik bit na remontu...
Za 10 godina bit će za otpis svih 12...
Jel pametnije uzet 6 novih gripena i bit miran 20 godina?
a'k i nabavimo zrakoplova mada nisam optimistican...to ce 100% biti barack jer je najjeftinija ponuda oko 500 milja dolara na dvije godine otplate...jedini plus je sto cemo cemo uz njih dobiti jedan pzo sistem..inace cemo ovaj put dobiti doslovno kante samo sa upravljacem i sjedalom...jer ne daju ameri da na baracku bude njihova oprema.....a mi nismo poznati d as evolimo financijski isprsiti a volimo izdasno primati...tako da je barack najrealnija opcija za kupovinu....mutava baštarda wrote:Mate radi na porti u općini, a oće okaša na kredit :)vuksadinare wrote:joj ka'k je dobar ovaj barack..nema full opremu,nema lijevi zmigavac ali ima sjedalo i volan za tu sitnicu od cijene dobili smo f-16 a ne oni lopovi ameri nabiju cjenu samo zato jer imaju klimu...nek mate otvori kabinu kad leti imat ce besplatnu prirodnu klimu...je'l tako ministre zdravko ...oni bi 1,4 milijarde..ka da mi kenjamo pare ka da rode ka smokve...za tri puta manju lovu i jso na odgodu prve rate od 24 dobijemo isto F-16 to sto nema klimu,sacaste lansere,nosace bombi i dijelovi nema veze..sve to ima naš jozo u posusju u svoj garazi drito dobavljeno iz njemacke...za u 'po cijene'mutava baštarda wrote:Troše li puno ulja?
2015-09-08
grippeni ti imaju skuplju ponudu od americkih f-16..hoces da nam ministar zdravko maric dobije napadaj...barack je sasma dobar zrakoplov za nase uvjete a najvaznije je sto ej to najjeftinija ponuda i jso na 24 rateT. wrote:Nek idu u p. materinu s tim 30 godina starim isluženim kantama...
2015-09-08
a sto si ti mislio da ce ti amer na lijepe oci i neko saveznistvo dati ponudu u razini cackalice...nogu ali f-1 bez full opreme i na paljenje kurblom i to one jos iz doba vijetnamskog rata..imaju i njih na lageru samo trebaju skinuti paucinu jos dva dobijes gratis i obuku ce ti vrsiti na njima ed hariss koji je bio pilot u vijetnamskom ratumobiu$ wrote:Hvala na poslanoj ponudi.
2015-09-08
vuksadinare wrote:grippeni ti imaju skuplju ponudu od americkih f-16..hoces da nam ministar zdravko maric dobije napadaj...barack je sasma dobar zrakoplov za nase uvjete a najvaznije je sto ej to najjeftinija ponuda i jso na 24 rateT. wrote:Nek idu u p. materinu s tim 30 godina starim isluženim kantama...
Svojedobno smo ih uzeli zbog elektronike i softvera, koji ih je činio lovcima, ako ne pete, onda svakako 4.5 generacije.
I to je bio odličan posao, Izraelci su podigli i avioniku, skratili putanju polijetanja i povećali toleranciju na oštećenja piste, da sada ne nižem...
SAD su dozvolile Izraelu da izađe na tender, koji su Izraelci dobili jer su i onda dali tehnološki i financijski daleko najbolju ponudu, a bili su i ozbiljni planovi oko suradnje u razvoju obrambenih sustava.
I onda su SAD uskratile dozvolu za prodaju, kako se pristojno veli za embargo na prodaju Baraka Hrvatskoj. Možeš na natječaj, ali ne smiješ prodati.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:a sto si ti mislio da ce ti amer na lijepe oci i neko saveznistvo dati ponudu u razini cackalice...nogu ali f-1 bez full opreme i na paljenje kurblom i to one jos iz doba vijetnamskog rata..imaju i njih na lageru samo trebaju skinuti paucinu jos dva dobijes gratis i obuku ce ti vrsiti na njima ed hariss koji je bio pilot u vijetnamskom ratumobiu$ wrote:Hvala na poslanoj ponudi.
Nisam to mislio.
Mislio sam kako su bezočni što uopće šalju bilo kakvu ponudu. Ne bih ih sad uzeo ni da mi ih sad daju besplatno, održavaju ih, nadograđuju o svom trošku i još mi masiraju jaja.
Hrvatska će uzeti Rafale, oni su za Amere Ratovi zvijezda, a Francuska nam i inače treba...
Guest- Guest
stari ne bu mi uzeli nikakve zrakoplove...cicija maric ne da...to je vec rjeseno...ovaj tender je vise za mazanje ociju i pro forma...dolazi jesen a mi bi kupovačli zrakoplove upitno je o'š imat lovu za osnovne stvari..nece se kupovat zrakoplov i to je vec odluceno..pa cini mi s eda je plenki nesto takvo rekao jos pred kraj prvog mandata...mobiu$ wrote:vuksadinare wrote:a sto si ti mislio da ce ti amer na lijepe oci i neko saveznistvo dati ponudu u razini cackalice...nogu ali f-1 bez full opreme i na paljenje kurblom i to one jos iz doba vijetnamskog rata..imaju i njih na lageru samo trebaju skinuti paucinu jos dva dobijes gratis i obuku ce ti vrsiti na njima ed hariss koji je bio pilot u vijetnamskom ratumobiu$ wrote:Hvala na poslanoj ponudi.
Nisam to mislio.
Mislio sam kako su bezočni što uopće šalju bilo kakvu ponudu. Ne bih ih sad uzeo ni da mi ih sad daju besplatno, održavaju ih, nadograđuju o svom trošku i još mi masiraju jaja.
Hrvatska će uzeti Rafale, oni su za Amere Ratovi zvijezda, a Francuska nam i inače treba...
2015-09-08
Ako su ovo block 70 /72 a mislim da jesu, onda svakako bi ovo bilo dobro
michaellcmacha likes this post
To mi sa ovim vec pomalo otrcanim natjecajima drzimo malo na zeravici beograd i sarajevo i to je sve...nemamo namjeru kupit zrakoplove bar jos ne u dogledno vrijeme...meni vec dosadila ta prica sa natjecajima..ozbiljna sansa je bila dok je krsto bio ministar jer je on tome doslovno fanaticno pristupio...
2015-09-08
F-16 blok 70/72 nisu stare kante, ganjci novi su.T. wrote:Nek idu u p. materinu s tim 30 godina starim isluženim kantama...
Nabavka aviona vezana na strateškog partnera, to nije kao kupovina postola.
Švedi, nažalost, uopće ne dolaze u obzir.
Nekako i ja sam po razmišljanju na tom tragu. Amerika je ipak daleko...mobiu$ wrote:
ako će imalo biti mozga u tim sitnim, do grla korumpiranim dušicama, nastavit ćemo pregovore sa amerikancima, bez puno cjenkanja prihvatiti njihovu ponudu i pokušati ishodovati nekakav set protubrodskih zemaljskih raketnih sistema da kompletiramo obranu hrvatskog jadrana i hrvatske obale... nisu to veliki novci, za više nego ozbiljan zalog za sigurnost u budućnosti... smanjiti plaću tuzlačkom vodokradici, onemogućiti šojki i debilubiodebilosto da se lijepe na sisu zvanu kultura, obvezati svih 20 000 menadžera u lijepoj njihovoj na obvezan samodoprinos do konačne otplate... dovoljno 3% plus 25% od koruptivnih primitaka...
2015-08-08
AssadNaPodmornici likes this post
Page 1 of 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Similar topics
» Dok je Rusija uložila 22 milijarde dolara u Krim, Zapad je uložio 3 milijarde u Ukrajinu
» Kupujemo oružja za skoro 4 milijarde dolara
» Bugarska platila 1,2 milijarde dolara za osam aviona F-16
» Indija za 3 milijarde dolara kupila Rusku podmornicu
» Izvezli 340.000 tona Lesnika – zaradili preko dve milijarde dolara
» Kupujemo oružja za skoro 4 milijarde dolara
» Bugarska platila 1,2 milijarde dolara za osam aviona F-16
» Indija za 3 milijarde dolara kupila Rusku podmornicu
» Izvezli 340.000 tona Lesnika – zaradili preko dve milijarde dolara
Page 1 of 17