Plenky: Gotov je sastanak, dogovorili smo budžet, Hrvatskoj 22 milijarde € Index
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Plenky: Gotov je sastanak, dogovorili smo budžet, Hrvatskoj 22 milijarde € Index
financijska isplativost ni kriterij za biti uhljeb,vuksadinare wrote:nisam nikad bio uhljeb...niti sam se preko veze zaposlio...biti domar u vrticu nije nesto financijski isplativo a naradis se daleko vise nego oni u uredu...aben wrote:vuksadinare wrote:glec...i ja bi ovome pljeskao da nisam usao u poduzecnicke vodeHektorović wrote:vuksadinare wrote:
e moj hectore...uskoro bus cul o zamracenju te love...ne boj se...u tom sam 100% siguran
A čuješ uvijek imaš profite, to je prirodno, no za EU lovu moraš solidno dokumentacijom pokriti potrošnju
to obično tako bude. dok si bi uhljeb, bi te je neizdrživo čitati svako jutro točno u osam:)
ploća iz proračuna je jedini kriterij uhljebstva.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Re: Plenky: Gotov je sastanak, dogovorili smo budžet, Hrvatskoj 22 milijarde € Index
bitno da je safet iz novog mesta na proputovanju u bosnuvuksadinare wrote:a kome da tovarim?..jer on danas vlast...da mu damo 100 godina odmoraEroo wrote:Jesi, jesi, slijepac si. Instalirali ste predsjednika zbog te sljepoće. Ne vidite dalje od nosa.vuksadinare wrote:nikakav slijepac....vec poduzetnik kojeg plenkijeva ekipa lihvari....i zato kazem..gladniju ekipu za novcem nisam vidio..i znam dobro da ovaj novac ide u potrosnju a ne za razvoj..treba hrpu gladuša namiriti jer ako ne namiris pojest ce tebe a onda kao svi paraziti traze novog domacina koji ce im omoguciti hranjenjeEroo wrote:Dodrinac, družišp se s neprijateljima. Slijepac si kod očiju.vuksadinare wrote:
ma lupeta pa ako prođe prođe..kad ne prođe onda s evadi na nesto trece
Bolje bi ti bilo da se sa Sorom družiš, iskrenija je.
Kenwood Kenon ima narod kakvom mu ga je Bog dao. Ne možeš ga promijeniti preko noći. Takav je kakav je.
Ne tovari njemu nešto što ste sjebavali barem zadnjih 100 godina.
glasao tri put.
svaki dan objavljuje novice z dežele.
2014-12-30
pa neko mora biti na proracunu...pa nije drzava privatna firma niti predjsdnik/premijer gazdaaben wrote:financijska isplativost ni kriterij za biti uhljeb,vuksadinare wrote:nisam nikad bio uhljeb...niti sam se preko veze zaposlio...biti domar u vrticu nije nesto financijski isplativo a naradis se daleko vise nego oni u uredu...aben wrote:vuksadinare wrote:glec...i ja bi ovome pljeskao da nisam usao u poduzecnicke vodeHektorović wrote:
A čuješ uvijek imaš profite, to je prirodno, no za EU lovu moraš solidno dokumentacijom pokriti potrošnju
to obično tako bude. dok si bi uhljeb, bi te je neizdrživo čitati svako jutro točno u osam:)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kak je glasovao ako nema domovnicu..on tvrdi d aje nemaveber wrote:bitno da je safet iz novog mesta na proputovanju u bosnuvuksadinare wrote:a kome da tovarim?..jer on danas vlast...da mu damo 100 godina odmoraEroo wrote:Jesi, jesi, slijepac si. Instalirali ste predsjednika zbog te sljepoće. Ne vidite dalje od nosa.vuksadinare wrote:nikakav slijepac....vec poduzetnik kojeg plenkijeva ekipa lihvari....i zato kazem..gladniju ekipu za novcem nisam vidio..i znam dobro da ovaj novac ide u potrosnju a ne za razvoj..treba hrpu gladuša namiriti jer ako ne namiris pojest ce tebe a onda kao svi paraziti traze novog domacina koji ce im omoguciti hranjenjeEroo wrote:
Dodrinac, družišp se s neprijateljima. Slijepac si kod očiju.
Kenwood Kenon ima narod kakvom mu ga je Bog dao. Ne možeš ga promijeniti preko noći. Takav je kakav je.
glasao tri put.
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa neko mora biti na proracunu...pa nije drzava privatna firma niti predjsdnik/premijer gazdaaben wrote:financijska isplativost ni kriterij za biti uhljeb,vuksadinare wrote:nisam nikad bio uhljeb...niti sam se preko veze zaposlio...biti domar u vrticu nije nesto financijski isplativo a naradis se daleko vise nego oni u uredu...aben wrote:vuksadinare wrote:
glec...i ja bi ovome pljeskao da nisam usao u poduzecnicke vode
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sad imaš svoga precjednika, sam si ga birao, tvoj je. Šta još hoćeš?vuksadinare wrote:a kome da tovarim?..jer on danas vlast...da mu damo 100 godina odmoraEroo wrote:Jesi, jesi, slijepac si. Instalirali ste predsjednika zbog te sljepoće. Ne vidite dalje od nosa.vuksadinare wrote:nikakav slijepac....vec poduzetnik kojeg plenkijeva ekipa lihvari....i zato kazem..gladniju ekipu za novcem nisam vidio..i znam dobro da ovaj novac ide u potrosnju a ne za razvoj..treba hrpu gladuša namiriti jer ako ne namiris pojest ce tebe a onda kao svi paraziti traze novog domacina koji ce im omoguciti hranjenjeEroo wrote:Dodrinac, družišp se s neprijateljima. Slijepac si kod očiju.vuksadinare wrote:
ma lupeta pa ako prođe prođe..kad ne prođe onda s evadi na nesto trece
Jebote, niti kud ide, niti mu tko dolazi... Kolinda bi za to vrijeme posjetila ih barem desetak.
I za tog budalu, s kojim se družiš, je bila "debela i masna kravetina".
Jesi li ga ikad čuao da je nešto rekao na račun aktualnog? Ili Soru? Nisi i nećeš.
Ali za to sad imaju vas dodrinjce. Pitam se gdje ste bili kad je Bog pamet dilija. Strašno.
je, domari vrtića tribaju biti na proračunu, ajde..vuksadinare wrote:pa neko mora biti na proracunu...pa nije drzava privatna firma niti predjsdnik/premijer gazdaaben wrote:financijska isplativost ni kriterij za biti uhljeb,vuksadinare wrote:nisam nikad bio uhljeb...niti sam se preko veze zaposlio...biti domar u vrticu nije nesto financijski isplativo a naradis se daleko vise nego oni u uredu...aben wrote:vuksadinare wrote:
glec...i ja bi ovome pljeskao da nisam usao u poduzecnicke vode
uglovnomu, tek sa si na putu da postaneš čovik, u svojoj pedesetoj, ali nika ni kasno. a ka staneš na svoje dvi noge, tj ka ti firma ne bude subvencijonirona, unda ćeš postati čovik i stati meni uz bok jebemo mater svima socijalistima kolo nos.
2014-04-16
evo jedna prigodna ako Bog da i opet.... Muhahahahaha
2014-04-14
ima iskaznicu od udbe.
ali nisam baš pročitao da nema.
možda od neposjedovanja frustracije.
ako ju nema treba srediti da ju dobije.
ako ovi četnici mogu imat, zašto ne bi safet iz novog mesta.
2014-12-30
Taj "safet" je ljubljančan već ...da saberem i oduzmem, 53 godine.veber wrote:bitno da je safet iz novog mesta na proputovanju u bosnuvuksadinare wrote:a kome da tovarim?..jer on danas vlast...da mu damo 100 godina odmoraEroo wrote:Jesi, jesi, slijepac si. Instalirali ste predsjednika zbog te sljepoće. Ne vidite dalje od nosa.vuksadinare wrote:nikakav slijepac....vec poduzetnik kojeg plenkijeva ekipa lihvari....i zato kazem..gladniju ekipu za novcem nisam vidio..i znam dobro da ovaj novac ide u potrosnju a ne za razvoj..treba hrpu gladuša namiriti jer ako ne namiris pojest ce tebe a onda kao svi paraziti traze novog domacina koji ce im omoguciti hranjenjeEroo wrote:
glasao tri put.
Živim u jednom od najljepših gradova na svijetu. Ni prevelik ni premali...
Predgrađe nam je jedan od ljepših dijelova grada, što ne postoji nigdje u svijetu.
Mnogo sam i sam poradio na tome...
A ti, lutalice? Nećete ni Njemci, a? Nećete jer si budala. Dosadna budala.
Došao je na dnevnu porciju energije, jer svoje nema. Neki će znat o čemu pričam.
Last edited by Eroo on 21/7/2020, 13:41; edited 1 time in total
Trol i dalje gusli svoju izmišljenu priču...mobing mu je smisao života,veber wrote:ima iskaznicu od udbe.
zbog kojega su mu svi pobjegli. Nigdje on nema nikoga, ni kučeta, ni mačeta.
Životinje prepoznaju loše ljude...osim možda mačke, koje jedino pristaju
na njih, ali i one samo u slučaju da ih redovno hrane...inače odoše kod susjeda.
Gdje su ti sad "bivše"? Otišle i one kod susjeda, a?
ti si stvarno mujo jebote..ja sam za kolindu u drugom krugu glasovao..pa sto nije zokija pobjedila u drugom krugu nije bio škoro...da je i bio...pobjedio bi i zokija i kolindu...zato ne laprdaj bezveze...zoki je pobjedio jer jednostavno je kolinda u zadnjem dijelu predizborne kampanje bila losa...kao i bero...i tu je kraj price..jebe mi s eza ludog zokija njemu je ionako ovaj mandat zapravo godisnji i za spavanje on usotalom to ni ne krijeEroo wrote:Sad imaš svoga precjednika, sam si ga birao, tvoj je. Šta još hoćeš?vuksadinare wrote:a kome da tovarim?..jer on danas vlast...da mu damo 100 godina odmoraEroo wrote:Jesi, jesi, slijepac si. Instalirali ste predsjednika zbog te sljepoće. Ne vidite dalje od nosa.vuksadinare wrote:nikakav slijepac....vec poduzetnik kojeg plenkijeva ekipa lihvari....i zato kazem..gladniju ekipu za novcem nisam vidio..i znam dobro da ovaj novac ide u potrosnju a ne za razvoj..treba hrpu gladuša namiriti jer ako ne namiris pojest ce tebe a onda kao svi paraziti traze novog domacina koji ce im omoguciti hranjenjeEroo wrote:
Jebote, niti kud ide, niti mu tko dolazi... Kolinda bi za to vrijeme posjetila ih barem desetak.
Jesi li ga ikad čuao da je nešto rekao na račun aktualnog? Ili Soru? Nisi i nećeš.
Ali za to sad imaju vas dodrinjce. Pitam se gdje ste bili kad je Bog pamet dilija. Strašno.
2015-09-08
Za koga si glasovao u drugom krugu? Za Zokija? Neka, ali to ste vi, samo san ti to tija reć.vuksadinare wrote:ti si stvarno mujo jebote..ja sam za kolindu u drugom krugu glasovao..pa sto nije zokija pobjedila u drugom krugu nije bio škoro...da je i bio...pobjedio bi i zokija i kolindu...zato ne laprdaj bezveze...zoki je pobjedio jer jednostavno je kolinda u zadnjem dijelu predizborne kampanje bila losa...kao i bero...i tu je kraj price..jebe mi s eza ludog zokija njemu je ionako ovaj mandat zapravo godisnji i za spavanje on usotalom to ni ne krijeEroo wrote:Sad imaš svoga precjednika, sam si ga birao, tvoj je. Šta još hoćeš?vuksadinare wrote:a kome da tovarim?..jer on danas vlast...da mu damo 100 godina odmoraEroo wrote:Jesi, jesi, slijepac si. Instalirali ste predsjednika zbog te sljepoće. Ne vidite dalje od nosa.vuksadinare wrote:
nikakav slijepac....vec poduzetnik kojeg plenkijeva ekipa lihvari....i zato kazem..gladniju ekipu za novcem nisam vidio..i znam dobro da ovaj novac ide u potrosnju a ne za razvoj..treba hrpu gladuša namiriti jer ako ne namiris pojest ce tebe a onda kao svi paraziti traze novog domacina koji ce im omoguciti hranjenje
Imaš vebera gore, s njim se druži i dalje. I on je glasovao za Zokija, ta neće za "debelu i masnu kravetinu".
ti fakat nisi normalan..kolika ti je dioptrija...koli ne bi pobjedila ni da s eškoro nije kandidirao...da su bili samo kandidati zoki i koli..jednostavno iz razloga sto je bila slaba u kampanji a i mediji koji su je blatili...krivce trazi drugdje...Eroo wrote:Za koga si glasovao u drugom krugu? Za Zokija? Neka, ali to ste vi, samo san ti to tija reć.vuksadinare wrote:ti si stvarno mujo jebote..ja sam za kolindu u drugom krugu glasovao..pa sto nije zokija pobjedila u drugom krugu nije bio škoro...da je i bio...pobjedio bi i zokija i kolindu...zato ne laprdaj bezveze...zoki je pobjedio jer jednostavno je kolinda u zadnjem dijelu predizborne kampanje bila losa...kao i bero...i tu je kraj price..jebe mi s eza ludog zokija njemu je ionako ovaj mandat zapravo godisnji i za spavanje on usotalom to ni ne krijeEroo wrote:Sad imaš svoga precjednika, sam si ga birao, tvoj je. Šta još hoćeš?vuksadinare wrote:a kome da tovarim?..jer on danas vlast...da mu damo 100 godina odmoraEroo wrote:
Jesi, jesi, slijepac si. Instalirali ste predsjednika zbog te sljepoće. Ne vidite dalje od nosa.
Imaš vebera gore, s njim se druži i dalje. I on je glasovao za Zokija, ta neće za "debelu i masnu kravetinu".
2015-09-08
Imaš rezultate iz prvog kruga. Da niste štimali Zokija pobijedila bi već u prvom krugu.vuksadinare wrote:ti fakat nisi normalan..kolika ti je dioptrija...koli ne bi pobjedila ni da s eškoro nije kandidirao...da su bili samo kandidati zoki i koli..jednostavno iz razloga sto je bila slaba u kampanji a i mediji koji su je blatili...krivce trazi drugdje...Eroo wrote:Za koga si glasovao u drugom krugu? Za Zokija? Neka, ali to ste vi, samo san ti to tija reć.vuksadinare wrote:ti si stvarno mujo jebote..ja sam za kolindu u drugom krugu glasovao..pa sto nije zokija pobjedila u drugom krugu nije bio škoro...da je i bio...pobjedio bi i zokija i kolindu...zato ne laprdaj bezveze...zoki je pobjedio jer jednostavno je kolinda u zadnjem dijelu predizborne kampanje bila losa...kao i bero...i tu je kraj price..jebe mi s eza ludog zokija njemu je ionako ovaj mandat zapravo godisnji i za spavanje on usotalom to ni ne krijeEroo wrote:Sad imaš svoga precjednika, sam si ga birao, tvoj je. Šta još hoćeš?vuksadinare wrote:
a kome da tovarim?..jer on danas vlast...da mu damo 100 godina odmora
Ti fakat loše stojiš s matematikom, a na prste se da izračunat.
nitko od tuđmn nije pobjedio u prvom krugu..pa jedvo je pobjedila josipovica...kad je bila izazivacica i u formi...ne kuzim kako ti zbrajas...oni glasovi koji su slili u prvom krugu lijevim kndidatima...a bilo ih je najvise pretocili su s eu zokijeve glasove u drugom...sa desna je bio samo škoro kandidat...đabica sa 0,8% u prvom krugu ne racunamEroo wrote:Imaš rezultate iz prvog kruga. Da niste štimali Zokija pobijedila bi već u prvom krugu.vuksadinare wrote:ti fakat nisi normalan..kolika ti je dioptrija...koli ne bi pobjedila ni da s eškoro nije kandidirao...da su bili samo kandidati zoki i koli..jednostavno iz razloga sto je bila slaba u kampanji a i mediji koji su je blatili...krivce trazi drugdje...Eroo wrote:Za koga si glasovao u drugom krugu? Za Zokija? Neka, ali to ste vi, samo san ti to tija reć.vuksadinare wrote:ti si stvarno mujo jebote..ja sam za kolindu u drugom krugu glasovao..pa sto nije zokija pobjedila u drugom krugu nije bio škoro...da je i bio...pobjedio bi i zokija i kolindu...zato ne laprdaj bezveze...zoki je pobjedio jer jednostavno je kolinda u zadnjem dijelu predizborne kampanje bila losa...kao i bero...i tu je kraj price..jebe mi s eza ludog zokija njemu je ionako ovaj mandat zapravo godisnji i za spavanje on usotalom to ni ne krijeEroo wrote:
Sad imaš svoga precjednika, sam si ga birao, tvoj je. Šta još hoćeš?
2015-09-08
2014-12-30
veber wrote:safete, ljubljana je veća vukojebina.
dunajska ulica izgleda kao sporedna ulica u zagrebu.
tromostovje je jedino kaj vrijedi vidjet.
ima dobar restoran slon i gore na bregu.
tvoje želje nisu ono kaj se dešava u stvarnosti
SeaRay
me uvrstio u 25 najboljih za dizajn retro glisera.
kada se već kurčimo.
Isprintaj jedan ovakav pa bi radio kupio :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
vuksadinare wrote:nitko od tuđmn nije pobjedio u prvom krugu..pa jedvo je pobjedila josipovica...kad je bila izazivacica i u formi...ne kuzim kako ti zbrajas...oni glasovi koji su slili u prvom krugu lijevim kndidatima...a bilo ih je najvise pretocili su s eu zokijeve glasove u drugom...sa desna je bio samo škoro kandidat...đabica sa 0,8% u prvom krugu ne racunamEroo wrote:Imaš rezultate iz prvog kruga. Da niste štimali Zokija pobijedila bi već u prvom krugu.vuksadinare wrote:ti fakat nisi normalan..kolika ti je dioptrija...koli ne bi pobjedila ni da s eškoro nije kandidirao...da su bili samo kandidati zoki i koli..jednostavno iz razloga sto je bila slaba u kampanji a i mediji koji su je blatili...krivce trazi drugdje...Eroo wrote:Za koga si glasovao u drugom krugu? Za Zokija? Neka, ali to ste vi, samo san ti to tija reć.vuksadinare wrote:
ti si stvarno mujo jebote..ja sam za kolindu u drugom krugu glasovao..pa sto nije zokija pobjedila u drugom krugu nije bio škoro...da je i bio...pobjedio bi i zokija i kolindu...zato ne laprdaj bezveze...zoki je pobjedio jer jednostavno je kolinda u zadnjem dijelu predizborne kampanje bila losa...kao i bero...i tu je kraj price..jebe mi s eza ludog zokija njemu je ionako ovaj mandat zapravo godisnji i za spavanje on usotalom to ni ne krije
Eto si gori od vebera...Saberi Škorine i i Kolindine procente u prvom krugu, pa nam javi rezultat. Jel može?
Možda je bolje da zaključimo ovo neplodno preseravanje.
Vučini moraš nacrtat, jebiga...
Last edited by Eroo on 21/7/2020, 14:29; edited 1 time in total
..ma jasta...sad zbog kolinde se ne smiju drugi kandidati pojaviti...daj ubij se...zagovaras demokraciju a zelis mrak...ti si jebote opterecen sdp-om,zokijem kao da evo stizu da te kolju a ne mogu naci ni put do doma...jebote niti zivis tu a znas sto je najbolje nama...mi biramo mi kusamo....ako ti s ene sviđa prođi i ne okreci se...ionako si ovdje samo prolaznik...bio i ostaoEroo wrote:vuksadinare wrote:nitko od tuđmn nije pobjedio u prvom krugu..pa jedvo je pobjedila josipovica...kad je bila izazivacica i u formi...ne kuzim kako ti zbrajas...oni glasovi koji su slili u prvom krugu lijevim kndidatima...a bilo ih je najvise pretocili su s eu zokijeve glasove u drugom...sa desna je bio samo škoro kandidat...đabica sa 0,8% u prvom krugu ne racunamEroo wrote:Imaš rezultate iz prvog kruga. Da niste štimali Zokija pobijedila bi već u prvom krugu.vuksadinare wrote:ti fakat nisi normalan..kolika ti je dioptrija...koli ne bi pobjedila ni da s eškoro nije kandidirao...da su bili samo kandidati zoki i koli..jednostavno iz razloga sto je bila slaba u kampanji a i mediji koji su je blatili...krivce trazi drugdje...Eroo wrote:
Za koga si glasovao u drugom krugu? Za Zokija? Neka, ali to ste vi, samo san ti to tija reć.
Eto si gori od vebera...Saberi Škorine i i Kolindine procente u prvom krugu, pa nam javi rezultat. Jel može?
Možda je bolje da zaključimo ovo neplodno preseravanje.
2015-09-08
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Index: Plenky je gazda Borga
» Orban bez srama : EU treba svaki cent, a mi šaljemo milijarde eura Ukrajini Index Vijesti 22:20, 25. kolovoza 2023.
» Ameri nude 12 F-16 za 1,4 milijarde dolara Hrvatskoj
» U Hrvatskoj se pojavila moćna investicijska kuća s 348 milijarde eura kapitala! Evo što nude
» Hrvatskoj 24 milijarde eura za oporavak! Tramišak za RTL: 'Sada smo spremniji nego prije sedam godina'
» Orban bez srama : EU treba svaki cent, a mi šaljemo milijarde eura Ukrajini Index Vijesti 22:20, 25. kolovoza 2023.
» Ameri nude 12 F-16 za 1,4 milijarde dolara Hrvatskoj
» U Hrvatskoj se pojavila moćna investicijska kuća s 348 milijarde eura kapitala! Evo što nude
» Hrvatskoj 24 milijarde eura za oporavak! Tramišak za RTL: 'Sada smo spremniji nego prije sedam godina'
Page 7 of 11