Plenky: Gotov je sastanak, dogovorili smo budžet, Hrvatskoj 22 milijarde € Index
Page 2 of 11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Plenky: Gotov je sastanak, dogovorili smo budžet, Hrvatskoj 22 milijarde € Index
Al nema veze , Vuk je i dalje na aparatima , ništa od demonstracija na jesen i skidanja Plenkya.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Plenky: Gotov je sastanak, dogovorili smo budžet, Hrvatskoj 22 milijarde € Index
Hektorović wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-u-530-gotov-je-sastanak-dogovorili-smo-budzet-hrvatskoj-22-milijarde/2199659.aspx
Vuk na aparatima :D
opet :D
partuzani I ustase kmecanje :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kakav uspjeh. Najbolji smo na svitu. Uspjeli dignuti kredit.
Čestitke od srca
Čestitke od srca
zamisli roby-drobi ima plaću 1300, a anuitet 1600, a?mutava baštarda wrote:Kakav uspjeh. Najbolji smo na svitu. Uspjeli dignuti kredit.
Čestitke od srca
2014-12-30
Prokleti HDZ.
GOTOV SI PLENKI!
GOTOV SI PLENKI!
Guest- Guest
A gotov je k. Može prst u uvo iduće četiri godine.
A realno on radi svoj dio posla , za stranku , za svoje birače. A to je to.
A realno on radi svoj dio posla , za stranku , za svoje birače. A to je to.
2014-04-11
bice love lotka na tvom privatnom racunu..ti ko ptice nebeske 'nit siju nit zanju opet se hrane'mobiu$ wrote:Prokleti HDZ.
GOTOV SI PLENKI!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bolje 1600 nego propast. Kasnije će to djeca vraćati, a ako ne budu mogli ni oni napraviti će reprogram što će se opet slaviti kao uspjeh. Sve to ako bude djece, a sve je izglednije da ćemo ih usvojiti, malo prepečeni s juga, a malo srednje pečenih s istoka...veber wrote:zamisli roby-drobi ima plaću 1300, a anuitet 1600, a?mutava baštarda wrote:Kakav uspjeh. Najbolji smo na svitu. Uspjeli dignuti kredit.
Čestitke od srca
Za vraćanje proračuna najbolje one ća kleće po cile dane i viču Alah je velik.mutava baštarda wrote:Bolje 1600 nego propast. Kasnije će to djeca vraćati, a ako ne budu mogli ni oni napraviti će reprogram što će se opet slaviti kao uspjeh. Sve to ako bude djece, a sve je izglednije da ćemo ih usvojiti, malo prepečeni s juga, a malo srednje pečenih s istoka...veber wrote:zamisli roby-drobi ima plaću 1300, a anuitet 1600, a?mutava baštarda wrote:Kakav uspjeh. Najbolji smo na svitu. Uspjeli dignuti kredit.
Čestitke od srca
2014-04-11
to ti je razlika mentaliteta juga i sjevera.mutava baštarda wrote:Bolje 1600 nego propast. Kasnije će to djeca vraćati, a ako ne budu mogli ni oni napraviti će reprogram što će se opet slaviti kao uspjeh. Sve to ako bude djece, a sve je izglednije da ćemo ih usvojiti, malo prepečeni s juga, a malo srednje pečenih s istoka...veber wrote:zamisli roby-drobi ima plaću 1300, a anuitet 1600, a?mutava baštarda wrote:Kakav uspjeh. Najbolji smo na svitu. Uspjeli dignuti kredit.
Čestitke od srca
mojoj djeci se stalno podebljava račun.
2014-12-30
e i tamo nema kamataRayMabus wrote:Za vraćanje proračuna najbolje one ća kleće po cile dane i viču Alah je velik.mutava baštarda wrote:Bolje 1600 nego propast. Kasnije će to djeca vraćati, a ako ne budu mogli ni oni napraviti će reprogram što će se opet slaviti kao uspjeh. Sve to ako bude djece, a sve je izglednije da ćemo ih usvojiti, malo prepečeni s juga, a malo srednje pečenih s istoka...veber wrote:zamisli roby-drobi ima plaću 1300, a anuitet 1600, a?mutava baštarda wrote:Kakav uspjeh. Najbolji smo na svitu. Uspjeli dignuti kredit.
Čestitke od srca
vuksadinare wrote:bice love lotka na tvom privatnom racunu..ti ko ptice nebeske 'nit siju nit zanju opet se hrane'mobiu$ wrote:Prokleti HDZ.
GOTOV SI PLENKI!
Ne tipkaj, na aparatima si.
Ozlijedit ćeš se. :)
Guest- Guest
Došao migrant u Split i trese tepih na terasi.
Prolazi splićo ispod i dobaci mu.
-Nece da upali aladine,a?
Prolazi splićo ispod i dobaci mu.
-Nece da upali aladine,a?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
epikur37 wrote:Hektorović wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-u-530-gotov-je-sastanak-dogovorili-smo-budzet-hrvatskoj-22-milijarde/2199659.aspx
Vuk na aparatima :D
opet :D
partuzani I ustase kmecanje :)
+ komšije :)
Guest- Guest
Na jugu bi dica kad napune 18 odmah najnovijeg golfa...veber wrote:to ti je razlika mentaliteta juga i sjevera.mutava baštarda wrote:Bolje 1600 nego propast. Kasnije će to djeca vraćati, a ako ne budu mogli ni oni napraviti će reprogram što će se opet slaviti kao uspjeh. Sve to ako bude djece, a sve je izglednije da ćemo ih usvojiti, malo prepečeni s juga, a malo srednje pečenih s istoka...veber wrote:zamisli roby-drobi ima plaću 1300, a anuitet 1600, a?mutava baštarda wrote:Kakav uspjeh. Najbolji smo na svitu. Uspjeli dignuti kredit.
Čestitke od srca
a dobro. djeca juga su skromnija.mutava baštarda wrote:Na jugu bi dica kad napune 18 odmah najnovijeg golfa...veber wrote:to ti je razlika mentaliteta juga i sjevera.mutava baštarda wrote:Bolje 1600 nego propast. Kasnije će to djeca vraćati, a ako ne budu mogli ni oni napraviti će reprogram što će se opet slaviti kao uspjeh. Sve to ako bude djece, a sve je izglednije da ćemo ih usvojiti, malo prepečeni s juga, a malo srednje pečenih s istoka...veber wrote:zamisli roby-drobi ima plaću 1300, a anuitet 1600, a?mutava baštarda wrote:Kakav uspjeh. Najbolji smo na svitu. Uspjeli dignuti kredit.
Čestitke od srca
ja tražim x5 ili ml
ali to tata inzistira. ona bi neki gradski. moš si mislit kako ću te pustiti u celofanu se vozit.
a vozim jugića
2014-12-30
veber wrote:a dobro. djeca juga su skromnija.mutava baštarda wrote:Na jugu bi dica kad napune 18 odmah najnovijeg golfa...veber wrote:to ti je razlika mentaliteta juga i sjevera.mutava baštarda wrote:Bolje 1600 nego propast. Kasnije će to djeca vraćati, a ako ne budu mogli ni oni napraviti će reprogram što će se opet slaviti kao uspjeh. Sve to ako bude djece, a sve je izglednije da ćemo ih usvojiti, malo prepečeni s juga, a malo srednje pečenih s istoka...veber wrote:
zamisli roby-drobi ima plaću 1300, a anuitet 1600, a?
ja tražim x5 ili ml
ali to tata inzistira. ona bi neki gradski. moš si mislit kako ću te pustiti u celofanu se vozit.
a vozim jugića
Meni je samo bitno da ispušta što više co2... Moj tenkić 10l kad normalno vozim...
A ništa, Pravilnik o S3 područjima u ručice i čekati natječaje.
Zagreb bumo zglancali, da mu ni Beč ne bu bil ravan... :)
+ za sve ljude u studentskom naselju
Zagreb bumo zglancali, da mu ni Beč ne bu bil ravan... :)
+ za sve ljude u studentskom naselju
Guest- Guest
moj ide na plin.mutava baštarda wrote:veber wrote:a dobro. djeca juga su skromnija.mutava baštarda wrote:Na jugu bi dica kad napune 18 odmah najnovijeg golfa...veber wrote:to ti je razlika mentaliteta juga i sjevera.mutava baštarda wrote:
Bolje 1600 nego propast. Kasnije će to djeca vraćati, a ako ne budu mogli ni oni napraviti će reprogram što će se opet slaviti kao uspjeh. Sve to ako bude djece, a sve je izglednije da ćemo ih usvojiti, malo prepečeni s juga, a malo srednje pečenih s istoka...
ja tražim x5 ili ml
a vozim jugića
Meni je samo bitno da ispušta što više co2... Moj tenkić 10l kad normalno vozim...
prvo kaj napravim na autu da cviknem katalizator.
onda ugradim plin
i ne gledam auto koji ne troši barem 10-12l u gradskoj vožnji.
2014-12-30
i obavezno iskopčam airbag na vozačkoj strani.
na genesisu mi govno nije htjelo krenut jer sam iskopčao airbag.
onda sam raskopa airbag i vretio utikač i čip.
jebse
na genesisu mi govno nije htjelo krenut jer sam iskopčao airbag.
onda sam raskopa airbag i vretio utikač i čip.
jebse
2014-12-30
Kako dišeš, jel ti treba respirator?vuksadinare wrote:...bice za pemzije,place a nece trebati ni opcine ukidati...reforme?..jednog dana...neka netko drugi brine o tome..
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Similar topics
» Index: Plenky je gazda Borga
» Orban bez srama : EU treba svaki cent, a mi šaljemo milijarde eura Ukrajini Index Vijesti 22:20, 25. kolovoza 2023.
» Ameri nude 12 F-16 za 1,4 milijarde dolara Hrvatskoj
» U Hrvatskoj se pojavila moćna investicijska kuća s 348 milijarde eura kapitala! Evo što nude
» Hrvatskoj 24 milijarde eura za oporavak! Tramišak za RTL: 'Sada smo spremniji nego prije sedam godina'
» Orban bez srama : EU treba svaki cent, a mi šaljemo milijarde eura Ukrajini Index Vijesti 22:20, 25. kolovoza 2023.
» Ameri nude 12 F-16 za 1,4 milijarde dolara Hrvatskoj
» U Hrvatskoj se pojavila moćna investicijska kuća s 348 milijarde eura kapitala! Evo što nude
» Hrvatskoj 24 milijarde eura za oporavak! Tramišak za RTL: 'Sada smo spremniji nego prije sedam godina'
Page 2 of 11