Peovicka bi dizala revoljuciju u Hrvatskoj
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Peovicka bi dizala revoljuciju u Hrvatskoj
Jedina revolucija u kojoj si ti sudjelovao je bijeg preko Velike bare ;-))mentalitet wrote:Treba pobiti ustasiju i tako ce se Hrvatska spasiti ..Dakle za revoluciju sam ..tjeraj bagru u Blajburg ::))))
Za ostalo, sanjaj, cmizdri i pati ;-))
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
mentalitet wrote:Treba pobiti ustasiju i tako ce se Hrvatska spasiti ..Dakle za revoluciju sam ..tjeraj bagru u Blajburg ::))))
Što ih ne pobijete? Ah, da... fale muda. Pičkice. Maloumna. Iskompleksirana.
darth_vader-
2014-04-17
bi oni, da mogu.jasambrend wrote:mentalitet wrote:Treba pobiti ustasiju i tako ce se Hrvatska spasiti ..Dakle za revoluciju sam ..tjeraj bagru u Blajburg ::))))
ali domovnica im mila.
to je zajeb.
2014-12-30
ma ne... to se ja ulagujem šefici... za nedaj Bože... a šupak nek se naduva.. po manjinski....veber wrote:nemreš po manjinama.michaellcmacha wrote:kako ide ona .... a da se napušiš malo debilčino... ptmbmentalitet wrote:Maggie19 wrote:Istina.Brain32 wrote:Pa ne znam meni ta Peovićka nije tak strašna, kad pogledaš ovi samoprozvani domoljubi kradu sve što nije prikovano čavlima za pod, nekažnjeno ubijaju po morima i cestama, premlaćuju gdje im se sprdne te općenito aktivno i snažno uništavaju ideju hrvatske države i državnosti. Peovićka s druge strane - bar ne glumi
I ima maksimalan kapacitet izrade ppt prezentacije i gađenja Škore.
;-D
Kako ide ona sto se babi snilo to je babi milo...tako i tvoj avatar..mada izgleda kao da je u 4_tom mjesecu trudnoce..a medju nogama prolaz kao za tunel ispod Ucke::))
em manjinac, em komplesaš.
2015-08-08
kak ne bi ubijali... imali ste 3 džokera kviska i sve ste ih, kako veli stazić traljavo potrošili mvjč
2015-08-08
a prije 25g si im sokiće dijelio.michaellcmacha wrote:ma ne... to se ja ulagujem šefici... za nedaj Bože... a šupak nek se naduva.. po manjinski....veber wrote:nemreš po manjinama.michaellcmacha wrote:kako ide ona .... a da se napušiš malo debilčino... ptmbmentalitet wrote:Maggie19 wrote:
Istina.
;-D
Kako ide ona sto se babi snilo to je babi milo...tako i tvoj avatar..mada izgleda kao da je u 4_tom mjesecu trudnoce..a medju nogama prolaz kao za tunel ispod Ucke::))
ujutro se probude, a ono domovnica izviri iz ladice.
2014-12-30
ma ni jednog mi nije žao, ali onaj što sam crvenkastom udijelio stvarno ga nije trebao popit....... jebo sve svoje, pa da je osto žedan prek vode dok je išo, da zna zašto mrzi hrvate skot nepodojeni...veber wrote:a prije 25g si im sokiće dijelio.michaellcmacha wrote:ma ne... to se ja ulagujem šefici... za nedaj Bože... a šupak nek se naduva.. po manjinski....veber wrote:nemreš po manjinama.michaellcmacha wrote:kako ide ona .... a da se napušiš malo debilčino... ptmbmentalitet wrote:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
moja stara je govorilamichaellcmacha wrote:ma ni jednog mi nije žao, ali onaj što sam crvenkastom udijelio stvarno ga nije trebao popit....... jebo sve svoje, pa da je osto žedan prek vode dok je išo, da zna zašto mrzi hrvate skot nepodojeni...veber wrote:a prije 25g si im sokiće dijelio.michaellcmacha wrote:ma ne... to se ja ulagujem šefici... za nedaj Bože... a šupak nek se naduva.. po manjinski....veber wrote:nemreš po manjinama.michaellcmacha wrote:
kako ide ona .... a da se napušiš malo debilčino... ptmb
pomozi sirotu na svoju sramotu
2014-12-30
gle, ja nikad neću reći da su svi isti (kao što to stoka poput njega i misli i govori) i zasigurno nisu, ima ih koji su bili preko, a da su bili bolji ljudi od jednog nenada stazića ili milorada pupovca, i njima je trebalo pomoći na svaki mogući način... pa kamo sreće da su imali snage i donijeti odluku i da ostanu... a u kolonu da su umjesto njih uskočili likovi poput spomenutih...veber wrote:moja stara je govorilamichaellcmacha wrote:ma ni jednog mi nije žao, ali onaj što sam crvenkastom udijelio stvarno ga nije trebao popit....... jebo sve svoje, pa da je osto žedan prek vode dok je išo, da zna zašto mrzi hrvate skot nepodojeni...veber wrote:a prije 25g si im sokiće dijelio.michaellcmacha wrote:ma ne... to se ja ulagujem šefici... za nedaj Bože... a šupak nek se naduva.. po manjinski....veber wrote:
nemreš po manjinama.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
naravno da nisu isti.
ali ova forumska ekipa je ista.
a, domovnica im suho zlato.
ali ova forumska ekipa je ista.
a, domovnica im suho zlato.
2014-12-30
Nekulturan moraš biti da odeš to studiratiNoor wrote:moraš bit fest syeban u glavi da to ideš studiratidijagram wrote:zvuci jako kompliciranoNoor wrote:Ta 45-godišnja profesorica Odsjeka za kulturalne studije Filozofskoga fakulteta u Rijeci doktorica je znanosti na području kulturalnih studija,
Pročitajte više na: https://m.vecernji.hr/premium/revolucija-nece-se-dogoditi-zbog-lijepih-ideja-nego-zbog-nuznosti-dogodi-li-se-tu-smo-1418053 - m.vecernji.hr
kulturalni studiji, skupni naziv za postdisciplinarnu društveno-političku analizu suvremenih kulturnih pojava na raznorodnim metodološkim temeljima marksizma, strukturalizma, poststrukturalizma, analitike moći i feminističke kritike.
https://www.enciklopedija.hr/natuknica.aspx?ID=34557
nije to za svakoga
samo birana ekipa
nešto kao Kata partizanka
Tebi predlažem
I ostatku sljakera s foruma
Ne bi im škodilo
Ne bi im škodilo
Moja stara je rekla pomozi si sam pa ce ti i drugi pomoćiveber wrote:moja stara je govorilamichaellcmacha wrote:ma ni jednog mi nije žao, ali onaj što sam crvenkastom udijelio stvarno ga nije trebao popit....... jebo sve svoje, pa da je osto žedan prek vode dok je išo, da zna zašto mrzi hrvate skot nepodojeni...veber wrote:a prije 25g si im sokiće dijelio.michaellcmacha wrote:ma ne... to se ja ulagujem šefici... za nedaj Bože... a šupak nek se naduva.. po manjinski....veber wrote:
nemreš po manjinama.
Kad bi hrvatske lkenčuge pomogle sebi bar
a, kaj si ti završila?Sora wrote:I ostatku sljakera s foruma
Ne bi im škodilo
prvu partizansku u šumici.
2014-12-30
To je izmišljeni faks za lezileboviće i luzereSora wrote:Nekulturan moraš biti da odeš to studiratiNoor wrote:moraš bit fest syeban u glavi da to ideš studiratidijagram wrote:zvuci jako kompliciranoNoor wrote:Ta 45-godišnja profesorica Odsjeka za kulturalne studije Filozofskoga fakulteta u Rijeci doktorica je znanosti na području kulturalnih studija,
Pročitajte više na: https://m.vecernji.hr/premium/revolucija-nece-se-dogoditi-zbog-lijepih-ideja-nego-zbog-nuznosti-dogodi-li-se-tu-smo-1418053 - m.vecernji.hr
kulturalni studiji, skupni naziv za postdisciplinarnu društveno-političku analizu suvremenih kulturnih pojava na raznorodnim metodološkim temeljima marksizma, strukturalizma, poststrukturalizma, analitike moći i feminističke kritike.
nije to za svakoga
samo birana ekipa
Tebi predlažem
Ko i onaj..ženski studiji
pol studija bivše, a i sadašne nam države nemaju smisla.Noor wrote:To je izmišljeni faks za lezileboviće i luzereSora wrote:Nekulturan moraš biti da odeš to studiratiNoor wrote:moraš bit fest syeban u glavi da to ideš studiratidijagram wrote:zvuci jako kompliciranoNoor wrote:Ta 45-godišnja profesorica Odsjeka za kulturalne studije Filozofskoga fakulteta u Rijeci doktorica je znanosti na području kulturalnih studija,
nije to za svakoga
samo birana ekipa
Tebi predlažem
Ko i onaj..ženski studiji
recimo TTI, čemu služi a producira 1000 odjevnih tehničara koji kasnije odu na fax, koji je smisao samog sebe.
i onda ko udruga franak cvile.
pa pizda ti materina upiši strojarstvo.
2014-12-30
dobro pojavi se modni mačak i neven ciganović.
2014-12-30
michaellcmacha wrote:kako ide ona .... a da se napušiš malo debilčino... ptmbmentalitet wrote:Maggie19 wrote:Istina.Brain32 wrote:Pa ne znam meni ta Peovićka nije tak strašna, kad pogledaš ovi samoprozvani domoljubi kradu sve što nije prikovano čavlima za pod, nekažnjeno ubijaju po morima i cestama, premlaćuju gdje im se sprdne te općenito aktivno i snažno uništavaju ideju hrvatske države i državnosti. Peovićka s druge strane - bar ne glumi
;-D
Ajd u picku materinu glupu,nisi vise murjak da moras nekoga braniti ..ako mislis da ces dobiti picke ...moguce je,, neke forumasice se jebu ko stuke a neke dozvoljavaju samo lizanje pa je veber tu neprikosoven (vidis ja se ne sluzim skracenicama kao ti jer se bojis da te ne kiknu) za tebe nije forum jer si ovdje i obolio .Jebe te zena ,,jebu te susjedi..jebe te forum..jebu te lijekovi...Idi bre bacaj kamencice u Savu i srci pesak pa uzivaj ::)))
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
jasambrend wrote:mentalitet wrote:Treba pobiti ustasiju i tako ce se Hrvatska spasiti ..Dakle za revoluciju sam ..tjeraj bagru u Blajburg ::))))
Ajde krele ponovo procitaj pa ces vidjeti na kraju osmijeh sto bi trebalo da znaci zajebancija ,podjebavanje jer vi to ovdje obozavate raditi drugima a kad se netko posluzi vasim mentalitetom onda dobivate srcane napade..Koji si ti mujcek pa mislis da ustase jos postoje...halooooo...davno ih izrokalo na Blajburgu,,nesto malo u Zagrebu skojevci ilegalci..nesto malo cetnici...ali partizani im se najebali mamare..eto nema osmijeha na kraju...kuzis sada mujcek?
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
A, da se ti malo drzis teme? :-)
kbk za partizane, ustaše ili srbe.
ali tvoji upisi potvrđuju da ti je teško, da te čvrgaju i da se nisi odrekao domovnice.
obični, iskošleksirani lik.
nadam se da imaš za kruh.
ali tvoji upisi potvrđuju da ti je teško, da te čvrgaju i da se nisi odrekao domovnice.
obični, iskošleksirani lik.
nadam se da imaš za kruh.
2014-12-30
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» sučeljavanje 4 prve dame hrvatske politike -Peovićka pomela ostale 3
» Krešendo Peovićke iz RF-a i Huića iz opcije 'Pametno'!Peovićka optužila 'Pametno' da su sociopatska politička opcija
» VW u Hrvatskoj
» Sančez u Hrvatskoj
» DOBRO u Hrvatskoj
» Krešendo Peovićke iz RF-a i Huića iz opcije 'Pametno'!Peovićka optužila 'Pametno' da su sociopatska politička opcija
» VW u Hrvatskoj
» Sančez u Hrvatskoj
» DOBRO u Hrvatskoj
Page 5 of 6