VW u Hrvatskoj
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
VW u Hrvatskoj
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ulazimo-u-bitku-za-investiciju-od-milijardu-i-pol-eura-ministar-horvat-za-jutarnji-potvrdio-zelimo-volkswagenovu-tvornicu- dovesti-u-hrvatsku / 9516293 /
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: VW u Hrvatskoj
https://m.vecernji.hr/vijesti/hrvatska-ulazi-u-bitku-za-volkswagenovu-novu-tvornicu-1353887
2015-09-08
Evo samo šta nije. Okani se šupljih priči. Nek idu ća drugdi. Nema tko ni radit. Samo bi doša zapadni Balkan u Hrvatsku.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Evo, jedva čekaju tu da idu u tvornicu raditi.
Ajd neka otpale u Indiju...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A baš. Nek idu u Indiju. Sad će oni radit tvornicu ode a nema tko ni radit. Samo bi mi uvozili Bosance , Srbe i Indijce u Hrvatsku. Niks tvornica odjebi.kaya wrote:Evo, jedva čekaju tu da idu u tvornicu raditi.
2014-04-11
jos cemo je i dobit..da svabe spase plenkija..zivi bili pa vidjeli
2015-09-08
Pa neće ni oni u tvornici. Hoće u turizmu i kao vozači a ne baš za 500 eura.RayMabus wrote:A baš. Nek idu u Indiju. Sad će oni radit tvornicu ode a nema tko ni radit. Samo bi mi uvozili Bosance , Srbe i Indijce u Hrvatsku. Niks tvornica odjebi.kaya wrote:Evo, jedva čekaju tu da idu u tvornicu raditi.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Uvalit će nam je da ne pustimo imigrante prema Njemačkoj jer nas drukčije ne mogu držat u šaci.vuksadinare wrote:jos cemo je i dobit..da svabe spase plenkija..zivi bili pa vidjeli
Zato ja neću tvornicu jer bi im morali vratit tu uslugu a draže mi je pustit tvorove prema Njemačkoj pa da dođe nacionalsocijalizam.
2014-04-11
moze i tako..jedina dobra vijest bi bila sto bi se suljo grizao jer smo je mi dobili a on je vidio vec u srbijiRayMabus wrote:Uvalit ćemo da ne pustimo imigrante prema njemačkoj jer nas drukčije ne mogu držat u šaci.vuksadinare wrote:jos cemo je i dobit..da svabe spase plenkija..zivi bili pa vidjeli
Zato ja neću stvaralački jer bi im trebalo vratiti tu uslugu a draže mi je pustiti tvoju titulu prema Njemačkoj pa da dođe nacionalsocijalizam.
2015-09-08
Pa tako je jer vidiš da su iz Turske izašli a tamo su je radili da udovolje Erdoganu da ne pušta nikoga i sad je panika a Hrvatska je između a Njemačka ništa nije napravila u Hrvatskoj da može sa 100% sigurnošću reč : vratite mi uslugu.vuksadinare wrote:moze i tako..jedina dobra vijest bi bila sto bi se suljo grizao jer smo je mi dobili a on je vidio vec u srbijiRayMabus wrote:Uvalit ćemo da ne pustimo imigrante prema njemačkoj jer nas drukčije ne mogu držat u šaci.vuksadinare wrote:jos cemo je i dobit..da svabe spase plenkija..zivi bili pa vidjeli
Zato ja neću stvaralački jer bi im trebalo vratiti tu uslugu a draže mi je pustiti tvoju titulu prema Njemačkoj pa da dođe nacionalsocijalizam.
Jes pola Hrvata bilo u ustašama al ih je pola bilo u partizanima npr moja dva dida od kojih je jedan izgubija oko u borbi s Nijemcima pa bi mogli dobit koji miljon novih Arapčića ako nas ne drže sve u šaci.
2014-04-11
Jebale ih tvornice.
Ovdje sve vrvi od budala koje bi radile u tvornicama.
Točno. Više njima to triba jer Plenkovic očito nije dovoljna garancija da će Hrvatska zaustavljat imigrante a ništa kapitalno nisu ode napravili da bi nas držali u šaci bar na način da smo im dužni vratit uslugu.danni1 wrote:Jebale ih tvornice.
Dobit će oni novih miljon Arapa , sić s vlasti i to je to.
AfD.
2014-04-11
objektivno,
srb. i hr. jesu bolji izbor
od bug i ru.
bugarska je najgora- tacka
srbija je ipak u prednosti.
vuchić danas putuje za brd.
sa min.altmajerom overava
otvaranje dva pogona, gr.fil.
u vrednosti od 300.mil.eu ili $
nebitno.
vw je nasa tema dana.
srbi vise vole fr.od nem.
ali sa nem. ekonomija
pre svega. ne zivi se od
ljubavi.
srb. i hr. jesu bolji izbor
od bug i ru.
bugarska je najgora- tacka
srbija je ipak u prednosti.
vuchić danas putuje za brd.
sa min.altmajerom overava
otvaranje dva pogona, gr.fil.
u vrednosti od 300.mil.eu ili $
nebitno.
vw je nasa tema dana.
srbi vise vole fr.od nem.
ali sa nem. ekonomija
pre svega. ne zivi se od
ljubavi.
Guest- Guest
uostalom, nemci vole
hrvate, srbe ne vole.
pa otvaraju firme i pogone
po srbiji.
hrvate, srbe ne vole.
po srbiji.
Guest- Guest
njemci su otvori dosta firmi u hravtskoj od pocetka 2000-te do 2010...narocito u sanaderovoj eri koji ej bio njihov mezimac dok nije zajebo sa lovom jer nju vise voli nego sebe...srbija je njima bilo novo trziste kao i druga neistrazena trzista...u biznisu uvijek dalje ides ne stojis na jednom mjestu...nema tu mjesta za ono volim te ne volim te samo interes...njemcu je uvijek i jedino vazna bilanca...njih minus u bilanci itekako uzdrma doslovno ih dovede u fazu panike...pizzon wrote:uostalom, nemci vole
hrvate, srbe ne vole.
po srbiji.
2015-09-08
zato njemce je uvijek strah kad se stvori neko krizno zariste...jer bas oni su otvarali na kriznim zaristima dosta firmi i ulaganja jer su mislili da ce time kupovati tamo mir bilancom zanemarujuci sve druge objektivne okolnosti..to je njihova startegija -bilanca...koja s emoze ispaltiti ali i ne mora...zato je sad njima veliki problem turska...gdje su imali i imaju velika ulaganja..u slucaju da turska uđe u rat i slicno svabe ce imati enormnih problema...i zato stalno popustaju erdoganu...
2015-09-08
..i tu ih love njemacki konkurenti...koji imaju ulaganja ali sa određenom rezervom znajuci da su to starteski nestabilna podrucja...koja u slucaju krize mogla bi se vrlo nepovoljno odraziti na njihova gospodarstva...i zato trump hoce vecinu proizvodnje i gospodarske politike zadrzati na tlu amerike ili bar na onim podrucjima koja nisu toliko nestabilna da bi im se mogla ugroziti drasticnije bilanca..svabe su jednostavno sile logikom jeftine radne snage...to su i ameri isli ali opet su ulagali u neka podrucja koja nisu trajnija krizna zarista...poput dalekog istoka...
2015-09-08
zasto amer,japanac,francuz i jso neki nemaju neka veca ulaganja na ovom podrucju..jednostavno starteski znaju d aje ovo dugorocno nestabilno krizno podrucje za koje ne znas kad ce planuti...a svabo je isoa logikom jeftinije radne snage da ima nize troskove..misleci da ce ulaganjima smiriti krizno stanje..greska...nije uzeo u obzir tradiciju,međunacionalne odnose i slicno...i sada jbg strepis i stalno gugutas mir,mir,samo mir
2015-09-08
Kakve jebena tvornica. Nema radne snage. Meni u četvrtak dok sam još radio sam sezoni, ja kažem idem pogledati ponudu poslova, za raditi zimi. Poslao 3 emails, na dva me odmah zvali na razgovor (to odradio jučer) i na oba razgovora nude posao, kukaju da nema radne snage i ako imam koga da ga mogu dovesti. Kakva jebena tvornica, to je trebalo otvarati 2011 kada je bilo pola milijuna nezaposlenih, sada nemaš nikoga bez posla
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sančez u Hrvatskoj
» EKSPERIMENT U HRVATSKOJ
» DOBRO u Hrvatskoj
» Izbori u Hrvatskoj
» Porche u Hrvatskoj
» EKSPERIMENT U HRVATSKOJ
» DOBRO u Hrvatskoj
» Izbori u Hrvatskoj
» Porche u Hrvatskoj
Page 1 of 4