Peovicka bi dizala revoljuciju u Hrvatskoj
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Peovicka bi dizala revoljuciju u Hrvatskoj
A zavoja i uske ceste na Plitvicama :)kaya wrote:Kad se samo sjetim, stojadina i povraćanja ...milina.... Svaki zavoj morali su stati zbog meneSpeare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:kaya wrote:Lako za njih, nego i mi bi se drndali.melkior wrote:
Bilo bi to stvarno neukusno i protivno standardima EU, a i ljudskim pravima kolonijalnih gospodara!
Znam jedan stari bračni par koji je davno na more išao preko Velebita sa dva spačeka.
Zastali su na jednom prijevoju da uživaju u pogledu na more sa planine.
Muž je zaboravio povući ručnu svog spačeka. Lako je zamisliti kako im je protekao ostatak godišnjeg odmora.
Naravoučenije: Da smo tada na more mogli autocestom kao danas...
Sestra i ja smo otraga pohanog piceka maznule već sat vremena nakon polaska
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Samo ne znam kako je ta nakupina vegana s filozofskog zamislila tu revoluciju... doduše, možda bih je i podrža, ali baš nekako sumnjam u provedivost iste... Katu još mogu zamisliti s mitraljezom i u jurišu, ostale teško... :D
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Samo ne znam kako je ta nakupina vegana s filozofskog zamislila tu revoluciju...
Ne budi baš toliko naivan.
Greta Thunberg je također vegan, a ako netko ima ambicija dizati revolucije i mitraljezom gađati ideološke neprijatelje, onda ih ima ona.
Na njenim fanatičnim sljedbenicima samo ostaje da slijede svog idejnog lidera sa mesijanskim sindromom, a znamo da fanatični sljedbenici takvih ludih vođa znaju biti itekako ustrajni u svome sljedbeništvu, sve do razine masovnog kolektivnog suicida.
Guest- Guest
Ma nema od toga ništa... malo folklora i to je to... teško mi je i zamisliti masovniju regrutaciju radikalnih sljedbenika kod takvih političkih opcija, barem ne kod nas...
darth_vader-
2014-04-17
Rekla bi drugarica Sora..'i tito je krenuo sa malo pa postao marsal'jasambrend wrote:Ma nema od toga ništa... malo folklora i to je to... teško mi je i zamisliti masovniju regrutaciju radikalnih sljedbenika kod takvih političkih opcija, barem ne kod nas...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ali da je itko pročitao Katin intervju, onda bi ste zaključili da baš nigdje ne poziva na revoluciju...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
moraš proći tu fazu puberteta.jasambrend wrote:Samo ne znam kako je ta nakupina vegana s filozofskog zamislila tu revoluciju... doduše, možda bih je i podrža, ali baš nekako sumnjam u provedivost iste... Katu još mogu zamisliti s mitraljezom i u jurišu, ostale teško... :D
moj sin ti je isto u nježnoj dobi bio socijalistički okrenut.
onda je jednom došao crni_mačak kod mene i izvadio gun i rekao mu da neka stavi metak u cijev.
naravno da nije znao niti mogao.
tipkanje i ubijanje nije isto.
2014-12-30
melkior wrote:Ali da je itko pročitao Katin intervju, onda bi ste zaključili da baš nigdje ne poziva na revoluciju...
Ako si ikad bio na ovom forumu onda bi znao da se prvo puca, a onda pita tko ide...
Last edited by jasambrend on 19/7/2020, 13:10; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
Pa ne znam meni ta Peovićka nije tak strašna, kad pogledaš ovi samoprozvani domoljubi kradu sve što nije prikovano čavlima za pod, nekažnjeno ubijaju po morima i cestama, premlaćuju gdje im se sprdne te općenito aktivno i snažno uništavaju ideju hrvatske države i državnosti. Peovićka s druge strane - bar ne glumi
Brain32-
2014-04-15
naravnojasambrend wrote:melkior wrote:Ali da je itko pročitao Katin intervju, onda bi ste zaključili da baš nigdje ne poziva na revoluciju...
Ako si ikad bio na ovom forumu onda bi znao da se prvo puca, a onda pita tko ide...
2014-12-30
Brain32 wrote:Peovićka s druge strane - bar ne glumi
Nije ni Hitler. On je jasno rekao svima koji su mu planovi, druga je priča što ga je malo tko uzimao za ozbiljno. Netko je zgodno rekao da je to vjerojatno zbog toga što je po vanjštini ljude previše podsjećao na Charliea Chaplina.
Guest- Guest
Brain32 wrote:Pa ne znam meni ta Peovićka nije tak strašna, kad pogledaš ovi samoprozvani domoljubi kradu sve što nije prikovano čavlima za pod, nekažnjeno ubijaju po morima i cestama, premlaćuju gdje im se sprdne te općenito aktivno i snažno uništavaju ideju hrvatske države i državnosti. Peovićka s druge strane - bar ne glumi
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Oprosteno...stvorili su drzavuBrain32 wrote:Pa ne znam meni ta Peovićka nije tak strašna, kad pogledaš ovi samoprozvani domoljubi kradu sve što nije prikovano čavlima za pod, nekažnjeno ubijaju po morima i cestama, premlaćuju gdje im se sprdne te općenito aktivno i snažno uništavaju ideju hrvatske države i državnosti. Peovićka s druge strane - bar ne glumi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nitko nije hitlera doživljavaoSpeare Shaker wrote:Brain32 wrote:Peovićka s druge strane - bar ne glumi
Nije ni Hitler. On je jasno rekao svima koji su mu planovi, druga je priča što ga je malo tko uzimao za ozbiljno. Netko je zgodno rekao da je to vjerojatno zbog toga što je po vanjštini ljude previše podsjećao na Charliea Chaplina.
onda je pobio par milijuna.
a, lijepo je govorio svima.
svi su mislili, jutarnja glavobolja.
a kad tamo ispao rak.
Last edited by veber on 19/7/2020, 16:19; edited 1 time in total
2014-12-30
probudim se u ranu zoru, tamo negdje 11-12jasambrend wrote:Samo ne znam kako je ta nakupina vegana s filozofskog zamislila tu revoluciju... doduše, možda bih je i podrža, ali baš nekako sumnjam u provedivost iste... Katu još mogu zamisliti s mitraljezom i u jurišu, ostale teško... :D
odem do konzuma i u redu slušam o proustu, potragom za zgubljenim vremenom, da li je bitak ili Bitak
naravno pola ekipa izgleda ko hare krišna rama margarin
i mislim si, šuti veberu, šuti.
i onda i ja mrmljam u redu jebemti pdv, škegru, oposume
lagano uz krunicu dođeš na red.
-jeste li imali boce?
2014-12-30
Istina.Brain32 wrote:Pa ne znam meni ta Peovićka nije tak strašna, kad pogledaš ovi samoprozvani domoljubi kradu sve što nije prikovano čavlima za pod, nekažnjeno ubijaju po morima i cestama, premlaćuju gdje im se sprdne te općenito aktivno i snažno uništavaju ideju hrvatske države i državnosti. Peovićka s druge strane - bar ne glumi
I ima maksimalan kapacitet izrade ppt prezentacije i gađenja Škore.
;-D
Treba pobiti ustasiju i tako ce se Hrvatska spasiti ..Dakle za revoluciju sam ..tjeraj bagru u Blajburg ::))))
Maggie19 wrote:Istina.Brain32 wrote:Pa ne znam meni ta Peovićka nije tak strašna, kad pogledaš ovi samoprozvani domoljubi kradu sve što nije prikovano čavlima za pod, nekažnjeno ubijaju po morima i cestama, premlaćuju gdje im se sprdne te općenito aktivno i snažno uništavaju ideju hrvatske države i državnosti. Peovićka s druge strane - bar ne glumi
;-D
Kako ide ona sto se babi snilo to je babi milo...tako i tvoj avatar..mada izgleda kao da je u 4_tom mjesecu trudnoce..a medju nogama prolaz kao za tunel ispod Ucke::))
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
kako ide ona .... a da se napušiš malo debilčino... ptmbmentalitet wrote:Maggie19 wrote:Istina.Brain32 wrote:Pa ne znam meni ta Peovićka nije tak strašna, kad pogledaš ovi samoprozvani domoljubi kradu sve što nije prikovano čavlima za pod, nekažnjeno ubijaju po morima i cestama, premlaćuju gdje im se sprdne te općenito aktivno i snažno uništavaju ideju hrvatske države i državnosti. Peovićka s druge strane - bar ne glumi
;-D
Kako ide ona sto se babi snilo to je babi milo...tako i tvoj avatar..mada izgleda kao da je u 4_tom mjesecu trudnoce..a medju nogama prolaz kao za tunel ispod Ucke::))
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
nemreš po manjinama.michaellcmacha wrote:kako ide ona .... a da se napušiš malo debilčino... ptmbmentalitet wrote:Maggie19 wrote:Istina.Brain32 wrote:Pa ne znam meni ta Peovićka nije tak strašna, kad pogledaš ovi samoprozvani domoljubi kradu sve što nije prikovano čavlima za pod, nekažnjeno ubijaju po morima i cestama, premlaćuju gdje im se sprdne te općenito aktivno i snažno uništavaju ideju hrvatske države i državnosti. Peovićka s druge strane - bar ne glumi
;-D
em manjinac, em komplesaš.
2014-12-30
Jedina revolucija u kojoj si ti sudjelovao je bijeg preko Velike bare ;-))mentalitet wrote:Treba pobiti ustasiju i tako ce se Hrvatska spasiti ..Dakle za revoluciju sam ..tjeraj bagru u Blajburg ::))))
Za ostalo, sanjaj, cmizdri i pati ;-))
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» sučeljavanje 4 prve dame hrvatske politike -Peovićka pomela ostale 3
» Krešendo Peovićke iz RF-a i Huića iz opcije 'Pametno'!Peovićka optužila 'Pametno' da su sociopatska politička opcija
» VW u Hrvatskoj
» Sančez u Hrvatskoj
» DOBRO u Hrvatskoj
» Krešendo Peovićke iz RF-a i Huića iz opcije 'Pametno'!Peovićka optužila 'Pametno' da su sociopatska politička opcija
» VW u Hrvatskoj
» Sančez u Hrvatskoj
» DOBRO u Hrvatskoj
Page 4 of 6