Peovicka bi dizala revoljuciju u Hrvatskoj
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Peovicka bi dizala revoljuciju u Hrvatskoj
RayMabus wrote:Tebi baš do nekih revolucija a ?melkior wrote:Prava ljevica bi se naoružavala i organizirala revoluciju, a "prava" desnica bi samo žicala pare od države, Njemačke i Bruxellesa HDZ je napravio sjajan posaoRayMabus wrote:Po prirodi stvari taj njemački imperijalizam bi prvo trebao smetati Francuskoj a eto ne nego su se još i udružili.
Ako njima to ne smeta a šta bi mene to bilo brige.
Pa ležiš doma i čekaš navalu imigranata i navijaš za trpačinu svega iza Bosne.
Moraš ga razumjeti. Čovjeku je jednostavno na smrt dosadno.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Tebi baš do nekih revolucija a ?melkior wrote:Prava ljevica bi se naoružavala i organizirala revoluciju, a "prava" desnica bi samo žicala pare od države, Njemačke i Bruxellesa HDZ je napravio sjajan posaoRayMabus wrote:Po prirodi stvari taj njemački imperijalizam bi prvo trebao smetati Francuskoj a eto ne nego su se još i udružili.
Ako njima to ne smeta a šta bi mene to bilo brige.
Pa ležiš doma i čekaš navalu imigranata i navijaš za trpačinu svega iza Bosne.
- Život
Voljeni pater Tvrtko Barun nakon 6 godina više neće voditi Isusovačku službu za izbjeglice
Njegov nasljednik bit će isusovac Stanko Perica, Barun odlazi na drugu poziciju
H
Hina
07.06.2020 48 preporuka 0 komentara
ZADNJA IZMJENA: lip 7, 2020
Foto: Vjekoslav Skledar
[url=https://www.linkedin.com/shareArticle?mini=true&url=https://www.telegram.hr/zivot/voljeni-pater-tvrtko-barun-nakon-6-godina-vise-nece-voditi-isusovacku-sluzbu-za-izbjeglice/&title=Voljeni pater Tvrtko Barun nakon 6 godina vi%C5%A1e ne%C4%87e voditi Isusova%C4%8Dku slu%C5%BEbu za izbjeglice&summary=
Pateru Tvrtku Barunu, koji je posljednjih %C5%A1est godina vodio Isusova%C4%8Dku slu%C5%BEbu za izbjeglice, krajem srpnja zavr%C5%A1ava mandat, a njegov nasljednik bit %C4%87e isusovac Stanko Perica, pi%C5%A1e u nedjelju Ve%C4%8Dernji list. Pater Tvrtko Barun vodio je Isusova%C4%8Dku slu%C5%BEbu za izbjeglice u jeku najve%C4%87e krize, pokrenuo je niz programa za pomo%C4%87 onima kojima je u tom trenutku [%E2%80%A6]
&source=][/url]Pateru Tvrtku Barunu, koji je posljednjih šest godina vodio Isusovačku službu za izbjeglice, krajem srpnja završava mandat, a njegov nasljednik bit će isusovac Stanko Perica, piše u nedjelju Večernji list. Pater Tvrtko Barun vodio je Isusovačku službu za izbjeglice u jeku najveće krize, pokrenuo je niz programa za pomoć onima kojima je u tom trenutku to bilo najpotrebnije te je neumorno podizao svijest hrvatske javnosti o problemu prihvata i integracije izbjeglica, ali i poticao rješenja za te probleme.
U Hrvatskoj je postao jedan od sinonima za zagovaranje prava izbjeglica, za što je primio cijeli niz nagrada i ovdje, ali i u Europi, podsjeća Večernji list. Isusovačka služba za izbjeglice neprofitna je humanitarna udruga koja je dio mreže međunarodne humanitarne organizacije Jesuit Refugee Service (JRS) osnovane 1980. s poslanjem da prati, služi i zagovara prava izbjeglica i drugih nasilno raseljenih osoba. Hrvatski ogranak udruge djeluje od 1993. pomažući izbjeglicama i prognanicima Domovinskog rata.
Barun će biti provincijski ekonom
“U ljeto 2014. JRS je u Hrvatskoj imao tek dvoje zaposlenih, jednu osobu na puno radno vrijeme i jednu na pola radnog vremena te su organizirane neke aktivnosti u Prihvatilištu za tražitelje azila. Šest godina poslije udruga se potpuno promijenila u pitanju kvalitete i kvantitete. Samo u Hrvatskoj imamo više od 80 volontera, a otvorili smo urede u BiH, Srbiji i Kosovu tako da na cijelom tom području imamo 45 zaposlenih osoba”, izjavio je za Večernji list pater Tvrtko Barun, koji je zapravo voditelj Isusovačke službe za izbjeglice u cijeloj jugoistočnoj Europi.On odlazi u službu provincijskog ekonoma, što znači da će se brinuti o ekonomiji, a organizaciju će preuzeti Stanko Perica, koji trenutačno obavlja službu ekonoma Kolegija Družbe Isusove na Jordanovcu u Zagrebu te studentskog kapelana na Fakultetu filozofije i religijskih znanosti u Zagrebu.
Perica je bio u misijama u Keniji i Tanzaniji
“Svi koji razumiju širu sliku svjesni su da ove migracije neće prestati. Štoviše, mislim da je to proces koji će obilježiti 21. stoljeće i važno mi je da mogu pomoći”, kaže Stanko Perica koji je, osim u Hrvatskoj, bio i u misijama u Keniji i Tanzaniji. Isusovcima se pridružio prije deset godina, a prije toga je završio pravni fakultet i radio u odvjetništvu. Svećenik je otprije dvije godine.
Isusovačka služba za izbjeglice u Hrvatskoj ima niz aktivnosti, pri čemu su najviše fokusirani na učenje jezika, rješavanje stambenog pitanja te zapošljavanje. Među ostalim, pokrenuli su projekte “Edukacijom do bolje integracije azilanata”, “Dječji kutak u Prihvatilištu za tražitelje međunarodne zaštite u Zagrebu” i “TrAZILica – socijalna inkluzija i jačanje konkurentnosti azilanata na tržištu rada u RH”.
https://www.telegram.hr/zivot/voljeni-pater-tvrtko-barun-nakon-6-godina-vise-nece-voditi-isusovacku-sluzbu-za-izbjeglice/
Fakultetu filozofije i religijskih znanosti u Zagrebu.
Ovog nikog ne proziva da je feminist i kulturni marksist, niti ovaj fakultet da je rasadište nacionalnih veleizdajnika, a lik je opasniji od Katarininih feminističkih brigada Amazonki, i još rovari i spletkari sakriven u dimu tamjana
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:
Ovog nikog ne proziva da je feminist i kulturni marksist, niti ovaj fakultet da je rasadište nacionalnih veleizdajnika, a lik je opasniji od Katarininih feminističkih brigada Amazonki, i još rovari i spletkari sakriven u dimu tamjana
Zašto bi?
Zar je zastupnik u Saboru?
Nebitno što je opasniji od salonskih ljevičara koji u suštini ionako samo rade ogromnu propagandnu korist za HDZ.
Guest- Guest
Crkva i jezuiti će vas pojebat gore i jače nego bilo kakva, Katarina Peović, antifašisti i partizani, i to sve u skrovitosti Božjoj
2015-08-09
Kozojebi žele ovdje :
Ja bih to sve pustija.
Ja bih to sve pustija.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Drugarica Katarina se bori za tvrdi kurac i Amazonke, a ovaj jezuitski spletkaroš za mirise, zlato i tamjanSpeare Shaker wrote:melkior wrote:
Zašto bi?
Zar je zastupnik u Saboru?
Nebitno što je opasniji od salonskih ljevičara koji u suštini ionako samo rade ogromnu propagandnu korist za HDZ.
2015-08-09
A da ode kod kakvog dobrog plastičara umjesto revolucije?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
možda joj tko mandibulu može sporavnati i jeftinijekaya wrote:A da ode kod kakvog dobrog plastičara umjesto revolucije?
Last edited by Noor on 18/7/2020, 19:11; edited 1 time in total
kaya wrote:A da ode kod kakvog dobrog plastičara umjesto revolucije?
Ne kaže se badava da je moć najbolji afrodizijak.
Guest- Guest
Hrvatskoj treba jedan pošteni nacionalistički ateistički militarizam i vojna diktatura u kojoj neće biti mjesta ni za popove, ni za pedere ni za masone ni za militantne marksističke feministice. Ali, bojim se da je prekasno. Nebitno je što se događa u Hrvatskoj, dok god curi lova iz EU fondova. Ova generacija Hrvata neće ostaviti baš ništa svojoj djeci u nasljeđe, osim pustih kilometara autocesta da debeli Švabe imaju gdje doći na more.
2015-08-09
Noor wrote:možda joj tko mandibulu može sporavnati i jeftinijekaya wrote:A da ode kod kakvog dobrog plastičara umjesto revolucije?
2015-08-15
Ne znam, ja bi na njenom mjestu krenula od br.1 na cjeniku pa do krajaSpeare Shaker wrote:kaya wrote:A da ode kod kakvog dobrog plastičara umjesto revolucije?
Ne kaže se badava da je moć najbolji afrodizijak.
2015-08-15
Čuj i to je nešto. Zamisli da se drndaju do mora preko velebita i povraćaju.melkior wrote:Hrvatskoj treba jedan pošteni nacionalistički ateistički militarizam i vojna diktatura u kojoj neće biti mjesta ni za popove, ni za pedere ni za masone ni za militantne marksističke feministice. Ali, bojim se da je prekasno. Nebitno je što se događa u Hrvatskoj, dok god curi lova iz EU fondova. Ova generacija Hrvata neće ostaviti baš ništa svojoj djeci u nasljeđe, osim pustih kilometara autocesta da debeli Švabe imaju gdje doći na more.
2015-08-15
Bilo bi to stvarno neukusno i protivno standardima EU, a i ljudskim pravima kolonijalnih gospodara!kaya wrote:Čuj i to je nešto. Zamisli da se drndaju do mora preko velebita i povraćaju.melkior wrote:Hrvatskoj treba jedan pošteni nacionalistički ateistički militarizam i vojna diktatura u kojoj neće biti mjesta ni za popove, ni za pedere ni za masone ni za militantne marksističke feministice. Ali, bojim se da je prekasno. Nebitno je što se događa u Hrvatskoj, dok god curi lova iz EU fondova. Ova generacija Hrvata neće ostaviti baš ništa svojoj djeci u nasljeđe, osim pustih kilometara autocesta da debeli Švabe imaju gdje doći na more.
2015-08-09
Lako za njih, nego i mi bi se drndali.melkior wrote:Bilo bi to stvarno neukusno i protivno standardima EU, a i ljudskim pravima kolonijalnih gospodara!kaya wrote:Čuj i to je nešto. Zamisli da se drndaju do mora preko velebita i povraćaju.melkior wrote:Hrvatskoj treba jedan pošteni nacionalistički ateistički militarizam i vojna diktatura u kojoj neće biti mjesta ni za popove, ni za pedere ni za masone ni za militantne marksističke feministice. Ali, bojim se da je prekasno. Nebitno je što se događa u Hrvatskoj, dok god curi lova iz EU fondova. Ova generacija Hrvata neće ostaviti baš ništa svojoj djeci u nasljeđe, osim pustih kilometara autocesta da debeli Švabe imaju gdje doći na more.
2015-08-15
kaya wrote:Lako za njih, nego i mi bi se drndali.melkior wrote:Bilo bi to stvarno neukusno i protivno standardima EU, a i ljudskim pravima kolonijalnih gospodara!kaya wrote:Čuj i to je nešto. Zamisli da se drndaju do mora preko velebita i povraćaju.melkior wrote:Hrvatskoj treba jedan pošteni nacionalistički ateistički militarizam i vojna diktatura u kojoj neće biti mjesta ni za popove, ni za pedere ni za masone ni za militantne marksističke feministice. Ali, bojim se da je prekasno. Nebitno je što se događa u Hrvatskoj, dok god curi lova iz EU fondova. Ova generacija Hrvata neće ostaviti baš ništa svojoj djeci u nasljeđe, osim pustih kilometara autocesta da debeli Švabe imaju gdje doći na more.
2015-08-09
kaya wrote:Lako za njih, nego i mi bi se drndali.melkior wrote:Bilo bi to stvarno neukusno i protivno standardima EU, a i ljudskim pravima kolonijalnih gospodara!kaya wrote:
Čuj i to je nešto. Zamisli da se drndaju do mora preko velebita i povraćaju.
Znam jedan stari bračni par koji je davno na more išao preko Velebita sa dva spačeka.
Zastali su na jednom prijevoju da uživaju u pogledu na more sa planine.
Muž je zaboravio povući ručnu svog spačeka. Lako je zamisliti kako im je protekao ostatak godišnjeg odmora.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:kaya wrote:Lako za njih, nego i mi bi se drndali.melkior wrote:Bilo bi to stvarno neukusno i protivno standardima EU, a i ljudskim pravima kolonijalnih gospodara!kaya wrote:
Znam jedan stari bračni par koji je davno na more išao preko Velebita sa dva spačeka.
Muž je zaboravio povući ručnu svog spačeka. Lako je zamisliti kako im je protekao ostatak godišnjeg odmora.
Naravoučenije: Da smo tada na more mogli autocestom kao danas...
Guest- Guest
Kad se samo sjetim, stojadina i povraćanja ...milina.... Svaki zavoj morali su stati zbog meneSpeare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:kaya wrote:Lako za njih, nego i mi bi se drndali.melkior wrote:Bilo bi to stvarno neukusno i protivno standardima EU, a i ljudskim pravima kolonijalnih gospodara!kaya wrote:
2015-08-15
A zavoja i uske ceste na Plitvicama :)kaya wrote:Kad se samo sjetim, stojadina i povraćanja ...milina.... Svaki zavoj morali su stati zbog meneSpeare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:kaya wrote:Lako za njih, nego i mi bi se drndali.melkior wrote:
Bilo bi to stvarno neukusno i protivno standardima EU, a i ljudskim pravima kolonijalnih gospodara!
Sestra i ja smo otraga pohanog piceka maznule već sat vremena nakon polaska
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» sučeljavanje 4 prve dame hrvatske politike -Peovićka pomela ostale 3
» Krešendo Peovićke iz RF-a i Huića iz opcije 'Pametno'!Peovićka optužila 'Pametno' da su sociopatska politička opcija
» VW u Hrvatskoj
» Sančez u Hrvatskoj
» DOBRO u Hrvatskoj
» Krešendo Peovićke iz RF-a i Huića iz opcije 'Pametno'!Peovićka optužila 'Pametno' da su sociopatska politička opcija
» VW u Hrvatskoj
» Sančez u Hrvatskoj
» DOBRO u Hrvatskoj
Page 3 of 6