Korona nas razara
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Korona nas razara
Inače maske i socijalna distanca pomažu. Dokazano u Njemačkoj uz to paziti na higijenu
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Evo čitam da se maske i kod nas ponovo uvode... Ićemo u dućan kao Michael Jackson, samo šta nećemo kupovati pizdarije, nego WC papir, brašno, ulje u prvom valu, a u drugom kvasac......newuser wrote:Inače maske i socijalna distanca pomažu. Dokazano u Njemačkoj uz to paziti na higijenu
sve je to kurac...
malo pripaziti i to je to...I milanče danas dobro reč.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nije trebalo ni ukidati maske u zatvorenom. Iako sam bio skeptičan prema tome očito djeluje. Ako imaš koronu nećeš je prenijeti drugome i distanca od cca. 2 metra.mutava baštarda wrote:Evo čitam da se maske i kod nas ponovo uvode... Ićemo u dućan kao Michael Jackson, samo šta nećemo kupovati pizdarije, nego WC papir, brašno, ulje u prvom valu, a u drugom kvasac......newuser wrote:Inače maske i socijalna distanca pomažu. Dokazano u Njemačkoj uz to paziti na higijenu
2015-09-09
Iako mislim da to nije ni izbliza opasno kako predstavljaju. Bar ne za zdrave ljude.
2015-09-09
newuser wrote:Iako mislim da to nije ni izbliza opasno kako predstavljaju. Bar ne za zdrave ljude.
Ekonomija je ionako sjebana, sad mogu kako hoće, otvoriti i radne logore kao u S Koreji... Capak je dobio više glasova od Plenkovića...
prvi put da je nesto pametno rekao od inauguracije.epikur37 wrote:sve je to kurac...
Maggie19 wrote:prvi put da je nesto pametno rekao od inauguracije.epikur37 wrote:sve je to kurac...
Nije on glup samo je budala.
2015-08-06
izgleda da je mnogima promakla jedna naoko beznačajna akvizicija... naime hrvatska je u prva 3 mjeseca uvezla preko 8000 tona sjemenskog krumpira... do sada nam je svake godine falilo oko 30 000 tona konzumnog krumpira što smo morali uvoziti... sad eto ove godine smo uvezli ne bi li pokrili i svoje potrebe i da nam nešto ostane za izvoz ili ćemo jesti više krumpire a manje neke druge namirnice... izgleda da ova zima bude duga i mrzla
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ovo mi je nevjerovatno ali znajući koliki majmuni ne peru ruke poslije pišanja ne čudi me da je morala ići kampanja u medijima.newuser wrote:Inače maske i socijalna distanca pomažu. Dokazano u Njemačkoj uz to paziti na higijenu
Brain32-
2014-04-15
Nema ništa nosit maske dok ne ukinu sve aviolinije. Oni dovode zaražene Britance , Šveđane i Amerikance ovamo da nekome pune apartmane a mi nosi maske.
Ne dolazi u obzir.
Ne dolazi u obzir.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Triba zatvorit granicu. Ušetat će nam virus u bolnice i onda ćemo imat kolaps zdravstvenog sistema općenito.
https://slobodnadalmacija.hr/split/splitski-epidemiolozi-na-rubu-snaga-padamo-s-nogu-od-posla-hvatajuci-kontakte-zarazenih-a-svaka-pozitivna-osoba-ima-barem-15-do-20-kontakata-1031875
Nismo mi toliko jaki da to izdržimo. Sve će kolabrlrat.
https://slobodnadalmacija.hr/split/splitski-epidemiolozi-na-rubu-snaga-padamo-s-nogu-od-posla-hvatajuci-kontakte-zarazenih-a-svaka-pozitivna-osoba-ima-barem-15-do-20-kontakata-1031875
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Triba zatvorit granicu. Ušetat će nam virus u bolnice i onda ćemo imat kolaps zdravstvenog sistema općenito.
nakon sezone. stri se još dva mjeseca
2015-08-06
600,000 turista iz različitih država i sve teče bez većih problema s epidemijom.
Neki očigledno već znaju kako živjeti s koronom. A neki i ne, koliko vidim.
Neki očigledno već znaju kako živjeti s koronom. A neki i ne, koliko vidim.
ja sam ti paranoik pa se bojim ovih iz GF zato stalno imam popunjene škrinje, ne kao ona-mada na šniclima piše Veber ili Veberova kći.mutava baštarda wrote:Evo čitam da se maske i kod nas ponovo uvode... Ićemo u dućan kao Michael Jackson, samo šta nećemo kupovati pizdarije, nego WC papir, brašno, ulje u prvom valu, a u drugom kvasac......newuser wrote:Inače maske i socijalna distanca pomažu. Dokazano u Njemačkoj uz to paziti na higijenu
imam agregat, 50l benzina. brašna i cukra za pol godine.
razmišljam da danas u jeku krize napravim bifteke. valja te škrinje malo praznit.
imam i lungiće.
mislim da ću bifteke, spacani su. odležali.
ili tunu na naglo.
neki put sam sebi izgledam kao da mi je levi ili roby ušao u acc pa tipkaju.
baš ga serem od jutra.
2014-12-30
Kako prpremaš koronu, na roštilj ili lešo?mutava baštarda wrote:Evo čitam da se maske i kod nas ponovo uvode... Ićemo u dućan kao Michael Jackson, samo šta nećemo kupovati pizdarije, nego WC papir, brašno, ulje u prvom valu, a u drugom kvasac......newuser wrote:Inače maske i socijalna distanca pomažu. Dokazano u Njemačkoj uz to paziti na higijenu
I to je malo zbunjujuče.Brain32 wrote:Ovo mi je nevjerovatno ali znajući koliki majmuni ne peru ruke poslije pišanja ne čudi me da je morala ići kampanja u medijima.newuser wrote:Inače maske i socijalna distanca pomažu. Dokazano u Njemačkoj uz to paziti na higijenu
Sablazan je ne oprat ruke poslije pišanja al je sasvim normalno lizat pičku, kurac,šupak. Nije normalno ako to ne radiš.
Nije loše Levi ili Roby, ne znam koji tipka...veber wrote:ja sam ti paranoik pa se bojim ovih iz GF zato stalno imam popunjene škrinje, ne kao ona-mada na šniclima piše Veber ili Veberova kći.mutava baštarda wrote:Evo čitam da se maske i kod nas ponovo uvode... Ićemo u dućan kao Michael Jackson, samo šta nećemo kupovati pizdarije, nego WC papir, brašno, ulje u prvom valu, a u drugom kvasac......newuser wrote:Inače maske i socijalna distanca pomažu. Dokazano u Njemačkoj uz to paziti na higijenu
imam agregat, 50l benzina. brašna i cukra za pol godine.
razmišljam da danas u jeku krize napravim bifteke. valja te škrinje malo praznit.
imam i lungiće.
mislim da ću bifteke, spacani su. odležali.
ili tunu na naglo.
neki put sam sebi izgledam kao da mi je levi ili roby ušao u acc pa tipkaju.
baš ga serem od jutra.
Ja loš s pripremama za novu vježbu Ništa nas ne smije iznenaditi. Agregat na pola rezervata, brašna za tjedan dana, jedino vina iman za pola godine...
Eroo wrote:Kako prpremaš koronu, na roštilj ili lešo?mutava baštarda wrote:Evo čitam da se maske i kod nas ponovo uvode... Ićemo u dućan kao Michael Jackson, samo šta nećemo kupovati pizdarije, nego WC papir, brašno, ulje u prvom valu, a u drugom kvasac......newuser wrote:Inače maske i socijalna distanca pomažu. Dokazano u Njemačkoj uz to paziti na higijenu
lešo najbolje....malo korone , par kumpira i divota
2015-08-06
Čega se ti bojiš ?RayMabus wrote:Triba zatvorit granicu. Ušetat će nam virus u bolnice i onda ćemo imat kolaps zdravstvenog sistema općenito.
Pa valjda je Galaktička Federacija medicinski i tehnološki napredna ukoliko ti bude trebala medicinska srb.Nije vrag da bi pustili da im korona pokosi generala s 5* ...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» EU DEMOKRATSKOM PODVALOM RAZARA SVE RAZUMNO, TRADICIONALNO, KRSCANSKO I SVETO LJUDSKOM RAZUMU, BLAGONAKLONO KULTUROLOSKI POZIVA NA NASILJE ONIH KOJE SVAKI ZDRAV RAZUM STITI
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» EU DEMOKRATSKOM PODVALOM RAZARA SVE RAZUMNO, TRADICIONALNO, KRSCANSKO I SVETO LJUDSKOM RAZUMU, BLAGONAKLONO KULTUROLOSKI POZIVA NA NASILJE ONIH KOJE SVAKI ZDRAV RAZUM STITI
Page 3 of 4