Korona nas razara
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Korona nas razara
Serbinho-3 wrote:Eroo wrote:Upravo sam to naveo kao primjer. Nije samo Novi Pazar u pitanju već cijeli Sadžak.Hektorović wrote:Opet ako pustiš tek tako dobiješ Novi Pazar sa kolapsom zdravstva, prepunim bolnicama i 10-20 mrtvih dnevno.
Ponavljaju se slike slične one šta smo ih gledali u Bergamu.
Ljudi tamo više ne umiru samo od koronavirusa.
Ima i mogućnost da se umire i od gladi, ako bi virusu dozvolili nesmetano širenje virusa.
I da napomenem, velika laž je da Švedska nije uvela nikakve mjere.
Ovde se poštuju propisi...
Naleti neki Tarzan bez maske, ali 95%-99% poštuju, metropolitana, vozovi, okolina...
Novi Pazar, pravili se pametni Balkanci, svi sve znaju i po pravilu rezultati, totalni raspad.
Teorija u praksi po ko zna koji put nije prošla .
Nije ni u nas puno drukčije. U lokalnom busu stavi draga masku jer je inače astmatičar i to...dva dana prije nego što su bile obvezne. Nitko nije imao u busu masku još, povuče je neka žena za rukav i veli "nije ti to od danas srećo tek se od ponedjeljka mora nositi".
I tu sva priča staje...preporuke i molbe to je sve sviranje kurcu. Prvi put je štimalo jer su bile naredbe i jer je bilo zatvaranje...i jer su na dnevnoj bazi imali izvještaje koliki je svijet to đubre pobilo svakodnevno. Tada svi trollovi bili na odmoru neko vrijeme....ne valja zajebavati karmu u takvim situacijama. Malo prošlo "sranje,lažu svi,prevara,ništa to nije,ubija samo stare,...". Nema tu sreće...ništa preporuke i savjeti za nečije dobro kad se toga nitko ne pridržava. Dakle ili je nešto da se mora ili se nitko neće ničega pridržavati.
Guest- Guest
Higijena-Distanca-Zaštitna maska (HDZ), to troje i ne boj se.
i nove ludnice ne zaboravite
ljudi budu poludili od straha
neki će gristi druge ljude
neki sami sebi suditi
propiti se
ostaviti žene i djecu
praviti demonstracijune samo da nisu doma
dakle, širi kolo prema ludari
ljudi budu poludili od straha
neki će gristi druge ljude
neki sami sebi suditi
propiti se
ostaviti žene i djecu
praviti demonstracijune samo da nisu doma
dakle, širi kolo prema ludari
meni osobno je ovo paničarenje oduzelo pol prijateljica
ne,nisu mrtve nego su mrtvo ustrašene
dršću doma i ne daju se van
jedan muški prijatelj se traži za tri ovakve mijenjam
držim da je korona panika samo način da se kriza kapitalizma razriješi i opravda
u biti kapitalizam umire od korone
a ne ljudi
a ne ljudi
mutava baštarda wrote:U Hrvatskoj je 2016te umrlo 23000 ljudi, skoro pola svih umrlih te godine, od kardiovaskularnih bolesti.
Trebalo bi i za taj problem osnovati stožer koji će umjesto da dronovima tjera okupljene ljude u šetnji, tjerati ljude da se druže i šetaju.
2014-04-16
ne umire kapitalizam nego narod izlažu muciSora wrote:držim da je korona panika samo način da se kriza kapitalizma razriješi i opravda
a ne ljudi
oni baš stvavraju zaštićeni sloj
2014-04-16
lažuSora wrote:meni osobno je ovo paničarenje oduzelo pol prijateljica
koriste koronu kao izgovor da te zaobiđu
2014-04-16
pa jasnoBrain32 wrote:Haha koliko se kmetova veseli brnjicama...
pogotovu hrvati
bezkičmenjaci
Triba zatvorit sve. Kakvi turizam ? O čemu vi pričate ljudi ?!?!?!
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/sad-je-najvece-svjetsko-korona-zariste-a-amerikance-pustamo-da-slobodno-ulaze-cak-900-ih-je-vec-doslo-najvise-u-split-zasto-ih-nismo-testirali-1031840
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/sad-je-najvece-svjetsko-korona-zariste-a-amerikance-pustamo-da-slobodno-ulaze-cak-900-ih-je-vec-doslo-najvise-u-split-zasto-ih-nismo-testirali-1031840
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zatvori sve. Ne možemo mi sebe dovest u situaciju da imamo po 300 zaraženih dnevno.
2014-04-11
Šta ima on iz Amerike dolazit ovamo ? Il Britanci il Šveđani ? Šta ti radiš ode ? Nema nikakve kontrole , sleti mi u Kaštela i onda šeta po Trogiru i širi virus.
Ajde zatvori to. Prestanite nas pravit budalama.
2014-04-11
Ja se samo pitam,zašto me nisi shvatio zaozbiljno,kad sam proteklih par godina najavio,,kvalitetan virus'' ?RayMabus wrote:Šta ima on iz Amerike dolazit ovamo ? Il Britanci il Šveđani ? Šta ti radiš ode ? Nema nikakve kontrole , sleti mi u Kaštela i onda šeta po Trogiru i širi virus.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Triba zapad još neko vrime ostati učauren tom koronom. A ostatak svita nek se otvara polako i počne razmišljati o drugim problemima.
A onda ih zapadoljubci jebu u zrav mozak spikom - viš' tam umire više ljudova od korone, a mi smo ovdi ponosni nocioci haštaga "stayhome", isl. ;)
A onda ih zapadoljubci jebu u zrav mozak spikom - viš' tam umire više ljudova od korone, a mi smo ovdi ponosni nocioci haštaga "stayhome", isl. ;)
Kad upadne virus na aerodrom , vidit ćeš kako će se to ekspresno zatvarat.
Šta ti imaš dolazit avionom ovamo ?
Šta ti imaš dolazit avionom ovamo ?
2014-04-11
To bi bilo čak i odlično.Možda bi nam ekonomija pala na koljena,ali hermetički se zatvorit pred mongoloidima.AlfaOmega wrote:Triba zapad još neko vrime ostati učauren tom koronom. A ostatak svita nek se otvara polako i počne razmišljati o drugim problemima.
Ti afroazijski narodi kote se kao štakori,bilo bi izvrsno kad bi virus bio smrtonosniji,a zapad uvede totalnu karantenu,možda bi se napokon obuzdala ta divlja prekomjerna populacija obojenih.
2015-07-23
Et vidiš, ni svako zlo za zlo
P to ja cijelo vrijeme govorim.U Africi,Južnoj Americi,Kini,Indiji,Pakistanu,kote se kao štakori,čak mislim da bi tu trebalo nešto učinkovitije od korone.AlfaOmega wrote:Et vidiš, ni svako zlo za zlo
U međuvremenu,zapadnjačke zemlje hermetički zatvorit.
2015-07-23
AssadNaPodmornici wrote:Ja maske ne nosim osim kada radim sa alatima pa onda ide dosta prašine.. Inače do sada bi guta prašinu kao i svaki normalni hrvat ali maska je zakon, za manje poslove zaustavi cijelu prašinu
Naravno ako ćete sa ogromnom kutnom pilom pilati po armiranom betonu dužu trasu onda niti tu ne pomaže maska, jedino ona iza JNA
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Inače maske i socijalna distanca pomažu. Dokazano u Njemačkoj uz to paziti na higijenu
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» EU DEMOKRATSKOM PODVALOM RAZARA SVE RAZUMNO, TRADICIONALNO, KRSCANSKO I SVETO LJUDSKOM RAZUMU, BLAGONAKLONO KULTUROLOSKI POZIVA NA NASILJE ONIH KOJE SVAKI ZDRAV RAZUM STITI
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» EU DEMOKRATSKOM PODVALOM RAZARA SVE RAZUMNO, TRADICIONALNO, KRSCANSKO I SVETO LJUDSKOM RAZUMU, BLAGONAKLONO KULTUROLOSKI POZIVA NA NASILJE ONIH KOJE SVAKI ZDRAV RAZUM STITI
Page 2 of 4