Hrvatska je obična kolonija Brisela
Page 11 of 14
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Re: Hrvatska je obična kolonija Brisela
Imam ljude u Beču koji su spremni na moj znak likividirat Kurca
Dovoljno je da odlučim
Dovoljno je da odlučim
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kad odlučiš da ti je bitnija vlast od istine ja imam druge metode.RayMabus wrote:Imam ljude u Beču koji su spremni na moj znak likividirat Kurca
Dovoljno je da odlučim
Koga nema taj ne postoji
Nasmiješi se
Odlučio sam te ubiti
2014-04-11
Razumijem da si frustriran zato što stvari nikad ne ispadnu onako kako ti hoćeš,te u sve ove godine do sada,uvijek si ispao obični luzer.
Ispušio si od emančipacije,a sad će ta ista emanćipacija razmahat se i u Hrvatskoj,samo čekaj.
Možemo i Pametno u suradnji s Zagreb prideom već su pripremili projekt koji će bit mnogo izvediviji sada kad imaju jesno postavljene ciljeve.
Ispušio si od emančipacije,a sad će ta ista emanćipacija razmahat se i u Hrvatskoj,samo čekaj.
Možemo i Pametno u suradnji s Zagreb prideom već su pripremili projekt koji će bit mnogo izvediviji sada kad imaju jesno postavljene ciljeve.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Kurz je mrtav
Već sam potpisao osmrtnicu
2014-04-11
Ok.to čak možda ne bi bilo ni loše,možda bi smo mogli dovest neku ženu da bude kancelarka Austrije,te i tu ojačamo emančipaciju kao Merkelica u Njemačkoj.RayMabus wrote:Kurz je mrtav
2015-07-23
ideš na neki ispit za generala ili to onako, alieni dodjele.RayMabus wrote:RayMabus wrote:Gledaj Vučicec pad
Sljedeći je Kurz
Jbg ne možeš protiv mene
Ja sam ipak general gf s pet zvjezdica šta znači da su mi sve planete gf dale povjerenje
Ti si samo premijer države od osam miljona ljudi koji vlada s Zelenima
Nije za usporedbu
ima neki prijemni ili je dovoljno biti liječeni od horsa?
2014-12-30
סמאל wrote:Prijetio si likvidacijom Plenkovichu,to je kap koja je prelila čašu.Nemoj mislit da će to proć nekažnjeno.RayMabus wrote:Svi ćemo. Život ( fizički ) ima rok.סמאל wrote:Ma nestat ćeš ti s lica Zemlje.RayMabus wrote:סמאל wrote:On će meni prijetit paklom,a ja ga priželjkujem na Zemlji.
Nestani mi s očiju.
Aj trisni se, boktejeba... Koji vam je Isus svima, eli se drogiraš? Koji ti je Bog?
darth_vader-
2014-04-17
סמאל wrote:Obavjesni razgovor nije nikakva optužba a uvijek nekako ljudi dobiju publicitet.
Pitaj Dede neka ti neke stvari objasni preko PP-a.
darth_vader-
2014-04-17
Luđi si od Longija, boktejeba...
darth_vader-
2014-04-17
veber wrote:hors fakat uništi čovjeka.RayMabus wrote:Gledaj i pati ako uvedeš euro bez referendumaסמאל wrote:Vojska koju su Dracosi potukli do nogu u ovom sustavu.RayMabus wrote:Nije moje kurčenje nikad bez pokrića.RayMabus wrote:
Niste Germani , Slaveni ste.
Inzistiranje na referendumu oko eura otvara vam vrata Sibira
Pozz od generala gf s pet zvjezdica
Ja sam general gf s pet zvjezdica
Imam
Vojsku
General sam.
Iza mene je vojska
Z
A
K
L
A
T
Ć
U
V
A
S
zemi metadon bu ti lakše.
Kurac. Od droge ljudi otupe...Longi je jednostavno samo na drugoj frenkvenciji... Zato je alkohol dobar. Vidiš sve onako kako je... Jebeš ljudima mater i uvijek si u pravu...
darth_vader-
2014-04-17
סמאל wrote:Hoćeš se kladit ?RayMabus wrote:Al u kurcu.סמאל wrote:Nakon ovog,Vučich će biti još jači.
A tek ćeš na godinu da pizdiš kad ti Kurtzčić zabrani Bleiburg.
To će bit austrijski doprinos u pišanju po Domovinskom Pokretu,pa možda i Mostu.
Ne seri Ustašo stara... ZDS ti je u krvi...nisi jebeni tetrijeb.
darth_vader-
2014-04-17
because is alcohol matters- silvanac, berba 2010 profinjenog okusa.jasambrend wrote:veber wrote:hors fakat uništi čovjeka.RayMabus wrote:Gledaj i pati ako uvedeš euro bez referendumaסמאל wrote:Vojska koju su Dracosi potukli do nogu u ovom sustavu.RayMabus wrote:
Nije moje kurčenje nikad bez pokrića.
General sam.
Iza mene je vojska
Z
A
K
L
A
T
Ć
U
V
A
S
zemi metadon bu ti lakše.
Kurac. Od droge ljudi otupe...Longi je jednostavno samo na drugoj frenkvenciji... Zato je alkohol dobar. Vidiš sve onako kako je... Jebeš ljudima mater i uvijek si u pravu...
nakon pete butelje i zagorsko palimoči je dobro.
2014-12-30
Na temelju čega iznosiš tu tvrdnju i to s takvom sigurnošću ?jasambrend wrote:סמאל wrote:Hoćeš se kladit ?RayMabus wrote:Al u kurcu.סמאל wrote:Nakon ovog,Vučich će biti još jači.
A tek ćeš na godinu da pizdiš kad ti Kurtzčić zabrani Bleiburg.
To će bit austrijski doprinos u pišanju po Domovinskom Pokretu,pa možda i Mostu.
Ne seri Ustašo stara... ZDS ti je u krvi...nisi jebeni tetrijeb.
2015-07-23
Pa i to bi bilo veliko postignuće,to ti je kao da si rekao da sam pametniji od Tesle.jasambrend wrote:Luđi si od Longija, boktejeba...
2015-07-23
Diga san se mamuran i mrzovoljan prema ženama. Pa san ga odma ujutro najranije izdrka. Ha ha ha ha
Kafica i mozak na pašu.
Samo budale i ventilatori rade liti.
Kafica i mozak na pašu.
Samo budale i ventilatori rade liti.
2014-04-11
https://narod.hr/eu/europska-komisija-tvrdi-da-clanice-eu-ne-mogu-odbiti-zahtjeve-za-azil-niti-zatvoriti-granice-za-trazitelje-azila
2014-04-14
Dobro vas manđurijski namjesnik guzi. Al ajde propala kolonija koja je spala na 4 miljona stanovnika , mladi iselili , natalitet riknija , stanovništvo ostarilo.
Sad će zamjena stanovništva i kdemo dalje. Piši propalo.
Ja san u penziji. Imam svojih zdravstvenih problema i moran gledat kako preživit od prvog do prvog pošto ne mogu radit.
Radite šta god oćete. Oćete euro. Oćete P. Želite biti kolonija s kojom će netko drugi upravljat ?
Ja ću se maknit od vas i ajte vi snalazite se kako znate i umijete.
Ja iman za sebe a za ostalo me nije brige.
Sad će zamjena stanovništva i kdemo dalje. Piši propalo.
Ja san u penziji. Imam svojih zdravstvenih problema i moran gledat kako preživit od prvog do prvog pošto ne mogu radit.
Radite šta god oćete. Oćete euro. Oćete P. Želite biti kolonija s kojom će netko drugi upravljat ?
Ja ću se maknit od vas i ajte vi snalazite se kako znate i umijete.
Ja iman za sebe a za ostalo me nije brige.
2014-04-11
A boli me kurac. Nisu moja posla. Ovo je propala kolonija. Nema uopće smisla raspravljati o istoj.abraham wrote:https://narod.hr/eu/europska-komisija-tvrdi-da-clanice-eu-ne-mogu-odbiti-zahtjeve-za-azil-niti-zatvoriti-granice-za-trazitelje-azila
Propala kolonija.
2014-04-11
Ja se kupan. Mene boli kurac. More mi je ispod kuće.Plaže pune. Špica sezone.
Kupanje i pivca. Niks žene. Neman love za to. Sebičan san. Ne da im ništa. Na jesen kupit Plazmu i igrat igrice. Na kraj godine mi ističe porez i još 2,500 kuna mi dolazi u kućni proračun.
Jebe mi se.
Samo se od žena tribaš maknit i na konju si. Ne triba radit. Nemaš se šta s kime svađat po kući i razbijat glavu. To je jedino čega se u emanicipaciji moraš striktno držat : ništa žene i imat posla s njima.
Ako to možeš , ti si kralj u emancipaciji.
Kupanje i pivca. Niks žene. Neman love za to. Sebičan san. Ne da im ništa. Na jesen kupit Plazmu i igrat igrice. Na kraj godine mi ističe porez i još 2,500 kuna mi dolazi u kućni proračun.
Jebe mi se.
Samo se od žena tribaš maknit i na konju si. Ne triba radit. Nemaš se šta s kime svađat po kući i razbijat glavu. To je jedino čega se u emanicipaciji moraš striktno držat : ništa žene i imat posla s njima.
Ako to možeš , ti si kralj u emancipaciji.
2014-04-11
To ti je kapitalistički sistem u kojem te tjera porezima da radiš za njih i onda ti još uvali žene i njihovu dicu i onda si rob do kraja života.
Imam ja pametniji plan od toga i sprovodim ga , u 40 u penziju i iman dovoljno da ležin doma i ne radin.
Ne zanima me uopće ništa. Dovedite čopor crnaca u državu. Uopće me nije briga. Nije to moj problem nego onih koji imaju djecu. Nek se oni tresu za budućnost društva. Ja s tim nemam veze.
Imam ja pametniji plan od toga i sprovodim ga , u 40 u penziju i iman dovoljno da ležin doma i ne radin.
Ne zanima me uopće ništa. Dovedite čopor crnaca u državu. Uopće me nije briga. Nije to moj problem nego onih koji imaju djecu. Nek se oni tresu za budućnost društva. Ja s tim nemam veze.
2014-04-11
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Švarc-Šiling : Srbija i Hrvatska se ponašaju kao da je BiH njihova kolonija
» Komšić iz Brisela: Borrell je potvrdio da hrvatska vojska neće doći u BiH u okviru EUFOR-a
» Hoce li se Plenki doma vratiti iz Brisela sa siromašnim darovima iz Brisela?Nizozemci nepopustljivi
» Propala kolonija
» Rusija kineska kolonija
» Komšić iz Brisela: Borrell je potvrdio da hrvatska vojska neće doći u BiH u okviru EUFOR-a
» Hoce li se Plenki doma vratiti iz Brisela sa siromašnim darovima iz Brisela?Nizozemci nepopustljivi
» Propala kolonija
» Rusija kineska kolonija
Page 11 of 14