Hrvatska je obična kolonija Brisela
Page 7 of 14
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Re: Hrvatska je obična kolonija Brisela
boli me kiki za italijuRayMabus wrote:Idi spašavat Italiju od pada bdp a dužni su ko Grčka.veber wrote:popustili ketadoni?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Kako to ? Pa zar ne želiš imat istu valutu ko i oni ?veber wrote:boli me kiki za italijuRayMabus wrote:Idi spašavat Italiju od pada bdp a dužni su ko Grčka.veber wrote:popustili ketadoni?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Prijetio si likvidacijom Plenkovichu,to je kap koja je prelila čašu.Nemoj mislit da će to proć nekažnjeno.RayMabus wrote:Svi ćemo. Život ( fizički ) ima rok.סמאל wrote:Ma nestat ćeš ti s lica Zemlje.RayMabus wrote:סמאל wrote:On će meni prijetit paklom,a ja ga priželjkujem na Zemlji.
Nestani mi s očiju.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne samo sam tražio od GF opsežnu analizu situacije koja uključuje i njegovu fizičku likvidaciju.סמאל wrote:Prijetio si likvidacijom Plenkovichu,to je kap koja je prelila čašu.Nemoj mislit da će to proć nekažnjeno.RayMabus wrote:Svi ćemo. Život ( fizički ) ima rok.סמאל wrote:Ma nestat ćeš ti s lica Zemlje.RayMabus wrote:סמאל wrote:On će meni prijetit paklom,a ja ga priželjkujem na Zemlji.
Nestani mi s očiju.
Elaborat.
Nije i traženje njegove fizičke likvidacije
Likvidirat ću mu šefove a njega ostavit na životu
On je samo pijun
2014-04-11
A kako bi bilo da napravimo jedan ljep elaborat o tebi.RayMabus wrote:Ne samo sam tražio od GF opsežnu analizu situacije koja uključuje i njegovu fizičku likvidaciju.סמאל wrote:Prijetio si likvidacijom Plenkovichu,to je kap koja je prelila čašu.Nemoj mislit da će to proć nekažnjeno.RayMabus wrote:Svi ćemo. Život ( fizički ) ima rok.סמאל wrote:Ma nestat ćeš ti s lica Zemlje.RayMabus wrote:
Nestani mi s očiju.
Elaborat.
On je samo pijun
Prvo ti pokuca SOA na vrata a koji dan kasnije dobiješ čast i publicitet,te članak na INDEX-hr. o velikom Galaktičkom generalu s 5* Ray Mabusu aka ...
2015-07-23
Misliš da bi mi vjerovali da ja to mentalno mogu ?סמאל wrote:A kako bi bilo da napravimo jedan ljep elaborat o tebi.RayMabus wrote:Ne samo sam tražio od GF opsežnu analizu situacije koja uključuje i njegovu fizičku likvidaciju.סמאל wrote:Prijetio si likvidacijom Plenkovichu,to je kap koja je prelila čašu.Nemoj mislit da će to proć nekažnjeno.RayMabus wrote:Svi ćemo. Život ( fizički ) ima rok.סמאל wrote:
Ma nestat ćeš ti s lica Zemlje.
Elaborat.
On je samo pijun
Prvo ti pokuca SOA na vrata a koji dan kasnije dobiješ čast i publicitet,te članak na INDEX-hr. o velikom Galaktičkom generalu s 5* Ray Mabusu aka ...
2014-04-11
Za šta bi me optužio ?
Jer sam mentalno naručio elaborat od GF kad je Most pao na četiri mandata a P došao na 72.
I još kažem da ga neću likividirat jer se stanje posli popravilo.
Koja je optužnica ?
Jer sam mentalno naručio elaborat od GF kad je Most pao na četiri mandata a P došao na 72.
I još kažem da ga neću likividirat jer se stanje posli popravilo.
Koja je optužnica ?
2014-04-11
Aj bježi.
Nemoj da se svi smijemo tome.
Preglupo je.
Nemoj da se svi smijemo tome.
Preglupo je.
2014-04-11
Možeš me optužiti jedino jer je GF skužila da sam ja reagira na to pa rekla ček kad si već pukao ima ta situacija do tebe pa je vijeće pokrenilo to istl samo ne ovdje nego di je lik covid izborima to napravio.
Optuži me za rasulo u BG
Ajd da i to vidimo
Optuži me za rasulo u BG
Ajd da i to vidimo
2014-04-11
De nestani
Ja sam general GF s pet zvjezdica i poviše mene je vijeće
To je ko sabor
Ja sam sabornik
Dao sam to na uvid i oni su proučili
Vidili su istl to u Srbiji i reagirali za dan dva
Ja sam saborski zastupnik u vijeću GF
Zapamti to
Ja sam general GF s pet zvjezdica i poviše mene je vijeće
To je ko sabor
Ja sam sabornik
Dao sam to na uvid i oni su proučili
Vidili su istl to u Srbiji i reagirali za dan dva
Ja sam saborski zastupnik u vijeću GF
Zapamti to
2014-04-11
Obavjesni razgovor nije nikakva optužba a uvijek nekako ljudi dobiju publicitet.
Pitaj Dede neka ti neke stvari objasni preko PP-a.
Pitaj Dede neka ti neke stvari objasni preko PP-a.
2015-07-23
Ne donosim odluke sam
Mogu reagirati i davati svoje opsake
Ako ja kažem da je referendum o euru potrebno i to ne bude gf će to proučiti i viditi šta je istina
Kužiš ?
To je vijeće
Ja sam militantni dio tog vijeća
Ako ja kažem da je referendum o euru potrebno i to ne bude gf će to proučiti i viditi šta je istina
Kužiš ?
To je vijeće
2014-04-11
Ako ne bude referendum ostatak galaktičkog Sabora će morati uvažit moju činjenicu da će to stvoriti 1/3 euroskpetika u Hrvatskoj uključujući MENERayMabus wrote:Ne donosim odluke sam
Kužiš ?
To je vijeće
2014-04-11
I bolje vam je da bude referendum jer će me još 1/3 tog gf sabora podržat
To je nasilje bez volje naroda
To je nasilje bez volje naroda
2014-04-11
Vlasti se mijenjaju,ja opstajem,jer sam svakoj lojalani pobornik ,a niti jednom do sad nisam imao takav interes podržat neku vlast kao ovu sada.
2015-07-23
Referenduma neće bit,kao niti onoga,,narod odlučuje''
Koji narod,šaka kukavelja skrivenog iza nepismenog puka kojem su podmetnuli potpisat.
Zna se vrlo dobro tko je incijator toga,ali sad će i oni doći na red,te odjebat nazad ispod kamena kog su izgmizali.
Koji narod,šaka kukavelja skrivenog iza nepismenog puka kojem su podmetnuli potpisat.
Zna se vrlo dobro tko je incijator toga,ali sad će i oni doći na red,te odjebat nazad ispod kamena kog su izgmizali.
2015-07-23
koju?RayMabus wrote:Kako to ? Pa zar ne želiš imat istu valutu ko i oni ?veber wrote:boli me kiki za italijuRayMabus wrote:Idi spašavat Italiju od pada bdp a dužni su ko Grčka.veber wrote:popustili ketadoni?
liru?
ja godinama koristim euro, to je moja valuta.
2014-12-30
Da , izgleda da neće. Idemo u euro do kraja ovog mandata.סמאל wrote:Referenduma neće bit,kao niti onoga,,narod odlučuje''
2014-04-11
Oni koji misle da će uspjet i u Hrvatskoj isprovocirat beogradski scenarij,grdno se varaju.
Ove ulične revolucije samo će ubrzat uvođenje policijske države.
Vi će te meni tu prosvjedovat i širit virus,e neće da mogne da bude.
Ove ulične revolucije samo će ubrzat uvođenje policijske države.
Vi će te meni tu prosvjedovat i širit virus,e neće da mogne da bude.
2015-07-23
Raspravit ćemo to u GF jer ja sam sam protiv toga bez referenduma jer će to stvorit 30% euroskeptika u Hrvatskoj uključujući i mene.
Smatram to lošom stvari. Ne euro nego način na koji se to radi.
Imat mene protiv vas loše je za one koji to rade.
Smatram to lošom stvari. Ne euro nego način na koji se to radi.
Imat mene protiv vas loše je za one koji to rade.
2014-04-11
Htjeli bi ste briselske,,socijalne'' eure a ne bi htjeli kao službenu valutu,ma molit ćete vi sami da vam se euro uvede kad krahira kuna na jesen.RayMabus wrote:Da , izgleda da neće. Idemo u euro do kraja ovog mandata.סמאל wrote:Referenduma neće bit,kao niti onoga,,narod odlučuje''
2015-07-23
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Similar topics
» Švarc-Šiling : Srbija i Hrvatska se ponašaju kao da je BiH njihova kolonija
» Komšić iz Brisela: Borrell je potvrdio da hrvatska vojska neće doći u BiH u okviru EUFOR-a
» Hoce li se Plenki doma vratiti iz Brisela sa siromašnim darovima iz Brisela?Nizozemci nepopustljivi
» Propala kolonija
» Rusija kineska kolonija
» Komšić iz Brisela: Borrell je potvrdio da hrvatska vojska neće doći u BiH u okviru EUFOR-a
» Hoce li se Plenki doma vratiti iz Brisela sa siromašnim darovima iz Brisela?Nizozemci nepopustljivi
» Propala kolonija
» Rusija kineska kolonija
Page 7 of 14