Hrvatska je obična kolonija Brisela
Page 14 of 14
Page 14 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Hrvatska je obična kolonija Brisela
Taj euro ko i svaka valuta ovisi o ekonomiji teritorija na kojem jest a to je ovdje u osnovi ciganska Njemačka i to će se urušit jer njima treba cigana da bi ta njihova ciganska ekonomija bila u plusu.
Ciganlija pajdo.
Arapi , Turci , Afganistanci , crnci , istočna Europa , nema odakle sve cigane ne dovodu. I triba in još jer ovo in je malo cigana.
Ciganlija pajdo.
Arapi , Turci , Afganistanci , crnci , istočna Europa , nema odakle sve cigane ne dovodu. I triba in još jer ovo in je malo cigana.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kada ti mahmut uvali tanker onda ti je milo.RayMabus wrote:Puni mujaga. Posebno ta zapadna Njemačka. Ko da si doša u Sudan. Šaka jada od naroda i države. To će raspast. Nema tu greške.
zapadna njemačka! di je to?
preko rajne pa prema bruxelllesu?
daj đanki, skoncentriraj se.
2014-12-30
Daj makni se ća cigane. Dođe mi tu falit Njemačku , ko da ja ne znam šta je to.veber wrote:kada ti mahmut uvali tanker onda ti je milo.RayMabus wrote:Puni mujaga. Posebno ta zapadna Njemačka. Ko da si doša u Sudan. Šaka jada od naroda i države. To će raspast. Nema tu greške.
Cignalija na kvadrat. I bit će još veća jer ne smiju dopustiti da im padne eu ekonomija jer će onda euro potonit a vi ćete dobiti kurac u čelo i moći ćete s tim eurima brisat guzicu.
2014-04-11
Stoji cigan do cigana , mi smo braća svi , nećete u Franfurt na Majni dok smo živi mi.
Braća cigići.
Braća cigići.
2014-04-11
to direktiva iz GF?RayMabus wrote:Daj makni se ća cigane. Dođe mi tu falit Njemačku , ko da ja ne znam šta je to.veber wrote:kada ti mahmut uvali tanker onda ti je milo.RayMabus wrote:Puni mujaga. Posebno ta zapadna Njemačka. Ko da si doša u Sudan. Šaka jada od naroda i države. To će raspast. Nema tu greške.
Cignalija na kvadrat. I bit će još veća jer ne smiju dopustiti da im padne eu ekonomija jer će onda euro potonit a vi ćete dobiti kurac u čelo i moći ćete s tim eurima brisat guzicu.
sve puno cigana i kmica.
jel bolje popušit saudijcu ili kmeru?
tvoje osobno iskustvo.
2014-12-30
Drago mi je da su Alpe između nas i da nas dijeli jezična barijera.
Fala Bogu pa s ciganima nemamo dodirnih točaka.
2014-04-11
RayMabus wrote:
Imaš ti Cigiće i u Hrvatskoj,pogledaj Međimurje,svaka obitelj 10tak dječurlije,nitko ne radi,svi na socijali, i onda mi kažu da sam lud kad kažem da treba pomoću virusa izbisat sve one koji nemaju bijelu boju kože.
Prije puštanja,,kvalitetnog virusa'' proizvest cjepivo i cjepit stanovništvo zapadnih zemalja,mada bih radije virus koji ne ubija,već uzrokuje sterilitet i pustit ga među tim štakorsko-kotećim zemljama Azije i Afrike.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Hvala ti Bože šta si stvorija Alpe
Spasili smo se šta su Alpe između nas i jezična barijera.
Spasili smo se šta su Alpe između nas i jezična barijera.
2014-04-11
Umrit nećeš longi, pri mirovine budeš pričao arapski
zato ti voliš od arapa primit.RayMabus wrote:Drago mi je da su Alpe između nas i da nas dijeli jezična barijera.
valjda koristiš prezervativ.
2014-12-30
Još 40 cigana za cigane
https://www.google.com/amp/s/dnevnik.hr/amp/vijesti/crna-kronika/policija-zaustavila-kamion-pun-ilegalnih-migranata-vozac-pobjegao---612687.html
Samo trpaj. Ima da puknu ko kokice.
https://www.google.com/amp/s/dnevnik.hr/amp/vijesti/crna-kronika/policija-zaustavila-kamion-pun-ilegalnih-migranata-vozac-pobjegao---612687.html
Samo trpaj. Ima da puknu ko kokice.
2014-04-11
Fino zamjena stanovništva u narednim godinama. Nemaju svoje dice a žele jaku ekonomiju na kojoj počiva taj euro. To će biti samo takva trpačina u narednim godinama.
Ciganska država.
Ciganska država.
2014-04-11
Page 14 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics
» Švarc-Šiling : Srbija i Hrvatska se ponašaju kao da je BiH njihova kolonija
» Komšić iz Brisela: Borrell je potvrdio da hrvatska vojska neće doći u BiH u okviru EUFOR-a
» Hoce li se Plenki doma vratiti iz Brisela sa siromašnim darovima iz Brisela?Nizozemci nepopustljivi
» Propala kolonija
» Rusija kineska kolonija
» Komšić iz Brisela: Borrell je potvrdio da hrvatska vojska neće doći u BiH u okviru EUFOR-a
» Hoce li se Plenki doma vratiti iz Brisela sa siromašnim darovima iz Brisela?Nizozemci nepopustljivi
» Propala kolonija
» Rusija kineska kolonija
Page 14 of 14