Pupovac zaprijetio Raspudiću:'Naći ćemo način naplatiti im...'
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Pupovac zaprijetio Raspudiću:'Naći ćemo način naplatiti im...'
vuksadinare wrote:sora i tre na istoj strani tko bi reko lani da ce bozic slavit partizaniSora wrote:plenki kuha desnicu ko onaj žabu
najprije u mlaku vodu onda polako zagrijava ..
go PLENKI
bit će nešto od te jebene države budeš li izdržao
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa jesu u hdzejuvuksadinare wrote:cim se ti drobis majke ti...te na koje mislis su u hdz-u...recimo đakic a ne nabrajam dalje...a nit škoro nit raspudic niti bulj nisu bili nikad u vlasti...škoro je bio ali u saboru pola godine..hasan je bio kratko ministar kulture i u to vrijeme je vise napravio nego njegovi predhodnici i nasljednici zajednoSora wrote:hrvatski desničari su prodali i opet pol hrvatske , osim što su kradljivci s rukom na srcu
prodali su hrvatske interese mnogima..od vatikana do mađara ..
prvenstveno su krivi za duboke podjele u društvu
ne stišaju li se, doći će do jačanja krajnje ljevice i to se vidi u izborima
i onda jao si ga nama
i baš ti klerofašistički idioti pokazuju prstom na SRBE
svašta
pljuc
ali ih je sve manje ..
od onog koji je vodio kupleraje u zagrebu do culeja i drugih primitivaca kojima je zds vrh fdomoljubne politike
odoše ti oni
i uostalom, kužiš li ti fuko koliko je plenki uložio da primiri branitelje i zadobije bosanske hadezenjare da ne seru po bosni
Noor wrote:slažem se s boldanim, po 100-ti puta pišemSovak wrote:Noor wrote:Sovače, ako si pratio...i ja sam jako puhala na mogućnost kombinacije sa SDSS-om i nadala se da to toga neće doći.Sovak wrote:epikur37 wrote:Ajme kolko frke oko pupija.....
S razlogom. HDZ si nepotrebno trpanjem SDSS-a u izvršnu vlast prska po izbornim rezultatima.
Potpuno nepotrebno.
Usput ... moja grofica je glasovala za HDZ.
Ne moram ti reći koji su njezini komentari uslijedili nakon ovoga fingeringa sa SDSS-om.
Došlo je i naravno da nisam zadovoljna, međutim...jel po tvom mišljenju trebalo koalirati s DP ili Mostom i prihvatiti ultimatum da netko bez ikakvog političkog iskustva, u jeku ekonomske i korona krize, zasjedne u premijersku fotelju?
da je imovinski pokret imao imalo iskrene nacionalne interese, a jedan od njih je navodno bio i eliminacija SDSS-a iz vlade, ponudio bi suradnju bez ultimatuma, vjerujem da bi se dogovor mogao postići.
Nisam ovdje kako bih pravdao poteze bilo DP-a bilo Mosta. Naročito ne glupe izjave o skidanju Plenkovića s čela HDZ- a kojima su uvjetovali suradnju s istim.
To je vidljivo iz mojih komentara.
Ali Pupovčeva stranka nema što raditi u izvršnoj vlasti.
Već sam napisao zašto.
O čijoj će se glavi ta tikva razbiti ostavimo vremenu neka svoje veli.
pa da čujem kako bi ti sastavio vladu?
Molim te.
Nikomu od manjina ne bi bilo interesa ne dati Plenkoviću potporu za sastavljanje saborske većine.
Već poslije izlaznih anketa su mu dali bianco potporu. Bianco.
Više je nego jasno da manjine obzirom na izborne rezultate s pretrčavanjem Restartu ništa ne bi dobili jer Restart nije bio niti u teoretskoj mogućnosti sastavi ikakvu većinu.
Još manja je mogućnost da bi zbog manjina išlo se u ponovne izbore.
Nakon ovakvih rezultata na izborima to bi bilo čista fantastika.
Kenwood Kenon ih je mogao dobiti badava, a kamoli ne s ''projektnom suradnjom'' i to me ne bi diralo niti malo.
Ali trpati ih u izvršnu vlast ... ono .... nemoj i nemoj i nemoj i nemoj.
Guest- Guest
a što...ti si se pomirio s bacanjem HOSovskih ploča?vuksadinare wrote:jebote milanovic...ti si jos u koroti zbog predsjednickih izbora,,,nisi normalanEroo wrote:Kojih? Onih šta su ustoličili Milanovića? Ma ajte molin vas...vuksadinare wrote:plenki je krenuo u totalno krivom smjeru..prijeteci..umjesto da radi na ujedinjavanju desnih snaga on ulazi u sukob...dok sa druge strane radikalni ljevicari iz možemo divlaju i prijete...ova drzava je totalno apsur...halo plenki izbori su zavrsili...znas kako prolaze onima kojima moc previse udari u glavu i zbog toga pocnu gubiti kontrolu....
ne...ali ero jos u predsjednickim izborima..a zavrsili i parlamentarni....inace ne znam zasto podrzava vise kolindu kja nije uopce cestitala plenkiju i hdz-u ali nije propustila tati na stranu ortodox ljevicarki u pokazivanju srednjakaNoor wrote:a što...ti si se pomirio s bacanjem HOSovskih ploča?vuksadinare wrote:jebote milanovic...ti si jos u koroti zbog predsjednickih izbora,,,nisi normalanEroo wrote:Kojih? Onih šta su ustoličili Milanovića? Ma ajte molin vas...vuksadinare wrote:plenki je krenuo u totalno krivom smjeru..prijeteci..umjesto da radi na ujedinjavanju desnih snaga on ulazi u sukob...dok sa druge strane radikalni ljevicari iz možemo divlaju i prijete...ova drzava je totalno apsur...halo plenki izbori su zavrsili...znas kako prolaze onima kojima moc previse udari u glavu i zbog toga pocnu gubiti kontrolu....
2015-09-08
Pupi je godinama u vlasti kao partner hdz -a, zar ne? Barem jedno 15 godina...
I zašto je sad odjednom to frapantno i šokantno?!
Dobiti će što mu daju, neće kovati urotu i dobro, bolje nego urotnici realno.
A ovo da će suljo preko njega vladati hrvatskom je je vučkova i metildina naučna fantastika..
A ovo da će suljo preko njega vladati hrvatskom je je vučkova i metildina naučna fantastika..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Pupi je godinama u vlasti kao partner hdz -a, zar ne? Barem jedno 15 godina...
Ma pročitaj što sam napisao par postova prije.
Je l' to problem shvatiti?
Ako jest, onda u kurac sve.
Guest- Guest
Pa malo je problem što onda taj i takav Pupovac nije na listama HDZa, pa da vidimo onda tih 60 mandata...mislim kad je vec tako dobar i poslusan partner glasaci ce to znati prepoznati i nagraditi u predizbornoj koalicijikaya wrote:Pupi je godinama u vlasti kao partner hdz -a, zar ne? Barem jedno 15 godina...
2014-04-15
ja sam rekao da sa suljo ima preča posla sacuvati sebe...drugo nisi se zapitala zasto je pupovac u vrhu politike tu kod nas 15 godina?..zato jer je dobio takve sinekure kao malo tko da dize rucicu...drzava mu obilno financira njegov bilten 'novosti' ili feral 2..utuceni su milijuni i milijuni kuna...drugo...pupi toliko zna o malverzacijama politicara u prvom redu hdzovaca dovoljno da ako osjeti svoju poziciju ugrozenom samo odskrine ladicu...'novosti' ce svoje odraditi...trece..pupi svako malo trci u beograd iz razloga sto ga drzavni arhiv srbije fila sa dokumentacijom tj...zivotnim dosjeima oređenih skupina politicara koji ne bi voljeli da to dospije u medije jer bi nagrabusilo njihovo 'domoljublje'...ima tu materijala da bi neki mogli i sudski odgovarati..cetvrto..nije on plenkiju duzan nego plenki njemu....kaya wrote:Pupi je godinama u vlasti kao partner hdz -a, zar ne? Barem jedno 15 godina...
2015-09-08
Noor wrote:a što...ti si se pomirio s bacanjem HOSovskih ploča?vuksadinare wrote:jebote milanovic...ti si jos u koroti zbog predsjednickih izbora,,,nisi normalanEroo wrote:Kojih? Onih šta su ustoličili Milanovića? Ma ajte molin vas...vuksadinare wrote:plenki je krenuo u totalno krivom smjeru..prijeteci..umjesto da radi na ujedinjavanju desnih snaga on ulazi u sukob...dok sa druge strane radikalni ljevicari iz možemo divlaju i prijete...ova drzava je totalno apsur...halo plenki izbori su zavrsili...znas kako prolaze onima kojima moc previse udari u glavu i zbog toga pocnu gubiti kontrolu....
Očito nije. Niti treba.
Kako će se neki pomiriti time da mogući predstavnici izvršne vlasti u RH ''4. avgusta obeležavaju'' Oluju kao zločin je isto problem.
OK, vjerujem po ovdje napisanom da mnogima i nije.
Onak' iskreno ... meni je degutantno kad se ovdje Škorinu ženu razvlači zbog djeda Srbina i etiketira ju se kao četnikušu, a s druge strane se prelazi preko Milorada, njegovog startanja u UJDI-u i da ne nabrajam koje sve ne jugodrkarije, uloge njegove braće u Donjim Ceranjima i okolici.
Da ne velim za njegovu sramnu ulogu glede pokojnog Šretera.
Da ne velim o stalnim tužakanju RH svim mogućim i nemogućim jebenim organizacijama na svijetu jer je ''današnja Hrvatska točno tamo gdje je nekad bila NDH''.
Nemamo svi pamćenje samo tri minute unatrag.
Nema veze. Tako je kako je.
Guest- Guest
sve se to zna...ali ipuovac zna i o njima..shodno tome tu nema velikih dilema samo je jedna...ruka ruku mijeSovak wrote:Noor wrote:a što...ti si se pomirio s bacanjem HOSovskih ploča?vuksadinare wrote:jebote milanovic...ti si jos u koroti zbog predsjednickih izbora,,,nisi normalanEroo wrote:Kojih? Onih šta su ustoličili Milanovića? Ma ajte molin vas...vuksadinare wrote:plenki je krenuo u totalno krivom smjeru..prijeteci..umjesto da radi na ujedinjavanju desnih snaga on ulazi u sukob...dok sa druge strane radikalni ljevicari iz možemo divlaju i prijete...ova drzava je totalno apsur...halo plenki izbori su zavrsili...znas kako prolaze onima kojima moc previse udari u glavu i zbog toga pocnu gubiti kontrolu....
Očito nije. Niti treba.
Kako će se neki pomiriti time da mogući predstavnici izvršne vlasti u RH ''4. avgusta obeležavaju'' Oluju kao zločin je isto problem.
Onak' iskreno ... meni je degutantno kad se ovdje Škorinu ženu razvlači zbog djeda Srbina i etiketira ju se kao četnikušu, a s druge strane se prelazi preko Milorada, njegovog startanja u UJDI-u i da ne nabrajam koje sve ne jugodrkarije, uloge njegove braće u Donjim Ceranjima i okolici.
Da ne velim o stalnim tužakanju RH svim mogućim i nemogućim jebenim organizacijama na svijetu jer je ''današnja Hrvatska točno tamo gdje je nekad bila NDH''.
2015-09-08
završili prije parlamentarnih i predsjednički..eto vidiš kako, da ovaj ima priliku kao predsjednik sratii o bacanju ploča s imenima tvojih poginulih suboraca, moj vukvuksadinare wrote:ne...ali ero jos u predsjednickim izborima..a zavrsili i parlamentarni....inace ne znam zasto podrzava vise kolindu kja nije uopce cestitala plenkiju i hdz-u ali nije propustila tati na stranu ortodox ljevicarki u pokazivanju srednjakaNoor wrote:a što...ti si se pomirio s bacanjem HOSovskih ploča?vuksadinare wrote:jebote milanovic...ti si jos u koroti zbog predsjednickih izbora,,,nisi normalanEroo wrote:Kojih? Onih šta su ustoličili Milanovića? Ma ajte molin vas...vuksadinare wrote:plenki je krenuo u totalno krivom smjeru..prijeteci..umjesto da radi na ujedinjavanju desnih snaga on ulazi u sukob...dok sa druge strane radikalni ljevicari iz možemo divlaju i prijete...ova drzava je totalno apsur...halo plenki izbori su zavrsili...znas kako prolaze onima kojima moc previse udari u glavu i zbog toga pocnu gubiti kontrolu....
reci Škorici hvala :)
kad bi ja se vodio politikom da je jedino bitno da sdp ne dođe na vlast...i ja bi glasao samo za hdz...i kad bi se vodio sam nostalgijom...
2015-09-08
gle..ja sam u drugom krugu glasovao za kolindu i 95% onih koji podrzavaju dp..i to mogu sa stopostotnom sigurnoscu reci...ali kolindu je najvise sjebao plenki i hdz...sa nejasnom politikom da li je cvrsto podrzavaju ili ne...tek su je poceli ozbiljnije podrzavati kad se kandidirao milanovic i kad se pojavio škoro...dovoljno govori i to da kolinda uopce nije cestitala hdz-u i plenkiju...sto je jasna poruka da nije bila zadovoljna njihovom 'podrskom' koja je dosla u 12 i 5....a i ajsno je da su koli i plenki vodili dijametralno razlicitu politiku sve tamo do zadnje godine njenog mandata kada je koli uvidjela da bez podrske hdz-a ne moze dobiti izbore..a plenki je to naravno neiskreno iskoristio i okrenu vodu na svoj mlinNoor wrote:završili prije parlamentarnih i predsjednički..eto vidiš kako, da ovaj ima priliku kao predsjednik sratii o bacanju ploča s imenima tvojih poginulih suboraca, moj vukvuksadinare wrote:ne...ali ero jos u predsjednickim izborima..a zavrsili i parlamentarni....inace ne znam zasto podrzava vise kolindu kja nije uopce cestitala plenkiju i hdz-u ali nije propustila tati na stranu ortodox ljevicarki u pokazivanju srednjakaNoor wrote:a što...ti si se pomirio s bacanjem HOSovskih ploča?vuksadinare wrote:jebote milanovic...ti si jos u koroti zbog predsjednickih izbora,,,nisi normalanEroo wrote:
Kojih? Onih šta su ustoličili Milanovića? Ma ajte molin vas...
2015-09-08
nikako, doslovno nikako se neću pomiritiSovak wrote:Noor wrote:a što...ti si se pomirio s bacanjem HOSovskih ploča?vuksadinare wrote:jebote milanovic...ti si jos u koroti zbog predsjednickih izbora,,,nisi normalanEroo wrote:Kojih? Onih šta su ustoličili Milanovića? Ma ajte molin vas...vuksadinare wrote:plenki je krenuo u totalno krivom smjeru..prijeteci..umjesto da radi na ujedinjavanju desnih snaga on ulazi u sukob...dok sa druge strane radikalni ljevicari iz možemo divlaju i prijete...ova drzava je totalno apsur...halo plenki izbori su zavrsili...znas kako prolaze onima kojima moc previse udari u glavu i zbog toga pocnu gubiti kontrolu....
Očito nije. Niti treba.
osobno Škorinu ženu ni jednom nisam dotaknula ni na kojoj temi
o Pupovčevim misterioznim kretanjima tijekom DR i druženjima s krajiškom četničkom bandom sam više puta pisala, dešifrirala famozni IZVEŠTAJ koji je Pupovac vlastoručno napisao i potpisao...niste nitko ni okom trepnuli bar s nekim komentarom. jedini zaključak je bio...boli vas kurac.
šta sada skačete, koalicija s njima ima dužu povijest nego li vam je sjećanje...
istina je jedna, željela sam i nadala sam se da neće opet s SDSS-om, ispalo je drugačije
i ti ko i Vuk, reci Škori hvala frende!
NHF
Last edited by Noor on 8/7/2020, 13:02; edited 2 times in total
da si u prvom krugu...i ti i ovi koje je Milo moje uzelo k sebi, ne bi 2. kruga ni bilovuksadinare wrote:gle..ja sam u drugom krugu glasovao za kolindu i 95% onih koji podrzavaju dp..i to mogu sa stopostotnom sigurnoscu reci...ali kolindu je najvise sjebao plenki i hdz...sa nejasnom politikom da li je cvrsto podrzavaju ili ne...tek su je poceli ozbiljnije podrzavati kad se kandidirao milanovic i kad se pojavio škoro...dovoljno govori i to da kolinda uopce nije cestitala hdz-u i plenkiju...sto je jasna poruka da nije bila zadovoljna njihovom 'podrskom' koja je dosla u 12 i 5....a i ajsno je da su koli i plenki vodili dijametralno razlicitu politiku sve tamo do zadnje godine njenog mandata kada je koli uvidjela da bez podrske hdz-a ne moze dobiti izbore..a plenki je to naravno neiskreno iskoristio i okrenu vodu na svoj mlinNoor wrote:završili prije parlamentarnih i predsjednički..eto vidiš kako, da ovaj ima priliku kao predsjednik sratii o bacanju ploča s imenima tvojih poginulih suboraca, moj vukvuksadinare wrote:ne...ali ero jos u predsjednickim izborima..a zavrsili i parlamentarni....inace ne znam zasto podrzava vise kolindu kja nije uopce cestitala plenkiju i hdz-u ali nije propustila tati na stranu ortodox ljevicarki u pokazivanju srednjakaNoor wrote:a što...ti si se pomirio s bacanjem HOSovskih ploča?vuksadinare wrote:
jebote milanovic...ti si jos u koroti zbog predsjednickih izbora,,,nisi normalan
sad se divi Zokiju
jedno je istina i vrijedi uvijek i za sve...politika je kurva
čudnog li svata...škoro je nudio onu politiku koje se koli odrekla zbog klenkija u zadnjoj trecini mandata i to je sve..dok je vodila suverenisticku politiku...dok joj je bi drazi pogled prema trumpovom uredu nego merkelicinom(ovo na pritisak plenkija) dok je imala jasan stav prema sulji i beogradu...imala je moju i ne samo moju 100% podrsku..okrretanjem plenkijevoj politici dobila je konkurenciju..to tako ide...kao sto bi rekao ferata iz velog mista..'i šamar dobiti ali obraz ne izgubiti'Noor wrote:da si u prvom krugu...i ti i ovi koje je Milo moje uzelo k sebi, ne bi 2. kruga ni bilovuksadinare wrote:gle..ja sam u drugom krugu glasovao za kolindu i 95% onih koji podrzavaju dp..i to mogu sa stopostotnom sigurnoscu reci...ali kolindu je najvise sjebao plenki i hdz...sa nejasnom politikom da li je cvrsto podrzavaju ili ne...tek su je poceli ozbiljnije podrzavati kad se kandidirao milanovic i kad se pojavio škoro...dovoljno govori i to da kolinda uopce nije cestitala hdz-u i plenkiju...sto je jasna poruka da nije bila zadovoljna njihovom 'podrskom' koja je dosla u 12 i 5....a i ajsno je da su koli i plenki vodili dijametralno razlicitu politiku sve tamo do zadnje godine njenog mandata kada je koli uvidjela da bez podrske hdz-a ne moze dobiti izbore..a plenki je to naravno neiskreno iskoristio i okrenu vodu na svoj mlinNoor wrote:završili prije parlamentarnih i predsjednički..eto vidiš kako, da ovaj ima priliku kao predsjednik sratii o bacanju ploča s imenima tvojih poginulih suboraca, moj vukvuksadinare wrote:ne...ali ero jos u predsjednickim izborima..a zavrsili i parlamentarni....inace ne znam zasto podrzava vise kolindu kja nije uopce cestitala plenkiju i hdz-u ali nije propustila tati na stranu ortodox ljevicarki u pokazivanju srednjakaNoor wrote:
a što...ti si se pomirio s bacanjem HOSovskih ploča?
sad se divi Zokiju
2015-09-08
Demokracija u Nedođiji...politicka i moralna odgovornost 0 bodova, samo biti kontraprotivanvuksadinare wrote:kad bi ja se vodio politikom da je jedino bitno da sdp ne dođe na vlast...i ja bi glasao samo za hdz...i kad bi se vodio sam nostalgijom...
2014-04-15
vuksadinare wrote:čudnog li svata...škoro je nudio onu politiku koje se koli odrekla zbog klenkija u zadnjoj trecini mandata i to je sve..dok je vodila suverenisticku politiku...dok joj je bi drazi pogled prema trumpovom uredu nego merkelicinom(ovo na pritisak plenkija) dok je imala jasan stav prema sulji i beogradu...imala je moju i ne samo moju 100% podrsku..okrretanjem plenkijevoj politici dobila je konkurenciju..to tako ide...kao sto bi rekao ferata iz velog mista..'i šamar dobiti ali obraz ne izgubiti'Noor wrote:da si u prvom krugu...i ti i ovi koje je Milo moje uzelo k sebi, ne bi 2. kruga ni bilovuksadinare wrote:gle..ja sam u drugom krugu glasovao za kolindu i 95% onih koji podrzavaju dp..i to mogu sa stopostotnom sigurnoscu reci...ali kolindu je najvise sjebao plenki i hdz...sa nejasnom politikom da li je cvrsto podrzavaju ili ne...tek su je poceli ozbiljnije podrzavati kad se kandidirao milanovic i kad se pojavio škoro...dovoljno govori i to da kolinda uopce nije cestitala hdz-u i plenkiju...sto je jasna poruka da nije bila zadovoljna njihovom 'podrskom' koja je dosla u 12 i 5....a i ajsno je da su koli i plenki vodili dijametralno razlicitu politiku sve tamo do zadnje godine njenog mandata kada je koli uvidjela da bez podrske hdz-a ne moze dobiti izbore..a plenki je to naravno neiskreno iskoristio i okrenu vodu na svoj mlinNoor wrote:završili prije parlamentarnih i predsjednički..eto vidiš kako, da ovaj ima priliku kao predsjednik sratii o bacanju ploča s imenima tvojih poginulih suboraca, moj vukvuksadinare wrote:
ne...ali ero jos u predsjednickim izborima..a zavrsili i parlamentarni....inace ne znam zasto podrzava vise kolindu kja nije uopce cestitala plenkiju i hdz-u ali nije propustila tati na stranu ortodox ljevicarki u pokazivanju srednjaka
sad se divi Zokiju
ok, neću više dalje, ne zbog toga što nemam odgovor, nego ga ne smijem napisati, kao što metilda kaže, jer nemam dokaze
a priča kreće još 21. prosinca 2018.
pa koliko sam skuzio od kod nekih kolega forumasa koji su sto puta spomenuli sdp a zasto su glasali za hdz racunica je jasna zbog cega su glasali za plenkija i hdz...npr.tu uopce nisu spominjali ni pupovca,ni migrante,ni gospodarsto odnosno jesu pokazujuci brigu vise za privatni interes...tu su spomenuli nesto kao brigu zbog koorne na razini bla blan_razbojnik wrote:Demokracija u Nedođiji...politicka i moralna odgovornost 0 bodova, samo biti kontraprotivanvuksadinare wrote:kad bi ja se vodio politikom da je jedino bitno da sdp ne dođe na vlast...i ja bi glasao samo za hdz...i kad bi se vodio sam nostalgijom...
2015-09-08
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Google zaprijetio: Uklonit ćemo sve poveznice na vijesti iz Kanade
» Erdogan danas zaprijetio Europi : Poslat ćemo vam 3,6 miljona izbjeglica
» Erdogan otvorio konzulat Turske u Novom Pazaru i zaprijetio : Očistit ćemo Srbiju i Balkan od Gulenovaca
» Navodni zaštitar "Hoda za život" zaprijetio Sarnavki: "Lomit ćemo kosti, pišat ćete krv tjedan dana"
» Komšićev radikal Begić u stilu ruskog ambasadora: Naći ćemo Šmita gdje živi i ispratit u Njemačku, kandidatski status ništa ne znači
» Erdogan danas zaprijetio Europi : Poslat ćemo vam 3,6 miljona izbjeglica
» Erdogan otvorio konzulat Turske u Novom Pazaru i zaprijetio : Očistit ćemo Srbiju i Balkan od Gulenovaca
» Navodni zaštitar "Hoda za život" zaprijetio Sarnavki: "Lomit ćemo kosti, pišat ćete krv tjedan dana"
» Komšićev radikal Begić u stilu ruskog ambasadora: Naći ćemo Šmita gdje živi i ispratit u Njemačku, kandidatski status ništa ne znači
Page 5 of 7