ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pupovac zaprijetio Raspudiću:'Naći ćemo način naplatiti im...'

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

Pupovac zaprijetio Raspudiću:'Naći ćemo način naplatiti im...' - Page 7 Empty Re: Pupovac zaprijetio Raspudiću:'Naći ćemo način naplatiti im...'

Post by veber 8/7/2020, 22:12

bitno je da je HDZ dobio izbore i da je tužni opet u izvršnoj vlasti.
kada mu se spuste obrve, tužnim glasom nam saopći kako su srblje ugroženi.
odmah maramice vadimo i plačemo.

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Pupovac zaprijetio Raspudiću:'Naći ćemo način naplatiti im...' - Page 7 Empty Re: Pupovac zaprijetio Raspudiću:'Naći ćemo način naplatiti im...'

Post by Guest 8/7/2020, 22:14

סמאל wrote:
melkior wrote:Nije Kenwood Kenon toliko u strahu od Bruxellesa koliko je on u suštini autentični anacionalni liberal. Može mu se.
Pa nisam ja Plenkya podržavao tek tako. :rasta
I neka pišaju po zatucanim krkanima,i oni su dosta govana izasrali protiv HDZ-a i Plenkija,on im samo uzvraća preko Pupavca i Čaćića. :rasta

Glupost.

Oni koji nisu glasovali za njega u tom njegovom postupku će naći potvrdu za svoj glas dan DP-u ili Mostu.

Oni koji su dali glas HDZ- u ne bi samo tako glasovali za HDZ da su znali da SDSS ulazi i u izvršnu vlast.

Opet velim. Fino mi je to sjelo nakon 24 sata i to više ne doživljavam kao problem.

Neka se tom mišlju bave oni koji su im dali glas.

Tebe tu ne računam.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto 8/7/2020, 22:29

Sovak wrote:
סמאל wrote:
Sovak wrote:
epikur37 wrote:Ajme kolko frke oko pupija.....

S razlogom. HDZ si nepotrebno trpanjem  SDSS-a u izvršnu vlast prska po izbornim rezultatima.

Potpuno nepotrebno.

Usput ... moja grofica je glasovala za HDZ.

Ne moram ti reći koji su njezini komentari uslijedili nakon ovoga fingeringa sa SDSS-om.
A ti neku večer na drugoj temi kažeš kako misliš da je Plenky mudriji,da neće ići u tom smjeru s Pupijem. :rasta

Da će ipak biti mudriji nadao se jesam.
Tim više što ne vidim niti jedan pametan razlog za trpanje SDSS-a u izvršnu vlast s ovakvim izbornim rezultatom.

Očito mu je važnije poprskati se po DP-u i Mostu.

Neka.

Iskreno,ja sam pretpostavio,možda čak i potajno priželjkivao,ali nisam očekivao da će ipak pustit Pupavca s lanca,tak da sam pomislio da je logično što ti govoriš,te je i za mene iznenađenja kako sam pogodio da će Plenky popišat Škoru i DP.

Sovak wrote:Glupost.

Oni koji nisu glasovali za njega u tom njegovom postupku će naći potvrdu za svoj glas dan DP-u ili Mostu.

Oni koji su dali glas HDZ- u ne bi samo tako glasovali za HDZ da su znali da SDSS ulazi i u izvršnu vlast.

Opet velim. Fino mi je to sjelo nakon 24 sata i to više ne doživljavam kao problem.

Tebe tu ne računam.

Zašto ne,pa i ja sam mu dao glas.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 8/7/2020, 22:32

סמאל wrote:
Sovak wrote:
סמאל wrote:
Sovak wrote:
epikur37 wrote:Ajme kolko frke oko pupija.....

S razlogom. HDZ si nepotrebno trpanjem  SDSS-a u izvršnu vlast prska po izbornim rezultatima.

Potpuno nepotrebno.

Usput ... moja grofica je glasovala za HDZ.

Ne moram ti reći koji su njezini komentari uslijedili nakon ovoga fingeringa sa SDSS-om.
A ti neku večer na drugoj temi kažeš kako misliš da je Plenky mudriji,da neće ići u tom smjeru s Pupijem. :rasta

Da će ipak biti mudriji nadao se jesam.
Tim više što ne vidim niti jedan pametan razlog za trpanje SDSS-a u izvršnu vlast s ovakvim izbornim rezultatom.

Očito mu je važnije poprskati se po DP-u i Mostu.

Neka.

Iskreno,ja sam pretpostavio,možda čak i potajno priželjkivao,ali nisam očekivao da će ipak pustit Pupavca s lanca,tak da sam pomislio da je logično što ti govoriš,te je i za mene iznenađenja kako sam pogodio da će Plenky popišat Škoru i DP.

Sovak wrote:Glupost.

Tebe tu ne računam.

Zašto ne,pa i ja sam mu dao glas.

Heh ... nek' ti bude.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto 8/7/2020, 22:37

Sad,jedino što me interesira,kojim intenzitetom će doći do osipanja Škorinih žetončića.Načuo sam da već sad ima potencijalnih ,,prebjega''. :coffee
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Back to top

- Similar topics