Pupovac zaprijetio Raspudiću:'Naći ćemo način naplatiti im...'
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Pupovac zaprijetio Raspudiću:'Naći ćemo način naplatiti im...'
bitno je da je HDZ dobio izbore i da je tužni opet u izvršnoj vlasti.
kada mu se spuste obrve, tužnim glasom nam saopći kako su srblje ugroženi.
odmah maramice vadimo i plačemo.
kada mu se spuste obrve, tužnim glasom nam saopći kako su srblje ugroženi.
odmah maramice vadimo i plačemo.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
סמאל wrote:Pa nisam ja Plenkya podržavao tek tako.melkior wrote:Nije Kenwood Kenon toliko u strahu od Bruxellesa koliko je on u suštini autentični anacionalni liberal. Može mu se.
I neka pišaju po zatucanim krkanima,i oni su dosta govana izasrali protiv HDZ-a i Plenkija,on im samo uzvraća preko Pupavca i Čaćića.
Glupost.
Oni koji nisu glasovali za njega u tom njegovom postupku će naći potvrdu za svoj glas dan DP-u ili Mostu.
Oni koji su dali glas HDZ- u ne bi samo tako glasovali za HDZ da su znali da SDSS ulazi i u izvršnu vlast.
Opet velim. Fino mi je to sjelo nakon 24 sata i to više ne doživljavam kao problem.
Neka se tom mišlju bave oni koji su im dali glas.
Tebe tu ne računam.
Guest- Guest
Sovak wrote:סמאל wrote:A ti neku večer na drugoj temi kažeš kako misliš da je Plenky mudriji,da neće ići u tom smjeru s Pupijem.Sovak wrote:epikur37 wrote:Ajme kolko frke oko pupija.....
S razlogom. HDZ si nepotrebno trpanjem SDSS-a u izvršnu vlast prska po izbornim rezultatima.
Potpuno nepotrebno.
Usput ... moja grofica je glasovala za HDZ.
Ne moram ti reći koji su njezini komentari uslijedili nakon ovoga fingeringa sa SDSS-om.
Da će ipak biti mudriji nadao se jesam.
Tim više što ne vidim niti jedan pametan razlog za trpanje SDSS-a u izvršnu vlast s ovakvim izbornim rezultatom.
Očito mu je važnije poprskati se po DP-u i Mostu.
Neka.
Iskreno,ja sam pretpostavio,možda čak i potajno priželjkivao,ali nisam očekivao da će ipak pustit Pupavca s lanca,tak da sam pomislio da je logično što ti govoriš,te je i za mene iznenađenja kako sam pogodio da će Plenky popišat Škoru i DP.
Sovak wrote:Glupost.
Oni koji nisu glasovali za njega u tom njegovom postupku će naći potvrdu za svoj glas dan DP-u ili Mostu.
Oni koji su dali glas HDZ- u ne bi samo tako glasovali za HDZ da su znali da SDSS ulazi i u izvršnu vlast.
Opet velim. Fino mi je to sjelo nakon 24 sata i to više ne doživljavam kao problem.
Tebe tu ne računam.
Zašto ne,pa i ja sam mu dao glas.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:Sovak wrote:סמאל wrote:A ti neku večer na drugoj temi kažeš kako misliš da je Plenky mudriji,da neće ići u tom smjeru s Pupijem.Sovak wrote:epikur37 wrote:Ajme kolko frke oko pupija.....
S razlogom. HDZ si nepotrebno trpanjem SDSS-a u izvršnu vlast prska po izbornim rezultatima.
Potpuno nepotrebno.
Usput ... moja grofica je glasovala za HDZ.
Ne moram ti reći koji su njezini komentari uslijedili nakon ovoga fingeringa sa SDSS-om.
Da će ipak biti mudriji nadao se jesam.
Tim više što ne vidim niti jedan pametan razlog za trpanje SDSS-a u izvršnu vlast s ovakvim izbornim rezultatom.
Očito mu je važnije poprskati se po DP-u i Mostu.
Neka.
Iskreno,ja sam pretpostavio,možda čak i potajno priželjkivao,ali nisam očekivao da će ipak pustit Pupavca s lanca,tak da sam pomislio da je logično što ti govoriš,te je i za mene iznenađenja kako sam pogodio da će Plenky popišat Škoru i DP.Sovak wrote:Glupost.
Tebe tu ne računam.
Zašto ne,pa i ja sam mu dao glas.
Heh ... nek' ti bude.
Guest- Guest
Sad,jedino što me interesira,kojim intenzitetom će doći do osipanja Škorinih žetončića.Načuo sam da već sad ima potencijalnih ,,prebjega''.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Google zaprijetio: Uklonit ćemo sve poveznice na vijesti iz Kanade
» Erdogan danas zaprijetio Europi : Poslat ćemo vam 3,6 miljona izbjeglica
» Erdogan otvorio konzulat Turske u Novom Pazaru i zaprijetio : Očistit ćemo Srbiju i Balkan od Gulenovaca
» Navodni zaštitar "Hoda za život" zaprijetio Sarnavki: "Lomit ćemo kosti, pišat ćete krv tjedan dana"
» Komšićev radikal Begić u stilu ruskog ambasadora: Naći ćemo Šmita gdje živi i ispratit u Njemačku, kandidatski status ništa ne znači
» Erdogan danas zaprijetio Europi : Poslat ćemo vam 3,6 miljona izbjeglica
» Erdogan otvorio konzulat Turske u Novom Pazaru i zaprijetio : Očistit ćemo Srbiju i Balkan od Gulenovaca
» Navodni zaštitar "Hoda za život" zaprijetio Sarnavki: "Lomit ćemo kosti, pišat ćete krv tjedan dana"
» Komšićev radikal Begić u stilu ruskog ambasadora: Naći ćemo Šmita gdje živi i ispratit u Njemačku, kandidatski status ništa ne znači
Page 7 of 7