Pupovac zaprijetio Raspudiću:'Naći ćemo način naplatiti im...'
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pupovac zaprijetio Raspudiću:'Naći ćemo način naplatiti im...'
http://www.direktno.hr/direkt/pupovac-otkrio-koje-ministarstvo-zeli-sdss-na-pitanje-o-raspudicu-odgovorio-naci-cemo-nacin-naplatiti-im-199991/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Pupovac zaprijetio Raspudiću:'Naći ćemo način naplatiti im...'
he,he...plenki pustio pretorijance...da se razmasu i prijete...veselo,veselo ce biti...
2015-09-08
plenki je krenuo u totalno krivom smjeru..prijeteci..umjesto da radi na ujedinjavanju desnih snaga on ulazi u sukob...dok sa druge strane radikalni ljevicari iz možemo divlaju i prijete...ova drzava je totalno apsur...halo plenki izbori su zavrsili...znas kako prolaze onima kojima moc previse udari u glavu i zbog toga pocnu gubiti kontrolu....
2015-09-08
evo sad koja je razlika između orbana i plenkovica..kada je orban prvi put pobjedio a imao je ostru konkurenciju iz konkuretskih desnih snaga...on nije krenuo u obracun sa konkurencijom na istom polu nego na ujedinjavanje i samim time sebi je cementirao kao jakog vođu na desnoj strani..a plenki ocito krivo rdi i krenuo je u obracun sa desnicom a ljevicu šteti bez obzira sto mu ozbiljnije prijetnje dolaze od ljevice...sto je zapravo dokaz da je plenki u glavi ljevicar...
2015-09-08
da evo upravo sam napisala osvrt na to na drugoj temivuksadinare wrote:plenki je krenuo u totalno krivom smjeru..prijeteci..umjesto da radi na ujedinjavanju desnih snaga on ulazi u sukob...dok sa druge strane radikalni ljevicari iz možemo divlaju i prijete...ova drzava je totalno apsur...halo plenki izbori su zavrsili...znas kako prolaze onima kojima moc previse udari u glavu i zbog toga pocnu gubiti kontrolu....
Guest- Guest
vuksadinare wrote:evo sad koja je razlika između orbana i plenkovica..kada je orban prvi put pobjedio a imao je ostru konkurenciju iz konkuretskih desnih snaga...on nije krenuo u obracun sa konkurencijom na istom polu nego na ujedinjavanje i samim time sebi je cementirao kao jakog vođu na desnoj strani..a plenki ocito krivo rdi i krenuo je u obracun sa desnicom a ljevicu šteti bez obzira sto mu ozbiljnije prijetnje dolaze od ljevice...sto je zapravo dokaz da je plenki u glavi ljevicar...
upravo to, sdp je ovdje uništio sam sebe, Kenwood Kenon to nije ni pokušao napraviti
Guest- Guest
..m ja kad sam tu pisoa i ne samo ja..ta je plenki izvorno ljevicar i anacionalist...smijali su se i govorili..ma daj pravaš i slicno..ali iz njegovih prvih poteza sad kad je dobio otvorenu moc se vidi...i jos gore tek ce sad pustiti pupovca i slicne da grizu otvoreno..pupovac je vec poceo nastupati bahato i prijeteci...nece ovo na obro ispasti...ali neka tako...nadam s eda c ekonacno otvorit ocima ovdje nekima koji su glasali hdz i napadali škoru,most i slicne...koliko su s eprevarili...pogotovo kad ih pupi pocne gaziti...a pupi to nece raditi bez miga plenkijametilda wrote:da evo upravo sam napisala osvrt na to na drugoj temivuksadinare wrote:plenki je krenuo u totalno krivom smjeru..prijeteci..umjesto da radi na ujedinjavanju desnih snaga on ulazi u sukob...dok sa druge strane radikalni ljevicari iz možemo divlaju i prijete...ova drzava je totalno apsur...halo plenki izbori su zavrsili...znas kako prolaze onima kojima moc previse udari u glavu i zbog toga pocnu gubiti kontrolu....
2015-09-08
vuksadinare wrote:..m ja kad sam tu pisoa i ne samo ja..ta je plenki izvorno ljevicar i anacionalist...smijali su se i govorili..ma daj pravaš i slicno..ali iz njegovih prvih poteza sad kad je dobio otvorenu moc se vidi...i jos gore tek ce sad pustiti pupovca i slicne da grizu otvoreno..pupovac je vec poceo nastupati bahato i prijeteci...nece ovo na obro ispasti...ali neka tako...nadam s eda c ekonacno otvorit ocima ovdje nekima koji su glasali hdz i napadali škoru,most i slicne...koliko su s eprevarili...pogotovo kad ih pupi pocne gaziti...a pupi to nece raditi bez miga plenkijametilda wrote:da evo upravo sam napisala osvrt na to na drugoj temivuksadinare wrote:plenki je krenuo u totalno krivom smjeru..prijeteci..umjesto da radi na ujedinjavanju desnih snaga on ulazi u sukob...dok sa druge strane radikalni ljevicari iz možemo divlaju i prijete...ova drzava je totalno apsur...halo plenki izbori su zavrsili...znas kako prolaze onima kojima moc previse udari u glavu i zbog toga pocnu gubiti kontrolu....
došlo je do apsurdne situacije kad se kao glavni neprijatelj hrvatske vidi pravaška desnica okupljena oko škore a ne ljevica sa svojim anacionalnim i sirovim marksističkim i titoističkim programom..
svi ovi forumski do sada deklarirani branitelji hrvatskog nacionalnog identiteta odjednom prihvaćaju tu agendu sa neshvatljivim žarom..
drago mi je da pupovac već sada tako otvoreno nastupa, možda se dogodi i osvješćenje ..
Guest- Guest
ne bi me zacudilo da plenki uvede dvojezicne natpise u vukovar..uopce me ne bi zacudilo...dapace..postaje sve sigurniji nakon pupovcevog bahacenja ova dva,tri dana nakon izbora...da ce njemu frend plenki sve sto pozeli...pozelice se drumovi turaka a turaka nece bitimetilda wrote:vuksadinare wrote:..m ja kad sam tu pisoa i ne samo ja..ta je plenki izvorno ljevicar i anacionalist...smijali su se i govorili..ma daj pravaš i slicno..ali iz njegovih prvih poteza sad kad je dobio otvorenu moc se vidi...i jos gore tek ce sad pustiti pupovca i slicne da grizu otvoreno..pupovac je vec poceo nastupati bahato i prijeteci...nece ovo na obro ispasti...ali neka tako...nadam s eda c ekonacno otvorit ocima ovdje nekima koji su glasali hdz i napadali škoru,most i slicne...koliko su s eprevarili...pogotovo kad ih pupi pocne gaziti...a pupi to nece raditi bez miga plenkijametilda wrote:da evo upravo sam napisala osvrt na to na drugoj temivuksadinare wrote:plenki je krenuo u totalno krivom smjeru..prijeteci..umjesto da radi na ujedinjavanju desnih snaga on ulazi u sukob...dok sa druge strane radikalni ljevicari iz možemo divlaju i prijete...ova drzava je totalno apsur...halo plenki izbori su zavrsili...znas kako prolaze onima kojima moc previse udari u glavu i zbog toga pocnu gubiti kontrolu....
došlo je do apsurdne situacije kad se kao glavni neprijatelj hrvatske vidi pravaška desnica okupljena oko škore a ne ljevica sa svojim anacionalnim i sirovim marksističkim i titoističkim programom..
svi ovi forumski do sada deklarirani branitelji hrvatskog nacionalnog identiteta odjednom prihvaćaju tu agendu sa neshvatljivim žarom..
drago mi je da pupovac već sada tako otvoreno nastupa, možda se dogodi i osvješćenje ..
2015-09-08
vuksadinare wrote:ne bi me zacudilo da plenki uvede dvojezicne natpise u vukovar..uopce me ne bi zacudilo...dapace..postaje sve sigurniji nakon pupovcevog bahacenja ova dva,tri dana nakon izbora...da ce njemu frend plenki sve sto pozeli...pozelice se drumovi turaka a turaka nece bitimetilda wrote:vuksadinare wrote:..m ja kad sam tu pisoa i ne samo ja..ta je plenki izvorno ljevicar i anacionalist...smijali su se i govorili..ma daj pravaš i slicno..ali iz njegovih prvih poteza sad kad je dobio otvorenu moc se vidi...i jos gore tek ce sad pustiti pupovca i slicne da grizu otvoreno..pupovac je vec poceo nastupati bahato i prijeteci...nece ovo na obro ispasti...ali neka tako...nadam s eda c ekonacno otvorit ocima ovdje nekima koji su glasali hdz i napadali škoru,most i slicne...koliko su s eprevarili...pogotovo kad ih pupi pocne gaziti...a pupi to nece raditi bez miga plenkijametilda wrote:da evo upravo sam napisala osvrt na to na drugoj temivuksadinare wrote:plenki je krenuo u totalno krivom smjeru..prijeteci..umjesto da radi na ujedinjavanju desnih snaga on ulazi u sukob...dok sa druge strane radikalni ljevicari iz možemo divlaju i prijete...ova drzava je totalno apsur...halo plenki izbori su zavrsili...znas kako prolaze onima kojima moc previse udari u glavu i zbog toga pocnu gubiti kontrolu....
ispast će na kraju da nam stvari od nacionalnog interesa i identiteta kroje pupovac, SPC i Adem Vuchiqi
Guest- Guest
suljo ima sad preca posla da sacuva svoju vlast...a krojit ce nam pupovac,brisel i plenki po svom ćeifu...pupovac ovih dana ne bi tako istrcavao da nema mig od plenkija...sto se tice drugih u hdz-u koji se mozda intino ne slazu sa ovim sto se desava ovih dana nakon izbora i napdaima duopola plenkija i popovca prema desnici...oni moraju biti ku'š jer im slijedi u protivnom noga u guzicu...zasto?...pa nemaju nekog u rangu plenkija da mu kontriraju..mogu samo jamrati u sebi...i to je sve..a ima takvih koji su vec poclei negodovati sto plenki pusta pupovca sa lajne i cacica da se obracunava sa mostom,dp-om..dobio sam dosta privatnih poruka od hdz-ovaca koji kazu 'to nije u redu'...'nismo bas ovakav pocetak ocekivali nakon izbora'...a ja sam im rekao..'bolje da nista ne govorite...sami skocili sami cete s eubiti i tako ce i dalje biti'metilda wrote:vuksadinare wrote:ne bi me zacudilo da plenki uvede dvojezicne natpise u vukovar..uopce me ne bi zacudilo...dapace..postaje sve sigurniji nakon pupovcevog bahacenja ova dva,tri dana nakon izbora...da ce njemu frend plenki sve sto pozeli...pozelice se drumovi turaka a turaka nece bitimetilda wrote:vuksadinare wrote:..m ja kad sam tu pisoa i ne samo ja..ta je plenki izvorno ljevicar i anacionalist...smijali su se i govorili..ma daj pravaš i slicno..ali iz njegovih prvih poteza sad kad je dobio otvorenu moc se vidi...i jos gore tek ce sad pustiti pupovca i slicne da grizu otvoreno..pupovac je vec poceo nastupati bahato i prijeteci...nece ovo na obro ispasti...ali neka tako...nadam s eda c ekonacno otvorit ocima ovdje nekima koji su glasali hdz i napadali škoru,most i slicne...koliko su s eprevarili...pogotovo kad ih pupi pocne gaziti...a pupi to nece raditi bez miga plenkijametilda wrote:
da evo upravo sam napisala osvrt na to na drugoj temi
ispast će na kraju da nam stvari od nacionalnog interesa i identiteta kroje pupovac, SPC i Adem Vuchiqi
2015-09-08
evo jedne poruke koja je dosla na moju facebook strnicu..od jednog prijatelja hdzovca
'frende nije mi jasno sto to izvodi plenki.izbori su gotovi.jedno su predizborna prepucavanja a drugo kad izbori su gotovi.ovo plenkiju ne treba jer ne znas kako ce se stvari odvijati da se i dalje obracunava sa dp-om i mostom a najgore od svega sto to pusta cacicu,pupovcu a sa druge strane nam ljevicari otvoreno prijete a plenki ni da trepne.Ja sam hdzovac ali ovo nam ne treba.trebamo se mi desni ujedinjavati a ne svađati jer ce ovi ljevicari to iskoristiti'
'frende nije mi jasno sto to izvodi plenki.izbori su gotovi.jedno su predizborna prepucavanja a drugo kad izbori su gotovi.ovo plenkiju ne treba jer ne znas kako ce se stvari odvijati da se i dalje obracunava sa dp-om i mostom a najgore od svega sto to pusta cacicu,pupovcu a sa druge strane nam ljevicari otvoreno prijete a plenki ni da trepne.Ja sam hdzovac ali ovo nam ne treba.trebamo se mi desni ujedinjavati a ne svađati jer ce ovi ljevicari to iskoristiti'
2015-09-08
metilda wrote:vuksadinare wrote:ne bi me zacudilo da plenki uvede dvojezicne natpise u vukovar..uopce me ne bi zacudilo...dapace..postaje sve sigurniji nakon pupovcevog bahacenja ova dva,tri dana nakon izbora...da ce njemu frend plenki sve sto pozeli...pozelice se drumovi turaka a turaka nece bitimetilda wrote:vuksadinare wrote:..m ja kad sam tu pisoa i ne samo ja..ta je plenki izvorno ljevicar i anacionalist...smijali su se i govorili..ma daj pravaš i slicno..ali iz njegovih prvih poteza sad kad je dobio otvorenu moc se vidi...i jos gore tek ce sad pustiti pupovca i slicne da grizu otvoreno..pupovac je vec poceo nastupati bahato i prijeteci...nece ovo na obro ispasti...ali neka tako...nadam s eda c ekonacno otvorit ocima ovdje nekima koji su glasali hdz i napadali škoru,most i slicne...koliko su s eprevarili...pogotovo kad ih pupi pocne gaziti...a pupi to nece raditi bez miga plenkijametilda wrote:
da evo upravo sam napisala osvrt na to na drugoj temi
I pop đujić sto posto.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
metilda wrote:vuksadinare wrote:..m ja kad sam tu pisoa i ne samo ja..ta je plenki izvorno ljevicar i anacionalist...smijali su se i govorili..ma daj pravaš i slicno..ali iz njegovih prvih poteza sad kad je dobio otvorenu moc se vidi...i jos gore tek ce sad pustiti pupovca i slicne da grizu otvoreno..pupovac je vec poceo nastupati bahato i prijeteci...nece ovo na obro ispasti...ali neka tako...nadam s eda c ekonacno otvorit ocima ovdje nekima koji su glasali hdz i napadali škoru,most i slicne...koliko su s eprevarili...pogotovo kad ih pupi pocne gaziti...a pupi to nece raditi bez miga plenkijametilda wrote:da evo upravo sam napisala osvrt na to na drugoj temivuksadinare wrote:plenki je krenuo u totalno krivom smjeru..prijeteci..umjesto da radi na ujedinjavanju desnih snaga on ulazi u sukob...dok sa druge strane radikalni ljevicari iz možemo divlaju i prijete...ova drzava je totalno apsur...halo plenki izbori su zavrsili...znas kako prolaze onima kojima moc previse udari u glavu i zbog toga pocnu gubiti kontrolu....
svjesni su oni svoje nesvjesti, ali ne daju hadeze. U se na se i zna se
partija 2.0, kontrola tiska, cenzura ("govor mržnje"), difamacije kao metoda na izborima, grdović i ekipa, sve je isto samo njega nema
vuksadinare wrote:evo jedne poruke koja je dosla na moju facebook strnicu..od jednog prijatelja hdzovca
govna
Neće HDZovci ništa kontra voljenog vođe koji im je osigurao saborske mandate i vlast po drugi puta.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa to je to..mogu u sebi grintat ali poduzet nece nista...ono reda radi mozda se netko 'isprsi' tipa stier radi unutarstranacke 'demokracije' a onda ce plenki odglumiti tatu i zaprijetiti dobijanjem po prstima..onda ce steiri i 'steiri' kao samoobranu i opravdanje naci...'povlacim se jer zelimo mir u stranci.svi smo mi hdz'...vec viđeno tisucu putaRayMabus wrote:Neće HDZovci ništa kontra velikog vođe koji im je osigurao saborske mandate i vlast po drugi puta.
2015-09-08
jooj...pa zna se da je Plenki komunjarsko dijete i da je u sustini i on komunjara kao i 90% Hadezeovaca
stoga je sasvim svejedno - SDP ili HDZ, lice i nalicje CK KPH i BiH
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
pa eto dok im ovi iz 'možemo' otvoreno prijete sjecom glava od plenkija ni 'a'...ali eto ga odmah reagira i sam i preko svojih 'trbuhozboraca' kada iz mosta ili dp-a na njegov racun i racun njegovih pretorijanaca padne cak i sala..flumen wrote:jooj...pa zna se da je Plenki komunjarsko dijete i da je u sustini i on komunjara kao i 90% Hadezeovaca
2015-09-08
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Google zaprijetio: Uklonit ćemo sve poveznice na vijesti iz Kanade
» Erdogan danas zaprijetio Europi : Poslat ćemo vam 3,6 miljona izbjeglica
» Erdogan otvorio konzulat Turske u Novom Pazaru i zaprijetio : Očistit ćemo Srbiju i Balkan od Gulenovaca
» Navodni zaštitar "Hoda za život" zaprijetio Sarnavki: "Lomit ćemo kosti, pišat ćete krv tjedan dana"
» Komšićev radikal Begić u stilu ruskog ambasadora: Naći ćemo Šmita gdje živi i ispratit u Njemačku, kandidatski status ništa ne znači
» Erdogan danas zaprijetio Europi : Poslat ćemo vam 3,6 miljona izbjeglica
» Erdogan otvorio konzulat Turske u Novom Pazaru i zaprijetio : Očistit ćemo Srbiju i Balkan od Gulenovaca
» Navodni zaštitar "Hoda za život" zaprijetio Sarnavki: "Lomit ćemo kosti, pišat ćete krv tjedan dana"
» Komšićev radikal Begić u stilu ruskog ambasadora: Naći ćemo Šmita gdje živi i ispratit u Njemačku, kandidatski status ništa ne znači
Page 1 of 7