ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pupovac zaprijetio Raspudiću:'Naći ćemo način naplatiti im...'

Page 6 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Pupovac zaprijetio Raspudiću:'Naći ćemo način naplatiti im...' - Page 6 Empty Re: Pupovac zaprijetio Raspudiću:'Naći ćemo način naplatiti im...'

Post by vuksadinare 8/7/2020, 13:16

n_razbojnik wrote:
vuksadinare wrote:kad bi ja se vodio politikom da je jedino bitno da sdp ne dođe na vlast...i ja bi glasao samo za hdz...i kad bi se vodio sam nostalgijom...
Demokracija u Nedođiji...politicka i moralna odgovornost 0 bodova, samo biti kontraprotivan
pa koliko sam skuzio od kod nekih kolega forumasa koji su sto puta spomenuli sdp a zasto su glasali za hdz racunica je jasna zbog cega su glasali za plenkija i hdz...npr.tu uopce nisu spominjali ni pupovca,ni migrante,ni gospodarsto odnosno jesu pokazujuci brigu vise za privatni interes...tu su spomenuli nesto kao brigu zbog koorne na razini bla bla

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Pupovac zaprijetio Raspudiću:'Naći ćemo način naplatiti im...' - Page 6 Empty Re: Pupovac zaprijetio Raspudiću:'Naći ćemo način naplatiti im...'

Post by vuksadinare 8/7/2020, 13:21

jasno je da se i dp odrjesito izrazio protiv dolaska sdp-a na vlast...ali ne postoji politika samo zbog sdp-a ili brisela...evo jedne moje doskocice...u žargonu ali istinite...to znaju svi koji hoce znati...znate li koja je najcesca uzrecica vase brkica bila kad su ga pitali zasto hdz mora biti na vlasti ili doci na vlast...'zato da sdp ne bude na vlasti ili ne dođe na vlast'...sve drugo je bilo nevazno...kad su vasu pitali da navede jso neke razloge..to je bilo vise bilo pod moram li kad vec pitate Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 8/7/2020, 13:27

Noor wrote:
Sovak wrote:
Noor wrote:
vuksadinare wrote:
Eroo wrote:
Kojih? Onih šta su ustoličili Milanovića? Ma ajte molin vas... :)
jebote milanovic...ti si jos u koroti zbog predsjednickih izbora,,,nisi normalan
a što...ti si se pomirio s bacanjem HOSovskih ploča?

Očito nije. Niti treba.

Kako će se neki pomiriti time da mogući predstavnici izvršne vlasti u RH ''4. avgusta obeležavaju'' Oluju kao zločin je isto problem.
OK, vjerujem po ovdje napisanom da mnogima i nije.
Onak' iskreno ... meni je degutantno kad se ovdje Škorinu ženu razvlači zbog djeda Srbina i etiketira ju se kao četnikušu, a s druge strane se prelazi preko Milorada, njegovog startanja u UJDI-u i da ne nabrajam koje sve ne jugodrkarije, uloge njegove braće u Donjim Ceranjima i okolici.
Da ne velim za njegovu sramnu ulogu glede pokojnog Šretera.
Da ne velim o stalnim tužakanju RH svim mogućim i nemogućim jebenim organizacijama na svijetu jer je ''današnja Hrvatska točno tamo gdje je nekad bila NDH''.
Nemamo svi pamćenje samo tri minute unatrag.
Nema veze. Tako je kako je.
nikako, doslovno nikako se neću pomiriti
osobno Škorinu ženu ni jednom nisam dotaknula ni na kojoj temi
o Pupovčevim misterioznim kretanjima tijekom DR i druženjima s krajiškom banditima sam više puta pisala, dešifrirala famozni IZVEŠTAJ koji je Pupovac vlastoručno napisao i potpisao...niste nitko ni okom trepnuli bar s nekim komentarom. jedini zaključak je bio...boli vas kurac.
šta sada skačete, koalicija s njima ima dužu povijest nego li vam je sjećanje...
istina je jedna, željela sam i nadala sam se da neće opet s SDSS-om, ispalo je drugačije
i ti ko i Vuk, reci Škori hvala frende!

NHF :)

Ne znam o čemu se radi.

Nisam ja tu na forumu svaki dan niti sam profesionalno piskaralo niti političar pa da sve hvatam radarom (pošlji mi to na pp ili postaj ovdje da mogu spremiti).

Ali ako si smrada razotkrila u njegovoj prljavoj raboti, kako ga sada prihvaćaš u izvršnoj vlasti?

I ako se ja trebam zahvaliti Škori, onda se i ti slobodno zahvali Kuščeviću i njegovim pizdarijama s potpisima jer je to postala točka rekao bih ''unutarnjeg'' previranja i suprotstavljanja od centra na desno s koje više nije bilo povratka.

Onom istom Kuščeviću koji je poslije odlepršao u tri pičke materine kretenske svoje zbog raznih muljanja nekretninama i čega sve ne kojeg je Kenwood Kenon (i ovdje dobar dio forumaša) čvrsto branio dok mu se tanjur s drekima istog pred sam nos nije stavio.

Gle, prvi ću reći - tko nije zgriješio neka prvi baci kamen. Svi su podosta srali. Daleko da nisu.

Ali ispod jedne granice ne mogu prijeći. Jednostavno ne mogu.

As you say sweety - NHF.

B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 8/7/2020, 13:32

tko je u predizbornoj kampanji najvise govorio na temu migranata...koje je provedeno u anketi na vinkovackoj plavoj tv...most i dp...svi drugi daleko su iza...toliko
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kaya 8/7/2020, 13:33

Sovak wrote:
kaya wrote:Pupi je godinama u vlasti kao partner hdz -a, zar ne? Barem jedno 15 godina...
I zašto je sad odjednom to frapantno i šokantno?!
Dobiti će što mu daju, neće kovati urotu i dobro, bolje nego urotnici realno.
A ovo da će suljo preko njega vladati hrvatskom je 😀 je vučkova i metildina naučna fantastika..

Ma pročitaj što sam napisao par postova prije.

Je l' to problem shvatiti?

Ako jest, onda u kurac sve.
Ma gle vidi, ovi koaliraju s pupijem 15 godina. To nije ništa novo. To je šok i nevjerica jedino za pokret za ludnicu.
Razočarani rezultatom ( i jer su im izmakle fotelje) dreče o pupiju i plaše javnost da će putem njega pokojni pop đujić vladati hrvatskom . A ovaj u vlasti 15 godina...
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Noor 8/7/2020, 13:36

Sovak wrote:
Noor wrote:
Sovak wrote:
Noor wrote:
vuksadinare wrote:
jebote milanovic...ti si jos u koroti zbog predsjednickih izbora,,,nisi normalan
a što...ti si se pomirio s bacanjem HOSovskih ploča?

Očito nije. Niti treba.

Kako će se neki pomiriti time da mogući predstavnici izvršne vlasti u RH ''4. avgusta obeležavaju'' Oluju kao zločin je isto problem.
OK, vjerujem po ovdje napisanom da mnogima i nije.
Onak' iskreno ... meni je degutantno kad se ovdje Škorinu ženu razvlači zbog djeda Srbina i etiketira ju se kao četnikušu, a s druge strane se prelazi preko Milorada, njegovog startanja u UJDI-u i da ne nabrajam koje sve ne jugodrkarije, uloge njegove braće u Donjim Ceranjima i okolici.
Da ne velim za njegovu sramnu ulogu glede pokojnog Šretera.
Da ne velim o stalnim tužakanju RH svim mogućim i nemogućim jebenim organizacijama na svijetu jer je ''današnja Hrvatska točno tamo gdje je nekad bila NDH''.
Nemamo svi pamćenje samo tri minute unatrag.
Nema veze. Tako je kako je.
nikako, doslovno nikako se neću pomiriti
osobno Škorinu ženu ni jednom nisam dotaknula ni na kojoj temi
o Pupovčevim misterioznim kretanjima tijekom DR i druženjima s krajiškom banditima sam više puta pisala, dešifrirala famozni IZVEŠTAJ koji je Pupovac vlastoručno napisao i potpisao...niste nitko ni okom trepnuli bar s nekim komentarom. jedini zaključak je bio...boli vas kurac.
šta sada skačete, koalicija s njima ima dužu povijest nego li vam je sjećanje...
istina je jedna, željela sam i nadala sam se da neće opet s SDSS-om, ispalo je drugačije
i ti ko i Vuk, reci Škori hvala frende!

NHF :)

Ne znam o čemu se radi.

Nisam ja tu na forumu svaki dan niti sam profesionalno piskaralo niti političar pa da sve hvatam radarom (pošlji mi to na pp ili postaj ovdje da mogu spremiti).

Ali ako si smrada razotkrila u njegovoj prljavoj raboti, kako ga sada prihvaćaš u izvršnoj vlasti?

I ako se ja trebam zahvaliti Škori, onda se i ti slobodno zahvali Kuščeviću i njegovim pizdarijama s potpisima jer je to postala točka rekao bih ''unutarnjeg'' previranja i suprotstavljanja od centra na desno s koje više nije bilo povratka.

Onom istom Kuščeviću koji je poslije odlepršao u tri pičke materine kretenske svoje zbog raznih muljanja nekretninama i čega sve ne kojeg je Kenwood Kenon (i ovdje dobar dio forumaša) čvrsto branio dok mu se tanjur s drekima istog pred sam nos nije stavio.

Gle, prvi ću reći - tko nije zgriješio neka prvi baci kamen. Svi su podosta srali. Daleko da nisu.

Ali ispod jedne granice ne mogu prijeći. Jednostavno ne mogu.

As you say sweety - NHF.

B-)
referirat ću se na boldano...ma, ne želim prihvatiti, osjećam otpor i dalje ću rogoboriti protiv njega, ali tako je kako je, jedino se nadam da mu se neće dozvoliti da nam na bilo koji način našteti. osim toga, u izvršnoj je vlasti već godinama, nisam u šoku.
i da, slažem se s tobom...tko nije zgriješio neka prvi baci kamen. srali su svi podosta, a srati će i nadalje.
takva je politika bila i bit će.

Last edited by Noor on 8/7/2020, 13:38; edited 1 time in total

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 8/7/2020, 13:37

kaya wrote:
Sovak wrote:
kaya wrote:Pupi je godinama u vlasti kao partner hdz -a, zar ne? Barem jedno 15 godina...
A ovo da će suljo preko njega vladati hrvatskom je 😀 je vučkova i metildina naučna fantastika..

Ma gle vidi, ovi koaliraju s pupijem 15 godina. To nije ništa novo. To je šok i nevjerica jedino za pokret za ludnicu.
Razočarani rezultatom ( i jer su im izmakle fotelje) dreče o pupiju i plaše javnost da će putem njega pokojni pop đujić vladati hrvatskom . A ovaj u vlasti 15 godina...

Srčeko, daj se referiraj na ono što ja pišem ako meni već odgovaraš.

:kamin
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 8/7/2020, 13:41

jeben komntar sam pronasao na fejsu

'Udruženi zločinački podhvat HDZ-a,SDP-a,Možemo,Peovićke,Mile Kekina,Peđe Grbina i druge bulumente u predizbornoj kampanji pod nazivom 'svi protiv Škore i MOSTA zajedno do pobjede da crno ne pobjedi crveno''

lol!
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 8/7/2020, 13:44

vuksadinare wrote:jeben komntar sam pronasao na fejsu

'Udruženi zločinački podhvat HDZ-a,SDP-a,Možemo,Peovićke,Mile Kekina,Peđe Grbina i druge bulumente u predizbornoj kampanji pod nazivom 'svi protiv Škore i MOSTA zajedno do pobjede da crno ne pobjedi crveno''

lol!

lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 8/7/2020, 13:56

Jadranka Kosor na Twitteru

'Očekijem da vladajući M.Pupovac koji je stajao uz Vučića dok je taj uspoređivao RH s Hitlerovom Njemačkom,osudi nasilje nad građankama i građanima u Beogradu.A da predsjednik HDZ-a pokrene postupak za isključivanje Vučićeve stranke iz EPP-a'

malo morgen jaco
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 8/7/2020, 14:02

drugi twitt Jadranke kosor

'Kad već M.Pupovac tako revnosono odrađuje posao blaćenja M.Škore i DP(uzgred o kojima nemam dobro mišljenje) u ime strateškog partnera i novog/starog premijera gospodina Plenkovića,koji će mu se sigurno odužiti dobrom sinekurom(nadam se ne novcem iz državnog proračuna kako je to bivalo do sad i na trošak naših građana),nadam se da će ga novi/stari premijer usrdno zamoliti d koju negativnu riječ prozbori o diktatoru Vučiću,ako se naravno usudi ga premijer savjetovati po tom pitanju'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by melkior 8/7/2020, 19:52

Nakon svega, moj izbor Mosta i Nikole Grmoje bio je pun pogodak, nimalo bačen glas :tu
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 8/7/2020, 19:58

vuksadinare wrote:tri razloga zasto plenki nije mogao nikako bez pupovca i sdss-a

1.razlog sto ga je pupovac cetri godine drzao iznad vode i njega i vladu i vecinu u saboru

2.svaka mogucnost bez pupovca ne bi se osobito svidjela birokratima iz brisela a i sa njim upucuju neke kritike a bez pupovca te kritike bi bile i jos nepovoljnije

3.plenki je stalno govorio i govori da cijeni odnost prema njemu dakle da je izostavio pupovca pogazio bi svoju rijec
Točka 2. ti ne stoji iz jednostavnog razloga jer je Kenwood Kenon ipak odani fun Angele Merkel, možda jedan jedini u čitavoj EU. Ok, bit ću precizniji, čitava EU jebe mater Angeli Merkel, osim Plenkovića.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by IL Risorto 8/7/2020, 20:02

Sovak wrote:
epikur37 wrote:Ajme kolko frke oko pupija.....

S razlogom. HDZ si nepotrebno trpanjem  SDSS-a u izvršnu vlast prska po izbornim rezultatima.

Potpuno nepotrebno.

Usput ... moja grofica je glasovala za HDZ.

Ne moram ti reći koji su njezini komentari uslijedili nakon ovoga fingeringa sa SDSS-om.
A ti neku večer na drugoj temi kažeš kako misliš da je Plenky mudriji,da neće ići u tom smjeru s Pupijem. :rasta
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by melkior 8/7/2020, 20:04

Nije Kenwood Kenon toliko u strahu od Bruxellesa koliko je on u suštini autentični anacionalni liberal. Može mu se.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by kaya 8/7/2020, 20:05

Sovak wrote:
kaya wrote:
Sovak wrote:

Srčeko, daj se referiraj na ono što ja pišem ako meni već odgovaraš.

:kamin
Srce pomutio me ovaj vučko i metilda , na svakoj temi demonstriraju pa nemam pojma kome više odgovaram.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by melkior 8/7/2020, 20:05

Ljudi, dajte se skulirajte, neće Pupovac biti ministar u Vladi, bit će neki drugi Srbin  lol!
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by IL Risorto 8/7/2020, 20:07

melkior wrote:Nije Kenwood Kenon toliko u strahu od Bruxellesa koliko je on u suštini autentični anacionalni liberal. Može mu se.
Pa nisam ja Plenkya podržavao tek tako. :rasta
I neka pišaju po zatucanim krkanima,i oni su dosta govana izasrali protiv HDZ-a i Plenkija,on im samo uzvraća preko Pupavca i Čaćića. :rasta
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by dijagram 8/7/2020, 20:51

melkior wrote:Nakon svega, moj izbor Mosta i Nikole Grmoje bio je pun pogodak, nimalo bačen glas :tu
:tu
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 8/7/2020, 22:05

סמאל wrote:
Sovak wrote:
epikur37 wrote:Ajme kolko frke oko pupija.....

S razlogom. HDZ si nepotrebno trpanjem  SDSS-a u izvršnu vlast prska po izbornim rezultatima.

Potpuno nepotrebno.

Usput ... moja grofica je glasovala za HDZ.

Ne moram ti reći koji su njezini komentari uslijedili nakon ovoga fingeringa sa SDSS-om.
A ti neku večer na drugoj temi kažeš kako misliš da je Plenky mudriji,da neće ići u tom smjeru s Pupijem. :rasta

Da će ipak biti mudriji nadao se jesam.
Tim više što ne vidim niti jedan pametan razlog za trpanje SDSS-a u izvršnu vlast s ovakvim izbornim rezultatom.

Očito mu je važnije poprskati se po DP-u i Mostu.

Neka.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 8/7/2020, 22:12

bitno je da je HDZ dobio izbore i da je tužni opet u izvršnoj vlasti.
kada mu se spuste obrve, tužnim glasom nam saopći kako su srblje ugroženi.
odmah maramice vadimo i plačemo.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics