Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
Page 5 of 42
Page 5 of 42 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 42
Re: Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
prckov wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:ozeni se nesrecoMaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:
otkud ti?
Zafalilo mi društvenog kontakta u životu
Jednog dana
eh, dok ti odlucis kaja ce u starackom domu zavrsit
Gle ja i idem za tim da ću najbolje ljubavne podvige ostvariti u životu kad fizički potpuno propadnem i ja i eventualne družice.
Guest- Guest
Sora wrote:konačno se sjetila zašto prcko leti na heliću
Baba, zakon si...
darth_vader-
2014-04-17
marcellus wrote:prckov wrote:iso bi on al mu nije dala zenamarcellus wrote:dzango wrote:Fali organizacija. Ideja je odlična.
baš se zabrinuh za tebe da te nije kakav drot zakačio. Jesi bio sinoć ili gledo meč na televiziji?
evo vidiš na kraju ispalo da on nije dao ženi da ide. Današnji Srbi.
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
MaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:ozeni se nesrecoMaximusDecimusMiridije wrote:
Zafalilo mi društvenog kontakta u životu
Jednog dana
eh, dok ti odlucis kaja ce u starackom domu zavrsit
Gle ja i idem za tim da ću najbolje ljubavne podvige ostvariti u životu kad fizički potpuno propadnem i ja i eventualne družice.
to ko ona epska
zemlji pade puski oganj dade
2014-04-19
dzango wrote:Kakav bre razlog?prckov wrote:znao sam da ima neki razlogdzango wrote:Gledao na TV. Ženi bilo žao što nismo mogli da odemo kada je videla masu ispred skupštine. Posle ja da je izvlačim kao 5. oktobra.marcellus wrote:dzango wrote:Fali organizacija. Ideja je odlična.
baš se zabrinuh za tebe da te nije kakav drot zakačio. Jesi bio sinoć ili gledo meč na televiziji?
Sad je prilika. Vucić je na koljenima. Mi smo uz vas! Udri!
crvenkasti-
2014-04-17
ma bezi brecrvenkasti wrote:dzango wrote:Kakav bre razlog?prckov wrote:znao sam da ima neki razlogdzango wrote:Gledao na TV. Ženi bilo žao što nismo mogli da odemo kada je videla masu ispred skupštine. Posle ja da je izvlačim kao 5. oktobra.marcellus wrote:
ti si jedino uz misju rupu
2014-04-19
snajperist dvojkaprckov wrote:ma bezi brecrvenkasti wrote:dzango wrote:Kakav bre razlog?prckov wrote:znao sam da ima neki razlogdzango wrote:
Gledao na TV. Ženi bilo žao što nismo mogli da odemo kada je videla masu ispred skupštine. Posle ja da je izvlačim kao 5. oktobra.
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
vuksadinare wrote:snajperist dvojkaprckov wrote:ma bezi brecrvenkasti wrote:dzango wrote:Kakav bre razlog?prckov wrote:
znao sam da ima neki razlog
jedino da pozovu sretu da se pozicionira sa snajperom izmedu lisca na nekom drvetu
2014-04-19
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/vulin-poziva-na-uhicenje-oporbenih-politicara-srbija-na-silu-mora-odgovoriti-silom-15006986
2015-09-08
vulin za anale...politicke gluposti
'odgovoriti silom ako ne onda u srbiji nema demokratije'
...ovaj klempavi kreten govori o demokratiji pokraj sulje 130 odsto
'odgovoriti silom ako ne onda u srbiji nema demokratije'
...ovaj klempavi kreten govori o demokratiji pokraj sulje 130 odsto
2015-09-08
Sad bi trebalo napasti Srbiju. Mi smo tu. Što kažu Šiptari? Muslimani? Ameri? Kakvi su planovi?
crvenkasti-
2014-04-17
...evo iihhhhhhh...bez njih nista ne moze proci u 'regionu'...kvocke su uvek tu...da daju svoje 'misljenje i viđenje'
http://www.vecernji.hr/showbiz/slavne-hrvatice-stale-uz-beograd-jezivo-je-stanje-uzasavam-se-1415667
cuj ovo..'slavne'...ovo novinasrtvo kod nas je otislo na debelu kvasinu
http://www.vecernji.hr/showbiz/slavne-hrvatice-stale-uz-beograd-jezivo-je-stanje-uzasavam-se-1415667
cuj ovo..'slavne'...ovo novinasrtvo kod nas je otislo na debelu kvasinu
2015-09-08
...zalud prijeti ponor pakla, zalud vatra groma ...Pirate wrote:Jos je ziv slobodarski duh, samo naprijed, nek ruse budalu.
nit slavne nit hrvatice
2015-09-08
Počelo sranje a ona sva nežna kao balerina sa 45 kila žive vage. Hoće na skupštinu a ne mogu da joj onjasnim zakone kretanja mase od stotina hiljada ljudi. Sto me znojeva oblilo dok je nisam izvukao u jednom komadu izvan mase.marcellus wrote:dzango wrote:Gledao na TV. Ženi bilo žao što nismo mogli da odemo kada je videla masu ispred skupštine. Posle ja da je izvlačim kao 5. oktobra.marcellus wrote:dzango wrote:Fali organizacija. Ideja je odlična.
šta bilo, hrkljuš ili apsana?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
je' bas 45?...dzango wrote:Počelo sranje a ona sva nežna kao balerina sa 45 kila žive vage. Hoće na skupštinu a ne mogu da joj onjasnim zakone kretanja mase od stotina hiljada ljudi. Sto me znojeva oblilo dok je nisam izvukao u jednom komadu izvan mase.marcellus wrote:dzango wrote:Gledao na TV. Ženi bilo žao što nismo mogli da odemo kada je videla masu ispred skupštine. Posle ja da je izvlačim kao 5. oktobra.marcellus wrote:dzango wrote:Fali organizacija. Ideja je odlična.
šta bilo, hrkljuš ili apsana?
2015-09-08
Šta ću, snalazim se.vuksadinare wrote:đango na prstima ulazi tiho uvece letnje noci oko 2 casa izjutra
...bum,tras,krš i lom
žena:gde si bre protuvo u ovo doba.švalerišeš se,ti meni tako,ja da se ubijem kuvajuci,cisteci a ti kod komšinice da ti ga duva pizda ti materina...sad cu ja da tebe da obrišem od patos..goveče jedno nastrano...bum tras..
đango:nemoj bre ženo..ja onako..malo kod komšinice na kafu i slatko..ona zove...da đaba ne ubija sama vreme..
žena:more đukelo jedno još da mi lažeš...bum..tras..krc
Tebi se nekaj gadno dimi z riti Zyklon B? Mustard gas? Ili pak samo domači bažulj i kiselo zelje? Tak da je najebal ak' bu te štel prestiči Ovcoprc je pak napokon shvatio da ne treba inzistirati na ovcama na slici jer bi ljudi mogli zbrojiti 2 + 2 A taman kad je izgledalo da tip ima nekog integritetaSora wrote:nacrtano ti jeprckov wrote:Sora wrote:konačno se sjetila zašto prcko leti na heliću
aj da cujem
ja na metli ti na heliću
zato da me prestigneš
ha ha
Ti sendvičar, znaš šta ti je raditi. Ako ne znaš, pitaj Pižona. On je već odabrao.crvenkasti wrote:dzango wrote:Kakav bre razlog?prckov wrote:znao sam da ima neki razlogdzango wrote:Gledao na TV. Ženi bilo žao što nismo mogli da odemo kada je videla masu ispred skupštine. Posle ja da je izvlačim kao 5. oktobra.marcellus wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
daleko je to od 9.marta.1991
2015-09-08
Page 5 of 42 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 42
Similar topics
» Veliki prosvjedi u Americi
» Prosvjedi protiv izbjeglica u Njemačkoj
» Prosvjedi protiv SDA mafije u Zenici
» Novi štrajkovi i prosvjedi protiv Macrona