Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
Page 6 of 42
Page 6 of 42 • 1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 42
Re: Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
daleko je to od 9.marta.1991
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Baš 45.vuksadinare wrote:je' bas 45?...dzango wrote:Počelo sranje a ona sva nežna kao balerina sa 45 kila žive vage. Hoće na skupštinu a ne mogu da joj onjasnim zakone kretanja mase od stotina hiljada ljudi. Sto me znojeva oblilo dok je nisam izvukao u jednom komadu izvan mase.marcellus wrote:dzango wrote:Gledao na TV. Ženi bilo žao što nismo mogli da odemo kada je videla masu ispred skupštine. Posle ja da je izvlačim kao 5. oktobra.marcellus wrote:
baš se zabrinuh za tebe da te nije kakav drot zakačio. Jesi bio sinoć ili gledo meč na televiziji?
šta bilo, hrkljuš ili apsana?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Ti sendvičar, znaš šta ti je raditi. Ako ne znaš, pitaj Pižona. On je već odabrao.crvenkasti wrote:dzango wrote:Kakav bre razlog?prckov wrote:znao sam da ima neki razlogdzango wrote:
Gledao na TV. Ženi bilo žao što nismo mogli da odemo kada je videla masu ispred skupštine. Posle ja da je izvlačim kao 5. oktobra.
Sad je prilika. Vucić je na koljenima. Mi smo uz vas! Udri!
Ja sam Hrvat, budalo.
crvenkasti-
2014-04-17
dzango wrote:Počelo sranje a ona sva nežna kao balerina sa 45 kila žive vage. Hoće na skupštinu a ne mogu da joj onjasnim zakone kretanja mase od stotina hiljada ljudi. Sto me znojeva oblilo dok je nisam izvukao u jednom komadu izvan mase.marcellus wrote:dzango wrote:Gledao na TV. Ženi bilo žao što nismo mogli da odemo kada je videla masu ispred skupštine. Posle ja da je izvlačim kao 5. oktobra.marcellus wrote:dzango wrote:Fali organizacija. Ideja je odlična.
baš se zabrinuh za tebe da te nije kakav drot zakačio. Jesi bio sinoć ili gledo meč na televiziji?
bude to gadno za te male. Sjećam se 82. u zagrebu, koncert bore čorbe, 20.000 ljudi se tiska pred dvoranom, debili ne otvaraju ulaze, nosilo me, disat nisam mogo kolko stislo. Kasnije saznao da je jedna cura pregažena u masi.
Sendvič za gospodina.crvenkasti wrote:Sad bi trebalo napasti Srbiju. Mi smo tu. Što kažu Šiptari? Muslimani? Ameri? Kakvi su planovi?
Hrvat sa sendvičem.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ti sendvičar, znaš šta ti je raditi. Ako ne znaš, pitaj Pižona. On je već odabrao.crvenkasti wrote:dzango wrote:Kakav bre razlog?prckov wrote:
znao sam da ima neki razlog
Ja sam Hrvat, budalo.
2014-04-19
marcellus wrote:dzango wrote:Počelo sranje a ona sva nežna kao balerina sa 45 kila žive vage. Hoće na skupštinu a ne mogu da joj onjasnim zakone kretanja mase od stotina hiljada ljudi. Sto me znojeva oblilo dok je nisam izvukao u jednom komadu izvan mase.marcellus wrote:dzango wrote:Gledao na TV. Ženi bilo žao što nismo mogli da odemo kada je videla masu ispred skupštine. Posle ja da je izvlačim kao 5. oktobra.marcellus wrote:
bude to gadno za te male. Sjećam se 82. u zagrebu, koncert bore čorbe, 20.000 ljudi se tiska pred dvoranom, debili ne otvaraju ulaze, nosilo me, disat nisam mogo kolko stislo. Kasnije saznao da je jedna cura pregažena u masi.
I ja sam '82. bio četnik.
crvenkasti-
2014-04-17
...to ti zao i ustipnutdzango wrote:Baš 45.vuksadinare wrote:je' bas 45?...dzango wrote:Počelo sranje a ona sva nežna kao balerina sa 45 kila žive vage. Hoće na skupštinu a ne mogu da joj onjasnim zakone kretanja mase od stotina hiljada ljudi. Sto me znojeva oblilo dok je nisam izvukao u jednom komadu izvan mase.marcellus wrote:dzango wrote:
Gledao na TV. Ženi bilo žao što nismo mogli da odemo kada je videla masu ispred skupštine. Posle ja da je izvlačim kao 5. oktobra.
2015-09-08
ka'k znas?crvenkasti wrote:marcellus wrote:dzango wrote:Počelo sranje a ona sva nežna kao balerina sa 45 kila žive vage. Hoće na skupštinu a ne mogu da joj onjasnim zakone kretanja mase od stotina hiljada ljudi. Sto me znojeva oblilo dok je nisam izvukao u jednom komadu izvan mase.marcellus wrote:dzango wrote:
2015-09-08
crvenkasti wrote:marcellus wrote:dzango wrote:Počelo sranje a ona sva nežna kao balerina sa 45 kila žive vage. Hoće na skupštinu a ne mogu da joj onjasnim zakone kretanja mase od stotina hiljada ljudi. Sto me znojeva oblilo dok je nisam izvukao u jednom komadu izvan mase.marcellus wrote:dzango wrote:
ti si 82. slušo sinana sakića i halida bešlića
....đango jesi bio na onim prosvjedima 9.marta.1991
2015-09-08
Gadno i za mene kada te ponese talas. Znam sa tekmi gde je najviše 50 hiljada a ne 5. oktobar gde je bilo najmanje 10 puta više. Usrao sam se za nju kada je počelo sranjemarcellus wrote:dzango wrote:Počelo sranje a ona sva nežna kao balerina sa 45 kila žive vage. Hoće na skupštinu a ne mogu da joj onjasnim zakone kretanja mase od stotina hiljada ljudi. Sto me znojeva oblilo dok je nisam izvukao u jednom komadu izvan mase.marcellus wrote:dzango wrote:Gledao na TV. Ženi bilo žao što nismo mogli da odemo kada je videla masu ispred skupštine. Posle ja da je izvlačim kao 5. oktobra.marcellus wrote:
dzango wrote:Hrvat sa sendvičem.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ti sendvičar, znaš šta ti je raditi. Ako ne znaš, pitaj Pižona. On je već odabrao.crvenkasti wrote:dzango wrote:
Kakav bre razlog?
Ja sam Hrvat, budalo.
To znači da mrzim Vucića.
crvenkasti-
2014-04-17
Nije baš...vuksadinare wrote:...to ti zao i ustipnutdzango wrote:Baš 45.vuksadinare wrote:je' bas 45?...dzango wrote:Počelo sranje a ona sva nežna kao balerina sa 45 kila žive vage. Hoće na skupštinu a ne mogu da joj onjasnim zakone kretanja mase od stotina hiljada ljudi. Sto me znojeva oblilo dok je nisam izvukao u jednom komadu izvan mase.marcellus wrote:
2014-04-19
To znači da si kao Vulini, Slina i ekipa.crvenkasti wrote:dzango wrote:Hrvat sa sendvičem.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ti sendvičar, znaš šta ti je raditi. Ako ne znaš, pitaj Pižona. On je već odabrao.crvenkasti wrote:
Ja sam Hrvat, budalo.
2014-04-19
marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:dzango wrote:Počelo sranje a ona sva nežna kao balerina sa 45 kila žive vage. Hoće na skupštinu a ne mogu da joj onjasnim zakone kretanja mase od stotina hiljada ljudi. Sto me znojeva oblilo dok je nisam izvukao u jednom komadu izvan mase.marcellus wrote:
ti si 82. slušo sinana sakića i halida bešlića
Bilo je tih godina dobrih beogradskih grupa, ali debeli četnik Bora Đorđević je oduvijek bio odvratan.
Kako te nije sramota priznati da si išao na njegov koncert?
crvenkasti-
2014-04-17
malo sam gledao snimke...klasika...na razini jedne navijacke tucnjave i nereda...drotovi bili iznenađeni..kas su se bili malo pribrali...rastjerali ove....
2015-09-08
Nisam. Spremao sam sr za popodnevnu smenu u školi kada su mi javili da nema škole. Tek sam posle video šta je bilo.vuksadinare wrote:....đango jesi bio na onim prosvjedima 9.marta.1991
dzango wrote:
To znači da si kao Vulini, Slina i ekipa.
jes' vidio vulina, on bi oporbu pohapsio a prosvjednike ispendrečio
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/vulin-poziva-na-uhicenje-oporbenih-politicara-srbija-na-silu-mora-odgovoriti-silom-15006986
dzango wrote:To znači da si kao Vulini, Slina i ekipa.crvenkasti wrote:dzango wrote:Hrvat sa sendvičem.crvenkasti wrote:dzango wrote:
Ti sendvičar, znaš šta ti je raditi. Ako ne znaš, pitaj Pižona. On je već odabrao.
Ja sam Hrvat, budalo.
Pogledajte nas Hrvate. Kod nas nema takvih sranja, iako mrzimo ove što su na vlasti i znamo kakvi su. Mi volimo Hrvatsku.
Jedno je rušiti vlast, a drugo napadati državu.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 6 of 42 • 1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 42
Similar topics
» Veliki prosvjedi u Americi
» Prosvjedi protiv izbjeglica u Njemačkoj
» Prosvjedi protiv SDA mafije u Zenici
» Novi štrajkovi i prosvjedi protiv Macrona
» U Budimpešti prosvjedi protiv Viktora Orbana
» Prosvjedi protiv izbjeglica u Njemačkoj
» Prosvjedi protiv SDA mafije u Zenici
» Novi štrajkovi i prosvjedi protiv Macrona