Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
Page 2 of 42
Page 2 of 42 • 1, 2, 3 ... 22 ... 42
Re: Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
Kod nas ukinulo koronu i ljudi opet umiru od gripe...Brat Brale wrote:mutava baštarda wrote:Srbi prosvjeduju zbog epidemioloških mjera, a kod nas Beroš dobio najviše glasova...AssadNaPodmornici wrote:Za koga navijamo
Netačno Srbi protestuju jer je majmun prvo najstrože mere u evropi sprovodio, a onda je naglo popustuo sve samo zbog izbora i to je dovelo do cunamija. Ljudi se masovno razboljevaju i umiru i to je razlog protesta, a ne uvodjenje mera...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
AssadNaPodmornici wrote:Za koga navijamo
Neriješeno/oba daju gol u oba poluvremena/i golovi preko...
darth_vader-
2014-04-17
Idem leć... Nadam se da će do jutra biti na CNN u udarnim terminima...
Brat Brale wrote:mutava baštarda wrote:Srbi prosvjeduju zbog epidemioloških mjera, a kod nas Beroš dobio najviše glasova...AssadNaPodmornici wrote:Za koga navijamo
Netačno Srbi protestuju jer je majmun prvo najstrože mere u evropi sprovodio, a onda je naglo popustuo sve samo zbog izbora i to je dovelo do cunamija. Ljudi se masovno razboljevaju i umiru i to je razlog protesta, a ne uvodjenje mera...
Što ste očekivali od vaših kradezeovca? Vi se barem ritkate, kod nas ljudi kutre, ne talasaju i nadaju se da će kapnuti kakva manča od turizma da ne krepaju barem od gladi kad krene korona party...
darth_vader-
2014-04-17
Brat Brale wrote:Serbinho-3 wrote:Šibicari, koji niti rade, niti traze da rade, traze razlog da prave okolo
sranje...
Drustvo od ovakvih nema nista, rasterati bitange...
Bitno je da ti iz milana kenjaš, jebem ti mater u pičku.
Dodji ovde, plivaj i radi pošteno u ovom nakaradnom sistemu pa nekoga nazivaj neradnikom.
Sad me kic slobodno banuj, na moj zajtev...
Plivam ja večeras u QC Terme Milano, fino vreme, fine cice i apsolutno me bas zabole ona stvar, sta se dešava
tamo.
Kapiras?
Mozes da skačeš, čupaš kosu, malo da se smejemo i da nas zabavljaš, kukaj ženi, koje vas takve nesposobne
nadjose.
Nesposobni ste, niste za nista, osim kada su bili oni vaši na vlasti Žuti lopine, pa vam je dobro bilo.
Niste skakali i zalili se...
Pita od ....... se ne pravi.
Da bi imao uredjeno drustvo i jaku drzavu, moras da imas sa kime a realnost je da to sve tu realno ne vredi.
Niste ni 1% Serbinho-a, tako da ne smanjite doživljaje i nadate se Žutima, pa da se širite na racun ostalih,
koji nisu od vas mogli nista, sve ste kontrolisali i sada se smejem kako cmizdris ko strina neka ovde.
Sreća da vam ja nisam tamo.
Serbinho-3- Posts : 27688
2014-08-25
jasambrend wrote:Brat Brale wrote:mutava baštarda wrote:Srbi prosvjeduju zbog epidemioloških mjera, a kod nas Beroš dobio najviše glasova...AssadNaPodmornici wrote:Za koga navijamo
Što ste očekivali od vaših kradezeovca? Vi se barem ritkate, kod nas ljudi kutre, ne talasaju i nadaju se da će kapnuti kakva manča od turizma da ne krepaju barem od gladi kad krene korona party...
Brate, realno-kada je počela korola ja sam znao da ćemo teško stradati od nje i da će ona biti kraj ovom bolesniku jer je toliko sve urušioi obesmislio da ovakav izazov nikako neće moći da hendluje i da će se napraviti kolaps-prvo medicinski, a onda sledi i ekonomski. Biće šesti oktobar do kraja godine...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:jasambrend wrote:Brat Brale wrote:mutava baštarda wrote:Srbi prosvjeduju zbog epidemioloških mjera, a kod nas Beroš dobio najviše glasova...AssadNaPodmornici wrote:Za koga navijamo
Brate, realno-kada je počela korola ja sam znao da ćemo teško stradati od nje i da će ona biti kraj ovom bolesniku jer je toliko sve urušioi obesmislio da ovakav izazov nikako neće moći da hendluje i da će se napraviti kolaps-prvo medicinski, a onda sledi i ekonomski. Biće šesti oktobar do kraja godine...
A jebi ga... :(
darth_vader-
2014-04-17
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/prizori-kaosa-iz-beograda-dramaticni-fotoizvjestaj-o-zestokim-sukobima-prosvjednika-i-policije-15006964
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:Za koga navijamo
za produžetke i penale
kako sad prosvjedi prvorodjeni dobio 104% glasova a nije bio na listama
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
https://www.facebook.com/mag24
vile bi bile prikladnijeepikur37 wrote:Maggie19 wrote:Sto se ovo događa?
Opet se previse ufurao.
srbi i politika....baklje, puške...
srbi su uvijek svoje kraljeve slavili ali na kraju ubijali,protjerivali..tako ce i ovaj kralj dozivjet istu sudbinu...jer kraj kralja pocinje onog trenutka kad pocne pendriciti svoj narod
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
igra se na tri dobivene, dakle mogućih 5 a tek u zadnjoj produžetci i penalimarcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:Za koga navijamo
za produžetke i penale
gadno izgleda, sad sam vidio snimke, ovi baš pendreče
gdje nam je džani, da ga nije zakačio kakav pendrek efendija?
gdje nam je džani, da ga nije zakačio kakav pendrek efendija?
reko ja, neće se oni vučka riješit drukčije nego tradicionalnim srpskim metodama. Ovo je jedna od njih.
tre wrote:vile bi bile prikladnijeepikur37 wrote:Maggie19 wrote:Sto se ovo događa?
Opet se previse ufurao.
glogov kolac i češnjak
Jos je ziv slobodarski duh, samo naprijed, nek ruse budalu.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
....nista od toga...Suljo zatvorio beograd...u karantenu...sljedeci prosvjedi za pet godina
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
tre wrote:vile bi bile prikladnijeepikur37 wrote:Maggie19 wrote:Sto se ovo događa?
Opet se previse ufurao.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 2 of 42 • 1, 2, 3 ... 22 ... 42
Similar topics
» Veliki prosvjedi u Americi
» Prosvjedi protiv izbjeglica u Njemačkoj
» Prosvjedi protiv SDA mafije u Zenici
» Novi štrajkovi i prosvjedi protiv Macrona
» U Budimpešti prosvjedi protiv Viktora Orbana
» Prosvjedi protiv izbjeglica u Njemačkoj