Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
Page 3 of 42
Page 3 of 42 • 1, 2, 3, 4 ... 22 ... 42
Re: Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
tre wrote:vile bi bile prikladnijeepikur37 wrote:Maggie19 wrote:Sto se ovo događa?
Opet se previse ufurao.
srbi i politika....baklje, puške...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
karantena je od petka do ponedjeljka ali mjere sotaju i sljedecih dana na snazi ...pazi ovo krantena od petka do ponedjeljka ali i dalje ide karantena....
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Brat Brale wrote:Serbinho-3 wrote:Šibicari, koji niti rade, niti traze da rade, traze razlog da prave okolo
sranje...
Drustvo od ovakvih nema nista, rasterati bitange...
Bitno je da ti iz milana kenjaš, jebem ti mater u pičku.
Dodji ovde, plivaj i radi pošteno u ovom nakaradnom sistemu pa nekoga nazivaj neradnikom.
Sad me kic slobodno banuj, na moj zajtev...
ma, zaslužio je pljusku :^^
vojska i policija za vrijeme karantene dobivaju doatne ovlasti...ono...koga vidimo na ulici odmah pendrek i bajbuk a mozda i metak
2015-09-08
grobari su krivi za koronu kako rece suljo...bracala obr'o si bostan
2015-09-08
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-policija-pendrecima-mlati-mladice-koji-mirno-sjede-na-klupi-u-beogradu/2196463.aspx
gdje je pizzon nestao...
2015-09-08
vuksadinare wrote:gdje je pizzon nestao...
skriva se po beogradu od đanija i stanojka, oće da mu jebu kevu
...ova zadnja dvojka traze odgovarajuce bandere...marcellus wrote:vuksadinare wrote:gdje je pizzon nestao...
2015-09-08
Serbinho-3 wrote:Brat Brale wrote:Serbinho-3 wrote:Šibicari, koji niti rade, niti traze da rade, traze razlog da prave okolo
sranje...
Dodji ovde, plivaj i radi pošteno u ovom nakaradnom sistemu pa nekoga nazivaj neradnikom.
Plivam ja večeras u QC Terme Milano, fino vreme, fine cice i apsolutno me bas zabole ona stvar, sta se dešava
tamo.
Kapiras?
Mozes da skačeš, čupaš kosu, malo da se smejemo i da nas zabavljaš, kukaj ženi, koje vas takve nesposobne
nadjose.
Nesposobni ste, niste za nista, osim kada su bili oni vaši na vlasti Žuti lopine, pa vam je dobro bilo.
Niste skakali i zalili se...
Pita od ....... se ne pravi.
Da bi imao uredjeno drustvo i jaku drzavu, moras da imas sa kime a realnost je da to sve tu realno ne vredi.
Niste ni 1% Serbinho-a, tako da ne smanjite doživljaje i nadate se Žutima, pa da se širite na racun ostalih,
koji nisu od vas mogli nista, sve ste kontrolisali i sada se smejem kako cmizdris ko strina neka ovde.
Sreća da vam ja nisam tamo.
kako ti nije neugodno docirati iz milana?
mi imamo sveca, a forumski srbi tebe
Šta je Adem Vuchiqi rekao, a da su Srbi popizdili:
Danas je od početka epidemije najteži dan, imamo 13 preminulih. U ovom trenutku imamo više od 120 ljudi na respiratorima. U Beogradu je situacija alarmantna. Ozbiljna je u još četiri grada u Srbiji, ali je Beograd u kritičnoj situaciji. Od sutra su zabranjena okupljanja više od 5 ljudi, kako na otvorenom, tako i u zatvorenim prostorima, a od petka policijski sat, zaključno s ponedjeljkom. Osigurat ćemo kretanje ljudima s kućnima ljubimcima, majkama s djecom i umirovljenicima također. Mjere počinju da važe od petka, krizni štab će donijeti mjere, može se dogoditi da toga ne bude ako brojevi budu mnogo bolji u naredna dva dana. Od petka u 18 sati do ponedjeljka ujutru u 5, osobno bih volio da to bude za cijelu Srbiju. Zato u Beogradu imamo manje mrtvih. Molim ljude da čuvaju naše starije i gojaznije ljude. Imamo i 578 kliničkih respiratora, a 1100 će ih biti u roku od osam dana. Imamo 60 milijuna kirurških maski, maski M95 20 milijuna, 100.000 partikularnih maski i 7.366 maski s gumicom za kisik. Morat ćemo disciplinom da se izborimo za zdravlje naših ljudi. Vojska je uvela neophodni mir, i ponosan sam na način na koji se narod odnosi prema vojsci. Morat ćemo da izbjegnemo sudar gripa i koronavirusa. Cijepit ćemo protiv gripa dva milijuna ljudi. Bit će cijepljeni svi medicinski radnici, vojska, šalterski službenici, djeca i svi kronični bolesnici...
Obavezno cijepljenje dice protiv gripe je napredno i za naše vaksere...
Danas je od početka epidemije najteži dan, imamo 13 preminulih. U ovom trenutku imamo više od 120 ljudi na respiratorima. U Beogradu je situacija alarmantna. Ozbiljna je u još četiri grada u Srbiji, ali je Beograd u kritičnoj situaciji. Od sutra su zabranjena okupljanja više od 5 ljudi, kako na otvorenom, tako i u zatvorenim prostorima, a od petka policijski sat, zaključno s ponedjeljkom. Osigurat ćemo kretanje ljudima s kućnima ljubimcima, majkama s djecom i umirovljenicima također. Mjere počinju da važe od petka, krizni štab će donijeti mjere, može se dogoditi da toga ne bude ako brojevi budu mnogo bolji u naredna dva dana. Od petka u 18 sati do ponedjeljka ujutru u 5, osobno bih volio da to bude za cijelu Srbiju. Zato u Beogradu imamo manje mrtvih. Molim ljude da čuvaju naše starije i gojaznije ljude. Imamo i 578 kliničkih respiratora, a 1100 će ih biti u roku od osam dana. Imamo 60 milijuna kirurških maski, maski M95 20 milijuna, 100.000 partikularnih maski i 7.366 maski s gumicom za kisik. Morat ćemo disciplinom da se izborimo za zdravlje naših ljudi. Vojska je uvela neophodni mir, i ponosan sam na način na koji se narod odnosi prema vojsci. Morat ćemo da izbjegnemo sudar gripa i koronavirusa. Cijepit ćemo protiv gripa dva milijuna ljudi. Bit će cijepljeni svi medicinski radnici, vojska, šalterski službenici, djeca i svi kronični bolesnici...
Obavezno cijepljenje dice protiv gripe je napredno i za naše vaksere...
Fali organizacija. Ideja je odlična.
Noor wrote:Serbinho-3 wrote:Brat Brale wrote:Serbinho-3 wrote:Šibicari, koji niti rade, niti traze da rade, traze razlog da prave okolo
sranje...
Plivam ja večeras u QC Terme Milano, fino vreme, fine cice i apsolutno me bas zabole ona stvar, sta se dešava
tamo.
Kapiras?
Mozes da skačeš, čupaš kosu, malo da se smejemo i da nas zabavljaš, kukaj ženi, koje vas takve nesposobne
nadjose.
Nesposobni ste, niste za nista, osim kada su bili oni vaši na vlasti Žuti lopine, pa vam je dobro bilo.
Niste skakali i zalili se...
Pita od ....... se ne pravi.
Da bi imao uredjeno drustvo i jaku drzavu, moras da imas sa kime a realnost je da to sve tu realno ne vredi.
Niste ni 1% Serbinho-a, tako da ne smanjite doživljaje i nadate se Žutima, pa da se širite na racun ostalih,
koji nisu od vas mogli nista, sve ste kontrolisali i sada se smejem kako cmizdris ko strina neka ovde.
Sreća da vam ja nisam tamo.
kako ti nije neugodno docirati iz milana?
mi imamo sveca, a forumski srbi tebe
Drž'se kujne sto bi rekli ili ona druga sto bi rekli, ali ajde necu,"Jeb'la te Nataša Kandic."
Serbinho-3- Posts : 27689
2014-08-25
Ako ovi uličari imaju podrsku Hrvata, sve je jasno
Serbinho-3- Posts : 27689
2014-08-25
marcellus wrote:vuksadinare wrote:gdje je pizzon nestao...
Oće tome i keva da mu jebe kevu.
Guest- Guest
Serbinho-3 wrote:Ako ovi uličari imaju podrsku Hrvata, sve je jasno
Ma nema, mi to više ovako stručno promatramo kroz prizmu naroda koji ionako previše ne talasa.
Guest- Guest
dzango wrote:Fali organizacija. Ideja je odlična.
baš se zabrinuh za tebe da te nije kakav drot zakačio. Jesi bio sinoć ili gledo meč na televiziji?
MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:gdje je pizzon nestao...
otkud ti?
marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:gdje je pizzon nestao...
otkud ti?
Zafalilo mi društvenog kontakta u životu
Guest- Guest
Vidi maximusa :) Ola ...živio!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Vidi maximusa :) Ola ...živio!
O epikure. Živ? Zdrav? :)
Guest- Guest
Page 3 of 42 • 1, 2, 3, 4 ... 22 ... 42
Similar topics
» Veliki prosvjedi u Americi
» Prosvjedi protiv izbjeglica u Njemačkoj
» Prosvjedi protiv SDA mafije u Zenici
» Novi štrajkovi i prosvjedi protiv Macrona
» U Budimpešti prosvjedi protiv Viktora Orbana
» Prosvjedi protiv izbjeglica u Njemačkoj
» Prosvjedi protiv SDA mafije u Zenici
» Novi štrajkovi i prosvjedi protiv Macrona