Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Hajduk Split
Kontradiktoran si. Malo je on sve u klubu, a malo nije ništ', pa su za sve zaslužni igrači i onaj kvazitrener za kojim se, nakon odlaska iz Dinama, "tuklo" pola Europe, pa je završio u Osijeku. A kad uspjeha nema, onda nisu krivi ni igrači ni trener, nego bjegunac iz međuzemlja. Ja ti iskreno velim, osobno ga ne doživljavam kao bjegunca i to iz prostog razloga što bi samo lud čovjek čekao, evo već skoro pa 3 godine, pravomoćnu presudu u zatvoru, pogotovo ako ima drugu mogućnost.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
fridrih_niche wrote:Ironfist Igor u <3
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Luce mala je sve, ali Julija je sve IKADAndreas Goldberger wrote:Luce mala je sve...Jack Torrance wrote:Kad se niko nije sitija od vašeg silnog mačevanja kurcima s tattičarima onda ću ja
Poduzetnik, razbojnik, motivacijski govornik u građanskoj inicijativi, izbornik, menaĐer, trener, nesuđeni predsjednik saveza, poznavatelj Alke Vuice, pivač jači od svih grdelina, lugarina i faganela ovog svita, sporCki direktor, igrač, otac, sin, muž, ljubavnik, doktor baluna
S malim zakašnjenjem sritan ti 53. rođendan
R1 legendo rastiraj ovu sektu i povedi nas
Baci boNbu, goni sektu priko izvora.
BiČe bili opet Ća su bili, Šure sporCki, Ajron Ajgor trener, dupla kruna sLJeČe na Poljud nakon godina sektaškog samoUpravljanja
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
fridrih_niche wrote:karlitovnačin wrote:može mu niche posudit svoj protiv opadanja kose
2017-04-24
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
Tatticari, pušite kurac svi od reda...
2017-04-24
Evo ja ne znan koliko naplaćuje.Dybala wrote:Za mirtu se zna sto je i koliko naplacuje . Mnogi ce je osudjivati sto prodaje tijelo , no i takva je cestitija od osuđenog kriminalca iz međuzemlja .
Ali znan da je fakultetski obrazovana, da govori 4 strana jezika, da je uvik bila na raspolaganju klubu, da se uvik odazvala na poziv i moderirala brojne NH tribine bez da je tražila/uzela lipe, da će ni iz čega u 10 minuti napravit tv reportažu koja će imat glavu i rep i da je jedna od rijetkih koja na presicama u poljudskom salonu postavlja suvisla nogometna pitanja i odskače svojom pojavom i vanjštinom, za razliku od smrdljivih, neobrijanih, masne kose, u majicama na špaline i šlapama iz kojih vire gljivičasti nokti i ispucale pete, zgužvanih samoprozvanih "klupskih kroničara", "doajena" i "bardova" hr novinarstva kojima je vrhunac profesije i praćenja kluba pitat zašto igra Memolla/ne igra Palaversa
2017-04-24
Od 1911-te to traje i nikad nas neće štufatEnd wrote:Hajduk puši vječno
<3
Nego pusti sad to na ovu žegu, ajmo mi radije po jednog špricera
2017-04-24
Jack Torrance wrote:fridrih_niche wrote:karlitovnačin wrote:može mu niche posudit svoj protiv opadanja kose
Guest- Guest
Jack Torrance wrote:jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
Tatticari, pušite kurac svi od reda...
Guest- Guest
Jack Torrance wrote:Evo ja ne znan koliko naplaćuje.Dybala wrote:Za mirtu se zna sto je i koliko naplacuje . Mnogi ce je osudjivati sto prodaje tijelo , no i takva je cestitija od osuđenog kriminalca iz međuzemlja .
Ali znan da je fakultetski obrazovana, da govori 4 strana jezika, da je uvik bila na raspolaganju klubu, da se uvik odazvala na poziv i moderirala brojne NH tribine bez da je tražila/uzela lipe, da će ni iz čega u 10 minuti napravit tv reportažu koja će imat glavu i rep i da je jedna od rijetkih koja na presicama u poljudskom salonu postavlja suvisla nogometna pitanja i odskače svojom pojavom i vanjštinom, za razliku od smrdljivih, neobrijanih, masne kose, u majicama na špaline i šlapama iz kojih vire gljivičasti nokti i ispucale pete, zgužvanih samoprozvanih "klupskih kroničara", "doajena" i "bardova" hr novinarstva kojima je vrhunac profesije i praćenja kluba pitat zašto igra Memolla/ne igra Palaversa
Kao sto sam rekao meni to ne smeta
Ako ti se da,potrazi njene golisave slike,jos uvijek se mogu naci na netu
Broj jezika koje poznajes mi također ne igra nekakvu ulogu ,nisam novinar pa se svejedno sluzim sa istim brojem jezika kao i doticna
I slazem se da ribe trebaju voditi te programe/reportaze
Sad u doba korone ne bi imao dvojbe ,maska pokriva ono sto treba
I'd hit it
Guest- Guest
Koje teske budale ovi sektasi.
Hvala ti Boze sto sam dalmatinac i navijac Svjetski velikog Dinama
Hvala ti Boze sto sam dalmatinac i navijac Svjetski velikog Dinama
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Oj DINAMO KO UDARI NA TE
IZ IMOTSKOG CE LETITI GRANATE
IZ IMOTSKOG CE LETITI GRANATE
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:Oj DINAMO KO UDARI NA TE
IZ MEDJUGORJA CE LETITI NASMRKANE GRANATE
Guest- Guest
Hvala najglupljem klubu drzave hnk prciji sto nam u zagreb uredno salje "otpatke" koje postaju svjetske klase
2015-09-13
Glup glupsi hajduk shitttt
2015-09-13
AmenDybala wrote:Nije ih on zaradio ,vec momci na terenu (predvođeni Bjelicom kojeg mrzis po naredbi)
A da ih je on zaradio ,neka .. nije meni krivo kad ljudi imaju para, ali neka bude posteno,a ne iza leđa u sumnjivim poslovima sa određenim postotcima kojima je zakinuo klub
Ako svi uredno placaju porez moze i tvoja sotona iz međugorja
Na kraju krajeva imamo osuđenika i bjegunca -tu cinjenicu nikakvi osobni uspjesi ne mogu ponistiti, nesto sto podanici gospodara zla pokusavaju predstaviti kao equilibrium
2015-09-13
fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Oj DINAMO KO UDARI NA TE
IZ MEDJUGORJA CE LETITI NASMRKANE GRANATE
Guest- Guest
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50