ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 33 of 50 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 33 Empty Re: Hajduk Split

Post by Zeko 13/9/2020, 16:32

Kontradiktoran si. Malo je on sve u klubu, a malo nije ništ', pa su za sve zaslužni igrači i onaj kvazitrener za kojim se, nakon odlaska iz Dinama, "tuklo" pola Europe, pa je završio u Osijeku. A kad uspjeha nema, onda nisu krivi ni igrači ni trener, nego bjegunac iz međuzemlja. Ja ti iskreno velim, osobno ga ne doživljavam kao bjegunca i to iz prostog razloga što bi samo lud čovjek čekao, evo već skoro pa 3 godine, pravomoćnu presudu u zatvoru, pogotovo ako ima drugu mogućnost.

Zeko

2015-08-26

Back to top Go down

Post by End 13/9/2020, 16:49

Hajduk puši vječno 
<3
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 13/9/2020, 17:07

fridrih_niche wrote:Ironfist Igor u <3
Hajduk Split - Page 33 119443926_603009973676771_2397018949532011077_n.png?_nc_cat=109&_nc_sid=dd9801&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ohc=DDkpA-l-Rt8AX-8-E0F&_nc_ht=scontent-vie1-1

love

Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 13/9/2020, 17:23

Andreas Goldberger wrote:
Jack Torrance wrote:Kad se niko nije sitija od vašeg silnog mačevanja kurcima s tattičarima onda ću ja  love

Poduzetnik, razbojnik, motivacijski govornik u građanskoj inicijativi, izbornik, menaĐer, trener, nesuđeni predsjednik saveza, poznavatelj Alke Vuice, pivač jači od svih grdelina, lugarina i faganela ovog svita, sporCki direktor, igrač, otac, sin, muž, ljubavnik, doktor baluna   greenstars

S malim zakašnjenjem sritan ti 53. rođendan  :heart2
R1 legendo rastiraj ovu sektu i povedi nas   cheers cheers

Luce mala je sve...
Luce mala je sve, ali Julija je sve IKAD

Baci boNbu, goni sektu priko izvora.
BiČe bili opet Ća su bili, Šure sporCki, Ajron Ajgor trener, dupla kruna sLJeČe na Poljud nakon godina sektaškog samoUpravljanja

Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 13/9/2020, 17:24

fridrih_niche wrote:
karlitovnačin wrote:može mu niche posudit svoj protiv opadanja kose

Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 13/9/2020, 17:24

jasambrend wrote:
fridrih_niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3

Tatticari, pušite kurac svi od reda...
Basketball

Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 13/9/2020, 17:42

Dybala wrote:Za mirtu se zna sto je i koliko naplacuje . Mnogi ce je osudjivati sto prodaje tijelo , no i takva je cestitija od osuđenog kriminalca iz međuzemlja .
Evo ja ne znan koliko naplaćuje.
Ali znan da je fakultetski obrazovana, da govori 4 strana jezika, da je uvik bila na raspolaganju klubu, da se uvik odazvala na poziv i moderirala brojne NH tribine bez da je tražila/uzela lipe, da će ni iz čega u 10 minuti napravit tv reportažu koja će imat glavu i rep i da je jedna od rijetkih koja na presicama u poljudskom salonu postavlja suvisla nogometna pitanja i odskače svojom pojavom i vanjštinom, za razliku od smrdljivih, neobrijanih, masne kose, u majicama na špaline i šlapama iz kojih vire gljivičasti nokti i ispucale pete, zgužvanih samoprozvanih "klupskih kroničara", "doajena" i "bardova" hr novinarstva kojima je vrhunac profesije i praćenja kluba pitat zašto igra Memolla/ne igra Palaversa

Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 13/9/2020, 17:54

End wrote:Hajduk puši vječno 
<3
Od 1911-te to traje i nikad nas neće štufat  love 

Nego pusti sad to na ovu žegu, ajmo mi radije po jednog špricera  drink
Hajduk Split - Page 33 119231383_2008884369235353_7592720492362529271_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=110474&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ohc=YBU-FqsB0RMAX_h9TVj&_nc_ht=scontent-vie1-1

Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2020, 18:01

Jack Torrance wrote:
fridrih_niche wrote:Ironfist Igor u <3
Hajduk Split - Page 33 119443926_603009973676771_2397018949532011077_n.png?_nc_cat=109&_nc_sid=dd9801&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ohc=DDkpA-l-Rt8AX-8-E0F&_nc_ht=scontent-vie1-1

love
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2020, 18:02

Jack Torrance wrote:
fridrih_niche wrote:
karlitovnačin wrote:može mu niche posudit svoj protiv opadanja kose
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2020, 18:02

Jack Torrance wrote:
jasambrend wrote:
fridrih_niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3

Tatticari, pušite kurac svi od reda...
Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2020, 18:04

Kako je Hajduk velik!
Najveći!
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2020, 18:42

Jack Torrance wrote:
Dybala wrote:Za mirtu se zna sto je i koliko naplacuje . Mnogi ce je osudjivati sto prodaje tijelo , no i takva je cestitija od osuđenog kriminalca iz međuzemlja .
Evo ja ne znan koliko naplaćuje.
Ali znan da je fakultetski obrazovana, da govori 4 strana jezika, da je uvik bila na raspolaganju klubu, da se uvik odazvala na poziv i moderirala brojne NH tribine bez da je tražila/uzela lipe, da će ni iz čega u 10 minuti napravit tv reportažu koja će imat glavu i rep i da je jedna od rijetkih koja na presicama u poljudskom salonu postavlja suvisla nogometna pitanja i odskače svojom pojavom i vanjštinom, za razliku od smrdljivih, neobrijanih, masne kose, u majicama na špaline i šlapama iz kojih vire gljivičasti nokti i ispucale pete, zgužvanih samoprozvanih "klupskih kroničara", "doajena" i "bardova" hr novinarstva kojima je vrhunac profesije i praćenja kluba pitat zašto igra Memolla/ne igra Palaversa

Kao sto sam rekao meni to ne smeta 

Ako ti se da,potrazi njene golisave slike,jos uvijek se mogu naci na netu

Broj jezika koje poznajes mi također ne igra nekakvu ulogu ,nisam novinar pa se svejedno  sluzim sa istim brojem jezika kao i doticna 

I slazem se da ribe trebaju voditi te programe/reportaze 

Hajduk Split - Page 33 1d242610

Sad u doba korone ne bi imao dvojbe ,maska pokriva ono sto treba 

I'd hit it
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2020, 18:54

Sa maskom il’ bez maske,
Bi udara Mirtu do daske!
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 13/9/2020, 20:21

Koje teske budale ovi sektasi.
Hvala ti Boze sto sam dalmatinac i navijac Svjetski velikog Dinama

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 13/9/2020, 20:26

Oj DINAMO KO UDARI NA TE
IZ IMOTSKOG CE LETITI GRANATE

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2020, 20:30

FRANK wrote:Oj DINAMO KO UDARI NA TE
IZ MEDJUGORJA CE LETITI NASMRKANE GRANATE
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 13/9/2020, 21:27

Hvala najglupljem klubu drzave hnk prciji sto nam u zagreb uredno salje "otpatke" koje postaju svjetske klase

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 13/9/2020, 21:28

Glup glupsi hajduk shitttt

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 13/9/2020, 21:29

Dybala wrote:Nije ih on zaradio ,vec momci na terenu (predvođeni Bjelicom kojeg mrzis po naredbi)

A da ih je on zaradio ,neka .. nije meni krivo kad ljudi imaju para, ali neka bude posteno,a ne iza leđa u sumnjivim poslovima sa određenim postotcima kojima je zakinuo klub

Ako svi uredno placaju porez moze i tvoja sotona iz međugorja

Na kraju krajeva imamo osuđenika i bjegunca -tu cinjenicu nikakvi osobni uspjesi ne mogu ponistiti, nesto sto podanici gospodara zla pokusavaju predstaviti kao equilibrium
Amen

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2020, 21:45

fridrih_niche wrote:
FRANK wrote:Oj DINAMO KO UDARI NA TE
IZ MEDJUGORJA CE LETITI NASMRKANE GRANATE
Guest
Guest

Back to top Go down