Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Hajduk Split
Sad će igrat protiv ovih ako prođu većeras a oće.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Galatasaray_S.K._(football)
Već su poveli a 19 minuta
https://www.google.com/search?q=neftci+galtasary&oq=neftci+galtasary&aqs=chrome..69i57j0l3.7181j0j4&client=ms-android-droi&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#sie=m;/g/11hl_v41ls;2;/m/01hrtp;dt;fp;1;;
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Galatasaray_S.K._(football)
Već su poveli a 19 minuta
https://www.google.com/search?q=neftci+galtasary&oq=neftci+galtasary&aqs=chrome..69i57j0l3.7181j0j4&client=ms-android-droi&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#sie=m;/g/11hl_v41ls;2;/m/01hrtp;dt;fp;1;;
Last edited by RayMabus on 17/9/2020, 18:27; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Galatasaray je za dvi klase bolji od Ferencvarosa...
A i mi smo dvi klase bolji od GNK Lopova...
Bit će zanimljivo...
;)
A i mi smo dvi klase bolji od GNK Lopova...
Bit će zanimljivo...
;)
Guest- Guest
cestitke hajduku na izborenoj pobjedi
Nadam se da ce galata ipak danas zasrati
Nadam se da ce galata ipak danas zasrati
Guest- Guest
Ja bi radije Galatasaray jer ako prođeš faca si a ako popušiš nije sramota od njih izgubit. Ma Galatasaray već vodi. Nema tu neke filozofije. Teško da če oni izgubit većeras ovu utakmicu. Sumnjam.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Evo, mala riječica i GNK lopov 2 odgodili svoje utakmice radi europskih utakmica.mobiu$ wrote:Mili Bože, kako najmanji i najnebitniji klubić na svijetu, Hajduković, bježi od Rijeke i kleči pred HNS-om da ne popije još jedan šamar, bio bi im 326879315-ti od 2012...
U koju rupu se uvukao ovaj tu smrdljivi štakor da malo to prokomentira?
Guest- Guest
Ne zamaraj se malom Rijekom...
Za nju je Orijent gigant...
;)
;)
Last edited by fridrih_niche on 18/9/2020, 12:58; edited 1 time in total (Reason for editing : Hzv)
Guest- Guest
Mislim da bi Hajduku bilo bolje da izmisli koronu u klubu pa da ne moraju ići na guženje kod Turčina.
Krene Falcao u kontru a ja, Vušković, Čolina i Todorović sami u obrani.RayMabus wrote:Ja bi radije Galatasaray jer ako prođeš faca si a ako popušiš nije sramota od njih izgubit. Ma Galatasaray već vodi. Nema tu neke filozofije. Teško da če oni izgubit većeras ovu utakmicu. Sumnjam.
Nihad Mujakić
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Orijent je uvik u naglasku imao ono prvohrvatski klub za razliku od Rijeke koja je doslovno bratimila sa stokom iz ljutice bogdana.fridrih_niche wrote:Ne zamaraj se malom Rijekom...
;)
Mada je samnom bilo rijecana armadasa pravih boraca i ljudi.
Sa jednim sam cak i kum
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Najveći hrvatski klubovi:
1. Hajduk
2. Junak
3. Orijent
4. Omladinac iz Vranjica
5. Garaža Pujanke
<3
1. Hajduk
2. Junak
3. Orijent
4. Omladinac iz Vranjica
5. Garaža Pujanke
<3
Last edited by fridrih_niche on 18/9/2020, 16:30; edited 1 time in total (Reason for editing : Hzv)
Guest- Guest
hajduk je jugoslavenski i orjunaški klub.fridrih_niche wrote:Najveći hrvatski klubovi:
1. Hajduk
2. Junak
3. Orijent
4. Omladinac iz Vranjica
5. Garaža Pujanke
<3
zadnjih 30 godina igra u hrvatskoj ligi.
sitting_bull-
2015-09-28
fridrih_niche wrote:Najveći hrvatski klubovi:
1. Hajduk
2. Junak
3. Orijent
4. Omladinac iz Vranjica
5. Garaža Pujanke
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Andreas Goldberger wrote:karlitovnačin wrote:Ist
Pit
Hajduk split
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Ono kad ga više vole ljudi iz Splita koji ga osobno ne poznaju, nego šta sve ove današnje pederčine voli pola vlastite rodbine.
Doživija šta svaki mulac sanja kad se rodi i svaki ćaća kad dobije sina.
Gol za titulu na punom Poljudu nakon solo prodora i trk prema krcatom sjeveru sa Žanovom maramom priko usta.
Jedan od onih golova šta ti ostane urizan u sjećanje dok si živ.
Triba je bit bog, ovakve je golove triba zabijat u najjačim ligama samo da nije bilo nesritnih ozljeda, da je bila mrva životne i sportske sriće.
Ali bija je kod Knjaza reka da ni za čim ne žali.
Možemo samo mi žalit šta nemamo više takvih igrača.
Jedan od najdražih ikad.
Sritan ti 41. ljudino i sve ti cvalo!
https://youtu.be/5iS4-tiD7PY?t=2m24s
Doživija šta svaki mulac sanja kad se rodi i svaki ćaća kad dobije sina.
Gol za titulu na punom Poljudu nakon solo prodora i trk prema krcatom sjeveru sa Žanovom maramom priko usta.
Jedan od onih golova šta ti ostane urizan u sjećanje dok si živ.
Triba je bit bog, ovakve je golove triba zabijat u najjačim ligama samo da nije bilo nesritnih ozljeda, da je bila mrva životne i sportske sriće.
Ali bija je kod Knjaza reka da ni za čim ne žali.
Možemo samo mi žalit šta nemamo više takvih igrača.
Jedan od najdražih ikad.
Sritan ti 41. ljudino i sve ti cvalo!
https://youtu.be/5iS4-tiD7PY?t=2m24s
2017-04-24
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50