Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Hajduk Split
Kakvo kmečanje jer igrači prvaka nosu došli u neku nebitnu emisiju gledat njene sise.End wrote:zamisli koliko jadan moraš biti da ti je glavna tema poslije poraza neka fufica mirta šurjak
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-09
4 kola, već je -5. Do kraja će biti standardnih -30. Vidim da prćija drhti pred nekakvim makedonskim klubom tvornice namještaja. Treba ugasit tu prćiju i na terenu napraviti 5-6 boćališta.
Last edited by Roland Deschain on Sun 13 Sep - 9:33; edited 1 time in total (Reason for editing : B)
Naravno da gay igrači GNK Lopova ne žele doći kod Mirte,oni ionako skupa s 100-njak fanova tog kriminala najviše vole šupak kriminalca iz Međugorja.
A onaj masni glasnogovornik (nek mu gazda pošalje za šampon pa da napokon opere kosu) izmišlja gluposti da se nekog vuklo za rukav.
A onaj masni glasnogovornik (nek mu gazda pošalje za šampon pa da napokon opere kosu) izmišlja gluposti da se nekog vuklo za rukav.
Guest- Guest
njezine silikonske sise.Roland Deschain wrote:Kakvo kmečanje jer igrači prvaka nosu došli u neku nebitnu emisiju gledat njene sise.End wrote:zamisli koliko jadan moraš biti da ti je glavna tema poslije poraza neka fufica mirta šurjak
o ruglu od usana da ne govorimo...
sitting_bull-
2015-09-28
fridrih_niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
Tatticari, pušite kurac svi od reda...
darth_vader-
2014-04-17
neki od nas drže do sebe i svog ugleda.Dybala wrote:Super su mi ovi forumski cistunci koji ne bi kresnuli mirticu
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:neki od nas drže do sebe i svog ugleda.Dybala wrote:Super su mi ovi forumski cistunci koji ne bi kresnuli mirticu
Kakav ugled ti imas ? Viris iz rektuma osuđenika
Kakav ugled imaju igraci dinama koji su snimali redaljku sa jednom zg gospođom vatrenog umjetnickog imena?
Guest- Guest
Dybala wrote:Super su mi ovi forumski cistunci koji ne bi kresnuli mirticu
Guest- Guest
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
Tatticari, pušite kurac svi od reda...
Guest- Guest
Dybala wrote:sitting_bull wrote:neki od nas drže do sebe i svog ugleda.Dybala wrote:Super su mi ovi forumski cistunci koji ne bi kresnuli mirticu
Kakav ugled imaju igraci dinama koji su snimali redaljku sa jednom zg gospođom vatrenog umjetnickog imena?
Guest- Guest
važno je da gospođa mirta ima ugled.Dybala wrote:sitting_bull wrote:neki od nas drže do sebe i svog ugleda.Dybala wrote:Super su mi ovi forumski cistunci koji ne bi kresnuli mirticu
recimo.
i branitelja tog ugleda - tebe.
pametnima dosta.
sitting_bull-
2015-09-28
evo i idiota koji će umrijeti umotan u plavo i s imenom dinama na usnama.fridrih_niche wrote:Dybala wrote:sitting_bull wrote:
neki od nas drže do sebe i svog ugleda.
sitting_bull-
2015-09-28
Za mirtu se zna sto je i koliko naplacuje . Mnogi ce je osudjivati sto prodaje tijelo , no i takva je cestitija od osuđenog kriminalca iz međuzemlja .
Guest- Guest
Da, kriminalac iz međuzemlja. Al' interesantno je da kad taj "kriminalac" iz međuzemlja sa svojim klubom uđe u LP i zaradi lovu i za svoj klub, ali bogami i za hajdučić šrd i za ostale iz HNL-a, onda hajdučić šrd ima obraza uzeti te novce koje je zaradio kriminalac iz međuzemlja, dakle kriminalne novce ...
Zeko-
2015-08-26
Nije ih on zaradio ,vec momci na terenu (predvođeni Bjelicom kojeg mrzis po naredbi)
A da ih je on zaradio ,neka .. nije meni krivo kad ljudi imaju para, ali neka bude posteno,a ne iza leđa u sumnjivim poslovima sa određenim postotcima kojima je zakinuo klub
Ako svi uredno placaju porez moze i tvoja sotona iz međugorja
Na kraju krajeva imamo osuđenika i bjegunca -tu cinjenicu nikakvi osobni uspjesi ne mogu ponistiti, nesto sto podanici gospodara zla pokusavaju predstaviti kao equilibrium
A da ih je on zaradio ,neka .. nije meni krivo kad ljudi imaju para, ali neka bude posteno,a ne iza leđa u sumnjivim poslovima sa određenim postotcima kojima je zakinuo klub
Ako svi uredno placaju porez moze i tvoja sotona iz međugorja
Na kraju krajeva imamo osuđenika i bjegunca -tu cinjenicu nikakvi osobni uspjesi ne mogu ponistiti, nesto sto podanici gospodara zla pokusavaju predstaviti kao equilibrium
Guest- Guest
Kontradiktoran si. Malo je on sve u klubu, a malo nije ništ', pa su za sve zaslužni igrači i onaj kvazitrener za kojim se, nakon odlaska iz Dinama, "tuklo" pola Europe, pa je završio u Osijeku. A kad uspjeha nema, onda nisu krivi ni igrači ni trener, nego bjegunac iz međuzemlja. Ja ti iskreno velim, osobno ga ne doživljavam kao bjegunca i to iz prostog razloga što bi samo lud čovjek čekao, evo već skoro pa 3 godine, pravomoćnu presudu u zatvoru, pogotovo ako ima drugu mogućnost.
Zeko-
2015-08-26
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50