Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Hajduk Split
Opet se mali napalio na velikog.
Sad će opet danima slaviti pobjedu kao da su LP uzeli...
Guest- Guest
Stupa sekta tiho i gluho
Posred tisijeh, glusijeh tmina.
Ni tko šapće, ni tko zbori,
Ni tko pjeva, nit se smije:
Od sto glasa glasa čuti nije.
Posred tisijeh, glusijeh tmina.
Ni tko šapće, ni tko zbori,
Ni tko pjeva, nit se smije:
Od sto glasa glasa čuti nije.
sitting_bull-
2015-09-28
Pa moraju šutit', al'mogu i slavit', jer realno su trebali šesticu popiti ... Ovo je za njih rezultat iz snova ...
Zeko-
2015-08-26
Hahaha, koje pišanje po malenom regionalnom klubiću ...
Zeko-
2015-08-26
Bog te jeba ovi seltadi su umno poremeceni.
Doveli su nekad naslavniji hrvatski klub na rub ponora.
Kazem najslavniji sa pravom jer toliko navijaca nema niko.
Oni su totalno rastrojeni imaju neku svoju drogu koju konzumiraju a neshvacaju da su nekada Velicanstveni derbi pretvorili u dinamov laksi trening.
Doveli su nekad naslavniji hrvatski klub na rub ponora.
Kazem najslavniji sa pravom jer toliko navijaca nema niko.
Oni su totalno rastrojeni imaju neku svoju drogu koju konzumiraju a neshvacaju da su nekada Velicanstveni derbi pretvorili u dinamov laksi trening.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Uopce neslavim sine.Andreas Goldberger wrote:Opet se mali napalio na velikog.
Zalim vas
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Koja je svrha slaviti šamaranje krepanog tovara? Ovo danas je bio lagani trening za srijedu. Razlika u kvaliteti je prevelika pa Dinamo koji je danas bio na 50% ovo dobije rutinski.
Sekta je potpuno uništila klub, a bolje biti neće.
Meni je zao ovoga. Sicas se nekada kad se cekalo kad ce derbi napetost do zadnje sekunde a ovo danas mi se negleda. Stize njima tematski park koga jebe.Roland Deschain wrote:Koja je svrha slaviti šamaranje krepanog tovara? Ovo danas je bio lagani trening za srijedu. Razlika u kvaliteti je prevelika pa Dinamo koji je danas bio na 50% ovo dobije rutinski.
Rezultat je trend ideal vjecan
2015-09-13
Nije tako brate.Roland Deschain wrote:Sekta je potpuno uništila klub, a bolje biti neće.
Pitaj ampera nicheta i baku.
Oni ce ti objasniti strukturu upravljanja sekte.
Alooo likovi se pozivaju na model Bayerna.
Alooo pozivaju se na model savrsenog stroja za stancanje para i osvajanje naslova. Oni koji nemaju veze sa stvarnoscu. Oni koji gaze sve sta nemisle kao oni.
Zamisli grupu umno rastrojenih manijaka koji su sebi umislili da su rummenige hoennes i ekipa
2015-09-13
Zeko likes this post
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Samo Hajduk!
<3
Ostalo je sve nebitno smeće...
;)
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Opet se mali napalio na velikog.
Guest- Guest
Sektaši pričaju o sekti...
Za klub im navija šačica ljudi, klub vode osuđeni kriminalci...
Only in Croatia...
<3
Only in Croatia...
<3
Guest- Guest
Videre dalmatinskog glupana. Pa čak i tu na forumu ima nas više od vas sektaša ...fridrih_niche wrote:Sektaši pričaju o sekti...
Only in Croatia...
<3
Zeko-
2015-08-26
Vidiš da više nije problem ni osuđeni brat na klupi.fridrih_niche wrote:Sektaši pričaju o sekti...
Only in Croatia...
<3
Kakvi jadnici, majko mila.
Guest- Guest
zamisli koliko jadan moraš biti da ti je glavna tema poslije poraza neka fufica mirta šurjak
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kakvo kmečanje jer igrači prvaka nosu došli u neku nebitnu emisiju gledat njene sise.End wrote:zamisli koliko jadan moraš biti da ti je glavna tema poslije poraza neka fufica mirta šurjak
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50