Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Hajduk Split
Mili Bože, kako najmanji i najnebitniji klubić na svijetu, Hajduković, bježi od Rijeke i kleči pred HNS-om da ne popije još jedan šamar, bio bi im 326879315-ti od 2012...
Guest- Guest
Ovoliko laži može napisat samo Goebbels ili njegovi puleni iz HDZ Jugenda...
:8)
Guest- Guest
Pardon, krivo sam se izrazio.fridrih_niche wrote:Ovoliko laži može napisat samo Goebbels ili njegovi puleni iz HDZ Jugenda...
Niste “klubić” nego sekta. Čemu kaljati tolike dobre klubove i poštene sportaše davanjem nezaslužene počasti Hajdukoviću?
Guest- Guest
Odgoda utakmice:
a) Caktaš skida kile;
b) niče pokušava vratiti anusni tonus.
a) Caktaš skida kile;
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Odgoda utakmice:
a) Caktaš skida kile;
Guest- Guest
Niche nabijen na kurac cili hajduk.
Sutra ce te dobit po picki
Sutra ce te dobit po picki
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Neću niti gledat utakmicu...
Iden se druzit s nekim dragim ljudima sutra...
Al mi dobijamo...
Sile Zla iz metropole gube sutra...
;)
Iden se druzit s nekim dragim ljudima sutra...
Al mi dobijamo...
Sile Zla iz metropole gube sutra...
;)
Guest- Guest
End wrote:End wrote:FRANK wrote:Hajdučić je kurčić
Zeko-
2015-08-26
mobiu$ wrote:Mili Bože, kako najmanji i najnebitniji klubić na svijetu, Hajduković, bježi od Rijeke i kleči pred HNS-om da ne popije još jedan šamar, bio bi im 326879315-ti od 2012...
Klubovi će zbog europskih utakmica imati pravo na odgodu susreta Prve HNL
07. 08. 2020
https://www.nacional.hr/klubovi-ce-zbog-europskih-utakmica-imati-pravo-na-odgodu-susreta-prve-hnl/
Ne znam kad je Hajduk triba iskoristiti NOVO pravilo, nego kad europska utakmica upadne između Dinama i Rijeke.
Btw. tog pravila do ove sezone nije bilo, pa tako ostaje zapisano u povijesti kako su prije 2 godine Hajduk i Rijeka (OBA kluba) tražili odgodu međusobne utakmice zbog europskih koji dan poslin, a HNS je rekao NE. Nekoliko dana poslin i Rijeka i Hajduk su ispali iz Europe. Hajduk je primio gol u 90 i nekoj, Rijeka isto pred kraj utakmice i oba kluba su ispala iz Europe. No vama jadnicima to nije bitno, jedino je bitno da ste završili na kraju u HNL močvari isprid Hajduka. Zbog toga živite i postojite.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Samo Hajduk!
<3
Ostalo je sve nebitno smeće...
;)
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Samo Hajduk!
<3
Ostalo je sve nebitno smeće...
;)
Guest- Guest
Vidim gaydugovi navijace se loze ...ovo im je vrhunac sezone u kojoj nastoje biti cetvrtoplasirani
Guest- Guest
Ahahahaha...di ste tovarčići. Nemojte plakati ispod dekice. Dobro ste još i prošli danas. I sudac nam dva penala ne sudi. Sreća vaša da su se dečki čuvali za srijedu i da je mlađi Dalton opet briljirao s vođenjem utakmice. Inače bi pukla petarda.
Zoki je nastavio sa teroriziranjem hajdučića šrd. Nijednu utakmicu, koja je Dinamu bar malo značila, od hajdučića nije izgubio, naprotiv sve ih je dobio. Al' sad treba dobiti ovu slijedeću utakmicu koja je kudikamo važnija od ove ...
Zeko-
2015-08-26
Dobise po picki jel
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50