Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Hajduk Split
fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih_niche wrote:<3FRANK wrote:Hajduk je sve
Guest- Guest
Zeko wrote:Zeko wrote:Zeko wrote:Zeko wrote:Sektaši, moridete nam puvat!
Zeko-
2015-08-26
fridrih_niche wrote:<3End wrote:FRANK wrote:Hajduk je sve, a Pep i GNK Lopov puše kurac
Guest- Guest
hajduk je odavno mrtav i sad je lešina u raspadanju.fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:<3End wrote:FRANK wrote:Hajduk je sve, a Pep i GNK Lopov puše kurac
naš hajduk živi od te lešine.
sitting_bull-
2015-09-28
End wrote:FRANK wrote:Hajduk je kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kad se niko nije sitija od vašeg silnog mačevanja kurcima s tattičarima onda ću ja
Poduzetnik, razbojnik, motivacijski govornik u građanskoj inicijativi, izbornik, menaĐer, trener, nesuđeni predsjednik saveza, poznavatelj Alke Vuice, pivač jači od svih grdelina, lugarina i faganela ovog svita, sporCki direktor, igrač, otac, sin, muž, ljubavnik, doktor baluna
S malim zakašnjenjem sritan ti 53. rođendan
R1 legendo rastiraj ovu sektu i povedi nas
Poduzetnik, razbojnik, motivacijski govornik u građanskoj inicijativi, izbornik, menaĐer, trener, nesuđeni predsjednik saveza, poznavatelj Alke Vuice, pivač jači od svih grdelina, lugarina i faganela ovog svita, sporCki direktor, igrač, otac, sin, muž, ljubavnik, doktor baluna
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Zaboravija san i novi predsjednik, kako je napaćenom hajdučkom puku obznanija njegov intimus Venard Diesel Jastogsson
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Luce mala je sve...Jack Torrance wrote:Kad se niko nije sitija od vašeg silnog mačevanja kurcima s tattičarima onda ću ja
Guest- Guest
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/donesena-konacna-odluka-odgoden-veliki-derbi-izmedu-rijeke-i-hajduka-koji-se-trebao-igrati-na-rujevici-15018178
blagi smješak licemjerima iz sekte.
blagi smješak licemjerima iz sekte.
sitting_bull-
2015-09-28
hajduk je 5. .fridrih_niche wrote:Hajduk je <3
sitting_bull-
2015-09-28
fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk je <3
darth_vader-
2014-04-17