Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Hajduk Split
Kako Niče izvŕče stvari. Što je tvoj frend sektaš dokazao? Da je ta vezna linija izgubila od Španjolaca u jednoj utakmici. A to što je ta vezna linija nosila reprezentaciju godinama i dovela je do finala SP, to se sad briše, to ne postoji. I onda debil stavi tu sliku slavodobitno u potpis jer je eto otkrio toplu vodu, to jest da su izgubili tu utakmicu.fridrih_niche wrote:Tominjo mu je vrhunski sija na volej...Jack Torrance wrote:Neman pojma o čemu se radi ali poznavajući Ampera sigurno je opet zakla nekoga ko se upustija u raspravu sa njim pa mu je sad ovi potpis victory dancejasambrend wrote:Ae, Amper, a ono...
:D
Glupan ostaje glupan.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Ka šta se briše i ka šta ne postoji da su i Pasalic i Vlašić, a pogotovo Kovačić, imali puno bolju sezonu i od Štakora, Rakitića i Brozovica...
Al ne, amo ih sudit po jednoj utakmici di ih vodi diletant kojeg je Sauron postavija za izbornika...
Licemjerje ime ti je tatticari...
;)
Al ne, amo ih sudit po jednoj utakmici di ih vodi diletant kojeg je Sauron postavija za izbornika...
;)
Guest- Guest
Kakve veze ima kakvu je tko imao sezonu ako zajedno ne funkcioniraju u veznom redu? Nekad pomislim da nisi u životu pogledao nogometnu utakmicu. Dovoljno je bilo da je napravio samo zamjenu Pašalić - Brozović i već je izgledalo puno bolje. Taj diletant kako ti kažeš je potpisnik najvećeg uspjeha HR nogometa i opet nas je lagano odveo na EP. Opet pokazuješ koliki si licemjer i neznalica.
Ma pusti licemjerne, smrdljive mamićeve izdrkotine.fridrih_niche wrote:Ka šta se briše i ka šta ne postoji da su i Pasalic i Vlašić, a pogotovo Kovačić, imali puno bolju sezonu i od Štakora, Rakitića i Brozovica...
;)
Moj potpis je čisto da začepim ta smrdljiva usta jadnicima koji su nakon Portugala krivce pronašli u Vlašiću i Pašaliću, posebno glupana i broj 3 izdrkotine ze-ge birtijaša koji je baca proliv da se vidi kako prođemo kad nema Modrića,Rakitića i Brozovića u prvih 11 uz dodatak da ne mogu igrati Vlašić i Pašalić. Pošto je smrad uteka na par dana nakon proliva, potpis će ostati neko vrime tek tako da ga posjeti koliko je glup.
Sad smrad okreće priču o zaslugama spomenutih, koje nitko ne spori. No ta prva liga nacije je jasno pokazala gdje su problemi. Zadnja linija nam je loša, jako loša i tu više nema klase tipa Čorluka koji je uvijek kad su velike stvari bio igrač za velike stvari. Još sad nije bilo Vrsaljka. Uz sve to majstor Dalić je protiv Portugala stavio na dva zadnja vezna Pašačića i Kovačića, a obojica nisu igrači za te pozicije niti su odigrali odličnu sezonu na toj poziciji. A smrdljivci traže krivce u Pašaliću i Vlašiću, dva momka koja imaju kvalitetu i koji nemaju mrlju van terena jer su zadojeni mržnjom kao i njihov gazda u Međugorju.
Guest- Guest
Svi se raspisali o tome što je svaki slijepac vidio, a to je da vezni red nije postojao protiv Portugala, jedino bolesni debil u tome vidi zavjeru protiv Hajdukove dice. Ja isto lud što s bolesnim ljudima uopće ulazim u rasprave. Dečko, idi se liječi ako je moguće pa onda možemo raspravljati. Od danas si na ignore.
Na današnji dan, duo Pasalic - Vlašić je pet puta bolji od dua Rakitić - Modrić...
To je poanta...
A ovi panegirici Dalicu su smiješni, neću se niti sarkazmom osvrnit na to...
;)
To je poanta...
;)
Guest- Guest
Modriću i Rakitiću, ova 2 kozojeba Vlašić i Pašalić nisu još ni do gležnja, a nikada neće ni biti jer nemaju kapacitete za taj nivo nogometa. Kako uopće usporediti 2 igrača iz jedne od najjačih Liga petice i to u vodećim klubovima te lige, sa igračem iz slabašne ruske lige i igračem iz kluba koji igra u uvjerljivo najslabijoj Ligi petice. Davno sam još napisao da onog trenutka kad Luka prestane igrati u reprezentaciji, mi smo nivo Austrije, Mađarske, Norveške i takvih reprezentacija iz druge i treće klase europskog nogometa. Ove 2 utakmice to su zorno pokazale. Vlašić jest dobar igrač, ali kod njega prevladava atletika a nogometno znanje mu je pod broj dva. Osim toga ovi naši igrači koji su osvojili srebro u Rusiji u njegovim su godinama igrali u Ligama petice i to ne u bilo kakvim klubovima, a on trune u Rusiji iz koje lige nitko nije postao svjetska klasa već 20-ak godina.
Zeko-
2015-08-26
modrić, rakitić i brozović su stožerni igrači reprezentacije. vlašić, a posebno pašalić su tek na putu da budu dobri vodonoše stožernim igračima.
također, klubovi u kojima igraju, ili su igrali, vlašić i pašalić nisu dio današnje europske nogometne elite pa je njihov nogometni put sličan putu posrnule "zvijezde" nikole kalinića nakon odlaska iz hajduka, ili andreja kramarića nakon dinama.
za vlašića će sigurno biti mjesta u repki, jer je pošteno odgojen i odgovoran i uvijek daje sve od sebe pa uz dobre suigrače njegove kvalitete dolaze do izražaja, ali će teško preuzeti lidersku ulogu jednog modrića i rakitića. za vlašića i njegov daljnji razvoj krucijalna stvar bi bio odlazak iz rusije u neki klub petice koji stalno igra ligu prvaka, u protivnom će teško ostvariti napredak. njegova je sreća što je mlad i što će najkasnije za tri godine moći otići iz rusije kao slobodan igrač u klub po vlastitom izboru i neće protratiti godine kao kramarić.
pašalić je dobar klupski igrač, ali niti u atalanti, a prije u elcheu, monacu , milanu i spartaku, nije bio igrač oko kojeg se vrti igra kluba. priču oko pašalića napuhuju isti novinari kao i oko kramarića i prije oko nikole kalinića, a razvidno je kako bez modrića, rakitića i ostalih seniora iz rusije kramarić nije niti blizu onome što je u repki igrao mandžukić niti je pašalić stasao da bude barem na nivou kovačića.
tovarska jadikovka o tome kako su oni dobri, a svi su kontra njih se nastavlja.
također, klubovi u kojima igraju, ili su igrali, vlašić i pašalić nisu dio današnje europske nogometne elite pa je njihov nogometni put sličan putu posrnule "zvijezde" nikole kalinića nakon odlaska iz hajduka, ili andreja kramarića nakon dinama.
za vlašića će sigurno biti mjesta u repki, jer je pošteno odgojen i odgovoran i uvijek daje sve od sebe pa uz dobre suigrače njegove kvalitete dolaze do izražaja, ali će teško preuzeti lidersku ulogu jednog modrića i rakitića. za vlašića i njegov daljnji razvoj krucijalna stvar bi bio odlazak iz rusije u neki klub petice koji stalno igra ligu prvaka, u protivnom će teško ostvariti napredak. njegova je sreća što je mlad i što će najkasnije za tri godine moći otići iz rusije kao slobodan igrač u klub po vlastitom izboru i neće protratiti godine kao kramarić.
pašalić je dobar klupski igrač, ali niti u atalanti, a prije u elcheu, monacu , milanu i spartaku, nije bio igrač oko kojeg se vrti igra kluba. priču oko pašalića napuhuju isti novinari kao i oko kramarića i prije oko nikole kalinića, a razvidno je kako bez modrića, rakitića i ostalih seniora iz rusije kramarić nije niti blizu onome što je u repki igrao mandžukić niti je pašalić stasao da bude barem na nivou kovačića.
tovarska jadikovka o tome kako su oni dobri, a svi su kontra njih se nastavlja.
sitting_bull-
2015-09-28
Kramaric je sebican igrac ali mone srcu jako drag jer se suprotstavio SOTONI i sotoninoj Marvi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:Kramaric je sebican igrac ali mone srcu jako drag jer se suprotstavio SOTONI i sotoninoj Marvi
Guest- Guest
kramarić je mislio kako je pametniji od dinamove struke pa je odbijao posudbe u godinama kad je trebao igrati, a ne sjediti na klupi jer su modrić, dudu, ćorluka i lovren u tim godinama orali u interu, a modrić čak i u bosanskoj ligi.FRANK wrote:Kramaric je sebican igrac ali mone srcu jako drag jer se suprotstavio SOTONI i sotoninoj Marvi
tako je popušio barem 3-4 godine igranja na istu pamet kao i robert murić koji će po svemu sudeći popušiti cijelu karijeru u odnosu na onu koju je mogao imati.
kramarićev inat i suprostavljanje osnovu je imao u njegovom egu i tvrdoglavom inzistiranju da sam sebe stavlja u momčad ignorirajući trenere pa je na kraju završio prvo kod keka, a onda i na klupi u leicesteru da bi tek u hoffenheimu došao do izražaja.
u odnosu na potencijal koji je imao prosječna karijera.
sitting_bull-
2015-09-28
Kramaric je heroj. Jedan od rijetkih koji su se suprotstavili ZLOCINCU BJEGUNCU HDZOVACKOM OTPADU KOJE SE KRIJE U BIH
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
a e.FRANK wrote:Kramaric je heroj. Jedan od rijetkih koji su se suprotstavili ZLOCINCU BJEGUNCU HDZOVACKOM OTPADU KOJE SE KRIJE U BIH
i murić je heroj.
a možda i nije.
sitting_bull-
2015-09-28
Na današnji dan ti si po jubilarni tisućiti put ispa glup ka kurac.fridrih_niche wrote:Na današnji dan, duo Pasalic - Vlašić je pet puta bolji od dua Rakitić - Modrić...
To je poanta...
;)
Realno, bez Modrića naš vezni red ne postoji i tog' moramo bitj svjesni, ali isti taj Modrić u reprezentaciji je tek zadnjih nekoliko godina odigrao na svjetskom nivou, budimo pošteni... isto tako, Rakitić iz Rusije nema baš puno veze s onim prije i poslije SP-a, jednostavno se tako poklopilo... a Brozović ima potencijal biti svjetska klasa, fali mu malo samodiscipline i malo rafiniranija tehnika, ali lik je jednostavno brutalan, bez njega smo barem 30% slabiji, iz aviona se to vidi... međutim pljuvanje po Vlašiću i Pašaliću samo zato jer su Hajdukova dica je retardirano i nebulozno skroz... obojica su itekakvi igrači, a Vlašić je na dobrom putu i da postane svjetska klasa, a što će s obzorim na njegov karakter i radne navike te odličnu tehniku, izrazito dobro čitanje igre te besprijekorno precizan udarac s distance nesumnivo po meni i postati... Kovačić jednostavno nije zadnji vezni, ali je koristan i zahvalan igrač koji je jako iskoristiv u tranziciji, a bija bi i puno bolji da na 20 metara od gola jednostavno ne zaboravi da zna igrati nogomet i kakvu besprijekornu tehniku posjeduje...jebe ga i to namještanje na desnu nogu, tu taman izgubi djelić sekunde potreban da bi bija ubojitiji... Krama bi po meni neko vrime treba biti na ledu, jednostavno na znam koji kurac on uopćs igra u toj momčadi, nedefinirana mu je pozicija skroz, nije neki igrač od duela, teško se probija kroz čvrsti protivnički blok, ali je dobar za ubadanje s krila u tranziciji međutim neusporedivo lošiji i neborbeniji od Perišića... obrana čisti ementaler, nema se tu što puno za reći, dovoljno je da jedna sikira od Lovrena tu dominira, ali ne može ni on sve sam... fali mirnoće i staloženosti, nema igrača koji pod pritiskom zna iznijeti loptu do vezne linije, nerezonski se i stihijski ispucavaju lopte te omogućuje time protivniku kontinuitet pritiska... ma sve je u biti loše, curi na sve strane, bekove uopće niti nemamo, a stoperi su realno takvi kakvi jesu, na vjetrometini, beskorisni doslovce...uz malo bolje preslagivanje to može izgledati dosta bolje, ali angažman svih mora biti minimum 100% da se uopće može parirati velikim reprezentacijama...reka bi bivši ministar "ugroza", besprijekorna sinergija svih linija, a sve drugo vodi u debakl pa i protiv prosječnih momčadi... jednostavno nemamo tu klasu da možemo dobit ikoga na rutinu...
darth_vader-
2014-04-17
Apsolutno se sa svim ovime slažem, osim za Vlašića i Pašalića i to ne zato jer su Hajdukova dica. Jednostavno imam takav dojam. Vlašić je bolji igrač od Pašalića i to uvjerljivo bolji, ali on svojim atletskim sposobnostima mora dodati nogometno znanje. Ne znam gdje si ti vidio njegovu odličnu tehniku, jer on nema ni "t" od tehnike, samo silovitost i osim tog udarca sa distance ja kod njega ne vidim ništa što ima puno veze s nogometom, a pogotovo ne vidim kako bi on mogao jednog dana postati lider u veznom redu. On trune tamo u toj ruskoj ligi i to u klubu koji je četvrti, peti klub po kvaliteti tamo i tu nema napretka. On sad ima 23 godine i ako ostane u Rusiji do kraja ugovora imati će 26 godina. Pa nemreš ti danas u 26-oj godini početi igrati ozbiljan nogomet u nekom klubu iz Lige petica. Pašalić je dobar klupski igrač i to za ovakav klub u kojem igra koji nikada neće biti TOP klub u Europi i on nikada neće napraviti neki iskorak iz klupskog okvira. Takvih igrača imaš "na tone" u europskim klubovima. Svi zaboravljaju da smo mi protiv Portugala počeli utakmicu u odnosu na Rusiju, bez Vrsaljka, Modrića, Brozovića, Rakitića i Mandžukića, dakle bez 5 igrača i to ne bilo kakvih već stožernih igrača. I zato, bar meni, ta igra protiv Portugala uopće nije iznenađenje. Pa mi u kompletnom sastavu nismo više konkurentni svjetskom vrhu, a kamoli ovakvi. Mi kompletni imamo u ekipi 5 igrača koji su prešli 30-u godinu života i to više nije to.
Zeko-
2015-08-26
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:S Amperom se ne upušta u rasprave...
To je odma upisan poraz...
A tatticari nikako da to skontaju...
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Zlatko Dal'č nije diletant koji je ispa od Renove nego najveći livanjski sin, heroj i arhitekt najvećeg uspjeha repstacijefridrih_niche wrote:Ka šta se briše i ka šta ne postoji da su i Pasalic i Vlašić, a pogotovo Kovačić, imali puno bolju sezonu i od Štakora, Rakitića i Brozovica...
;)
https://hrnogomet.com/uefa/utakmica.php?id=304&tab=1&lang=hr
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Čekaj, Dal'čeve trupe namazalo u Portu i tattičarima jedini krivci za to Niksi i Paša?Andreas Goldberger wrote:Ma pusti licemjerne, smrdljive mamićeve izdrkotine.fridrih_niche wrote:Ka šta se briše i ka šta ne postoji da su i Pasalic i Vlašić, a pogotovo Kovačić, imali puno bolju sezonu i od Štakora, Rakitića i Brozovica...
;)
Moj potpis je čisto da začepim ta smrdljiva usta jadnicima koji su nakon Portugala krivce pronašli u Vlašiću i Pašaliću, posebno glupana i broj 3 izdrkotine ze-ge birtijaša koji je baca proliv da se vidi kako prođemo kad nema Modrića,Rakitića i Brozovića u prvih 11 uz dodatak da ne mogu igrati Vlašić i Pašalić. Pošto je smrad uteka na par dana nakon proliva, potpis će ostati neko vrime tek tako da ga posjeti koliko je glup.
Sad smrad okreće priču o zaslugama spomenutih, koje nitko ne spori. No ta prva liga nacije je jasno pokazala gdje su problemi. Zadnja linija nam je loša, jako loša i tu više nema klase tipa Čorluka koji je uvijek kad su velike stvari bio igrač za velike stvari. Još sad nije bilo Vrsaljka. Uz sve to majstor Dalić je protiv Portugala stavio na dva zadnja vezna Pašačića i Kovačića, a obojica nisu igrači za te pozicije niti su odigrali odličnu sezonu na toj poziciji. A smrdljivci traže krivce u Pašaliću i Vlašiću, dva momka koja imaju kvalitetu i koji nemaju mrlju van terena jer su zadojeni mržnjom kao i njihov gazda u Međugorju.
Kako neočekivano.
2017-04-24
Ajde gospe ti koga boli kurac na ovoj temi za ružnog, lažljivog, lopovskog štakora, na današnji dan se pivalo Viola, viola il colore della ciolafridrih_niche wrote:Na današnji dan, duo Pasalic - Vlašić je pet puta bolji od dua Rakitić - Modrić...
To je poanta...
;)
Pa uberi samo te klasetine koje su istrčale na San Nicolu
Ne sićan se više s kin su bili igrali ali se sićan da je Curva Fiesole bila malo nestašna pa su in odrizali da iduću europsku moraju igrat 800-900 km van Firenze. Pa smo svi skupa završili u biseru Apulije, Bariju
Najjače gostovanje od svih na Apeninima. Krcat Ivan Zajc vozija iz Splita, nema tih aktivnih supstanci kojih nije bilo na brodu
A na kontra strani Trapova Viola, domaćini za nas, Sablić strpa Batigola u mali džep, Vučko za 0-1 i šou na tribini, carabinieri ušli s puškama , posli ide sam na Tolda, Torricelli ga ruši, igrač više, igrali fantastično i onda blackout, životinja Edmundo ni iz čega oba za 2-1 na kraju, teški Hajduk reklo bi se
U uzvratu Poljud stenja koliko je bija nakrcan, Trapattoni udrija catenaccio i parkira autobus, Mate Batisturina falija dvi mrtve šanse i odnija mi 10 godina života, 0-0, aj ća, uvik fali gol :D
2017-04-24
Jack Torrance wrote:jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:S Amperom se ne upušta u rasprave...
To je odma upisan poraz...
A tatticari nikako da to skontaju...
Guest- Guest
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50