ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 22 of 50 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 22 Empty Re: Hajduk Split

Post by darth_vader 20/8/2020, 12:19

Nije loš, al mi nije ni sveta krava da moram poštivati svaki njegov stav... ok, priznaješ, dobar si s Mamićem, nema frke... iskreno. Samo glupo je očekivati pangerike nakon toga... kao izbornik je sa zlatnom generacijom ima velikih failova, a jedan od većih je neodlazak na SP 2010. i doslovce kukavička igra protiv Ukrajine i u Kharkovu i doma...ima tu neku trenersku nedorečenost i neki put dopušta uvlačenje malodušnosti u momčad svojim stavom o protivniku čije kvalitete zna predimenzionirati... ka da u naprid traži alibi. Omekša je previše, ima štofa u njemu, ali mu fali drčnosti koju je ima kao igrač...

darth_vader

2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 20/8/2020, 12:50

jasambrend wrote:Nije loš, al mi nije ni sveta krava da moram poštivati svaki njegov stav... ok, priznaješ, dobar si s Mamićem, nema frke... iskreno. Samo glupo je očekivati pangerike nakon toga... kao izbornik je sa zlatnom generacijom ima velikih failova, a jedan od većih je neodlazak na SP 2010. i doslovce kukavička igra protiv Ukrajine i u Kharkovu i doma...ima tu neku trenersku nedorečenost i neki put dopušta uvlačenje malodušnosti u momčad svojim stavom o protivniku čije kvalitete zna predimenzionirati... ka da u naprid traži alibi. Omekša je previše, ima štofa u njemu, ali mu fali drčnosti koju je ima kao igrač...
Mislim da on nije dobar s njim, samo neće pizditi po njemu jer bez njegovog glasa ne bi posta izbornik (što sam napisa, toj opisa što je on reka u postu prije).
Biliću koji ima mana i vrlina tipovi poput Mamića sigurno nisu društvo...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/8/2020, 12:54

jasambrend wrote:Nije loš, al mi nije ni sveta krava da moram poštivati svaki njegov stav... ok, priznaješ, dobar si s Mamićem, nema frke... iskreno. Samo glupo je očekivati pangerike nakon toga... kao izbornik je sa zlatnom generacijom ima velikih failova, a jedan od većih je neodlazak na SP 2010. i doslovce kukavička igra protiv Ukrajine i u Kharkovu i doma...ima tu neku trenersku nedorečenost i neki put dopušta uvlačenje malodušnosti u momčad svojim stavom o protivniku čije kvalitete zna predimenzionirati... ka da u naprid traži alibi. Omekša je previše, ima štofa u njemu, ali mu fali drčnosti koju je ima kao igrač...
Potpis...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/8/2020, 13:17

Vlašić + Pasalic = <3
Hajduk Split - Page 22 076e4410
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 20/8/2020, 13:30

Andreas Goldberger wrote:
Mislim da on nije dobar s njim, samo neće pizditi po njemu jer bez njegovog glasa ne bi posta izbornik (što sam napisa, toj opisa što je on reka u postu prije).
Ne da on nije dobar s Mamićem, on je JAKO DOBAR s Mamićem. I ne samo da ga je Mamić postavio izbornikom, Mamić ga je i OSTAVIO izbornikom kad su ga htjeli potjerati nakon što se nismo plasirali na SP. A ako smo objektivni, reprezentacija Hrvatske je bila Biliću lansirna rampa u kasnije trenerske vode, a ne par mjeseci rada u hajdučiću šrd. I on to, kao jedan od rijetkih normalnih dalmatinaca, zna cijeniti. I priznati čak. Inače kao o treneru nemam neko visoko mišljenje o njemu, ali kao čovjek je uvijek bio OK.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Tominjo 20/8/2020, 17:02

Zeko wrote:
Ne da on nije dobar s Mamićem, on je JAKO DOBAR s Mamićem. I ne samo da ga je Mamić postavio izbornikom, Mamić ga je i OSTAVIO izbornikom kad su ga htjeli potjerati nakon što se nismo plasirali na SP. A ako smo objektivni, reprezentacija Hrvatske je bila Biliću lansirna rampa u kasnije trenerske vode, a ne par mjeseci rada u hajdučiću šrd. I on to, kao jedan od rijetkih normalnih dalmatinaca, zna cijeniti. I priznati čak. Inače kao o treneru nemam neko visoko mišljenje o njemu, ali kao čovjek je uvijek bio OK.
Naravno da je dobar s Mamićem, kao i većina ljudi koji rade u nogometu. Neki to priznaju javno, neki šute o tome. Npr, Vaha i Bjelica koji su otišli tako kako su otišli nikad nisu rekli nešto loše. Ili Niko Kovač. Nogometni djelatnici na to gledaju drugačije nego navijači. Briga njih koliko je on para pokrao.

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 20/8/2020, 18:11

Nego ..nema nam svetine dugo ...ccc
Da nije u istraznom ? Ili je mozda na izletu u tattinom cmaru gdje upija esenciju i ideju gospodara ?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/8/2020, 18:28

Ne zovi đavla...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/8/2020, 20:29

fridrih_niche wrote:Vlašić + Pasalic = <3
Vlašić nema više što raditi u Rusiji. Za njega su Lige petice, klubovi koji se bore za sam vrh.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/8/2020, 22:37

Vlašić je idealan za Liverpool...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/8/2020, 07:23

fridrih_niche wrote:Vlašić je idealan za Liverpool...
;)
I ne bas ..njima treba jedan CM za pimplanje ala Xavi ,Modric ,eventualno Thiago Alcantara

Mislim da bi puno bolji bio u Chelseu gdje je trener ikona na koju mi Vlasic stilom igre podsjeca . Od engleskih klubova bi bio odlican i u T'hamu .

Za barcu bi bio bingo ..njihov vezni red je sporiji od gerijatrije sa endoprotezama .

U Italiji bi Napoli bio savrsen izbor . 

Ne vidim ga u Njemackoj iako igrac te siline i discipline bi se tamo snasao .
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tominjo 21/8/2020, 07:47

Klopp ne šmeka baš igrače ko Xavi koji bi mu usporavali igru. Vlašić bi tu mogao proći kao all round vezni igrač. Tukao bi se za mjesto s Wijnaldumom, Keitom i Oxom.

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 21/8/2020, 08:06

Roland Deschain wrote:Klopp ne šmeka baš igrače ko Xavi koji bi mu usporavali igru. Vlašić bi tu mogao proći kao all round vezni igrač. Tukao bi se za mjesto s Wijnaldumom, Keitom i Oxom.
Na ovo sam mislija...
Kloppu bi bija idealan: ima pluća, srce i muda da igra njegov balun...
A i zna igrat, ima melosu tehniku i dobar šut...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/8/2020, 09:01

Vlašić nema više što raditi u Rusiji. Za njega su Lige petice, klubovi koji se bore za sam vrh.

videlo se kako je prošao u evertonu... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/8/2020, 09:18

Brat Brale wrote:

Prošao je tako da mu je tada skočila vrijednost na tržištu, ostvario veći transfer i postao standardni reprezentativac, jedan od najboljih u kvalifikacijama za EP.  Basketball
Sve što je u Evertonu odigrao bilo je jako dobro. Drugi par postola što taj klub luta kao što luta Hajduk, pa jedan trener dovede igrača ili više njih, pa ga brzo smjene i dovedu drugog koji traži neke druge igrače. I tako u krug.

Uostalom, prošlo je više od dvije godine od tada, a svakom tko malo razumije i prati jasno je da je danas Vlašić igrač za puno bolje klubove od jednog Evertona.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/8/2020, 09:48

Videćemo...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/8/2020, 10:35

Vidjet ćemo i vidjeli smo. Vlašić je već igrao u LP i bio u najboljih 11 grupne faze, a Everton će ostati sredina ljestvice i vjerojatno će u budućnosti moći gledati LP i Vlašića na TV-u ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/8/2020, 10:48

Bracala je glup ka kurac...
Da kako je prosa u Evertonu...
:mog
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 21/8/2020, 11:00

Brat Brale wrote:

:facepalm
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 21/8/2020, 11:02

A i ta jebena Farselona zna birat' trenere... aupičkumaterinu više...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Zeko 21/8/2020, 11:03

Nikada Vlašić neće biti TOP klasa. Igrač za solidne klubove, ali ni izbliza za klubove koji se u Ligama petice i u Europi bore za trofeje.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 22 of 50 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics