Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Hajduk Split
Nije loš, al mi nije ni sveta krava da moram poštivati svaki njegov stav... ok, priznaješ, dobar si s Mamićem, nema frke... iskreno. Samo glupo je očekivati pangerike nakon toga... kao izbornik je sa zlatnom generacijom ima velikih failova, a jedan od većih je neodlazak na SP 2010. i doslovce kukavička igra protiv Ukrajine i u Kharkovu i doma...ima tu neku trenersku nedorečenost i neki put dopušta uvlačenje malodušnosti u momčad svojim stavom o protivniku čije kvalitete zna predimenzionirati... ka da u naprid traži alibi. Omekša je previše, ima štofa u njemu, ali mu fali drčnosti koju je ima kao igrač...
darth_vader- Posts : 19759
2014-04-17
Mislim da on nije dobar s njim, samo neće pizditi po njemu jer bez njegovog glasa ne bi posta izbornik (što sam napisa, toj opisa što je on reka u postu prije).jasambrend wrote:Nije loš, al mi nije ni sveta krava da moram poštivati svaki njegov stav... ok, priznaješ, dobar si s Mamićem, nema frke... iskreno. Samo glupo je očekivati pangerike nakon toga... kao izbornik je sa zlatnom generacijom ima velikih failova, a jedan od većih je neodlazak na SP 2010. i doslovce kukavička igra protiv Ukrajine i u Kharkovu i doma...ima tu neku trenersku nedorečenost i neki put dopušta uvlačenje malodušnosti u momčad svojim stavom o protivniku čije kvalitete zna predimenzionirati... ka da u naprid traži alibi. Omekša je previše, ima štofa u njemu, ali mu fali drčnosti koju je ima kao igrač...
Biliću koji ima mana i vrlina tipovi poput Mamića sigurno nisu društvo...
Guest- Guest
Potpis...jasambrend wrote:Nije loš, al mi nije ni sveta krava da moram poštivati svaki njegov stav... ok, priznaješ, dobar si s Mamićem, nema frke... iskreno. Samo glupo je očekivati pangerike nakon toga... kao izbornik je sa zlatnom generacijom ima velikih failova, a jedan od većih je neodlazak na SP 2010. i doslovce kukavička igra protiv Ukrajine i u Kharkovu i doma...ima tu neku trenersku nedorečenost i neki put dopušta uvlačenje malodušnosti u momčad svojim stavom o protivniku čije kvalitete zna predimenzionirati... ka da u naprid traži alibi. Omekša je previše, ima štofa u njemu, ali mu fali drčnosti koju je ima kao igrač...
;)
Guest- Guest
Ne da on nije dobar s Mamićem, on je JAKO DOBAR s Mamićem. I ne samo da ga je Mamić postavio izbornikom, Mamić ga je i OSTAVIO izbornikom kad su ga htjeli potjerati nakon što se nismo plasirali na SP. A ako smo objektivni, reprezentacija Hrvatske je bila Biliću lansirna rampa u kasnije trenerske vode, a ne par mjeseci rada u hajdučiću šrd. I on to, kao jedan od rijetkih normalnih dalmatinaca, zna cijeniti. I priznati čak. Inače kao o treneru nemam neko visoko mišljenje o njemu, ali kao čovjek je uvijek bio OK.Andreas Goldberger wrote:Mislim da on nije dobar s njim, samo neće pizditi po njemu jer bez njegovog glasa ne bi posta izbornik (što sam napisa, toj opisa što je on reka u postu prije).jasambrend wrote:Nije loš, al mi nije ni sveta krava da moram poštivati svaki njegov stav... ok, priznaješ, dobar si s Mamićem, nema frke... iskreno. Samo glupo je očekivati pangerike nakon toga... kao izbornik je sa zlatnom generacijom ima velikih failova, a jedan od većih je neodlazak na SP 2010. i doslovce kukavička igra protiv Ukrajine i u Kharkovu i doma...ima tu neku trenersku nedorečenost i neki put dopušta uvlačenje malodušnosti u momčad svojim stavom o protivniku čije kvalitete zna predimenzionirati... ka da u naprid traži alibi. Omekša je previše, ima štofa u njemu, ali mu fali drčnosti koju je ima kao igrač...
Zeko-
2015-08-26
Naravno da je dobar s Mamićem, kao i većina ljudi koji rade u nogometu. Neki to priznaju javno, neki šute o tome. Npr, Vaha i Bjelica koji su otišli tako kako su otišli nikad nisu rekli nešto loše. Ili Niko Kovač. Nogometni djelatnici na to gledaju drugačije nego navijači. Briga njih koliko je on para pokrao.Zeko wrote:Ne da on nije dobar s Mamićem, on je JAKO DOBAR s Mamićem. I ne samo da ga je Mamić postavio izbornikom, Mamić ga je i OSTAVIO izbornikom kad su ga htjeli potjerati nakon što se nismo plasirali na SP. A ako smo objektivni, reprezentacija Hrvatske je bila Biliću lansirna rampa u kasnije trenerske vode, a ne par mjeseci rada u hajdučiću šrd. I on to, kao jedan od rijetkih normalnih dalmatinaca, zna cijeniti. I priznati čak. Inače kao o treneru nemam neko visoko mišljenje o njemu, ali kao čovjek je uvijek bio OK.Andreas Goldberger wrote:Mislim da on nije dobar s njim, samo neće pizditi po njemu jer bez njegovog glasa ne bi posta izbornik (što sam napisa, toj opisa što je on reka u postu prije).jasambrend wrote:Nije loš, al mi nije ni sveta krava da moram poštivati svaki njegov stav... ok, priznaješ, dobar si s Mamićem, nema frke... iskreno. Samo glupo je očekivati pangerike nakon toga... kao izbornik je sa zlatnom generacijom ima velikih failova, a jedan od većih je neodlazak na SP 2010. i doslovce kukavička igra protiv Ukrajine i u Kharkovu i doma...ima tu neku trenersku nedorečenost i neki put dopušta uvlačenje malodušnosti u momčad svojim stavom o protivniku čije kvalitete zna predimenzionirati... ka da u naprid traži alibi. Omekša je previše, ima štofa u njemu, ali mu fali drčnosti koju je ima kao igrač...
Nego ..nema nam svetine dugo ...ccc
Da nije u istraznom ? Ili je mozda na izletu u tattinom cmaru gdje upija esenciju i ideju gospodara ?
Da nije u istraznom ? Ili je mozda na izletu u tattinom cmaru gdje upija esenciju i ideju gospodara ?
Guest- Guest
I ne bas ..njima treba jedan CM za pimplanje ala Xavi ,Modric ,eventualno Thiago Alcantarafridrih_niche wrote:Vlašić je idealan za Liverpool...
;)
Mislim da bi puno bolji bio u Chelseu gdje je trener ikona na koju mi Vlasic stilom igre podsjeca . Od engleskih klubova bi bio odlican i u T'hamu .
Za barcu bi bio bingo ..njihov vezni red je sporiji od gerijatrije sa endoprotezama .
U Italiji bi Napoli bio savrsen izbor .
Ne vidim ga u Njemackoj iako igrac te siline i discipline bi se tamo snasao .
Guest- Guest
Klopp ne šmeka baš igrače ko Xavi koji bi mu usporavali igru. Vlašić bi tu mogao proći kao all round vezni igrač. Tukao bi se za mjesto s Wijnaldumom, Keitom i Oxom.
Na ovo sam mislija...Roland Deschain wrote:Klopp ne šmeka baš igrače ko Xavi koji bi mu usporavali igru. Vlašić bi tu mogao proći kao all round vezni igrač. Tukao bi se za mjesto s Wijnaldumom, Keitom i Oxom.
Kloppu bi bija idealan: ima pluća, srce i muda da igra njegov balun...
A i zna igrat, ima melosu tehniku i dobar šut...
;)
Guest- Guest
Prošao je tako da mu je tada skočila vrijednost na tržištu, ostvario veći transfer i postao standardni reprezentativac, jedan od najboljih u kvalifikacijama za EP.
Sve što je u Evertonu odigrao bilo je jako dobro. Drugi par postola što taj klub luta kao što luta Hajduk, pa jedan trener dovede igrača ili više njih, pa ga brzo smjene i dovedu drugog koji traži neke druge igrače. I tako u krug.
Uostalom, prošlo je više od dvije godine od tada, a svakom tko malo razumije i prati jasno je da je danas Vlašić igrač za puno bolje klubove od jednog Evertona.
Guest- Guest
Vidjet ćemo i vidjeli smo. Vlašić je već igrao u LP i bio u najboljih 11 grupne faze, a Everton će ostati sredina ljestvice i vjerojatno će u budućnosti moći gledati LP i Vlašića na TV-u
Guest- Guest
A i ta jebena Farselona zna birat' trenere... aupičkumaterinu više...
darth_vader-
2014-04-17
Nikada Vlašić neće biti TOP klasa. Igrač za solidne klubove, ali ni izbliza za klubove koji se u Ligama petice i u Europi bore za trofeje.
Zeko-
2015-08-26
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50