Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Hajduk Split
Nikada Vlašić neće biti TOP klasa. Igrač za solidne klubove, ali ni izbliza za klubove koji se u Ligama petice i u Europi bore za trofeje.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Zeko wrote:Nikada Vlašić neće biti TOP klasa. Igrač za solidne klubove, ali ni izbliza za klubove koji se u Ligama petice i u Europi bore za trofeje.
Lako je biti dobar u CSKA. i krasić je dominirao u CSKA pa je nakon prelaska u đubrentus posle druge sezone nestao...
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Vidjet ćemo i vidjeli smo. Vlašić je već igrao u LP i bio u najboljih 11 grupne faze, a Everton će ostati sredina ljestvice i vjerojatno će u budućnosti moći gledati LP i Vlašića na TV-u
opet lažeš. ko ga je i kada izabrao iz uefe u najboljih 11 prve faze, a pogotovo imajući u vidu da mu je ekipa bila poslednja na tabeli...
Guest- Guest
Izabran je bija u najboljih 11 LP grupne faze one godine...Brat Brale wrote:Andreas Goldberger wrote:Vidjet ćemo i vidjeli smo. Vlašić je već igrao u LP i bio u najboljih 11 grupne faze, a Everton će ostati sredina ljestvice i vjerojatno će u budućnosti moći gledati LP i Vlašića na TV-u
opet lažeš. ko ga je i kada izabrao iz uefe u najboljih 11 prve faze, a pogotovo imajući u vidu da mu je ekipa bila poslednja na tabeli...
Ne znan jel to bija izbor Uefe ili koga...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Na ovo sam mislija...Roland Deschain wrote:Klopp ne šmeka baš igrače ko Xavi koji bi mu usporavali igru. Vlašić bi tu mogao proći kao all round vezni igrač. Tukao bi se za mjesto s Wijnaldumom, Keitom i Oxom.
Kloppu bi bija idealan: ima pluća, srce i muda da igra njegov balun...
A i zna igrat, ima melosu tehniku i dobar šut...
;)
Bas zato i nece..sto ce nakrcati momcad sa istim profilom igraca .
Klopp bi trebao konacno shvatiti da kad rezultat ne ide u prilog i njegova filozofija ne prolazi,kao recimo sa pateticom ove godine,treba probati nesto drugacije od svog heavy metala
Guest- Guest
Ne može on igrat drugačije...
Ka ni Simeone ili Pep ili Mou ili bilo ko...
;)
;)
Guest- Guest
Zato navedeni nisu ni do koljena Heynckesu,van Gaalu,Lippiju ...fridrih_niche wrote:Ne može on igrat drugačije...
;)
Guest- Guest
Pa nije toliko loše ni brijati na isti stil igre. Osim ako si Guardiola...
darth_vader-
2014-04-17
fridrih_niche wrote:Sveto trojstvo: Michels, Spaco i Cruyff...
Ostali su nebitni...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Spaco zvani Plava Kuverta...
;)
Znas da si velikan kad uspijes Livaju disciplinirati
Guest- Guest
Pa nisam ja kao ti tupko.Brat Brale wrote:Andreas Goldberger wrote:Vidjet ćemo i vidjeli smo. Vlašić je već igrao u LP i bio u najboljih 11 grupne faze, a Everton će ostati sredina ljestvice i vjerojatno će u budućnosti moći gledati LP i Vlašića na TV-u
Guest- Guest
Znači, Tudor se po drugi put ispišao po sektaškoj prćiji i digao sidro na početku sezone. Ne možeš mu zamjeriti, bolje mu biti pomoćni trener Pirlu nego se ovdje zajebavat s klošarima koji vode klub.
Andreas Goldberger wrote:Pa nisam ja kao ti tupko.Brat Brale wrote:Andreas Goldberger wrote:Vidjet ćemo i vidjeli smo. Vlašić je već igrao u LP i bio u najboljih 11 grupne faze, a Everton će ostati sredina ljestvice i vjerojatno će u budućnosti moći gledati LP i Vlašića na TV-u
znači whoscored.com je najreferentniji u izboru najboljih 11 prve faze...
daj se samostreljaj, glupanderu...
Guest- Guest
Glupane, poanta je da ja nisam napisao nikakvu laž kako si ti tako glup zaključio.Brat Brale wrote:Andreas Goldberger wrote:Pa nisam ja kao ti tupko.Brat Brale wrote:Andreas Goldberger wrote:Vidjet ćemo i vidjeli smo. Vlašić je već igrao u LP i bio u najboljih 11 grupne faze, a Everton će ostati sredina ljestvice i vjerojatno će u budućnosti moći gledati LP i Vlašića na TV-u
znači whoscored.com je najreferentniji u izboru najboljih 11 prve faze...
daj se samostreljaj, glupanderu...
Na kraju, Vlašić je odlično odigrao te sezone u LP, dobio je dosta priznanja s više strana, bez njega bi CSKA teško jedan bod uzela. Pokazao je kvalitetu u LP, to je činjenica.
To što si ti iskompleksirani jadnik kojem smeta što je Vlašić hrvat i pogotovo hajdukovac je drugi par postola. Ja gotovo da ne znam za tamo te vaše igrače, zaboli me ona stvar tko gdje igra, odakle je i tko kakvu kvalitetu ima.
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:
Grazie Andrea, 450 tisuća puta grazie...
Nek ti je sa srećom...
Guest- Guest
... što znači da Hajduk uzima oko 350.000 euraAndreas Goldberger wrote:
Grazie Andrea, 450 tisuća puta grazie...
Nek ti je sa srećom...
Gdje je nestalo 100 tisuća eura? Ili netko u hajdučiću šrd zbori: Grazie, 100 tisuća puta grazie?
Zeko-
2015-08-26
Kako je najveći hrvatski klub sredija slavonsku podružnicu GNK Lopova...
Hajduk živi vječno!
<3
Hajduk živi vječno!
<3
Guest- Guest
Da, miriše na titulu ...
Zeko-
2015-08-26
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50