Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Hajduk Split
fridrih_niche wrote:Sviđa mi se šta i navijači minornih, režimskih klubova vole Hajduka...Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
Fala vam, momci, dobri ste...
<3
Ne postoji minorniji klub od malog hajdučića...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:Sviđa mi se šta i navijači minornih, režimskih klubova vole Hajduka...Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Brat Brale wrote:
<3
Ne postoji minorniji klub od malog junajtedića...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk živibvječno, a Bracala puši kurac!
<3
darth_vader-
2014-04-17
fridrih_niche wrote:Sviđa mi se šta i navijači minornih, režimskih klubova vole Hajduka...Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
<3
darth_vader-
2014-04-17
End wrote:nisam znao da je bilić toliko glup, očajan intervju...
darth_vader-
2014-04-17
Posra se po ciloj svojoj karijeri... hvala Dea...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk živibvječno, a Bracala puši kurac!
<3
Guest- Guest
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Sviđa mi se šta i navijači minornih, režimskih klubova vole Hajduka...Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Brat Brale wrote:
<3
Guest- Guest
Je, rekao je sve kako treba. Da je Hajdučić teška kurčina od kluba, a da je Dinamo najjači.fridrih_niche wrote:Nisan čita Bilića...
Jel zanimljivo?
:D
Roland Deschain wrote:Je, rekao je sve kako treba. Da je Hajdučić teška kurčina od kluba, a da je Dinamo najjači.fridrih_niche wrote:Nisan čita Bilića...
Jel zanimljivo?
Nisi shvatio .... sad ce ti doci pojasnjenje iz dijaspore
Guest- Guest
Nemoj ni čitati, jer kad pročitaš kako prenose pa pogledaš video - dvije sasvim različite priče.fridrih_niche wrote:Nisan čita Bilića...
Jel zanimljivo?
Mediji prenose, izvlače iz konteksta i izmišljaju da bi se, kako vidimo, ovce malo zabavljale.
Guest- Guest
Ništa novo, posa im je da flejmaju...Andreas Goldberger wrote:Nemoj ni čitati, jer kad pročitaš kako prenose pa pogledaš video - dvije sasvim različite priče.fridrih_niche wrote:Nisan čita Bilića...
Jel zanimljivo?
Mediji prenose, izvlače iz konteksta i izmišljaju da bi se, kako vidimo, ovce malo zabavljale.
;)
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Nemoj ni čitati, jer kad pročitaš kako prenose pa pogledaš video - dvije sasvim različite priče.fridrih_niche wrote:Nisan čita Bilića...
Jel zanimljivo?
Moga se i ne dovest u taj kontekst.... puno relativiziranja, odličan i srčan igrač, svilenkast trener... pun mi je kurac više tih relativizatora... poljubija je prsten i to je prizna na neki način... svi su postali teški snishodljivci...
darth_vader-
2014-04-17
Bilić je primjerice priča o tome kako je posta izbornik. Rekao je da su u to vrijeme Hajduk i Dinamo trebali dati zeleno svjetlo. On je bio kandidat Hajduka, ali bez da su zeleno svjetlo dali iz Dinama da ne bi posta izbornik. Reka je onda da nije papa da zeleno svjetlo u ime Dinama, nego je jasno da je dao Mamić, a mediji naravno gurnu u naslov kakav gurnu.jasambrend wrote:Andreas Goldberger wrote:Nemoj ni čitati, jer kad pročitaš kako prenose pa pogledaš video - dvije sasvim različite priče.fridrih_niche wrote:Nisan čita Bilića...
Jel zanimljivo?
Moga se i ne dovest u taj kontekst.... puno relativiziranja, odličan i srčan igrač, svilenkast trener... pun mi je kurac više tih relativizatora... poljubija je prsten i to je prizna na neki način... svi su postali teški snishodljivci...
Bilić nije savršen, niti mi se sviđa svaka njegova, no nije smeće i izdajnik kakvim ga neki prikazuju. Uostalom, dok je on bio izbornik nije bilo ni bojkota reprezentacije, ni Sve izgubili Dabogda i slično. Zna se kad je to krenulo i zbog čega. Ne treba u svakom tražiti neprijatelja kao što neki traže. Tako nećemo naprid.
Guest- Guest
Nije loš, al mi nije ni sveta krava da moram poštivati svaki njegov stav... ok, priznaješ, dobar si s Mamićem, nema frke... iskreno. Samo glupo je očekivati pangerike nakon toga... kao izbornik je sa zlatnom generacijom ima velikih failova, a jedan od većih je neodlazak na SP 2010. i doslovce kukavička igra protiv Ukrajine i u Kharkovu i doma...ima tu neku trenersku nedorečenost i neki put dopušta uvlačenje malodušnosti u momčad svojim stavom o protivniku čije kvalitete zna predimenzionirati... ka da u naprid traži alibi. Omekša je previše, ima štofa u njemu, ali mu fali drčnosti koju je ima kao igrač...
darth_vader-
2014-04-17
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50