Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Hajduk Split
Koja ulica?
Vukovarska ili Velebitska?
Ma one su zadovoljne čim ljudi igraju na balote...
Guest- Guest
Oni su sami sebi dovoljni, rezultat je samo trend.Brat Brale wrote:Nije bitno koji su na tabeli, bitno da je ulica zadovoljna...
U tom tonu:fridrih_niche wrote:Koja ulica?
Znači, kad Nadzorni odbor Hajduka donosi odluke na tragu stava šire javnosti ili suvlasnika kluba onda "ulica vodi klub", a kad je suprotno opisanom onda je to apsurdno.
Jebote, koja vukojebina...
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:Oni su sami sebi dovoljni, rezultat je samo trend.Brat Brale wrote:Nije bitno koji su na tabeli, bitno da je ulica zadovoljna...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Hajduk je sve...
I ovo lipo more...
I sunce...
I Dalmacija...
Hajduk je sve...
<3
I ovo lipo more...
I sunce...
I Dalmacija...
Hajduk je sve...
<3
Guest- Guest
hajduk je peti.fridrih_niche wrote:Hajduk je sve...
I ovo lipo more...
I sunce...
I Dalmacija...
Hajduk je sve...
<3
amen.
sitting_bull-
2015-09-28
Dogodine i sesti.sitting_bull wrote:hajduk je peti.fridrih_niche wrote:Hajduk je sve...
I ovo lipo more...
I sunce...
I Dalmacija...
Hajduk je sve...
<3
amen.
Ima jedna duga cesta .......
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
fridrih_niche wrote:Hajduk je sve...
I ovo lipo more...
I sunce...
I Dalmacija...
Hajduk je sve...
<3
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk je sve...
I ovo lipo more...
I sunce...
I Dalmacija...
Hajduk je sve...
<3
Guest- Guest
To ti oni od muke, daju podršku jedan drugome. Tu se najviše vidi ustvari kol'ko je Dinamo veći klub od hajdučića šrd. Mi pucamo po Dinamu iz svih oružja radi lošeg nastavka sezone i to nakon uvjerljivo osvojene titule prvaka. A oni slave hajdučića šrd jer je peti na tablici HNL-a i za njih je to velebni uspjeh.sitting_bull wrote:hajduk je peti.fridrih_niche wrote:Hajduk je sve...
I ovo lipo more...
I sunce...
I Dalmacija...
Hajduk je sve...
<3
amen.
Zeko-
2015-08-26
A upravo je to i tragedija.Zeko wrote:To ti oni od muke, daju podršku jedan drugome. Tu se najviše vidi ustvari kol'ko je Dinamo veći klub od hajdučića šrd. Mi pucamo po Dinamu iz svih oružja radi lošeg nastavka sezone i to nakon uvjerljivo osvojene titule prvaka. A oni slave hajdučića šrd jer je peti na tablici HNL-a i za njih je to velebni uspjeh.sitting_bull wrote:hajduk je peti.fridrih_niche wrote:Hajduk je sve...
I ovo lipo more...
I sunce...
I Dalmacija...
Hajduk je sve...
<3
amen.
Umjesto da se sa nama bore do zadnjeg kola
Oni pricaju o idealima
2015-09-13
fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk je sve...
I ovo lipo more...
I sunce...
I Dalmacija...
Hajduk je sve...
<3
Guest- Guest
Kako koja ulica?fridrih_niche wrote:Koja ulica?
Samo Balkanska, samo Ljilja Nikolovska
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk je sve...
I ovo lipo more...
I sunce...
I Dalmacija...
Hajduk je sve...
<3
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Jack Torrance wrote:fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk je sve...
I ovo lipo more...
I sunce...
I Dalmacija...
Hajduk je sve...
<3
Guest- Guest
Kad ti vidin profilnu i potpis odma bi isa na Netflix i upalija Shining...
<3
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Jack Torrance wrote:fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:
2017-04-24
Monumentalni uradak, King i Kubrick su apsolutni genijalci u portretiranju likova.fridrih_niche wrote:Kad ti vidin profilnu i potpis odma bi isa na Netflix i upalija Shining...
<3
Znan jer mi je žena rekla da će ako triba i na sudu posvjedočit da je Jack Torrance light verzija mene
Sve se mislin da joj onda priuštin ovako nešto kad mi idući put počne pizdit da se ostavin pizdarija i uvatin posla
2017-04-24
Jack Torrance wrote:fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk je sve...
I ovo lipo more...
I sunce...
I Dalmacija...
Hajduk je sve...
<3
darth_vader-
2014-04-17
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50