Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Hajduk Split
Roland Deschain wrote:This time, next year, we'll be sixth in Premiership...fridrih_niche wrote:Dobro je, Hajduce, bit će bolje dogodine...
Hajduk živi vječno!
<3
Guest- Guest
Dvi najgore sezone u zadnjih 10 godina se vežu za jednog čovjeka: Igor Tudor. Prvi put kad je pobjegao 2 dana prije nastavka i izazvao kaos, a drugi put kad se vratio i napravio kaos.
Nevjerojatno da on opet jučer stavlja Tahiraja na beka kao pečat svih lutanja koja ima. Od pauze nakon korone mi igramo uvjerljivo najgori nogomet, a ove tri pobjede su na sriću i na šupak, po prikazanom na terenu potpuno nezasluženo.
A lako je bilo sa strane gledati,komentirati i pametovati. Eto, dobio je priliku, čak su mu doveli igrače koje je htio, odradio pripreme i vidimo svi kako to izgleda. Jedno je sigurno, nakon što ode nikad mu više neće pasti na pamet pametovati, a nek bude putokaz i za ostale.
Stanić je nažalost razočarenje, na krivog konja se kladio i sad ispada smiješan kako i koliko ga brani i stoji iza njega. Priča o kontinuitetu. Kontinuitet treba dati nekom tko ga zasluži. A ovaj ne da ne zaslužuje kontinuitet, nego ne zaslužuje još niti jedan dan biti trener Hajduka.
Nevjerojatno da on opet jučer stavlja Tahiraja na beka kao pečat svih lutanja koja ima. Od pauze nakon korone mi igramo uvjerljivo najgori nogomet, a ove tri pobjede su na sriću i na šupak, po prikazanom na terenu potpuno nezasluženo.
A lako je bilo sa strane gledati,komentirati i pametovati. Eto, dobio je priliku, čak su mu doveli igrače koje je htio, odradio pripreme i vidimo svi kako to izgleda. Jedno je sigurno, nakon što ode nikad mu više neće pasti na pamet pametovati, a nek bude putokaz i za ostale.
Stanić je nažalost razočarenje, na krivog konja se kladio i sad ispada smiješan kako i koliko ga brani i stoji iza njega. Priča o kontinuitetu. Kontinuitet treba dati nekom tko ga zasluži. A ovaj ne da ne zaslužuje kontinuitet, nego ne zaslužuje još niti jedan dan biti trener Hajduka.
Guest- Guest
Čovjek je igrao sa Zidaneom i Nedvedom. Što imate vi njemu pričati. Sljedeće nedjelje derbi dvije ekipe koje igraju najlošiji nogomet. A na klupama Lud vs Zbunjen. Zbunjeni je jučer vratio u život raspalu Rijeku. Nebi me čudilo da vrati u život i onog koji j e igrao sa Zidaneom.
Last edited by Roland Deschain on 6/7/2020, 11:31; edited 1 time in total (Reason for editing : K)
Ti si lud ako ne vidiš da Dinamo svima pusta samo da budu isprid Hajduka...
Šta je ok, jer mi smo stvarno užasni...
;)
;)
Guest- Guest
Ma pušta Dinamo kurac. Dinamo i Hajduk su, u ovom trenutku, dvije najlošije ekipe u ligi uz Zaprešić.
Zeko-
2015-08-26
Ti nisi normalan. Osim ako se ne zajebavaš. Dinamo ne može nikog pobijediti jer ovaj klaun na klupi kao testira igrače i sustave za kvalifikacije LP, a ne da nekom pušta.fridrih_niche wrote:Ti si lud ako ne vidiš da Dinamo svima pusta samo da budu isprid Hajduka...
;)
Evo, Jovičević dobio pedalu. Jel još uvijek misliš da puštamo nekome?
Ma bitno je da dalmatinski forumski idioti imaju svoju teoriju zavjere. Hajdučić šrd neće biti drugi samo zato jer Dinamo pušta njegovim konkurentima za to 2. mjesto. I razlog za cili Split i okolicu je tu, nije riječ o slabom hajdučiću šrd već o Dinamu koji pušta.Roland Deschain wrote:Evo, Jovičević dobio pedalu. Jel još uvijek misliš da puštamo nekome?
Zeko-
2015-08-26
Ovo ste još jednu škovacu doveli? Došao neki no name Grk malo uživat u suncu i moru nakon sumornog Hamburga. I usput pokupit paru.
pa normalno da te živcira kad je glupa ko letva i uopće nije nikakva pička ako su već na to išli...fridrih_niche wrote:Kako me ta živcira, to je horor...
:8)
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:pa normalno da te živcira kad je glupa ko letva i uopće nije nikakva pička ako su već na to išli...fridrih_niche wrote:Kako me ta živcira, to je horor...
Guest- Guest
Što se se Mirte uhvatili, jebo vas ja...End wrote:pa normalno da te živcira kad je glupa ko letva i uopće nije nikakva pička ako su već na to išli...fridrih_niche wrote:Kako me ta živcira, to je horor...
Da ona trenira bolje bi igrali...
Guest- Guest
Baš je dobra Mirta. Samo peder može reći da nije.
Toni Roncevic
prije 1 dan
Tirajte to ca jeben van isusa svetog,stavi svoju dicu da igraju ionako ste peti sa ovin ko toboze dobrin igracima i strancima,potirali ste sve ono nase sto je valjalo,tomislav kis van nije valja majku van jeben,u svakoj utakmici koju je igra da je gol pa cak i europi,kopru i stromsgodsetu,ante vukusic nevalja prvi strijelac slovenske lige,i da nenabrajan vise,unistavate iz godine u godinu sve..
prije 1 dan
Tirajte to ca jeben van isusa svetog,stavi svoju dicu da igraju ionako ste peti sa ovin ko toboze dobrin igracima i strancima,potirali ste sve ono nase sto je valjalo,tomislav kis van nije valja majku van jeben,u svakoj utakmici koju je igra da je gol pa cak i europi,kopru i stromsgodsetu,ante vukusic nevalja prvi strijelac slovenske lige,i da nenabrajan vise,unistavate iz godine u godinu sve..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Makni glavu i bomba je...Roland Deschain wrote:Baš je dobra Mirta. Samo peder može reći da nije.
:D
Guest- Guest
Jel jos postoji ova prcija od kluba
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50