Pupovac novi ministar u Vladi?..ahahahahah
Page 14 of 34
Page 14 of 34 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 34
Re: Pupovac novi ministar u Vladi?..ahahahahah
oce...pred izboreRayMabus wrote:Jebe mi se za Bosnu. Glasali su za HDZ pa nek se oni s njima bave.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jastreb wrote:
Srbi imaju svoj entitet. Zašto. Zato što su odjebali sasrani beograd na čelu sa samim Miloševićem.
Ne, nego upravo obrnuto od toga. Beograd im je donio entitet, jer su Karadžić i Mladić potpuno što vojno što politički zasrali stvar i zapad bi ih utopio u čaši hladne vode da nije bilo Miloševića i njegovih pregovaračkih sposobnosti.
Guest- Guest
Ma šta su to Hrvati dobili u Bosni??? Niš! (ne mislim na grad na Nišavi).vuksadinare wrote:za zelenim stolom da...jastreb wrote:Pa u Bosni su rat nesumnjivo dobili Srbi. Muslimani su na vagi,a Hrvati u Bosni su totalni gubitnici.Speare Shaker wrote:jastreb wrote:
Moglo bi,ali uz još jedan rat,a to ne treba nikom.
Treba onome tko je vojnički dobio rat, a onda je izgubio u političkim pregovorima.
Jedino Kupres. I donekle Jajce. Onaj Glamoč i Grahovo i Drvar su džabe čistili kad su ih vratili Srbima.
A izgubili su sve što su mogli (Srednja Bosna, Usora,Posavina,Krajina,Zenicu,Tuzlu, sarajevska naselja nastanjena Hrvatima,Bihać,Brčko...). U Bosni smo totalna pušiona.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Neeeee. Odjebali su Slobu. Još i danas se pamti sukob na relaciji Slobo-Rašo i Beograd-Pale.Speare Shaker wrote:jastreb wrote:
Srbi imaju svoj entitet. Zašto. Zato što su odjebali sasrani beograd na čelu sa samim Miloševićem.
Ne, nego upravo obrnuto od toga. Beograd im je donio entitet, jer su Karadžić i Mladić potpuno što vojno što politički zasrali stvar i zapad bi ih utopio u čaši hladne vode da nije bilo Miloševića i njegovih pregovaračkih sposobnosti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa tko ih jebe. Šta ću se ja s njima bavit a svi glasaju za HDZ. Nek se oni s njima bave.vuksadinare wrote:oce...pred izboreRayMabus wrote:Jebe mi se za Bosnu. Glasali su za HDZ pa nek se oni s njima bave.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jastreb wrote:Ma šta su to Hrvati dobili u Bosni??? Niš! (ne mislim na grad na Nišavi).vuksadinare wrote:za zelenim stolom da...jastreb wrote:Pa u Bosni su rat nesumnjivo dobili Srbi. Muslimani su na vagi,a Hrvati u Bosni su totalni gubitnici.Speare Shaker wrote:jastreb wrote:
Treba onome tko je vojnički dobio rat, a onda je izgubio u političkim pregovorima.
Jedino Kupres. I donekle Jajce. Onaj Glamoč i Grahovo i Drvar su džabe čistili kad su ih vratili Srbima.
A izgubili su sve što su mogli (Srednja Bosna, Usora,Posavina,Krajina,Zenicu,Tuzlu, sarajevska naselja nastanjena Hrvatima,Bihać,Brčko...). U Bosni smo totalna pušiona.
a majko budale...još će biti da smo izgubili Goražde, Ustipraču, zavidoviće i čelić :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kao prvo izgubili su ili je netko prodao posavinu otom potom...drugo izgubili su dijelove srednje bosne a u hercegovini nisu nista izgubili...gdje su vecina..a u sarajevu,tuzli nisu niti ratovali jer su bili manjina....jastreb wrote:Ma šta su to Hrvati dobili u Bosni??? Niš! (ne mislim na grad na Nišavi).vuksadinare wrote:za zelenim stolom da...jastreb wrote:Pa u Bosni su rat nesumnjivo dobili Srbi. Muslimani su na vagi,a Hrvati u Bosni su totalni gubitnici.Speare Shaker wrote:jastreb wrote:
2015-09-08
epikur37 wrote:Hektorović wrote:
Identitet se očuvao i u puno gorim uvjetima.
Treći je više simbolička kategorija, već sad imaju kantoni/županije koje su male države u državi, a uz osigurano legitimno predstavljanje na federalnoj i državnoj razini, u biti sve odlike trećeg već postoje bez njega samoga.
Stvar je u ovom periodu jedino osigurati to legitimno predstavljanje, i to je to za našu generaciju
Za 30-40 godina vjerojatno će biti neke druge okolnosti...
Mislim da predaleko odgađaš neke stvari.
Ja sam uvjeren da će nas događaji prestići, čak možda i prije rješenja izbornog pitanja.
Jako je teško postavljati vremenske okvire, ali prateći globalnu političku situacoju pa onda i regionalnu i sve intuicija mi govori da će se stvari rasplitati u narednih 10ak godina.
Što ne znači da ćemo mi uspjeti ali znači da će biti prilika. pa tko jami.
Sve je moguće, no važno je upravo da se ne radi nestrpljivo, ne radi grlom u jagode... Nego da se čeka povoljna konstelacija.
A taj trenutak će doći, možda za 5 godina, možda za 15, možda za 30.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
epikur37 wrote:jastreb wrote:Ma šta su to Hrvati dobili u Bosni??? Niš! (ne mislim na grad na Nišavi).vuksadinare wrote:za zelenim stolom da...jastreb wrote:Pa u Bosni su rat nesumnjivo dobili Srbi. Muslimani su na vagi,a Hrvati u Bosni su totalni gubitnici.Speare Shaker wrote:
a majko budale...još će biti da smo izgubili Goražde, Ustipraču, zavidoviće i čelić :D
Pazar i Zlatibor :D
2018-04-10
....on se ravna po onoj seseljevoj..gdje je ijedan hrvat to je hrvatskaepikur37 wrote:jastreb wrote:Ma šta su to Hrvati dobili u Bosni??? Niš! (ne mislim na grad na Nišavi).vuksadinare wrote:za zelenim stolom da...jastreb wrote:Pa u Bosni su rat nesumnjivo dobili Srbi. Muslimani su na vagi,a Hrvati u Bosni su totalni gubitnici.Speare Shaker wrote:
2015-09-08
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:
Identitet se očuvao i u puno gorim uvjetima.
Treći je više simbolička kategorija, već sad imaju kantoni/županije koje su male države u državi, a uz osigurano legitimno predstavljanje na federalnoj i državnoj razini, u biti sve odlike trećeg već postoje bez njega samoga.
Stvar je u ovom periodu jedino osigurati to legitimno predstavljanje, i to je to za našu generaciju
Za 30-40 godina vjerojatno će biti neke druge okolnosti...
Mislim da predaleko odgađaš neke stvari.
Ja sam uvjeren da će nas događaji prestići, čak možda i prije rješenja izbornog pitanja.
Jako je teško postavljati vremenske okvire, ali prateći globalnu političku situacoju pa onda i regionalnu i sve intuicija mi govori da će se stvari rasplitati u narednih 10ak godina.
Što ne znači da ćemo mi uspjeti ali znači da će biti prilika. pa tko jami.
Sve je moguće, no važno je upravo da se ne radi nestrpljivo, ne radi grlom u jagode... Nego da se čeka povoljna konstelacija.
A taj trenutak će doći, možda za 5 godina, možda za 15, možda za 30.
Strpljenje je u redu ali ako znaš što ti je cilj.
Ako ne znaš, onda si krava na pašnjaku.
Da ponovim.
BiH će se raspasti čim prije.
Možemo preživati ili se pripremati.
2015-08-06
jastreb wrote:Neeeee. Odjebali su Slobu. Još i danas se pamti sukob na relaciji Slobo-Rašo i Beograd-Pale.Speare Shaker wrote:jastreb wrote:
Izrežirana kazališna predstava za međunarodnu zajednicu. Srbi znaju dobro lagati.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:....on se ravna po onoj seseljevoj..gdje je ijedan hrvat to je hrvatskaepikur37 wrote:jastreb wrote:Ma šta su to Hrvati dobili u Bosni??? Niš! (ne mislim na grad na Nišavi).vuksadinare wrote:za zelenim stolom da...jastreb wrote:
Pa u Bosni su rat nesumnjivo dobili Srbi. Muslimani su na vagi,a Hrvati u Bosni su totalni gubitnici.
bokte kao moj frend anto pranjukić...
Veli ako se odvoje većinski hrvatska područja izgubit ćemo Tuzlu :D
2015-08-06
Speare Shaker wrote:jasambrend wrote:Speare Shaker wrote:jastreb wrote:
To se trebalo kapitalizirati odmah, a ne ići politikom piškiću-kakiću... proš'o Kairos...
Za tebe možda i je, ali realno nije, jer nije došlo do dugoročno realno održivog riješenja BiH krize.
Prema tome, svoje malodušje zadrži za sebe.
Nije to nikakvo malodušje, već objektivno gledanje na političke promašaje svih dosadašnjih vlada naovamo...a svoje mišljenje neću zadržavati pred ikime i ikada pa kome krivo, kome pravo... Hrvatsku je i upropastio mentalitet zadržavanja mišljenja za sebe.
darth_vader-
2014-04-17
jastreb wrote:sarajevska naselja nastanjena Hrvatima
Misliš Stup i Azići? Stotinjak kuća u gradu od pola milijuna...
To, kao i Tuzla nikad nije bio održivo.
Srednja Bosna je zadržala šarolikost, i to je dobro, i tako će i ostati. Ima još i poneka enklava poput Žepća, Usore, Vareša... gdje Hrvati predstavljaju jak politički subjekt.
2018-04-10
dobreo tetrijeb voli pretjerano dramatiku unjeti uraspravu pa se pogubi cesto...on doslovno shvatio ono hrvatska do drine...tssssepikur37 wrote:vuksadinare wrote:....on se ravna po onoj seseljevoj..gdje je ijedan hrvat to je hrvatskaepikur37 wrote:jastreb wrote:Ma šta su to Hrvati dobili u Bosni??? Niš! (ne mislim na grad na Nišavi).vuksadinare wrote:
za zelenim stolom da...
2015-09-08
epikur37 wrote:
HR autizam :D
2018-04-10
vuksadinare wrote:jbg...tata plenki je rekao...ne,ne o trećem neozbiljan si...jasambrend wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Važno je očuvati hrvatski politički subjektivitet kao konstitutivnog naroda.
Izborni zakon koliko je god moguće riješiti izbornom jedinicom, skicom Trećeg :)
Da se razumijemo skeptičan sam za sve preko kupreškog tunela ali ako bude gužve...sve je otvoreno.
Treći je više simbolička kategorija,
Kičma, karakter, dosljednost... 3 u 1...
darth_vader-
2014-04-17
Desnici u Hrvatskoj ako želi dobiti parlamentarne izbore tema oko BiH mora biti ne na zadnjem mjestu nego nikako na listi. To su glasači HDZ i nema smisla uopće trošit energiju na njih. Pusti niz vodu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jasambrend wrote:Speare Shaker wrote:jasambrend wrote:Speare Shaker wrote:jastreb wrote:
To se trebalo kapitalizirati odmah, a ne ići politikom piškiću-kakiću... proš'o Kairos...
Za tebe možda i je, ali realno nije, jer nije došlo do dugoročno realno održivog riješenja BiH krize.
Prema tome, svoje malodušje zadrži za sebe.
Nije to nikakvo malodušje, već objektivno gledanje na političke promašaje svih dosadašnjih vlada naovamo...a svoje mišljenje neću zadržavati pred ikime i ikada pa kome krivo, kome pravo... Hrvatsku je i upropastio mentalitet zadržavanja mišljenja za sebe.
Nema tu ni r od realnosti nego samo malodušje kao izgovor da se nekoga može optužiti za sadašnje problema Hrvata u BiH. U biti si ti željan linča, ako ne stvarnog, a ono barem političkog ili čak samo misaonog, ali ipak linča.
Guest- Guest
Veli on, sve je to ok s HercegBosnom ali što ćemo s Hrvatima u Maglaju i Gradačcu :D
2015-08-06
Page 14 of 34 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 34
Similar topics
» Milorad Pupovac novi ministar hrvatsko-srpskih branitelja
» Anketa: Hasanbegović ili Pupovac, tko će biti u vladi?
» I Pupovac puk'o:Tko je dao ovlasti Vladi da se žestoko svađate sa Srbijom?
» U 14 sati Pupovac ce obznaniti pucanstvu ostaje li u plenkijevoj vladi
» Hasanbegović vrlo oštro:Neće nam Pupovac određivati tko će nam biti u Vladi
» Anketa: Hasanbegović ili Pupovac, tko će biti u vladi?
» I Pupovac puk'o:Tko je dao ovlasti Vladi da se žestoko svađate sa Srbijom?
» U 14 sati Pupovac ce obznaniti pucanstvu ostaje li u plenkijevoj vladi
» Hasanbegović vrlo oštro:Neće nam Pupovac određivati tko će nam biti u Vladi
Page 14 of 34