Pupovac novi ministar u Vladi?..ahahahahah
Page 24 of 34
Page 24 of 34 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34
Re: Pupovac novi ministar u Vladi?..ahahahahah
ali ok, zanimljiva hadezeovska logika. Ja sam izdajica jer upozoravam na situaciju, a hdz nije veleizdajnički, jer kao vladajuća stranka u hrvatskoj mirno gleda kako bošnjakistanci podmeću hrvatima pijanog komšića i jebu ih ko mlade majmune, i ni trt ni mrt, ni pisma ni razglednice, ni riječi prosvjeda. Glasajte za HDZ, on je jamstvo Komšiću i Bakiru da ih niko neće ometati u jebanju hrvata u BIH u dupe.
Last edited by marcellus on Tue 7 Jul - 21:11; edited 1 time in total
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ovo s Mirom Buljom je aluzija na mene.Speare Shaker wrote:marcellus wrote:a i tada se nije puno pitalo, ako ćemo iskreno, već je bilo manje-više "tu potpiši"
Uopće nije bilo tako, ali jasno mi je da si ne samo moralna nakaza i glup i tup više od Mire Bulja nego i katastrofalno loše informiran o dinamici pregovora u Daytonu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:a i tada se nije puno pitalo, ako ćemo iskreno, već je bilo manje-više "tu potpiši"
Uopće nije bilo tako, ali jasno mi je da si ne samo moralna nakaza i glup i tup više od Mire Bulja nego i katastrofalno loše informiran o dinamici pregovora u Daytonu.
informiran sam o ishodu. Nema trećeg.
marcellus wrote:ali ok, zanimljiva hadezeovska logika. Ja sam izdajica jer upozoravam na situaciju, a hdz nije veleizdajnički, jer kao vladajuća stranka u hrvatskoj mirno gleda kako bošnjakistanci podmeću hrvatima pijanog komšića i jebu ih ko mlade majmune, i ni trt ni mrt, ni pisma ni razglednice, ni riječi prosvjeda. Glasajte za HDZ, on je jamstvo Komšiću i Bakiru da ih niko neće ometati u jebanju hrvata u BIH u dupe.
Ti nisi izdajnik nego veleizdajnik.
A očito je da ne znaš čak niti na što se ti pojmovi odnose, makar recimo to piše i u ustavu RH.
Ti si veleizdajnik ne zbog mišljenja o trećem u BiH nego zbog toga što bi Istru drage volje prepustio matici domovini Italiji, samo kada bi to mogao.
Kao što je nešto slično pokušao Račan sa prepuštanjem hrvatskog teritorija na famoznim dimnjaku Sloveniji pa mu to ipak u Saboru nije prošlo, premda je imao potporu svojih esdepenjara iz vladajuće kolacije, ali ne i od ostalih.
Ali grebi ga, ne možeš. I zato si propao i kao wannabe veleizdajnik, a ne samo kao politički komentator.
Guest- Guest
marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:a i tada se nije puno pitalo, ako ćemo iskreno, već je bilo manje-više "tu potpiši"
Ali te neinformiranost o dinamici pregovora nije spriječila da izađeš sa jednom notornom glupošću i laži.
Nikada nije pa si i zato propao kao politički komentator.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:a i tada se nije puno pitalo, ako ćemo iskreno, već je bilo manje-više "tu potpiši"
Ali te neinformiranost o dinamici pregovora nije spriječila da izađeš sa jednom notornom glupošću i laži.
koja bi točno bila laž i glupost?
to jesam li ja propao nije tema, fala na pitanju, plaćen sam trenutno bolje nego ikad kad se sve sabere
RayMabus wrote:Ovo s Mirom Buljom je aluzija na mene.Speare Shaker wrote:marcellus wrote:a i tada se nije puno pitalo, ako ćemo iskreno, već je bilo manje-više "tu potpiši"
Nema to veze s tobom. Bulj je samo takav kakav je, a meni to nije problem ponoviti i to je sve.
Guest- Guest
nemreš biti izdajicamarcellus wrote:ali ok, zanimljiva hadezeovska logika. Ja sam izdajica jer upozoravam na situaciju, a hdz nije veleizdajnički, jer kao vladajuća stranka u hrvatskoj mirno gleda kako bošnjakistanci podmeću hrvatima pijanog komšića i jebu ih ko mlade majmune, i ni trt ni mrt, ni pisma ni razglednice, ni riječi prosvjeda. Glasajte za HDZ, on je jamstvo Komšiću i Bakiru da ih niko neće ometati u jebanju hrvata u BIH u dupe.
.eventualno izdajnik.
ili izdajnica.
tetrjeb je izdajica.
2014-12-30
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:ali ok, zanimljiva hadezeovska logika. Ja sam izdajica jer upozoravam na situaciju, a hdz nije veleizdajnički, jer kao vladajuća stranka u hrvatskoj mirno gleda kako bošnjakistanci podmeću hrvatima pijanog komšića i jebu ih ko mlade majmune, i ni trt ni mrt, ni pisma ni razglednice, ni riječi prosvjeda. Glasajte za HDZ, on je jamstvo Komšiću i Bakiru da ih niko neće ometati u jebanju hrvata u BIH u dupe.
A očito je da ne znaš čak niti na što se ti pojmovi odnose, makar recimo to piše i u ustavu RH.
Ti si veleizdajnik ne zbog mišljenja o trećem u BiH nego zbog toga što bi Istru drage volje prepustio matici domovini Italiji, samo kada bi to mogao.
Kao što je nešto slično pokušao Račan sa prepuštanjem hrvatskog teritorija na famoznim dimnjaku Sloveniji pa mu to ipak u Saboru nije prošlo, premda je imao potporu svojih esdepenjara iz vladajuće kolacije, ali ne i od ostalih.
Ali grebi ga, ne možeš. I zato si propao i kao wannabe veleizdajnik, a ne samo kao politički komentator.
hadezeovski zaključak, inače kad su feralovci stali na stranu hrvatskih fratara u dajli bilo mi je jasno da to smrdi pa sam išao malo pogledat o čem se radi
marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:a i tada se nije puno pitalo, ako ćemo iskreno, već je bilo manje-više "tu potpiši"
koja bi točno bila laž i glupost?
to jesam li ja propao nije tema, fala na pitanju, plaćen sam trenutno bolje nego ikad kad se sve sabere
Da se Franji samo uvalio papir i naredilo mu se da potpiše.
I to stanje neće dugo potrajati, brzo ćeš se ti vratiti u banku ili ćeš se naći na popisu Jobbikovih propagandista. Nisi talentiran za ništa više od toga.
Guest- Guest
marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:ali ok, zanimljiva hadezeovska logika. Ja sam izdajica jer upozoravam na situaciju, a hdz nije veleizdajnički, jer kao vladajuća stranka u hrvatskoj mirno gleda kako bošnjakistanci podmeću hrvatima pijanog komšića i jebu ih ko mlade majmune, i ni trt ni mrt, ni pisma ni razglednice, ni riječi prosvjeda. Glasajte za HDZ, on je jamstvo Komšiću i Bakiru da ih niko neće ometati u jebanju hrvata u BIH u dupe.
hadezeovski zaključak, inače kad su feralovci stali na stranu hrvatskih fratara u dajli bilo mi je jasno da to smrdi pa sam išao malo pogledat o čem se radi
I onda si došao do hrpe pogrešnih zaključaka samo da bi imao suprostavljeno mišljenje Feralovcima?
Jebote, ne smijem ni pomisliti što bi zaključio da su u Feralu napisali kako Zemlja manje ili više nije oblika ravne ploče.
Neka se oni bar na tom primjeru nisu našli na listi hrvatskih veleizdajnika. Wannabe ili stvarnih, sasvim svejedno.
Za razliku od tebe.
Last edited by Speare Shaker on Tue 7 Jul - 21:24; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ne nije mu se samo turilo papir, ali treći nije bio opcija na stolu.
nije ga se pitalo ništa bitno. Asimetrična federacija, uzmi ili ostavi.
Još se nisi osvrnuo na kriminal hrv. fratara u dajli... ili sam to izmislio? Mito i te stvari?
marcellus wrote:Ne nije mu se samo turilo papir, ali treći nije bio opcija na stolu.
Opet lažeš. Glup si i tup kao telegrafski stup.
A i doslovce gadljiv do bola.
Guest- Guest
marcellus wrote:Još se nisi osvrnuo na kriminal hrv. fratara u dajli... ili sam to izmislio? Mito i te stvari?
Pravomoćna presuda?
Guest- Guest
inače radije bih propagirao Jobbik nego HDZ... HDZ je, kako ti lijepo kažeš, veleizdajnička stranka od vrha do dna. U se, na se, i zna se.
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:Još se nisi osvrnuo na kriminal hrv. fratara u dajli... ili sam to izmislio? Mito i te stvari?
Pravomoćna presuda?
vatikan to nije zanimalo, zanimalo ih je da se njihovo vlasništvo prestane preprodavati
marcellus wrote:inače radije bih propagirao Jobbik nego HDZ... HDZ je, kako ti lijepo kažeš, veleizdajnička stranka od vrha do dna. U se, na se, i zna se.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:Još se nisi osvrnuo na kriminal hrv. fratara u dajli... ili sam to izmislio? Mito i te stvari?
Pravomoćna presuda?
vatikan to nije zanimalo, zanimalo ih je da se njihovo vlasništvo prestane preprodavati
Otkad je Dajla vlasništvo Vatikana kretenčino?
Guest- Guest
marcellus wrote:inače radije bih propagirao Jobbik nego HDZ... HDZ je, kako ti lijepo kažeš, veleizdajnička stranka od vrha do dna. U se, na se, i zna se.
Barem nisu dijelove Hrvatske prepuštali drugim državama, na što se obilježje veleizdajničkog ponašanja i odnosi, budalo pravno nepismena.
Račan je to doduše pokušao, ali mu nije uspjelo.
Guest- Guest
Aha, HDZ je veleizdajnički, ali ti bi radije propagirao stranku u čijem programu se nalazi aneksija RH stranoj silu...
Pa jel može gore Marcel. :)
Inače, štogod tko mislio, mi smo na ovoj kampanji doslovce ginuli, staro za mlado i mlado za staro. Svaki puta kad sam bio zadnjih par mjeseci u Zagrebu bilo je “ajmo vidjeti što se može napraviti”, “ajmo to napraviti”. Ne znam koliko je Domovinski rat promijenio članstvo i vodstvo HDZ-a tada, ali potres i COVID-19 je jako promijenilo kompletno vodstvo stranke, pa čak i Andreja, i to se vidi iz aviona.
Nisu ratno, ali jesu krizno vodstvo.
Ali ok, Jobbik...Škoro pjevao cajke za Novu 1992 u NY, a Haso mrzi Hrvate u BiH. I ti se čudiš biračima HDZ-a, ja se čudim svima vama, samo što je razlika da vas je puno manje.
I bit će vas sve manje i manje.
Guest- Guest
Page 24 of 34 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34
Similar topics
» Milorad Pupovac novi ministar hrvatsko-srpskih branitelja
» Anketa: Hasanbegović ili Pupovac, tko će biti u vladi?
» I Pupovac puk'o:Tko je dao ovlasti Vladi da se žestoko svađate sa Srbijom?
» U 14 sati Pupovac ce obznaniti pucanstvu ostaje li u plenkijevoj vladi
» Hasanbegović vrlo oštro:Neće nam Pupovac određivati tko će nam biti u Vladi
» Anketa: Hasanbegović ili Pupovac, tko će biti u vladi?
» I Pupovac puk'o:Tko je dao ovlasti Vladi da se žestoko svađate sa Srbijom?
» U 14 sati Pupovac ce obznaniti pucanstvu ostaje li u plenkijevoj vladi
» Hasanbegović vrlo oštro:Neće nam Pupovac određivati tko će nam biti u Vladi
Page 24 of 34