Pupovac novi ministar u Vladi?..ahahahahah
Page 5 of 34
Page 5 of 34 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 34
Re: Pupovac novi ministar u Vladi?..ahahahahah
i jedna napomena - plenkovićev HDZ je na ovim izborima dobio 80.000 glasova manje nego na prošlima, što baca malo drukčije svjetlo na "veliku pobjedu". Pobijedili su jer je SDP pao za 220.000 pod blesavim berom.
A sad vidi koliko je glasova dobio karamarko bez karizme. 746.294, osjetno više nego Kenwood Kenon na BILO KOJIM izborima.
konkretno, Plenkovićev HDZ je 2016 dobio 682.687 glasova, a sad su dobili 602.462
dakle, HDZ kao i Hrvatska, pobjeđuje propadajući polako.
A sad vidi koliko je glasova dobio karamarko bez karizme. 746.294, osjetno više nego Kenwood Kenon na BILO KOJIM izborima.
konkretno, Plenkovićev HDZ je 2016 dobio 682.687 glasova, a sad su dobili 602.462
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Speare Shaker wrote:
Aha. Zato i jesi propao kao novinar, jer se nisi u stanju suočiti sa činjenicama nego pišeš navijački. A uz to se nisi u stanju ponašati kao većina medija koji su nekritički lijevo orjentirani i u stanju su biti uspješni dok je uspješna ideologija koju zagovaraju.
Kada propadne ideologija, propast će i oni.
A Mađari nisu glasali ne glasaju za Orbana zato jer su zadovoljni plaćama, nego iz drugih razloga.
Kao što ni Srbi nisu glasali za Miloševića i ne glasaju za ovu smrdljivu nakazu danas koji je njegov učenik zato jer su bili i jesu zadovoljni plaćama nego iz drugih razloga.
https://think.ing.com/snaps/hungary-salaries-rose-further/#:~:text=Hungary's%20average%20gross%20and%20net,compared%20to%20the%20September%20data.&text=In%20the%20private%20sector%2C%20the,fits%20the%20trend%20of%202019.
Hungary's average gross and net wage growth came in at 11.6% year-on-year in October, showing only an incremental slowdown compared to the September data. Both public and private sector average salary increases slowed by 0.1 percentage point compared to the previous month, remaining in double-digit territory. Public sector wage growth of 11.7% YoY was mainly driven by the public administration subsector, where the Statistical Office measured a 17% year-on-year rise in salaries.
In the private sector, the 11.5% yearly-based wage increase fits the trend of 2019. Wages rose by double digits almost everywhere, but agriculture was a significant surprise with a 15.5% YoY increase, a multi-year high. In sectors most affected by labour shortages, wages have been rising at an above-average pace. These include the construction and manufacturing sectors, along with the retail sector as well as financial activities among the most important service providers.
skoro 12 posto rast plaća u 2019., ja bih s tim bio zadovoljan.
zanimljiva usporedba...a jos povrh svega plenki zbog osvetoljubivosti kalkulira sa pupovcem na najvecim pozicijama...nije li to apsurd i morbidno pa i zalosno...zapravo ako plenki to napravi nije to pljuska škori,mostu vec najvecem dijelu hdzovaca koji ne mirišu pupija...za razliku od plenkija karamarko je pruzio ruku svim desnim opcijama uvazavajuci i njihove prohtjeve...ali za razliku od plenkija kojemu je jedini cilj bio pobjeda i samo pobjeda neovisno tko glasovao sto govori da plenki uopce nije do kraja ideoloski isplofiran...vec po potrebi je malo jedno malo drugo...marcellus wrote:i jedna napomena - plenkovićev HDZ je na ovim izborima dobio 80.000 glasova manje nego na prošlima, što baca malo drukčije svjetlo na "veliku pobjedu". Pobijedili su jer je SDP pao za 220.000 pod blesavim berom.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
d bi ti pruzio nekom ruku i uvazio dio njihovih zahtjeva u prvom redu moras biti-ideoloski isprofiliran i imati najveci dio zajednickih stavova ili ih dijeliti da bi ti kojim pruzas ruku stali cvrsto uz tebe...nije dovoljno mahati sinekurima i na reci 'pa evo pruzam im ruku nek birajusinekure'...to je ono sto karamarko nije radio a plenkovic je...kako ces ti ici s anekim koji nema jasana stav po pitanjima koja su vazna desnici...od istanbulske,hos-a,migranata,komšiluka,brisela....hoces da te podrzi škoro,most a kazes srbiji je mjesto u eu a da pritom niti spomenes odstetu,ptanje rejsavanja nestalih,granica i slicno...ili ako te pitaju o hos-u...ti nesto nejasno žbrlj,mrlj i osnujes povjerenstvo po sistemu brigo moja prijeđi na drugoga...o migrantima...bi ja ali sto ce reci angela merkel i brisel...tako se ne pruza ruka nego cvrstim i jasnim isprofiliranim politickim stavom....jesi desno ili nisi...ako si centar ili liberalnijih pogleda desnici ne pruzas ruku ...nego jasno kazes...ne mogu sa vama jer ne djelimo iste politicke stavove i gledista po raznim pitanjima...
2015-09-08
inace ne znam zasto napadate marčela...covjek ima ponajbolje kolumne u medijskom prostoru hrvatske...to sto marcelo kuzi da je plenki kukavicje jaje u krilu hdz-a je opcepoznato...mislim da je marcelo jedan put napisao d aje plenkiju prirodnija pozicija šefa hsls-a ili hns-a nego hdz-a...ali kako je ovo hrvatska tu su mnogi šefoi stranaka kojima stranka kojom šefuju nije prirodna baza niti dijeli neka stajalista sa tom strankom ali eto najbitnije je da nekom se šefuje pa ne biras...ko sto je zoki blize stavovima u nekim pitanjima hdz-u tako je plenki blize sdp-u,hsls-u...niti beljaku nije mjesto u hss-u...marcelu kao i mnogima smeta to lazno snubljenje samo radi vlstitih probitaka a trpi stetu hrvatska...
2015-09-08
epikur37 wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:dobro ti...nije mi jasno zasto ce epi zbrisati...ako mu je sad sve bajnomarcellus wrote:epikur37 wrote:
I onda ga je UDBA eliminrala po kratkom postupku sve uz koordinaciju podmuklog pupovca...
ajde
pa manolić je rekao da je radio za njega, ne? Razni nacionali, ekspoziture Buzina, su ga rušili raznim pričama za koje se kasnije ispostavilo da ne stoje, od ine do nepostojećeg sukoba interesa, a Petrov je imao odličnu ideju kako vladati hrvatskom mimo izbora preko "građevine" i onako usput postati car u dolini neretve tako što bi on, kao zaslužan za rušenje drugog "negativca" Tode, preuzeo u ime države vođenje agrokora pa imao seljake u svom kraju u šaci.
ukratko, hrvatska je propala stvar, žao mi je, ali pomirite se s tim. Ja isto gledam pod stare dane gdje zbrisat odavde jer, iskreno, ne vidim ovdje nikakvu perspektivu za svoju djecu.
ne znam, ja da imam apartmane za rentu i brodicu već bi davno ostavio nekom da to vodi u moje ime i ljenčario na plaži neke daleke i jeftine zemlje gdje su ljudi crni a bijelci još uvijek na cijeni.
tako se ne radi i ne stvara
rentijerska ekonomija, tako se nećemo razviti.
a imam previše godina da bi mi se radilo i stvaralo. Bliže sam 60-oj nego 50-oj i lagano razmišljam o penziji i kućici u cvijeću, po mogućnosti što dalje odavde.
Da, evo 48 sati je proslo i stvari se mogu sagledati sa nekim vremenskim odmakom. Sto su izbori meni potvrdili. Ponavljam meni, sta znaci da je ovo moje misljenje. Dakle, potvrdili su da su Hrvati/biracko tijelo jako ograniceno, zapusteno i ne znam jos glupo ili samo pokvareno. Ovaj forum je prijesek i suludo je citati komanetare ovdje. Ljudi koji su do prije 48 sati pljuvali, bljuvali, proklinjali adz sada slave mudrog vodju??? Jjudi koji su osudjivali lopovluk, pogodovanje i nepotizam pljscu rukicama sa suzom u oku kako ce eto veliki vodja i veliki Vili,valjda, izvesti sa istim ljudima DNRH na neki novi bolji put??? Daklem jos jednom se pokazao sitni, kmetovski mentalitet. Ajd sta se misljenje izgleda mijenja ´cesce nego donji ves ili sta se peru zubi ali nadati se promjenom sa istim ljudima je kretenski. Sretno vam bilo.... Kila mozga....
2014-04-14
vuksadinare wrote:inace ne znam zasto napadate marčela...covjek ima ponajbolje kolumne u medijskom prostoru hrvatske...to sto marcelo kuzi da je plenki kukavicje jaje u krilu hdz-a je opcepoznato...mislim da je marcelo jedan put napisao d aje plenkiju prirodnija pozicija šefa hsls-a ili hns-a nego hdz-a...ali kako je ovo hrvatska tu su mnogi šefoi stranaka kojima stranka kojom šefuju nije prirodna baza niti dijeli neka stajalista sa tom strankom ali eto najbitnije je da nekom se šefuje pa ne biras...ko sto je zoki blize stavovima u nekim pitanjima hdz-u tako je plenki blize sdp-u,hsls-u...niti beljaku nije mjesto u hss-u...marcelu kao i mnogima smeta to lazno snubljenje samo radi vlstitih probitaka a trpi stetu hrvatska...
gle, u hrvatskoj stranke uglavnom postoje da bi njihovi lideri imali gdje biti lideri. Moderne desnice nema, zato smo dobili "woke" ljevicu koja laje o ljudskim pravima i poskrivečki brusi noževe za konačni obračun s narodom i demokracijom. Ne želim biti ovdje kad se to dogodi.
pa rekoh j ima li veceg apsurda da plenkiju i hdz-u pljescu tetrijeb,evo i debo poceo,tre,miha,epi,kaja i drugi...jos malo pa ce i sora... ...kupus svega i svacega...i tu si u prau o zapustenosti biraca koji zbog razno raznih razloga biraju kako biraju...najiskreniji su oni ljevicari i liberali koji pljescu plenkiju jer ideoloski prirodno je blize njima no na njihovu stetu na celu je stranke kojoj prirodno ne pripada..ali to je tako kod nas...sve dovedeno do apsurdaabraham wrote:Da, evo 48 sati je proslo i stvari se mogu sagledati sa nekim vremenskim odmakom. Sto su izbori meni potvrdili. Ponavljam meni, sta znaci da je ovo moje misljenje. Dakle, potvrdili su da su Hrvati/biracko tijelo jako ograniceno, zapusteno i ne znam jos glupo ili samo pokvareno. Ovaj forum je prijesek i suludo je citati komanetare ovdje. Ljudi koji su do prije 48 sati pljuvali, bljuvali, proklinjali adz sada slave mudrog vodju??? Jjudi koji su osudjivali lopovluk, pogodovanje i nepotizam pljscu rukicama sa suzom u oku kako ce eto veliki vodja i veliki Vili,valjda, izvesti sa istim ljudima DNRH na neki novi bolji put??? Daklem jos jednom se pokazao sitni, kmetovski mentalitet. Ajd sta se misljenje izgleda mijenja ´cesce nego donji ves ili sta se peru zubi ali nadati se promjenom sa istim ljudima je kretenski. Sretno vam bilo.... Kila mozga....
2015-09-08
abraham wrote:Da, evo 48 sati je proslo i stvari se mogu sagledati sa nekim vremenskim odmakom. Sto su izbori meni potvrdili. Ponavljam meni, sta znaci da je ovo moje misljenje. Dakle, potvrdili su da su Hrvati/biracko tijelo jako ograniceno, zapusteno i ne znam jos glupo ili samo pokvareno. Ovaj forum je prijesek i suludo je citati komanetare ovdje. Ljudi koji su do prije 48 sati pljuvali, bljuvali, proklinjali adz sada slave mudrog vodju??? Jjudi koji su osudjivali lopovluk, pogodovanje i nepotizam pljscu rukicama sa suzom u oku kako ce eto veliki vodja i veliki Vili,valjda, izvesti sa istim ljudima DNRH na neki novi bolji put??? Daklem jos jednom se pokazao sitni, kmetovski mentalitet. Ajd sta se misljenje izgleda mijenja ´cesce nego donji ves ili sta se peru zubi ali nadati se promjenom sa istim ljudima je kretenski. Sretno vam bilo.... Kila mozga....
ne znam, abe, ja sam za hdz glasao triput - prvi, zadnji i nikad više, iskreno na ove izbore nisam ni izašao jer me je odbio meket koji je dopirao s birališta, otišao sam s djecom na jarun.
jučer smo u birtiji na jarunu zajebavali starog hadezeovca barakaša koji još uvijek glasa za hdz, pa mi je išao objasnit povijest hdz-a i sve o đurđi i dunji i norvalu i pički miloj materinoj, nakon tri sata digresija i četiri pive još nije došao do poante pa sam zaključio da nema smisla gubit vrijeme i otišao doma spavat. Ni hadezeovci više ne znaju objasnit u čemu je poanta i zašto taj relikt prošlosti još uvijek postoji, kamoli koga predstavlja osim svoje interesne klijentele.
marcellus wrote:
gle, u hrvatskoj stranke uglavnom postoje da bi njihovi lideri imali gdje biti lideri. Moderne desnice nema, zato smo dobili "woke" ljevicu koja laje o ljudskim pravima i poskrivečki brusi noževe za konačni obračun s narodom i demokracijom. Ne želim biti ovdje kad se to dogodi.
Ne bojim se ja toliko ljevice, koliko se bojim Srba.
Treba pobjeći što dalje.
crvenkasti-
2014-04-17
...pazi ovo...škoro postao krvni neprijatelj jer javno zastupa stajalista da mu je blize orban,poljaci,trump po ideoloskim stavovima i pogledima nego plenki...sto je rekao da ce pod plenkijem mozda srbija uci bez ikakvih ustupaka...sto plenki ima nejasan stav po pitanju bh-a i hrvata u njoj osim sto drobi jednu te situ postapalicu o 'bh-a u eu'..ali nista u svezi treceg..je jednom rekao kad ga je berni upitao sto ne stvara treci a on je odgovorio beri da je neozbiljan i da to u briselu ne bi dobrohotno gledalimarcellus wrote:vuksadinare wrote:inace ne znam zasto napadate marčela...covjek ima ponajbolje kolumne u medijskom prostoru hrvatske...to sto marcelo kuzi da je plenki kukavicje jaje u krilu hdz-a je opcepoznato...mislim da je marcelo jedan put napisao d aje plenkiju prirodnija pozicija šefa hsls-a ili hns-a nego hdz-a...ali kako je ovo hrvatska tu su mnogi šefoi stranaka kojima stranka kojom šefuju nije prirodna baza niti dijeli neka stajalista sa tom strankom ali eto najbitnije je da nekom se šefuje pa ne biras...ko sto je zoki blize stavovima u nekim pitanjima hdz-u tako je plenki blize sdp-u,hsls-u...niti beljaku nije mjesto u hss-u...marcelu kao i mnogima smeta to lazno snubljenje samo radi vlstitih probitaka a trpi stetu hrvatska...
2015-09-08
Ja jedva čekam.marcellus wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
marcellus wrote:
jučer smo u birtiji na jarunu zajebavali starog hadezeovca barakaša koji još uvijek glasa za hdz, pa mi je išao objasnit povijest hdz-a i sve o đurđi i dunji i norvalu i pički miloj materinoj, nakon tri sata digresija i četiri pive još nije došao do poante pa sam zaključio da nema smisla gubit vrijeme i otišao doma spavat. Ni hadezeovci više ne znaju objasnit u čemu je poanta i zašto taj relikt prošlosti još uvijek postoji, kamoli koga predstavlja osim svoje interesne klijentele.
Ti si u od 10 godina napisao više od 100 000 postova u kojima hvališ HDZ iako je svaki kreten vidio da nas vode u katastrofu.
On će tebi pričati ...?
crvenkasti-
2014-04-17
divno...taman miha trazi takvejastreb wrote:Ja jedva čekam.marcellus wrote:
2015-09-08
Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:Plenkiju mislim da će ostati za cilj upravo ulazak u eurozonu, pa zato vjerojatno bude radio i na mandatu 2024-28.
Ovaj do 2024 nažalost će ostati potrošen na saniranje Kronakrize.
Također i ulazak u eurozonu koju će sad biti moguć po ubrzanoj proceduri, jer više nema zemlje u eurozoni koja je u stanju držati se standarda iz Maastrichta. Nije to niti Njemačka. Zato će biti apsurdno držati Hrvatsku još dugo vremena van eurozone, pogotovo jer će svi od toga imati neke koristi.
Primjer Grčke je pokazao kako je kontraproduktivno držati čak i tako visoko nelikvidne zemlje izvan eurozone.
Pa uvijek je 2024-25 bila realan cilj... sad se zbog Korona krize vjerojatno pomjera na 2025-26.
S ulaskom u Eurozonu, Hrvatska će se do konca ravnopravno integrirati u zajednički Europski prostor. Kraj jednog dugog sna od još 1990te.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:Plenkiju mislim da će ostati za cilj upravo ulazak u eurozonu, pa zato vjerojatno bude radio i na mandatu 2024-28.
Ovaj do 2024 nažalost će ostati potrošen na saniranje Kronakrize.
Također i ulazak u eurozonu koju će sad biti moguć po ubrzanoj proceduri, jer više nema zemlje u eurozoni koja je u stanju držati se standarda iz Maastrichta. Nije to niti Njemačka. Zato će biti apsurdno držati Hrvatsku još dugo vremena van eurozone, pogotovo jer će svi od toga imati neke koristi.
Primjer Grčke je pokazao kako je kontraproduktivno držati čak i tako visoko nelikvidne zemlje izvan eurozone.
Pa uvijek je 2024-25 bila realan cilj... sad se zbog Korona krize vjerojatno pomjera na 2025-26.
S ulaskom u Eurozonu, Hrvatska će se do konca ravnopravno integrirati u zajednički Europski prostor. Kraj jednog dugog sna od još 1990te.
san se u međuvremenu pretvorio u noćnu moru. Danas smo u odnosu na mađare i poljake tamo gdje su devedesete oni bili u odnosu na nas. Fukara i crna sirotinja.
marcellus wrote:epikur37 wrote:
i sad ćemo propasti zbog toga
ne, nećemo propasti zbog toga, nastavit ćemo propadati kao i do sad, sporo i bolno, zbog nepostojanja stranih ulaganja, pravne sigurnosti, loše politike zaštite nacionalnih interesa (u biti, kontraproduktivne, poznate u ekonomiji pod kolokvijalnim nazivom "našizam"), bezidejnosti, politike slijeđenja dokazano neuspješnih koncepata zapada europe, i tako dalje. Ali ne, nećemo propasti zbog pupovca, on je simptom bolesti a ne njen uzrok.
Sljedeće 4 godine HR će dobiti jako puno iz europske kase, već je Pelješki most projekt kojeg je samo Plenki mogao izgurat, a samo taj jedan projekt dovest će do osnaživanja kako same države tako i razvoja. 2020-21 bit će krizne, no do 2024 već možemo imati jak rast naspram 2019.
Last edited by Hektorović on Tue 7 Jul - 10:26; edited 1 time in total
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Tragican je ovaj obrat. Ovo je odvratno sta se pise na forumu. Do jucer su Plenkovicu i hajducima jebavali majku, trazili dlaku u jajetu i danas nakon 48 sati su shvatili da su bili u krivu i da je veliki vodja bio u pravu. Citirao se Index, RF, Kreso lovac i pjcka lijepe materine. Skori se prigovaralo "bjezanje" a ono sta su mu radili zeni je ispod svake granice ljudskosti.ADZ-ovi mediji su vodili jer su (ispravno) Skoru dozivljavali kao najvecu prijetnju. Biracko tijelo kao kakova somina iz blata Duneva...... Anemija, trt, mrt i odjednom jedino moguce a i logicno rjesenje???? Nisam znao za onaj podatak za Madjarsku ali vecini to i nije bitno jer DNRH nije imala rast 19% od 2008. Kila mozga??????Onaj dio istocnog bloka sta sam obisao izgleda bolje od DNRH. Tko im jebe mater. DNRH ima clana CH SKH u Saboru. Idemo naprijed.....marcellus wrote:abraham wrote:Da, evo 48 sati je proslo i stvari se mogu sagledati sa nekim vremenskim odmakom. Sto su izbori meni potvrdili. Ponavljam meni, sta znaci da je ovo moje misljenje. Dakle, potvrdili su da su Hrvati/biracko tijelo jako ograniceno, zapusteno i ne znam jos glupo ili samo pokvareno. Ovaj forum je prijesek i suludo je citati komanetare ovdje. Ljudi koji su do prije 48 sati pljuvali, bljuvali, proklinjali adz sada slave mudrog vodju??? Jjudi koji su osudjivali lopovluk, pogodovanje i nepotizam pljscu rukicama sa suzom u oku kako ce eto veliki vodja i veliki Vili,valjda, izvesti sa istim ljudima DNRH na neki novi bolji put??? Daklem jos jednom se pokazao sitni, kmetovski mentalitet. Ajd sta se misljenje izgleda mijenja ´cesce nego donji ves ili sta se peru zubi ali nadati se promjenom sa istim ljudima je kretenski. Sretno vam bilo.... Kila mozga....
ne znam, abe, ja sam za hdz glasao triput - prvi, zadnji i nikad više, iskreno na ove izbore nisam ni izašao jer me je odbio meket koji je dopirao s birališta, otišao sam s djecom na jarun.
2014-04-14
abraham wrote:Tragican je ovaj obrat. Ovo je odvratno sta se pise na forumu. Do jucer su Plenkovicu i hajducima jebavali majku, trazili dlaku u jajetu i danas nakon 48 sati su shvatili da su bili u krivu i da je veliki vodja bio u pravu. Citirao se Index, RF, Kreso lovac i pjcka lijepe materine. Skori se prigovaralo "bjezanje" a ono sta su mu radili zeni je ispod svake granice ljudskosti.ADZ-ovi mediji su vodili jer su (ispravno) Skoru dozivljavali kao najvecu prijetnju. Biracko tijelo kao kakova somina iz blata Duneva...... Anemija, trt, mrt i odjednom jedino moguce a i logicno rjesenje???? Nisam znao za onaj podatak za Madjarsku ali vecini to i nije bitno jer DNRH nije imala rast 19% od 2008. Kila mozga??????Onaj dio istocnog bloka sta sam obisao izgleda bolje od DNRH. Tko im jebe mater. DNRH ima clana CH SKH u Saboru. Idemo naprijed.....marcellus wrote:abraham wrote:Da, evo 48 sati je proslo i stvari se mogu sagledati sa nekim vremenskim odmakom. Sto su izbori meni potvrdili. Ponavljam meni, sta znaci da je ovo moje misljenje. Dakle, potvrdili su da su Hrvati/biracko tijelo jako ograniceno, zapusteno i ne znam jos glupo ili samo pokvareno. Ovaj forum je prijesek i suludo je citati komanetare ovdje. Ljudi koji su do prije 48 sati pljuvali, bljuvali, proklinjali adz sada slave mudrog vodju??? Jjudi koji su osudjivali lopovluk, pogodovanje i nepotizam pljscu rukicama sa suzom u oku kako ce eto veliki vodja i veliki Vili,valjda, izvesti sa istim ljudima DNRH na neki novi bolji put??? Daklem jos jednom se pokazao sitni, kmetovski mentalitet. Ajd sta se misljenje izgleda mijenja ´cesce nego donji ves ili sta se peru zubi ali nadati se promjenom sa istim ljudima je kretenski. Sretno vam bilo.... Kila mozga....
je, za 20 godina ćemo bit progresivni ko progresivna švedska, samo bez švedskog standarda i uređenosti institucija... imat ćemo zato naoružane kozojebe na ulicama
2014-04-16
Page 5 of 34 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 34
Similar topics
» Milorad Pupovac novi ministar hrvatsko-srpskih branitelja
» Anketa: Hasanbegović ili Pupovac, tko će biti u vladi?
» I Pupovac puk'o:Tko je dao ovlasti Vladi da se žestoko svađate sa Srbijom?
» U 14 sati Pupovac ce obznaniti pucanstvu ostaje li u plenkijevoj vladi
» Hasanbegović vrlo oštro:Neće nam Pupovac određivati tko će nam biti u Vladi
» Anketa: Hasanbegović ili Pupovac, tko će biti u vladi?
» I Pupovac puk'o:Tko je dao ovlasti Vladi da se žestoko svađate sa Srbijom?
» U 14 sati Pupovac ce obznaniti pucanstvu ostaje li u plenkijevoj vladi
» Hasanbegović vrlo oštro:Neće nam Pupovac određivati tko će nam biti u Vladi
Page 5 of 34