Izbori za Sabor 2020.
Page 16 of 28
Page 16 of 28 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 28
Re: Izbori za Sabor 2020.
mutava baštarda wrote:
odbačena je njena izgradnja zbog toga što bi zagadila pitku vodu Peruće i Cetine nizvodno
Kaže tko?
Guest- Guest
To znači da je Beroš dobio više glasova od Plenkovića.Noor wrote:što to znači točno?mutava baštarda wrote:Žene i pravo glasa...Noor wrote:Ne znam da li i mene ubrajas u to, ako da, nisi pratila temu pred izbore...ja sam par puta napisala da cu po prvi puta glas dati HDZu.metilda wrote:vuksadinare wrote:
pnava nije imao izbora....sjeti se kako je pocelo vriti nezadovoljstvo branitelja i stardalnika u vukovaru politikom pupija i sdss-a uz podrsku plenkija..slucaj kajkic,slucaj suđenja onom ocu koji je izgubio dvojicu sinova...istina je da je upravo penava davao nekoliko puta sansi plenkiju da zauzda pupovca i sdss u slucaju vukovar pa je shodno tome i podrzao kolindu...ali nije pomoglo...plenki se nije trudio zaustaviti pupovca jer nije smio...a ovaj je sve vise podsticao ili rajcao srbe u vukovaru da rade sve vise pizdarije...okriviti penavu da nije bio taktican je bezveze...kad to nije istina...sto je penava mogao drugo nego da stane uz branitelje i stradalnike i hrvate vukovara i samim tim cinom je ugrozio cak i svoju poziciju...ali druge nije bilo...
svijet voli pobjednike pa se većina forumaša odjednom priklonila hdz-u, samo vučko i ja na braniku zdravog razuma
Ankete su bile u korist Restarta, tako da se nisam priklonila mogucem pobjedniku.
daj molim te...aj priznaj i sma da nisi ocekivao pundu ids-u ni u snu ..niti si mastao u najgoroj masti koaliciju hdz/ids/hns/cacic plus vjerojatno i pupiSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:pa ja ne bi izabrao ids i hns u vlast plus cacic pa tividi tko je glupSpeare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:Žao mi je vuka sa Dinare
Iako ima nick vuk ispada zadnjih godinu dana kao janje sa dinare
Ne pretjeruj.
On je jednostavno glup i tup kao telegrafski stup.
Ti definitivno jesi. Druga je priča što ih ima i glupljih. I među političarima. Recimo Miro Bulj.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
JaSpeare Shaker wrote:mutava baštarda wrote:
odbačena je njena izgradnja zbog toga što bi zagadila pitku vodu Peruće i Cetine nizvodno
Kaže tko?
mutava baštarda wrote:JaSpeare Shaker wrote:mutava baštarda wrote:
Kaže tko?
Ti si za ocjenu o tome potpuno nekompetentan.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:daj molim te...aj priznaj i sma da nisi ocekivao pundu ids-u ni u snu ..niti si mastao u najgoroj masti koaliciju hdz/ids/hns/cacic plus vjerojatno i pupiSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:pa ja ne bi izabrao ids i hns u vlast plus cacic pa tividi tko je glupSpeare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:Žao mi je vuka sa Dinare
Iako ima nick vuk ispada zadnjih godinu dana kao janje sa dinare
Ne pretjeruj.
Ti definitivno jesi. Druga je priča što ih ima i glupljih. I među političarima. Recimo Miro Bulj.
IDS je otišao čak i iz one Račanove šesteroglave koalicije i to ako se ne varam već za pola godine od izbora.
Znaš zašto?
Zato jer se ne žele petljati u hrvatska posla. Oni su ipak istarska gospoda. Pardon, istrijanska.
Dakle, njima je nemoguće dulje ostati u bilo kakvoj koaliciji sa hrvatskim strankama o čemu pokazuje i činjenica da su i sa njima navodno bliskim SDP-om u Istri doslovce na ratnoj nozi zbog podjele plijena.
Ne baš onako kao u vrijeme Milanovića, ali ipak jesu.
Guest- Guest
jasambrend wrote:Jel kužiš sad spiku s tri plus osam mandata gratis i koji im je tu manevarski prostor za nakaradno koaliranje...
sve manjine i dijaspora uvijek stanu uz pobjednika
to je 11 mandata u šutu, ničim zasluženih
pa cemu ponuda za koaliranje ako se sve to zna...kilo mozga...nije da su im oni bas trebali biti prvi izbor za pregovore...jos gore uz sve to sto ih se smatra i gorim od hdz-a sto se tice klijentelizma i korupcije...a da ne pricam o njihovim radikalnijim ljevicarskim pa i antihrvatskim stavovima...kilo mozga da oni budu prvi izbor..Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:daj molim te...aj priznaj i sma da nisi ocekivao pundu ids-u ni u snu ..niti si mastao u najgoroj masti koaliciju hdz/ids/hns/cacic plus vjerojatno i pupiSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:pa ja ne bi izabrao ids i hns u vlast plus cacic pa tividi tko je glupSpeare Shaker wrote:
Ne pretjeruj.
IDS je otišao čak i iz one Račanove šesteroglave koalicije i to ako se ne varam već za pola godine od izbora.
Znaš zašto?
Zato jer se ne žele petljati u hrvatska posla. Oni su ipak istarska gospoda. Pardon, istrijanska.
Dakle, njima je nemoguće dulje ostati u bilo kakvoj koaliciji sa hrvatskim strankama o čemu pokazuje i činjenica da su i sa SDP-om u Istri doslovce na ratnoj nozi zbog podjele plijena.
2015-09-08
kic wrote:jasambrend wrote:Jel kužiš sad spiku s tri plus osam mandata gratis i koji im je tu manevarski prostor za nakaradno koaliranje...
mogu računat i na štromara, čačića, eventualno na prikopametnu Marijanu...
čačić je još prije izbora reko da će podržat beru a ako plenki dobije izbore onda njega, stranka foteljaša
vuksadinare wrote:pa cemu ponuda za koaliranje ako se sve to zna...Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:daj molim te...aj priznaj i sma da nisi ocekivao pundu ids-u ni u snu ..niti si mastao u najgoroj masti koaliciju hdz/ids/hns/cacic plus vjerojatno i pupiSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:
pa ja ne bi izabrao ids i hns u vlast plus cacic pa tividi tko je glup
Znaš zašto?
Dakle, njima je nemoguće dulje ostati u bilo kakvoj koaliciji sa hrvatskim strankama o čemu pokazuje i činjenica da su i sa SDP-om u Istri doslovce na ratnoj nozi zbog podjele plijena.
Zbog privlačenja žetončića s druge strane. To sam ti objasnio ranije.
Guest- Guest
drugo...ova kombinacija sa idsom da bude u vlasti sa hdz-om jako ce se 'svidjeti' thompsonu koji je podrzao hdz...razlog se zna...
2015-09-08
marcellus wrote:
čačić je još prije izbora reko da će podržat beru a ako plenki dobije izbore onda njega, stranka foteljaša
Čačić je u Milanovićevoj vladi bio jedini koliko toliko sposoban ministar. Dok je bio u vladi.
Guest- Guest
kic wrote:jasambrend wrote:Jel kužiš sad spiku s tri plus osam mandata gratis i koji im je tu manevarski prostor za nakaradno koaliranje...
Bilo bi poštenije donijeti izborni zakon po grčkom modelu gdje relativni pobjednik onako mukte automatski dobije još dodatnih mislim 50 mandata.
Guest- Guest
Lavovi, blento, lavovi...AssadNaPodmornici wrote:Žao mi je vuka sa Dinare
Iako ima nick vuk ispada zadnjih godinu dana kao janje sa dinare, dok vukovi su epi, ero, norka, miha itd
čačić ne želi u sabor...zanimljivo..ocito se sprema uskocit u plenkijevu vladu...valjda mu je ovaj ponudio ponudu koja s ene odbija
2015-09-08
Šta petljaš s ta 3? Oni ti svake godine ture 6% u GDP, ali čiste love.jasambrend wrote:abraham wrote:Svaki ekonomski rast ispod 5% na godisnjoj osnovi je za DNRH pad. Ova ekipa nije sposobna to ostvariti. Previse je tu interesa upetljano.Ok mozda Plenkovic privatno sredi u EU nesta ispod stola. Takova je prica namtnuta.Mozda Jean Michell sredi sta. A brajko??? Kila mozga.....
Jel kužiš sad spiku s tri plus osam mandata gratis i koji im je tu manevarski prostor za nakaradno koaliranje...
Koliko li vas je koji ste na socijalnoj pomoći od te love, a imate pravo glasa?
culej je razocaran sto nece u sabor....kaze nije zasluzio biti na posljednjem mjestu na listi....kilo mozga...sada bi htio pokucati na druga vrata...nece ici....imao je ponudu DP-a...odbio je....i jos ih je istracao....sto mu je to trebalo...nek aktivira mirovinu i bavi se slavonskim svinjama...sto mu je hobi
2015-09-08
Kad vidim forumsko raspolozenje, mislim da cu postati Pupyev PiaRovac. Nego, fascinira forumska naivnost, SDSS ostaje HDZov lancic kojim Plenky u Sanaderovom stilu zeli prikazati HDZ kao pravu modernu europsku pucku stranku a ne ruralno satorasku janjetiju. Na tom tragu je i Suljo koji je pod svoje skute uzeo Madjare i Bosnjake iako mu realno nisu potrebni u smislu skupstinskih glasova ali su prijeko potrebni da napravi otklon od svoje proslosti koja je poprilicno zasrana.kaya wrote:Pirate wrote:I ja sam govorio da HDZ pobjeduje, jedino sto sam se zajebo sto sam mislio da ce u koaliciju sa DP, koja ne bi izdrzala godinu dana. OVako Plenky bez problema gura 4-godisnji mandat. Usput, ovim putem cestitke HDZ-ovcima i radujemo se novoj suradnji, vas SDSS. :Dkaya wrote:I ti jel, sjećam se malo.Speare Shaker wrote:kaya wrote:
U par rečenica, nije hr skrenula udesno nego je hdz bez ovih škorinih postao prihvatljiv za ljevije od centra i centar i dobio je vizuru europskije stranke pa je pokupio i te glasove.
O tome sam ja pisao još na starom forumu pa su me neki ismijali u stilu da pravi ljevičari nikada neće glasati za HDZ.
Pa možda takvi i neće, ali oni koji su blizu centra ipak hoće. Pravi ljevičari mogu izabrati i ostani doma opciju (kao što mnogi izgleda i jesu).
Znam da smo kxytz prognozirali ovo kao i milanovića bez greške. I miha mislim.
Ja sam prije 20 dana objasnila ovo jednom političkom komentatoru koji je bio uvjeren u sdp pobjedu pa me gledao u čudu jer je valjda procjenio da je šminkanje i frizura moja fah .
Daj nemoj vuka i metildu će šlogirati.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
A vidi, da si premijer i da si dobio glasova kao FT 1991 i da ti dođe škoro sa ucjenom zekanović za ministra policije, pa naravno da ga šalješ u k. iste sekunde u sebi ( u stvarnosti kažeš sastanak je završio) i ideš na dogovor s manjinama. Em pristaju na ponudu em si još moderan. To bi i ja napravila, realno.Pirate wrote:Kad vidim forumsko raspolozenje, mislim da cu postati Pupyev PiaRovac. Nego, fascinira forumska naivnost, SDSS ostaje HDZov lancic kojim Plenky u Sanaderovom stilu zeli prikazati HDZ kao pravu modernu europsku pucku stranku a ne ruralno satorasku janjetiju. Na tom tragu je i Suljo koji je pod svoje skute uzeo Madjare i Bosnjake iako mu realno nisu potrebni u smislu skupstinskih glasova ali su prijeko potrebni da napravi otklon od svoje proslosti koja je poprilicno zasrana.kaya wrote:Pirate wrote:I ja sam govorio da HDZ pobjeduje, jedino sto sam se zajebo sto sam mislio da ce u koaliciju sa DP, koja ne bi izdrzala godinu dana. OVako Plenky bez problema gura 4-godisnji mandat. Usput, ovim putem cestitke HDZ-ovcima i radujemo se novoj suradnji, vas SDSS. :Dkaya wrote:I ti jel, sjećam se malo.Speare Shaker wrote:
O tome sam ja pisao još na starom forumu pa su me neki ismijali u stilu da pravi ljevičari nikada neće glasati za HDZ.
Pa možda takvi i neće, ali oni koji su blizu centra ipak hoće. Pravi ljevičari mogu izabrati i ostani doma opciju (kao što mnogi izgleda i jesu).
Ja sam prije 20 dana objasnila ovo jednom političkom komentatoru koji je bio uvjeren u sdp pobjedu pa me gledao u čudu jer je valjda procjenio da je šminkanje i frizura moja fah .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
zekanovic nije bio u ponudi za ministra policijekaya wrote:A vidi, da si premijer i da si dobio glasova kao FT 1991 i da ti dođe škoro sa ucjenom zekanović za ministra policije, pa naravno da ga šalješ u k. iste sekunde u sebi ( u stvarnosti kažeš sastanak je završio) i ideš na dogovor s manjinama. Em pristaju na ponudu em si još moderan. To bi i ja napravila, realno.Pirate wrote:Kad vidim forumsko raspolozenje, mislim da cu postati Pupyev PiaRovac. Nego, fascinira forumska naivnost, SDSS ostaje HDZov lancic kojim Plenky u Sanaderovom stilu zeli prikazati HDZ kao pravu modernu europsku pucku stranku a ne ruralno satorasku janjetiju. Na tom tragu je i Suljo koji je pod svoje skute uzeo Madjare i Bosnjake iako mu realno nisu potrebni u smislu skupstinskih glasova ali su prijeko potrebni da napravi otklon od svoje proslosti koja je poprilicno zasrana.kaya wrote:Pirate wrote:I ja sam govorio da HDZ pobjeduje, jedino sto sam se zajebo sto sam mislio da ce u koaliciju sa DP, koja ne bi izdrzala godinu dana. OVako Plenky bez problema gura 4-godisnji mandat. Usput, ovim putem cestitke HDZ-ovcima i radujemo se novoj suradnji, vas SDSS. :Dkaya wrote:
I ti jel, sjećam se malo.
2015-09-08
Upravo to, razmisljas ko pravi politicar. :D Sto bi Plenky dao ovim lupezima ista i jos se potencijalno kompromitirao pred Europom (na koju cilja) kad ovi krenu sa svojom ustaskom retorikom i krenu mu rusiti rejting. Uostalom vec smo imali tu epizodu sa Penavom i debilima, kad su mu rovarili pod nogama i prijetili da ce ga srusiti. Na kraju, kao sto sam rekao, pocistio ih je na stranackim izborima i udavio ekstremno krilo unutar HDZ, sigurno vise nece dopustiti da mu se ponovi ta epizoda. Ne treba mu to u zivotu, manjine i foteljase u koaliciju i samo je nebo granica.kaya wrote:A vidi, da si premijer i da si dobio glasova kao FT 1991 i da ti dođe škoro sa ucjenom zekanović za ministra policije, pa naravno da ga šalješ u k. iste sekunde u sebi ( u stvarnosti kažeš sastanak je završio) i ideš na dogovor s manjinama. Em pristaju na ponudu em si još moderan. To bi i ja napravila, realno.Pirate wrote:Kad vidim forumsko raspolozenje, mislim da cu postati Pupyev PiaRovac. Nego, fascinira forumska naivnost, SDSS ostaje HDZov lancic kojim Plenky u Sanaderovom stilu zeli prikazati HDZ kao pravu modernu europsku pucku stranku a ne ruralno satorasku janjetiju. Na tom tragu je i Suljo koji je pod svoje skute uzeo Madjare i Bosnjake iako mu realno nisu potrebni u smislu skupstinskih glasova ali su prijeko potrebni da napravi otklon od svoje proslosti koja je poprilicno zasrana.kaya wrote:Pirate wrote:I ja sam govorio da HDZ pobjeduje, jedino sto sam se zajebo sto sam mislio da ce u koaliciju sa DP, koja ne bi izdrzala godinu dana. OVako Plenky bez problema gura 4-godisnji mandat. Usput, ovim putem cestitke HDZ-ovcima i radujemo se novoj suradnji, vas SDSS. :Dkaya wrote:
I ti jel, sjećam se malo.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Page 16 of 28 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 28
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 16 of 28