Izbori za Sabor 2020.
Page 18 of 28
Page 18 of 28 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 28
Re: Izbori za Sabor 2020.
di zivi ovaj generalSovak wrote:Hektorović wrote:Sovak wrote:Hektorović wrote:vuksadinare wrote: nesto protiv penave...ralno lik je jedini imao i ima muda reci kakvo je stanje u vukovaru...
Penava godinama vodi grad
Stanje je takvo kakvo je, i zbog njega...
Mahda.
Trebao bi valjda četnicima na noge dolaziti.
Serete kvake svi, a u Vukovar ste nogom jedanput kročili. Ako i to.
Ne radi se uopće o četnicima nego o komunalnoj zapštenosti i razvojnoj nesposobnosti. Sve skupa izgleda ko loš dio Bugarske.
Komunalna zapuštenost Vukovara?
Grad je ljepši nego što je bio prije rata.
Zagreb je deset puta gori od Vukovara.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:politika je politika konflikta a ne snubljenja..kad aje bila politika snubljenja carstva su s eraspadala po navalom konflikta...jer su se ovi prvi ulijenili u svojoj laznoj moci i lagodnom zivotarenju...ja sam tu nekian napisoa da je trazenje da plenki ne bude premijer nerealno i bezveze...ali isto tako sjetimo s eprljave kamapnje plenkija i hdzovaca prema dp i škori javno ga zigosali d aje dezerter...a ntko se nije propitivao sto je i dgje bio plenki 1991...naravno a s eonda javio dodatni revolt i inacenje...sa druge strane potrebna je dodatna radikalizacija zbog opasnosti migracija...i nevolja iz komsiluka...zato sam naveo da je politika politika konflikta a ne lezilebarenja...
Ti si do jučer pisao Škoro premijer
A mi smo ti se sa pravom smijali... Škoro je svoje otpjevao. U Saboru sumnjam kako će se pojavljivat.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
vuksadinare wrote:di zivi ovaj generalSovak wrote:
Drugi put kad odem, fotkam.
2018-04-10
vuksadinare wrote:politika je politika konflikta a ne snubljenja..kad aje bila politika snubljenja carstva su s eraspadala po navalom konflikta...jer su se ovi prvi ulijenili u svojoj laznoj moci i lagodnom zivotarenju...ja sam tu nekian napisoa da je trazenje da plenki ne bude premijer nerealno i bezveze...ali isto tako sjetimo s eprljave kamapnje plenkija i hdzovaca prema dp i škori javno ga zigosali d aje dezerter...a ntko se nije propitivao sto je i dgje bio plenki 1991...naravno a s eonda javio dodatni revolt i inacenje...sa druge strane potrebna je dodatna radikalizacija zbog opasnosti migracija...i nevolja iz komsiluka...zato sam naveo da je politika politika konflikta a ne lezilebarenja...Sovak wrote:vuksadinare wrote:to nisam rekao da škoro nije trazio da plenki ne bud epremijer..a njegova sestra jedan od kandidata za min.poljoprivrede kao i haso ministar kulture...ali zekanovic nije bio u ponudi za ministra policije i to stoji..u igri je bio nikola kajkic...za ministra policijePirate wrote:Ma nista nije bilo u ponudi. Nit je Skoro trazio da Plenky odstupi mjesto premijera ako hoce koaliciju sa HDZ, nit Haso za ministra kulture, nit Skorina sestra za ministricu poljoprivrede, ma zapravo uopce nisu ni htjeli koaliciju sa HDZ. To je sve samo san ili bunika.vuksadinare wrote:
zekanovic nije bio u ponudi za ministra policije
Realno Mostovo i DP-ovo kričanje ''Kenwood Kenon neće biti premijer'' tj. inzistiranje na osobnom animozitetu je ipak bedasto.
Hoću reći ako će i dalje na tom inzistirati onda su slijepi slonovi na tulumu u vlastitoj staklani.
Tim više što je Kenwood Kenon dobio unutarstranačke izbore i na parlamentarnim gotovo sam doslovce izdominirao lijevu širajzlin kobasičarsku koaliciju.
S druge strane 24 mjesta DP-a i Mosta uopće nije loš rezultat. Ali je i maksimalan. Manje više su to nevoljena hadezejeva djeca.
Ono što se može, a i trebalo bi jest sjesti za stol i vidjeti gdje su programske zajedničke točke i tako sastaviti vladu.
E sad ... osobni animoziteti će prevladati kod budala koji ne vide dalje ispred nosa.
Ak' zbog toga dobiju odbijenicu ne trebaju se ljutiti na nikoga osim na sebe.
To velim ja koji sam glasovao za MOST. Valjda će netko od njih to pročitati ovdje.
Ako ne, opet dobro.
Bude kak' buju Svarog i Perun odredili.
Politika je i uvažavanje realnosti.
Šoranje teškim topništvom prije izbora je legitimno, ali poslije izbora se na obzoru trebaju vidjeti nacionalni interesi.
Ako će biti ''antiprotivni'' iz čistog dišpeta trajat će više ili manje koliko i Živi zid.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:di zivi ovaj generalSovak wrote:Hektorović wrote:Sovak wrote:Hektorović wrote:
Mahda.
Ne radi se uopće o četnicima nego o komunalnoj zapštenosti i razvojnoj nesposobnosti. Sve skupa izgleda ko loš dio Bugarske.
Ne znam. Ako hoće fotkam mu ja takva sranja po Zagrebu koja u Vukovaru nisam vidio nikad.
Guest- Guest
nece biti dišpeta...škoro je jucer kao iovi iz mosta rekli da ce uvazavati i podrzati ono st je dobro u prvom redu za hrvatsku a kritizirati i nece podrzati ono sto nije...ne mogu se uspoređivati ŽZ sa DP ili Mostom...oni pak nisu nista podrzavali ni dobro ni lose u saboru su bili iz cistog cirkusa...i benificija...Sovak wrote:vuksadinare wrote:politika je politika konflikta a ne snubljenja..kad aje bila politika snubljenja carstva su s eraspadala po navalom konflikta...jer su se ovi prvi ulijenili u svojoj laznoj moci i lagodnom zivotarenju...ja sam tu nekian napisoa da je trazenje da plenki ne bude premijer nerealno i bezveze...ali isto tako sjetimo s eprljave kamapnje plenkija i hdzovaca prema dp i škori javno ga zigosali d aje dezerter...a ntko se nije propitivao sto je i dgje bio plenki 1991...naravno a s eonda javio dodatni revolt i inacenje...sa druge strane potrebna je dodatna radikalizacija zbog opasnosti migracija...i nevolja iz komsiluka...zato sam naveo da je politika politika konflikta a ne lezilebarenja...Sovak wrote:vuksadinare wrote:to nisam rekao da škoro nije trazio da plenki ne bud epremijer..a njegova sestra jedan od kandidata za min.poljoprivrede kao i haso ministar kulture...ali zekanovic nije bio u ponudi za ministra policije i to stoji..u igri je bio nikola kajkic...za ministra policijePirate wrote:
Ma nista nije bilo u ponudi. Nit je Skoro trazio da Plenky odstupi mjesto premijera ako hoce koaliciju sa HDZ, nit Haso za ministra kulture, nit Skorina sestra za ministricu poljoprivrede, ma zapravo uopce nisu ni htjeli koaliciju sa HDZ. To je sve samo san ili bunika.
Realno Mostovo i DP-ovo kričanje ''Kenwood Kenon neće biti premijer'' tj. inzistiranje na osobnom animozitetu je ipak bedasto.
Hoću reći ako će i dalje na tom inzistirati onda su slijepi slonovi na tulumu u vlastitoj staklani.
Tim više što je Kenwood Kenon dobio unutarstranačke izbore i na parlamentarnim gotovo sam doslovce izdominirao lijevu širajzlin kobasičarsku koaliciju.
S druge strane 24 mjesta DP-a i Mosta uopće nije loš rezultat. Ali je i maksimalan. Manje više su to nevoljena hadezejeva djeca.
Ono što se može, a i trebalo bi jest sjesti za stol i vidjeti gdje su programske zajedničke točke i tako sastaviti vladu.
E sad ... osobni animoziteti će prevladati kod budala koji ne vide dalje ispred nosa.
To velim ja koji sam glasovao za MOST. Valjda će netko od njih to pročitati ovdje.
Ako ne, opet dobro.
Politika je i uvažavanje realnosti.
Šoranje teškim topništvom prije izbora je legitimno, ali poslije izbora se na obzoru trebaju vidjeti nacionalni interesi.
Ako će biti ''antiprotivni'' iz čistog dišpeta trajat će više ili manje koliko i Živi zid.
2015-09-08
Plenkovic je već sastavio vladu. Most je oporba. P ne treba nitko od njih. Vladat će sam iduće četiri godine. Autokracija.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
eto to gore navedeno je stajaište nekolicine nas tu na forumu... i upravo je to ono što bi u idealnoj kombinaciji bilo najpodesnije, ali bojim se da s jedne strane hdz nema potrebu s ovim rezultatom, otvarati vrata dpu i mostu koji na kraju krajeva u startu imaju krut pregovarački stav... to što bi mnogi od nas voljeli da se to tako odigra, u političkoj realnosti vrlo je teško očekivati... ne i nemoguće, ali jako teškoSovak wrote:vuksadinare wrote:to nisam rekao da škoro nije trazio da plenki ne bud epremijer..a njegova sestra jedan od kandidata za min.poljoprivrede kao i haso ministar kulture...ali zekanovic nije bio u ponudi za ministra policije i to stoji..u igri je bio nikola kajkic...za ministra policijePirate wrote:Ma nista nije bilo u ponudi. Nit je Skoro trazio da Plenky odstupi mjesto premijera ako hoce koaliciju sa HDZ, nit Haso za ministra kulture, nit Skorina sestra za ministricu poljoprivrede, ma zapravo uopce nisu ni htjeli koaliciju sa HDZ. To je sve samo san ili bunika.vuksadinare wrote:zekanovic nije bio u ponudi za ministra policijekaya wrote:
A vidi, da si premijer i da si dobio glasova kao FT 1991 i da ti dođe škoro sa ucjenom zekanović za ministra policije, pa naravno da ga šalješ u k. iste sekunde u sebi ( u stvarnosti kažeš sastanak je završio) i ideš na dogovor s manjinama. Em pristaju na ponudu em si još moderan. To bi i ja napravila, realno.
Ako ne, opet dobro.
2015-08-08
Hektorović wrote:vuksadinare wrote:politika je politika konflikta a ne snubljenja..kad aje bila politika snubljenja carstva su s eraspadala po navalom konflikta...jer su se ovi prvi ulijenili u svojoj laznoj moci i lagodnom zivotarenju...ja sam tu nekian napisoa da je trazenje da plenki ne bude premijer nerealno i bezveze...ali isto tako sjetimo s eprljave kamapnje plenkija i hdzovaca prema dp i škori javno ga zigosali d aje dezerter...a ntko se nije propitivao sto je i dgje bio plenki 1991...naravno a s eonda javio dodatni revolt i inacenje...sa druge strane potrebna je dodatna radikalizacija zbog opasnosti migracija...i nevolja iz komsiluka...zato sam naveo da je politika politika konflikta a ne lezilebarenja...
Ti si do jučer pisao Škoro premijer
A mi smo ti se sa pravom smijali... Škoro je svoje otpjevao. U Saboru sumnjam kako će se pojavljivat.
Dobro, ti i Epikur pišete o trećem otkad ste tu.
I kaj? Dajete glas opciji koja pitanje Trećeg naziva neozbiljnim i za Bruxelles neprihvatljivim rješenjem.
I vi sebe malo pogledajte.
Guest- Guest
[size=40]Središnja Bosna ima zastupnika u Saboru RH: "Nastavljamo djelovati za dobrobit našeg naroda"[/size]
Kreševljak Radoje Vidović proglasio je izbornu pobjedu. Nakon obraćanja predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića, Vidović je u mini stožeru u Kreševu u kojem je cijelu večer pratio rezultate, kratkim obraćanjem prokomentirao svoj i rezultat HDZ-a.
Vidović će biti jedan od tri zastupnika dijaspore u Saboru Republike Hrvatske. U svojoj političkoj karijeri obnašao je dužnosti predsjedatelja Doma naroda Parlamenta Federacije te načelnika općine Kreševo. Dugogodišnji je predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Kreševo i trenutni predsjednik Županijskog odbora ove stranke na razini Županije Središnja Bosna. Rođen je 1970. godine u Kreševu, suprug i otac troje djece, a po zanimanju profesor povijesti i zemljopisa. Član je Povjerenstva za zaštitu nacionalnih spomenika BiH, a kao pripadnik HVO-a bio je i aktivni sudionik Domovinskog rata, piše Art Info.
Podsjećamo, HDZ na čelu s Andrejom Plenkovićem ostvario je najveću pobjedu još od vremena Franje Tuđmana. U Sabor ispred dijaspore ulaze sve tri zastupnika HDZ-a, Nevenko Barbarić, Radoje Vidović i Zdravka Bušić.
"Zahvaljujem svima koji su doprinjeli ovoj velikoj pobjedi, mojoj obitelji, supruzi Ivani, svim članovima stranke i biračima koji su dali ogromno povjerenje HDZ-u. Ovo je ogroman uspjeh i bolji jednostavno nismo mogli očekivati. Premda rezultati još nisu službeni, mogu kazati da ovaj put do Sabora RH zahvaljujući svima vama nije bio naporan i nadam se da ćemo i u narednom razdoblju nastaviti djelovati za dobrobit našeg naroda, našeg kraja, zajedno raditi i živjeti" kazao je Vidović u Kreševu proglasivši pobjedu odnosno mandat u Saboru RH, prvi u povijesti za Središnju Bosnu iz XI Izborne jedinice
Dnevnik.ba
2018-04-10
Vidović je iz Deževica da budemo precizni :)
2018-04-10
P je već sastavio vladu , manjinci , reformksri i narodnjaci
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2195944
76 ruku
Posli će još koji iz DP to podebljat i to je to
76 ruku
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jel to mislis na Matijevica i onih 5000 hektara sto je kupio?vuksadinare wrote:treba biti iskren da je plenki zrtvovao vukovar sdss-u i pupovcu...razlog se zna..ocuvanje vlasti u proslom mandatu...to se vidjelo na terenu...i to je penava srecom dosta rano skuzio...da je plenki zrtvovao pupovcu vukovar imas bezbroj dokaza..od stalnog zaposljavanja sdss-ovih kadrova u vukovaru narocito na vazne funckije i institucije..odnos policije ili milicije prema hrvatima u vukovaru narocito braniteljima...zatim omogucavanje kupovine vecih kolicina zemljista tajkunu iz srbije koji je vucicev i pupovcev covjek...interesantno...ne kod vinkovaca,osijeka,đakova,nasica nego bas kod vukovara...Sovak wrote:Hektorović wrote:vuksadinare wrote: nesto protiv penave...ralno lik je jedini imao i ima muda reci kakvo je stanje u vukovaru...
Mahda.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Sovak wrote:
Dobro, ti i Epikur pišete o trećem otkad ste tu.
I kaj? Dajete glas opciji koja pitanje Trećeg naziva neozbiljnim i za Bruxelles neprihvatljivim rješenjem.
I vi sebe malo pogledajte.
Polako, nigdje se ne žuri, taktičke male pobjede i koraci naprijed. Sve u svoje vrijeme.
Pomaci su očigledni, Plenkovičeva politika spram BiH je neusporedivo bolja nego one prije.
2018-04-10
RayMabus wrote:P je već sastavio vladu , manjinci , reformksri i narodnjaci
76 ruku
I Restarta koliko čujem.
2018-04-10
daPirate wrote:Jel to mislis na Matijevica i onih 5000 hektara sto je kupio?vuksadinare wrote:treba biti iskren da je plenki zrtvovao vukovar sdss-u i pupovcu...razlog se zna..ocuvanje vlasti u proslom mandatu...to se vidjelo na terenu...i to je penava srecom dosta rano skuzio...da je plenki zrtvovao pupovcu vukovar imas bezbroj dokaza..od stalnog zaposljavanja sdss-ovih kadrova u vukovaru narocito na vazne funckije i institucije..odnos policije ili milicije prema hrvatima u vukovaru narocito braniteljima...zatim omogucavanje kupovine vecih kolicina zemljista tajkunu iz srbije koji je vucicev i pupovcev covjek...interesantno...ne kod vinkovaca,osijeka,đakova,nasica nego bas kod vukovara...Sovak wrote:Hektorović wrote:vuksadinare wrote: nesto protiv penave...ralno lik je jedini imao i ima muda reci kakvo je stanje u vukovaru...
Mahda.
2015-09-08
michaellcmacha wrote:eto to gore navedeno je stajaište nekolicine nas tu na forumu... i upravo je to ono što bi u idealnoj kombinaciji bilo najpodesnije, ali bojim se da s jedne strane hdz nema potrebu s ovim rezultatom, otvarati vrata dpu i mostu koji na kraju krajeva u startu imaju krut pregovarački stav... to što bi mnogi od nas voljeli da se to tako odigra, u političkoj realnosti vrlo je teško očekivati... ne i nemoguće, ali jako teškoSovak wrote:vuksadinare wrote:to nisam rekao da škoro nije trazio da plenki ne bud epremijer..a njegova sestra jedan od kandidata za min.poljoprivrede kao i haso ministar kulture...ali zekanovic nije bio u ponudi za ministra policije i to stoji..u igri je bio nikola kajkic...za ministra policijePirate wrote:Ma nista nije bilo u ponudi. Nit je Skoro trazio da Plenky odstupi mjesto premijera ako hoce koaliciju sa HDZ, nit Haso za ministra kulture, nit Skorina sestra za ministricu poljoprivrede, ma zapravo uopce nisu ni htjeli koaliciju sa HDZ. To je sve samo san ili bunika.vuksadinare wrote:
zekanovic nije bio u ponudi za ministra policije
Ako ne, opet dobro.
Naravska stvar. Ideal je ideal, realnost i egoizmi nešto drugo.
U svakom slučaju bumo imali kaj za gledati u Saboru.
Kad krenu Peovićka i kompanija u revolucionarne bubnjeve začnu udarati ... imat će saborska straža opet posla.
Guest- Guest
Jedino tko je to sposoban ostvariti su oni koji su dobili 3 mandata i za koje sam glasova. Ostali su svi ekonomski ekonomski lijevi centar osim možemo što su žešća ljevica a RF boljševiciabraham wrote:Svaki ekonomski rast ispod 5% na godisnjoj osnovi je za DNRH pad. Ova ekipa nije sposobna to ostvariti. Previse je tu interesa upetljano.Ok mozda Plenkovic privatno sredi u EU nesta ispod stola. Takova je prica namtnuta.Mozda Jean Michell sredi sta. A brajko??? Kila mozga.....
e tu smo... kod ove situacije sa možemo ali i strip... treba povesti računa da im se ne da previše maha i ni milimetra im ne popuštati... ukoliko krenu sa prosvjedima buntovničkog karaktera to trpat u marice i zadržavati u skladu sa propisanim i pisati im kazne pa nek se jebu po sudovima i nek plaćaju od svojih saborskih primanja svojim korisnim idiotima kazne... zbog njih ja bih volio da plenki ima tu širinu i da privoli dp i most na suradnju, čisto ideološki i da to zajedničkim snagama neutraliziraju... ako bi nešto bilo preradikalno da vlast odradi nije problem, otići ćemo mmi ili naša mlađa ekipa i polupat ih ko porculan... i to bi bio dobar recept... a sve na finjaka
2015-08-08
jako jeftino je sastaviti vladu s ovakvim izbornim sustavom..
oporbene stranke: most i dp, nemaju dovoljno kapitala da pritisnu hdz da promijeni izborni zakon itd
svi smo ovdje na gubitku, ovakav status quo samo vodi u daljnji zastoj svega pomalo, a najgore tek dolazi po ekonomiju
baba se napila od muke...Sovak wrote:tre wrote:i što si ono kazala baba, da će mutavom glasanje za tita donjeti pregršt glasovaSora wrote:meni je iznenađenje tako visoka pobjeda HDZeja bez obzira na evidentno zaostajanje hrvatske u svim parametrima
no, dobro, možda i bolje da hdz ne mora koalirati s bedakim iz domovinskog pokreta i milo moje
a, SDP kontinuirano bilježi pad , već nekoliko izbora
zato što su premalo odmakli od centra
u centru jednostavno za njih nema mjesta
da imam pravo vidi se po uzletu prave ljevice MOŽEMO
MOŽEMO JE JEDINA BITNA NOVOST OVIH IZBORA
ima povjerenje velikog broja birača, svakako dio iz sdp
zbog jasnih stavova u vezi ljevice
i generalno,hrvatski se brod zaokrenuo u desno još više
nisam optimist u pogledu budućnosti tog broda
Mah .. kad bi budala znala da je budala, prestala bi biti budala.
Tito - partija, omladina - armija.
Ček baba je uvijek pijana ali joj je jučer bilo napokon i zlo od raše a ne zbog toga što je sdp brutalno dobio batine na izborima a mora i to malo sirotinje djeliti sa sataraš paprikašovom, pajserom, profesionalnim umirovljenikom i tko zna koga još sve ne u nakupini zvanoj restart
Page 18 of 28 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 28
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 18 of 28