Izbori za Sabor 2020.
Page 15 of 28
Page 15 of 28 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21 ... 28
Re: Izbori za Sabor 2020.
evo izjava razocaranih hdzovaca na vijest d abacic i ekipa pregovaraju sa ids-om,cacicvcima i hns-om
Fortunate
'Što je ovo?Kakav IDS,Čačić isusa ti dragoga.Pa to su dokazani kriminalci.Znao sam da ovo predobro zvuči a da se iza toga nešto ne krije.Ako se ovo obistini Plenkoviću zaboravi na moj glas na sljedećim izborima'.
Malinova grančica
'Jesu ovi normalni?IDS?ČAČIĆ?HNS?.Opet u vlasti dokazani krimosi i ljevičari'.
Mare
'Plenki jesi lud.Pa IDS ne bi uzeo ni Bero da nije morao'.
Fortunate
'Što je ovo?Kakav IDS,Čačić isusa ti dragoga.Pa to su dokazani kriminalci.Znao sam da ovo predobro zvuči a da se iza toga nešto ne krije.Ako se ovo obistini Plenkoviću zaboravi na moj glas na sljedećim izborima'.
Malinova grančica
'Jesu ovi normalni?IDS?ČAČIĆ?HNS?.Opet u vlasti dokazani krimosi i ljevičari'.
Mare
'Plenki jesi lud.Pa IDS ne bi uzeo ni Bero da nije morao'.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pirate wrote:I ja sam govorio da HDZ pobjeduje, jedino sto sam se zajebo sto sam mislio da ce u koaliciju sa DP, koja ne bi izdrzala godinu dana. OVako Plenky bez problema gura 4-godisnji mandat. Usput, ovim putem cestitke HDZ-ovcima i radujemo se novoj suradnji, vas SDSS. :Dkaya wrote:I ti jel, sjećam se malo.Speare Shaker wrote:kaya wrote:
U par rečenica, nije hr skrenula udesno nego je hdz bez ovih škorinih postao prihvatljiv za ljevije od centra i centar i dobio je vizuru europskije stranke pa je pokupio i te glasove.
O tome sam ja pisao još na starom forumu pa su me neki ismijali u stilu da pravi ljevičari nikada neće glasati za HDZ.
Pa možda takvi i neće, ali oni koji su blizu centra ipak hoće. Pravi ljevičari mogu izabrati i ostani doma opciju (kao što mnogi izgleda i jesu).
Znam da smo kxytz prognozirali ovo kao i milanovića bez greške. I miha mislim.
Ja sam prije 20 dana objasnila ovo jednom političkom komentatoru koji je bio uvjeren u sdp pobjedu pa me gledao u čudu jer je valjda procjenio da je šminkanje i frizura moja fah .
Daj nemoj vuka i metildu će šlogirati.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Daklem sto se desilo. Nista narocito. Status Quo manje.vise. Daklem (na moje veliko rzocaranje) je Skoro podbacio. Zanimljivo je da je u Slavoniji tek treca opcija. Jedini logican zakljucak je da su ostali samo stariji biraci i uhljebi. Ostalo... SdP je definitvno dosao do granice nestanka. HDZ je otisao toliko ideoloski lijevo da ih je ugusio. Lijeva opcija sa Borickom i Tomasevicem je katolibanska skola ogranicena na ZG sta je takodjer kratkog daha. Znaci u nastavku stabilnost tj propadanje. Ne direktno, ajmo reci rast od max 1-2% sta je za DNRH nedovoljno. Na iducim izborima ce i Bugari biti ispred a Srbi ce puhati za vratom. Dobro bit ce uvijek Kososvo I BiH za poredjenje.... Muhahahahahahahahahaa
2014-04-14
Žao mi je vuka sa Dinare
Iako ima nick vuk ispada zadnjih godinu dana kao janje sa dinare, dok vukovi su epi, ero, norka, miha itd
Iako ima nick vuk ispada zadnjih godinu dana kao janje sa dinare, dok vukovi su epi, ero, norka, miha itd
Pirate likes this post
Srećko
'Imaju dobru komotnu poziciju za koaliranje i sastavljenje vlade ali oni prstom u govno(IDS,Čačić.HNS).Ovo nam nije baš potrebno ako je istina što je Bačić rekao a bojim se da je.Poslat ću svoj protest kao član stranke središnjici da se ne slažem i to će biti prevara nas birača'.
'Imaju dobru komotnu poziciju za koaliranje i sastavljenje vlade ali oni prstom u govno(IDS,Čačić.HNS).Ovo nam nije baš potrebno ako je istina što je Bačić rekao a bojim se da je.Poslat ću svoj protest kao član stranke središnjici da se ne slažem i to će biti prevara nas birača'.
2015-09-08
AssadNaPodmornici wrote:Žao mi je vuka sa Dinare
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Svaki ekonomski rast ispod 5% na godisnjoj osnovi je za DNRH pad. Ova ekipa nije sposobna to ostvariti. Previse je tu interesa upetljano.Ok mozda Plenkovic privatno sredi u EU nesta ispod stola. Takova je prica namtnuta.Mozda Jean Michell sredi sta. A brajko??? Kila mozga.....
2014-04-14
Vučina, javi mi ako bi koga tribalo ispleskat... :D
darth_vader-
2014-04-17
'He,he.Opet sam ih preveo žedne preko vode.Samo spomeneš Tuđmana i oni u trans padaju ostalo se svede na određivanje posla u moju korist'(Plenki)
2015-09-08
ne treba...sami ce se međusobno ispleskati...ako ovi parazati uđu u vlast hns,ids,čačić ti ne špregovaraju bez pola ministarstva i drzavnih firmi za svojejasambrend wrote:Vučina, javi mi ako bi koga tribalo ispleskat... :D
2015-09-08
IDS i Plenki u koaliciji?????White lane cnnecting people Muhahahahhaaaaa Bude li IDS isao u koaliciju to znaci njihov nestanak i imunitet od progona celnika....
2014-04-14
abraham wrote:Svaki ekonomski rast ispod 5% na godisnjoj osnovi je za DNRH pad. Ova ekipa nije sposobna to ostvariti. Previse je tu interesa upetljano.Ok mozda Plenkovic privatno sredi u EU nesta ispod stola. Takova je prica namtnuta.Mozda Jean Michell sredi sta. A brajko??? Kila mozga.....
Jel kužiš sad spiku s tri plus osam mandata gratis i koji im je tu manevarski prostor za nakaradno koaliranje...
darth_vader-
2014-04-17
kaya wrote:Pirate wrote:I ja sam govorio da HDZ pobjeduje, jedino sto sam se zajebo sto sam mislio da ce u koaliciju sa DP, koja ne bi izdrzala godinu dana. OVako Plenky bez problema gura 4-godisnji mandat. Usput, ovim putem cestitke HDZ-ovcima i radujemo se novoj suradnji, vas SDSS. :Dkaya wrote:I ti jel, sjećam se malo.Speare Shaker wrote:kaya wrote:
U par rečenica, nije hr skrenula udesno nego je hdz bez ovih škorinih postao prihvatljiv za ljevije od centra i centar i dobio je vizuru europskije stranke pa je pokupio i te glasove.
O tome sam ja pisao još na starom forumu pa su me neki ismijali u stilu da pravi ljevičari nikada neće glasati za HDZ.
Pa možda takvi i neće, ali oni koji su blizu centra ipak hoće. Pravi ljevičari mogu izabrati i ostani doma opciju (kao što mnogi izgleda i jesu).
Znam da smo kxytz prognozirali ovo kao i milanovića bez greške. I miha mislim.
Ja sam prije 20 dana objasnila ovo jednom političkom komentatoru koji je bio uvjeren u sdp pobjedu pa me gledao u čudu jer je valjda procjenio da je šminkanje i frizura moja fah .
Daj nemoj vuka i metildu će šlogirati.
vuk i ja smo bili hdz-ovi glasači dok ste vi još dugo pričali da je to stranka opasnih namjera
Guest- Guest
Predvidjam daljnu stabilnos od 0,5-1% rasta na godisnjoj osnovi. Fondovi i uplate dijaspore i to je to.......Mislim da ce biti zanimljivije u Sabor-u.Raspudic, Rada, Bencicka, Oreskovicka, Ajme kada se zenturace dohvate... Makar vrh zabava.
2014-04-14
Samo da se ne skidaju gole ili tko sto....
2014-04-14
AssadNaPodmornici wrote:Žao mi je vuka sa Dinare
Iako ima nick vuk ispada zadnjih godinu dana kao janje sa dinare
Ne pretjeruj.
On je jednostavno glup i tup kao telegrafski stup.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:Žao mi je vuka sa Dinare
Ne pretjeruj.
ne dirajte mi vučka s kim ću ja rane vidati
Guest- Guest
pa ja ne bi izabrao ids i hns u vlast plus cacic pa tividi tko je glupSpeare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:Žao mi je vuka sa Dinare
Ne pretjeruj.
2015-09-08
da, ta mafija bi izgradila elektranu koja spada u obnovljive izvore energije, a odbačena je njena izgradnja zbog toga što bi zagadila pitku vodu Peruće i Cetine nizvodno, dok postojeća elektrana na Perući ne spada u obnovljive izvore energije a na ispustu turbine može se piti voda...Speare Shaker wrote:Noor wrote:to kužim, ali očekujem da argumentira i konkretizira povod te misliSpeare Shaker wrote:Noor wrote:što to znači točno?mutava baštarda wrote:
Žene i pravo glasa...
Da bi ženama u ime nekog imaginarnog višeg dobra najbolje bilo zabraniti pravo glasovanja na izborima.
Nemoj to očekivati od osoba koji su se jasno izjasnili protiv gradnje termoelektrane na Peruči i tako podržali iseljavanje mladih iz Sinja zbog nedostatka posla, a onda još i udarili u kuknjavu zbog tog iseljavanja.
I bez toga, kada se vidilo koja ekipa je gurala projekt bilo je dovoljno....
vuksadinare wrote:pa ja ne bi izabrao ids i hns u vlast plus cacic pa tividi tko je glupSpeare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:Žao mi je vuka sa Dinare
Ne pretjeruj.
Ti definitivno jesi. Druga je priča što ih ima i glupljih. I među političarima. Recimo Miro Bulj.
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:
odbačena je njena izgradnja zbog toga što bi zagadila pitku vodu Peruće i Cetine nizvodno
Kaže tko?
Guest- Guest
Page 15 of 28 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21 ... 28
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 15 of 28