Izbori za Sabor 2020.
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Glasam za:
Re: Izbori za Sabor 2020.
Vidit ćeš ti kad Možemo dobije svojih 5 minuta,otkinut će još od SDP-a.red wolf wrote:Sad kad mi preuzmemo SDP, e onda ćeš vidjeti što je SDP.tre wrote:presudilo je to što ste titoistički orjentirani i što nemate pojma o ničemu. Sve vaše se svelo na pederčine, titoiste i kojekakve zvizdarije daleko od stvarnosti koje nemaju veze s vezom. Po meni ste previše glasova i dobili koliko ste zaslužili a zaslužili ste da vas se zatre sa pllitičke scene.red wolf wrote:Dogodilo se isto što i kod predsjedničkih izbora...Presudila su sučeljavanja kandidata dviju najjačih stranaka...Zato su i predizborne ankete fulale, kao i u slučaju predsjedničkih, osim jedne, ona je dva dana prije izbora pokazala da Milanović vodi...
SDP nema 42 mandata,koliko otpada na Beljaka,IDS i Babu Jabu.Samo jedan mandat u saboru,Peovićka,Borićka ustoličit će jednu solidnu ljevu opciju,koja je ljevija od SDP-a.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nego ... Shiting Bull pakira kufere za dijasporu.
Moral bu delati.
Moral bu delati.
Guest- Guest
Smanji malo. Opcija za Plenkovicev atentat još visi u zraku.epikur37 wrote:kic wrote:
ovo je HDZova država..
Ne, nego je ovu država uspostavljena pod političkim vodstvom i idejom HDZ-a.
Ona je tako strukturirana, ideološki i identitetski osmišljena i utemeljena. Paradigmatski.
I tu neće biti promjena dok se ne promijeni država, a to se mijenja kroz povijesne prijelome.
Izbori to nisu.
I to nije ništa neobično i negativno, pače, posve je normalno, tako funkcioniraju sve normalne zajednice i države na svijetu.
Imaš radikalni ljevicu u parlamentu. I desnicu.
Mogu pozvati bilo koga od njih.
Šuti.
Last edited by RayMabus on Sun 5 Jul - 20:13; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Samo gledaj. Naše vrijeme dolazi.סמאל wrote:Vidit ćeš ti kad Možemo dobije svojih 5 minuta,otkinut će još od SDP-a.red wolf wrote:Sad kad mi preuzmemo SDP, e onda ćeš vidjeti što je SDP.tre wrote:presudilo je to što ste titoistički orjentirani i što nemate pojma o ničemu. Sve vaše se svelo na pederčine, titoiste i kojekakve zvizdarije daleko od stvarnosti koje nemaju veze s vezom. Po meni ste previše glasova i dobili koliko ste zaslužili a zaslužili ste da vas se zatre sa pllitičke scene.red wolf wrote:Dogodilo se isto što i kod predsjedničkih izbora...Presudila su sučeljavanja kandidata dviju najjačih stranaka...Zato su i predizborne ankete fulale, kao i u slučaju predsjedničkih, osim jedne, ona je dva dana prije izbora pokazala da Milanović vodi...
SDP nema 42 mandata,koliko otpada na Beljaka,IDS i Babu Jabu.Samo jedan mandat u saboru,Peovićka,Borićka ustoličit će jednu solidnu ljevu opciju,koja je ljevija od SDP-a.
Bili smo blizu stvaranja nove stranke, ali smo odustali...SDP je naša stranka i za nju se valja boriti...I izborit ćemo se za naš SDP...
Last edited by red wolf on Sun 5 Jul - 20:14; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Zašto ti je tako teško podnijet poraz ?RayMabus wrote:Smanji malo. Opcija za Plenkovicev atentat još visi u zraku.epikur37 wrote:kic wrote:
ovo je HDZova država..
Ona je tako strukturirana, ideološki i identitetski osmišljena i utemeljena. Paradigmatski.
I tu neće biti promjena dok se ne promijeni država, a to se mijenja kroz povijesne prijelome.
Izbori to nisu.
I to nije ništa neobično i negativno, pače, posve je normalno, tako funkcioniraju sve normalne zajednice i države na svijetu.
Šuti.
2015-07-23
RayMabus wrote:Smanji malo. Opcija za Plenkovicev agentat još visi u zraku.epikur37 wrote:kic wrote:
ovo je HDZova država..
Izbori to nisu.
Imaš radikalni ljecicu u parlamentu. I desnicu.
Šuti.
Mi kontroliramo Mup, internet, boga oca, državu cijelu...samo ću poslati tvoj IP i dođe ti Božinović na vrata :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
red wolf wrote:Samo gledaj. Naše vrijeme dolazi.סמאל wrote:Vidit ćeš ti kad Možemo dobije svojih 5 minuta,otkinut će još od SDP-a.red wolf wrote:Sad kad mi preuzmemo SDP, e onda ćeš vidjeti što je SDP.tre wrote:presudilo je to što ste titoistički orjentirani i što nemate pojma o ničemu. Sve vaše se svelo na pederčine, titoiste i kojekakve zvizdarije daleko od stvarnosti koje nemaju veze s vezom. Po meni ste previše glasova i dobili koliko ste zaslužili a zaslužili ste da vas se zatre sa pllitičke scene.red wolf wrote:Dogodilo se isto što i kod predsjedničkih izbora...Presudila su sučeljavanja kandidata dviju najjačih stranaka...Zato su i predizborne ankete fulale, kao i u slučaju predsjedničkih, osim jedne, ona je dva dana prije izbora pokazala da Milanović vodi...
A ti? Ne buš u dijasporu k'o Shitting Bull?
Guest- Guest
Nema ga večeras :)Sovak wrote:Nego ... Shiting Bull pakira kufere za dijasporu.
Moral bu delati.
Došlo i prošlo.Nakon ovih izbora,idem na godišnji,dovoljno sam pomagao Plenkyu,nakon godišnjeg i narednih godina koncentrirat ću se na to da pomažem ,,Možemo''red wolf wrote:Samo gledaj. Naše vrijeme dolazi.סמאל wrote:Vidit ćeš ti kad Možemo dobije svojih 5 minuta,otkinut će još od SDP-a.red wolf wrote:Sad kad mi preuzmemo SDP, e onda ćeš vidjeti što je SDP.tre wrote:presudilo je to što ste titoistički orjentirani i što nemate pojma o ničemu. Sve vaše se svelo na pederčine, titoiste i kojekakve zvizdarije daleko od stvarnosti koje nemaju veze s vezom. Po meni ste previše glasova i dobili koliko ste zaslužili a zaslužili ste da vas se zatre sa pllitičke scene.red wolf wrote:Dogodilo se isto što i kod predsjedničkih izbora...Presudila su sučeljavanja kandidata dviju najjačih stranaka...Zato su i predizborne ankete fulale, kao i u slučaju predsjedničkih, osim jedne, ona je dva dana prije izbora pokazala da Milanović vodi...
2015-07-23
סמאל wrote:Vidit ćeš ti kad Možemo dobije svojih 5 minuta,otkinut će još od SDP-a.red wolf wrote:Sad kad mi preuzmemo SDP, e onda ćeš vidjeti što je SDP.tre wrote:presudilo je to što ste titoistički orjentirani i što nemate pojma o ničemu. Sve vaše se svelo na pederčine, titoiste i kojekakve zvizdarije daleko od stvarnosti koje nemaju veze s vezom. Po meni ste previše glasova i dobili koliko ste zaslužili a zaslužili ste da vas se zatre sa pllitičke scene.red wolf wrote:Dogodilo se isto što i kod predsjedničkih izbora...Presudila su sučeljavanja kandidata dviju najjačih stranaka...Zato su i predizborne ankete fulale, kao i u slučaju predsjedničkih, osim jedne, ona je dva dana prije izbora pokazala da Milanović vodi...
Dobro za Hrvarsku
SDP duplo slabiji od HDZ-a
Kraj duopola
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
n_razbojnik wrote:drzavotvorna stranka jbg...moralo bi još par generacija proci da birači to izgube iz vida, ili im se barem zamaglikic wrote:
ovo je HDZova država..
To je vojska članova... Samo ih treba mobilizirati da iziđu na izbore i natjeraju obitelj da to učini.
Ne. Moj me dida, komunist naučio...Sovak wrote:red wolf wrote:Samo gledaj. Naše vrijeme dolazi.סמאל wrote:Vidit ćeš ti kad Možemo dobije svojih 5 minuta,otkinut će još od SDP-a.red wolf wrote:Sad kad mi preuzmemo SDP, e onda ćeš vidjeti što je SDP.tre wrote:
presudilo je to što ste titoistički orjentirani i što nemate pojma o ničemu. Sve vaše se svelo na pederčine, titoiste i kojekakve zvizdarije daleko od stvarnosti koje nemaju veze s vezom. Po meni ste previše glasova i dobili koliko ste zaslužili a zaslužili ste da vas se zatre sa pllitičke scene.
A ti? Ne buš u dijasporu k'o Shitting Bull?
red wolf-
2016-02-10
Božinovit će mu bit najmanji problem.Negativni ,,vanzemaljci'' mogli bi mu pokucat.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Smanji malo. Opcija za Plenkovicev agentat još visi u zraku.epikur37 wrote:kic wrote:
ovo je HDZova država..
Izbori to nisu.
Šuti.
Mi kontroliramo Mup, internet, boga oca, državu cijelu...samo ću poslati tvoj IP i dođe ti Božinović na vrata :D
2015-07-23
Slobodno ga zovi.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Smanji malo. Opcija za Plenkovicev agentat još visi u zraku.epikur37 wrote:kic wrote:
ovo je HDZova država..
Izbori to nisu.
Šuti.
Ne bojim se.
2014-04-11
Tako je, ono su logisticki puno organiziranijimutava baštarda wrote:n_razbojnik wrote:drzavotvorna stranka jbg...moralo bi još par generacija proci da birači to izgube iz vida, ili im se barem zamaglikic wrote:
ovo je HDZova država..
To je vojska članova... Samo ih treba mobilizirati da iziđu na izbore i natjeraju obitelj da to učini.
2014-04-14
izgledna vlada plenki-pupi-cacic-hns
...tre ce iducih cetri godine jebat mater pupiju ali opet ce na iste grablje stati...jbg nostalgija je jaca od svega...zao mi je...u ovoj poziciji sto bi koalirao sa dp ili mostom..pupi je uvijek bio ziher...samo bez kuknjave i pas mater pupiju..ili pricat o prevari
...tre ce iducih cetri godine jebat mater pupiju ali opet ce na iste grablje stati...jbg nostalgija je jaca od svega...zao mi je...u ovoj poziciji sto bi koalirao sa dp ili mostom..pupi je uvijek bio ziher...samo bez kuknjave i pas mater pupiju..ili pricat o prevari
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vi morate shvatit,ovo nije isključivo pobjeda HDZ-a,ovo je personalizirana pobjeda Plenkovicha.
Ovo je pobjeda razuma i pragmatizma u liku Andreja Plenkovicha nad ideološkim prodavačima magle.
Građani su to prepoznali i zato je mnogo onih koji su glasovali za HDZ a inače ne bi.
Ovo je pobjeda razuma i pragmatizma u liku Andreja Plenkovicha nad ideološkim prodavačima magle.
Građani su to prepoznali i zato je mnogo onih koji su glasovali za HDZ a inače ne bi.
2015-07-23
Nije.סמאל wrote:Zašto ti je tako teško podnijet poraz ?RayMabus wrote:Smanji malo. Opcija za Plenkovicev atentat još visi u zraku.epikur37 wrote:kic wrote:
ovo je HDZova država..
Izbori to nisu.
Šuti.
Ja sam pobjedio.
Posla san zahtjev gf vezano uz fizičku likvidaciju Plenkya.
Previše mandata osvaja.
Samo razmatram i tu opciju.
2014-04-11
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 41 of 50