Izbori za Sabor 2020.
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Glasam za:
Re: Izbori za Sabor 2020.
to treba proslaviti kao novu Olujuepikur37 wrote:Noor wrote:nadam se ni Pupovackaya wrote:A kad brojanje završi škoro im neće ni trebati
idealno
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Pa bi ga llikvidirao.tre wrote:po ovom ne treba, jedina nada je da plenkijev ego splasne i da uzme nekoga sa desne strane u što sumnjam. Ovako HDZ + manjinci imaju stabilnu većinu a to mi se ne sviđaNoor wrote:samo da Pupi odleprša iz vlade
Strpi se.
Ja ću procjenit sve
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ali sviđa se meni,ovo kao da mi je zlatna ribica ispunila želju.tre wrote:po ovom ne treba, jedina nada je da plenkijev ego splasne i da uzme nekoga sa desne strane u što sumnjam. Ovako HDZ + manjinci imaju stabilnu većinu a to mi se ne sviđaNoor wrote:samo da Pupi odleprša iz vlade
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
O, majko mila, koji pogled...ne daj Bože da se s pogledom može ubijat.
Noor wrote:to treba proslaviti kao novu Olujuepikur37 wrote:Noor wrote:nadam se ni Pupovackaya wrote:A kad brojanje završi škoro im neće ni trebati
idealno
Bilo bi to, baš po mom guštu :)
Nema škorine pravašije, nema manjinaca i spletkaroša pupija.
HDZ i Most idealno ili nešto slično.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
presudilo je to što ste titoistički orjentirani i što nemate pojma o ničemu. Sve vaše se svelo na pederčine, titoiste i kojekakve zvizdarije daleko od stvarnosti koje nemaju veze s vezom. Po meni ste previše glasova i dobili koliko ste zaslužili a zaslužili ste da vas se zatre sa pllitičke scene.red wolf wrote:Dogodilo se isto što i kod predsjedničkih izbora...Presudila su sučeljavanja kandidata dviju najjačih stranaka...Zato su i predizborne ankete fulale, kao i u slučaju predsjedničkih, osim jedne, ona je dva dana prije izbora pokazala da Milanović vodi...
Čović odmah čestitao Plenkovicu na pobjedi
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2195764
Komšić na aparatima
Bilo bi dobro da malo padne HDZ u anketama jer ima dovoljno a previše ...
Nevalja
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2195764
Komšić na aparatima
Bilo bi dobro da malo padne HDZ u anketama jer ima dovoljno a previše ...
Nevalja
2014-04-11
Ne sviđa mi se to što Nino i Most isključivo neće podržati vladu HDZ-a.
Neka uđu u pregovore, njihovi uvjeti su sigurno normalniji i lakše će leći u HDZ nego DP ili Pupi.
Neka uđu u pregovore, njihovi uvjeti su sigurno normalniji i lakše će leći u HDZ nego DP ili Pupi.
2015-08-06
darth_vader dislikes this post
Začepitre wrote:presudilo je to što ste titoistički orjentirani i što nemate pojma o ničemu. Sve vaše se svelo na pederčine, titoiste i kojekakve zvizdarije daleko od stvarnosti koje nemaju veze s vezom. Po meni ste previše glasova i dobili koliko ste zaslužili a zaslužili ste da vas se zatre sa pllitičke scene.red wolf wrote:Dogodilo se isto što i kod predsjedničkih izbora...Presudila su sučeljavanja kandidata dviju najjačih stranaka...Zato su i predizborne ankete fulale, kao i u slučaju predsjedničkih, osim jedne, ona je dva dana prije izbora pokazala da Milanović vodi...
2014-04-11
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Nema pregovora. Mi smo oporba.epikur37 wrote:Ne sviđa mi se to što Nino i Most isključivo neće podržati vladu HDZ-a.
Moli Boga da padnu mandati HDZ jer ih ima dovoljno. Nije stvar u Mostu nego će nešto postat preočito.
2014-04-11
Hoce ako se Petrov opet samopojebe jer njihovi zahtjevi su sustinski antihadezeovski dok je DP krcat hadezeovcimaepikur37 wrote:Ne sviđa mi se to što Nino i Most isključivo neće podržati vladu HDZ-a.
Znaci manjine ili Skorini preletači
2014-04-15
Ne prcaj ih sad.RayMabus wrote:Začepitre wrote:presudilo je to što ste titoistički orjentirani i što nemate pojma o ničemu. Sve vaše se svelo na pederčine, titoiste i kojekakve zvizdarije daleko od stvarnosti koje nemaju veze s vezom. Po meni ste previše glasova i dobili koliko ste zaslužili a zaslužili ste da vas se zatre sa pllitičke scene.red wolf wrote:Dogodilo se isto što i kod predsjedničkih izbora...Presudila su sučeljavanja kandidata dviju najjačih stranaka...Zato su i predizborne ankete fulale, kao i u slučaju predsjedničkih, osim jedne, ona je dva dana prije izbora pokazala da Milanović vodi...
Opasni su.
2014-04-11
Mislim da će neki iz Restart koalicije pokušat usićarit nešto,recimo IDS.
Ukoliko IDS napravi isto ono što je HNS prije 4 god. svi ovi pritisci s desna biti će,,piši propalo''
Ukoliko IDS napravi isto ono što je HNS prije 4 god. svi ovi pritisci s desna biti će,,piši propalo''
2015-07-23
Nema pregovora. Mi smo oporba.n_razbojnik wrote:Hoce ako se Petrov opet samopojebe jer njihovi zahtjevi su sustinski antihadezeovski dok je DP krcat hadezeovcimaepikur37 wrote:Ne sviđa mi se to što Nino i Most isključivo neće podržati vladu HDZ-a.
Znaci manjine ili Skorini preletači
2014-04-11
Sad kad mi preuzmemo SDP, e onda ćeš vidjeti što je SDP.tre wrote:presudilo je to što ste titoistički orjentirani i što nemate pojma o ničemu. Sve vaše se svelo na pederčine, titoiste i kojekakve zvizdarije daleko od stvarnosti koje nemaju veze s vezom. Po meni ste previše glasova i dobili koliko ste zaslužili a zaslužili ste da vas se zatre sa pllitičke scene.red wolf wrote:Dogodilo se isto što i kod predsjedničkih izbora...Presudila su sučeljavanja kandidata dviju najjačih stranaka...Zato su i predizborne ankete fulale, kao i u slučaju predsjedničkih, osim jedne, ona je dva dana prije izbora pokazala da Milanović vodi...
red wolf-
2016-02-10
drzavotvorna stranka jbg...moralo bi još par generacija proci da birači to izgube iz vida, ili im se barem zamaglikic wrote:
ovo je HDZova država..
2014-04-15
kic wrote:
ovo je HDZova država..
Ne, nego je ovu država uspostavljena pod političkim vodstvom i idejom HDZ-a.
Ona je tako strukturirana, ideološki i identitetski osmišljena i utemeljena. Paradigmatski.
I tu neće biti promjena dok se ne promijeni država, a to se mijenja kroz povijesne prijelome.
Izbori to nisu.
I to nije ništa neobično i negativno, pače, posve je normalno, tako funkcioniraju sve normalne zajednice i države na svijetu.
2015-08-06
Vidit ćeš ti kad Možemo dobije svojih 5 minuta,otkinut će još od SDP-a.red wolf wrote:Sad kad mi preuzmemo SDP, e onda ćeš vidjeti što je SDP.tre wrote:presudilo je to što ste titoistički orjentirani i što nemate pojma o ničemu. Sve vaše se svelo na pederčine, titoiste i kojekakve zvizdarije daleko od stvarnosti koje nemaju veze s vezom. Po meni ste previše glasova i dobili koliko ste zaslužili a zaslužili ste da vas se zatre sa pllitičke scene.red wolf wrote:Dogodilo se isto što i kod predsjedničkih izbora...Presudila su sučeljavanja kandidata dviju najjačih stranaka...Zato su i predizborne ankete fulale, kao i u slučaju predsjedničkih, osim jedne, ona je dva dana prije izbora pokazala da Milanović vodi...
SDP nema 42 mandata,koliko otpada na Beljaka,IDS i Babu Jabu.Samo jedan mandat u saboru,Peovićka,Borićka ustoličit će jednu solidnu ljevu opciju,koja je ljevija od SDP-a.
2015-07-23
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 40 of 50