Izbori za Sabor 2020.
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Glasam za:
Re: Izbori za Sabor 2020.
Nije.סמאל wrote:Zašto ti je tako teško podnijet poraz ?RayMabus wrote:Smanji malo. Opcija za Plenkovicev atentat još visi u zraku.epikur37 wrote:kic wrote:
ovo je HDZova država..
Ne, nego je ovu država uspostavljena pod političkim vodstvom i idejom HDZ-a.
Ona je tako strukturirana, ideološki i identitetski osmišljena i utemeljena. Paradigmatski.
I tu neće biti promjena dok se ne promijeni država, a to se mijenja kroz povijesne prijelome.
Izbori to nisu.
I to nije ništa neobično i negativno, pače, posve je normalno, tako funkcioniraju sve normalne zajednice i države na svijetu.
Imaš radikalni ljevicu u parlamentu. I desnicu.
Mogu pozvati bilo koga od njih.
Šuti.
Ja sam pobjedio.
Posla san zahtjev gf vezano uz fizičku likvidaciju Plenkya.
Previše mandata osvaja.
Samo razmatram i tu opciju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ti radiš za mene...Ja ću odlučit o tvojem godišnjem...סמאל wrote:Došlo i prošlo.Nakon ovih izbora,idem na godišnji,dovoljno sam pomagao Plenkyu,nakon godišnjeg i narednih godina koncentrirat ću se na to da pomažem ,,Možemo''red wolf wrote:Samo gledaj. Naše vrijeme dolazi.סמאל wrote:Vidit ćeš ti kad Možemo dobije svojih 5 minuta,otkinut će još od SDP-a.red wolf wrote:Sad kad mi preuzmemo SDP, e onda ćeš vidjeti što je SDP.tre wrote:
presudilo je to što ste titoistički orjentirani i što nemate pojma o ničemu. Sve vaše se svelo na pederčine, titoiste i kojekakve zvizdarije daleko od stvarnosti koje nemaju veze s vezom. Po meni ste previše glasova i dobili koliko ste zaslužili a zaslužili ste da vas se zatre sa pllitičke scene.
SDP nema 42 mandata,koliko otpada na Beljaka,IDS i Babu Jabu.Samo jedan mandat u saboru,Peovićka,Borićka ustoličit će jednu solidnu ljevu opciju,koja je ljevija od SDP-a.
red wolf-
2016-02-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:
prije da je genijalac
Sanader bez lopovluka.
darth_vader-
2014-04-17
sam ko mi pocne jebat mater cetnicku pupiju kad bude opet u vlasti a glasao je za hdz..ja cu bu osobno jebat mater licemjernu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pobjedio si ti moj kurac,Još nisi niti svjestan šta sve ovo znači.A boli GF kuki za tamo nekog Plenkya i zahtjeve nekog samozvanog generala.RayMabus wrote:Nije.סמאל wrote:Zašto ti je tako teško podnijet poraz ?RayMabus wrote:Smanji malo. Opcija za Plenkovicev atentat još visi u zraku.epikur37 wrote:kic wrote:
ovo je HDZova država..
Ona je tako strukturirana, ideološki i identitetski osmišljena i utemeljena. Paradigmatski.
I tu neće biti promjena dok se ne promijeni država, a to se mijenja kroz povijesne prijelome.
Izbori to nisu.
I to nije ništa neobično i negativno, pače, posve je normalno, tako funkcioniraju sve normalne zajednice i države na svijetu.
Šuti.
Ja sam pobjedio.
Previše mandata osvaja.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Popravlja se situacija.סמאל wrote:Pobjedio si ti moj kurac,Još nisi niti svjestan šta sve ovo znači.A boli GF kuki za tamo nekog Plenkya i zahtjeve nekog samozvanog generala.RayMabus wrote:Nije.סמאל wrote:Zašto ti je tako teško podnijet poraz ?RayMabus wrote:Smanji malo. Opcija za Plenkovicev atentat još visi u zraku.epikur37 wrote:
Izbori to nisu.
Šuti.
Ja sam pobjedio.
Previše mandata osvaja.
Šuti malo
2014-04-11
Pupy će biti ključan uz HNS...Ako prođe Čačić, ali ne prolazi...Ali, kako god, Pupya ćete morati prožvakati...Sve za Hrvatsku...hahahahahahahahahahahahahahahahahavuksadinare wrote:sam ko mi pocne jebat mater cetnicku pupiju kad bude opet u vlasti a glasao je za hdz..ja cu bu osobno jebat mater licemjernu
red wolf-
2016-02-10
lhotka nek zapamti ime Ivan Celjak... taj dečko ulazi u sabor a s obzirom da je odradio briselski pripravnički staž kod staronovog premijera, za pretpostaviti je da će hdz računati na njega za budućnost...epikur37 wrote:Noor wrote:lotka?mobiu$ wrote:74 bi nam bio apsolutni rekord, ali mislim da će se to stanjiti s postotkom obrade listića.
dobro jutro :D
2015-08-08
n_razbojnik-
2014-04-15
Eto ti Longy,i onako pišate u istu tubu.Ovo večeras je poraz za vas obadva.red wolf wrote:Ti radiš za mene...Ja ću odlučit o tvojem godišnjem...סמאל wrote:Došlo i prošlo.Nakon ovih izbora,idem na godišnji,dovoljno sam pomagao Plenkyu,nakon godišnjeg i narednih godina koncentrirat ću se na to da pomažem ,,Možemo''red wolf wrote:Samo gledaj. Naše vrijeme dolazi.סמאל wrote:Vidit ćeš ti kad Možemo dobije svojih 5 minuta,otkinut će još od SDP-a.red wolf wrote:
Sad kad mi preuzmemo SDP, e onda ćeš vidjeti što je SDP.
SDP nema 42 mandata,koliko otpada na Beljaka,IDS i Babu Jabu.Samo jedan mandat u saboru,Peovićka,Borićka ustoličit će jednu solidnu ljevu opciju,koja je ljevija od SDP-a.
2015-07-23
evo...dobio sam na fejs poruku od frenda hdzovca koji vec kuka zar opet pupi u vlasti...pa poceo nabrajat svejedno sto je uvjerljiva pobjeda trebamo koalirat sa dp a ne opet pupovcem,cacicem,hnsom...poslao sam ga u tpm..to je bio jedini moj odgovor
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
michaellcmacha wrote:lhotka nek zapamti ime Ivan Celjak... taj dečko ulazi u sabor a s obzirom da je odradio briselski pripravnički staž kod staronovog premijera, za pretpostaviti je da će hdz računati na njega za budućnost...epikur37 wrote:Noor wrote:lotka?mobiu$ wrote:74 bi nam bio apsolutni rekord, ali mislim da će se to stanjiti s postotkom obrade listića.
dobro jutro :D
nadam se da je sposobniji od onog šeksovog posinka
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne...Ovo je moja pobjeda...Konačno SDP će postati ono što želim...;)))))סמאל wrote:Eto ti Longy,i onako pišate u istu tubu.Ovo večeras je poraz za vas obadva.red wolf wrote:Ti radiš za mene...Ja ću odlučit o tvojem godišnjem...סמאל wrote:Došlo i prošlo.Nakon ovih izbora,idem na godišnji,dovoljno sam pomagao Plenkyu,nakon godišnjeg i narednih godina koncentrirat ću se na to da pomažem ,,Možemo''red wolf wrote:Samo gledaj. Naše vrijeme dolazi.סמאל wrote:
Vidit ćeš ti kad Možemo dobije svojih 5 minuta,otkinut će još od SDP-a.
red wolf-
2016-02-10
Pozdrav tre!tre wrote:pozdrav lotkamobiu$ wrote:Pozdrav svima! :)
Guest- Guest
Mandat gore dolje ne znači ništa,mala promjena sadržaja neće utjecati na formu.RayMabus wrote:Popravlja se situacija.סמאל wrote:Pobjedio si ti moj kurac,Još nisi niti svjestan šta sve ovo znači.A boli GF kuki za tamo nekog Plenkya i zahtjeve nekog samozvanog generala.RayMabus wrote:Nije.סמאל wrote:Zašto ti je tako teško podnijet poraz ?RayMabus wrote:
Smanji malo. Opcija za Plenkovicev atentat još visi u zraku.
Šuti.
Ja sam pobjedio.
Previše mandata osvaja.
Šuti malo
2015-07-23
vuksadinare wrote:evo...dobio sam na fejs poruku od frenda hdzovca koji vec kuka zar opet pupi u vlasti...pa poceo nabrajat svejedno sto je uvjerljiva pobjeda trebamo koalirat sa dp a ne opet pupovcem,cacicem,hnsom...poslao sam ga u tpm..to je bio jedini moj odgovor
izbacite hasančeta i prihvatite hdz kao glavnog političkog igrača
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nije. Ja se bojim da ne dobiju previše mandata i da se vidi iz aviona da nešto ne štima.סמאל wrote:Eto ti Longy,i onako pišate u istu tubu.Ovo večeras je poraz za vas obadva.red wolf wrote:Ti radiš za mene...Ja ću odlučit o tvojem godišnjem...סמאל wrote:Došlo i prošlo.Nakon ovih izbora,idem na godišnji,dovoljno sam pomagao Plenkyu,nakon godišnjeg i narednih godina koncentrirat ću se na to da pomažem ,,Možemo''red wolf wrote:Samo gledaj. Naše vrijeme dolazi.סמאל wrote:
Vidit ćeš ti kad Možemo dobije svojih 5 minuta,otkinut će još od SDP-a.
To bi bilo loše. Imao bi ljutu svjetinu.
2014-04-11
80+ mandata bi.uzeli da se Škoro ne glupira
Let that sink in...druga najjadnija ekonomija EU
Let that sink in...druga najjadnija ekonomija EU
2014-04-15
Kenwood Kenon slobodno može birati s kim će.
Tko bu se duril ispast će grintavac.
Tko bu se duril ispast će grintavac.
Guest- Guest
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 42 of 50