Izbori za Sabor 2020.
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Glasam za:
Re: Izbori za Sabor 2020.
zaba mješovito,
ina mješovito,
pbz mješovito,
ht mješovito,
esb privatno,
i tek onda dolaze državne ali nema ih 10, nego 5,
i to je ovo što marc veli da bi trebalo privatizirati, ali u tom slučaju bi vjerojatno bio smanjem broj zaposlenih, ali pitanje je da li bi privatizacijom šuma, voda, energije i obradive zemlje država odnosno građani profitirali ili bili na gubitku
ina mješovito,
pbz mješovito,
ht mješovito,
esb privatno,
i tek onda dolaze državne ali nema ih 10, nego 5,
i to je ovo što marc veli da bi trebalo privatizirati, ali u tom slučaju bi vjerojatno bio smanjem broj zaposlenih, ali pitanje je da li bi privatizacijom šuma, voda, energije i obradive zemlje država odnosno građani profitirali ili bili na gubitku
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
nije ali zna da tamo žive jako zločesti ljudi, koji iz njemu neznanog razloga uzurpiraju vlast u hrvatskoj svojim pravom da biraju a nisu iz hrvatske... uglavnom naglasak je na zločesti ljudi...kic wrote:vili40 wrote:Ogromne gužve na biralištima u Mostaru
I JUTROS su velike gužvne na biralištima u Mostaru.
Redovi su se već u 7 sati ujutro protezali na stotinjak metara.
klasa optimist
ljudi izbjegavaju vrućine i dolaze u najranije vrijeme zato
ne znam jesi ikad obilazio te krajeve, ali bar Mostar je naširoko poznat kao grad s najvišim temperaturama čak u cijeloj ex-Yu
2015-08-08
prvo bi trebalo otpustiti 2300 srba koji su zaposleni u miloradovoj kvoti...kic wrote:AssadNaPodmornici wrote:gle natežem se sa tebom ovdje dva sata.. iman posla preko glave.. evo googlanej 10sekundi
https://novac.jutarnji.hr/rasprave-i-rjesenja/u-top-10-dominiraju-drzavne-tvrtke-nema-niti-jednog-izvoznika-ili-proizvodaca/9421652/
hrvatske šume treba razbucat
2015-08-08
potom ne bi bilo ni potrebno ju razbucat... ti skotovi s guštom satiru hrvatske šume i kradu stotine tisuća kubika što ogrjeva što tehnike
2015-08-08
Ja osobno se nemam namjeru aktivno uključivat u politiku jer prvo ne radi mi se ništa znači nit da me uvali netko na općinsku , županijsku il državnu sisu i onda isto tako ne zanima me ni da budem na listi jer ako dobijem moram ić radit tamo di san se već natjeca.
Nemam interes.
Nemam interes.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
michaellcmacha wrote:nije ali zna da tamo žive jako zločesti ljudi, koji iz njemu neznanog razloga uzurpiraju vlast u hrvatskoj svojim pravom da biraju a nisu iz hrvatske... uglavnom naglasak je na zločesti ljudi...kic wrote:vili40 wrote:Ogromne gužve na biralištima u Mostaru
klasa optimist
ne znam jesi ikad obilazio te krajeve, ali bar Mostar je naširoko poznat kao grad s najvišim temperaturama čak u cijeloj ex-Yu
zločesti ljudi spriječili da narodnooslobodilački-četnički tenkovi dođu do dalmacije.. pda
mislim da ti je jasno zašto ja za skotove sa rezonom ovog gore nemam pardona... taj isti bezlik je u to vrijeme još pjevao sve u šesnajst jugoslavijo sa puhovskim i bratom pusićem... sutra da treba birat, ja bi te ološare pomeo do zadnjeg...kic wrote:michaellcmacha wrote:nije ali zna da tamo žive jako zločesti ljudi, koji iz njemu neznanog razloga uzurpiraju vlast u hrvatskoj svojim pravom da biraju a nisu iz hrvatske... uglavnom naglasak je na zločesti ljudi...kic wrote:vili40 wrote:Ogromne gužve na biralištima u Mostaru
klasa optimist
zločesti ljudi spriječili da narodnooslobodilački-četnički tenkovi dođu do dalmacije.. pda
2015-08-08
Ercegovci za onog tko je za treci.
Jednostavno je, ne trebaju izlazne ankete:)
dijagram-
2015-08-09
Lako ti je dok te ćaća i mater hrane.Šta ćeš kad ostariš,nemaš radnog staža,nema mirovine,nemaš dicu koja će te uzdržavat.Pitat će te starost,gdje je bila mladost.RayMabus wrote:Ja osobno se nemam namjeru aktivno uključivat u politiku jer prvo ne radi mi se ništa znači nit da me uvali netko na općinsku , županijsku il državnu sisu i onda isto tako ne zanima me ni da budem na listi jer ako dobijem moram ić radit tamo di san se već natjeca.
Nemam interes.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Mogu i za Beru,on je neku večer imao lapsus s trećim entitetom.dijagram wrote:Ercegovci za onog tko je za treci.
2015-07-23
ti zločesti ljudi su inače potomci onih koji su predali dalmaciju i otoke onomad, a ovi poput ovog bezlika su se borili do zadnje prisilno mobilizirane kapi krvi da izbjegnu obvezu, ako je ikako bilo moguće...
2015-08-08
Pa prodat ću komad zemlje majmune. Imam sto tisuća kvadrata na Braču koji mi ne trebaju.סמאל wrote:Lako ti je dok te ćaća i mater hrane.Šta ćeš kad ostariš,nemaš radnog staža,nema mirovine,nemaš dicu koja će te uzdržavat.Pitat će te starost,gdje je bila mladost.RayMabus wrote:Ja osobno se nemam namjeru aktivno uključivat u politiku jer prvo ne radi mi se ništa znači nit da me uvali netko na općinsku , županijsku il državnu sisu i onda isto tako ne zanima me ni da budem na listi jer ako dobijem moram ić radit tamo di san se već natjeca.
Nemam interes.
Doša on meni filozofirat šta ću ja. Štaš ti Boga ti ????!!!!!!
Last edited by RayMabus on 5/7/2020, 11:45; edited 1 time in total
2014-04-11
nećeš... to će ti tvoja katarina konfiscirat... ;)))RayMabus wrote:Pa prodat ću komad zemlje majmune. Imam sto tisuća kvadrata na Braču koji mi ne trebaju.סמאל wrote:Lako ti je dok te ćaća i mater hrane.Šta ćeš kad ostariš,nemaš radnog staža,nema mirovine,nemaš dicu koja će te uzdržavat.Pitat će te starost,gdje je bila mladost.RayMabus wrote:Ja osobno se nemam namjeru aktivno uključivat u politiku jer prvo ne radi mi se ništa znači nit da me uvali netko na općinsku , županijsku il državnu sisu i onda isto tako ne zanima me ni da budem na listi jer ako dobijem moram ić radit tamo di san se već natjeca.
Nemam interes.
2015-08-08
ekipa iz BiH može dobiti samo 3 mandata(neki kažu puno) , bez obzira koliko njih izašlo i gužvalo se. ž
neka vam general objasni, HDZ je na području veličine prosječne RH žuapnije , ostavio svega nekoliko biračkih mjesta,
zašto to radi?
hrpa hercegovaca bi sigurno glasovala za MOST, domovinski pokret, itd, međutim ako namjerno HDZ ostavi vrlo malo biračkih mjesta, a svojim fanaticima naredi da se gužvaju, ostali su demotivirani i radije ostaju doma,
neka vam general objasni, HDZ je na području veličine prosječne RH žuapnije , ostavio svega nekoliko biračkih mjesta,
zašto to radi?
hrpa hercegovaca bi sigurno glasovala za MOST, domovinski pokret, itd, međutim ako namjerno HDZ ostavi vrlo malo biračkih mjesta, a svojim fanaticima naredi da se gužvaju, ostali su demotivirani i radije ostaju doma,
Nisam primjetio, lapsus je bilo njegovo cjelokupno izlaganje.סמאל wrote:Mogu i za Beru,on je neku večer imao lapsus s trećim entitetom.dijagram wrote:Ercegovci za onog tko je za treci.
No moglo se shvatiti da je skupa s anemijom kontra treceg.
Nista dok eventualno neki od autoriteta ne odluce drukcije, samo tada ce "promijeniti misljenje:"
dijagram-
2015-08-09
Sigurno neću ništa prodavat.Za razliku od tebe,ja kupujem.Evo koliko cijeniš tu zemlju na Braču ?RayMabus wrote:Pa prodat ću komad zemlje majmune. Imam sto tisuća kvadrata na Braču koji mi ne trebaju.סמאל wrote:Lako ti je dok te ćaća i mater hrane.Šta ćeš kad ostariš,nemaš radnog staža,nema mirovine,nemaš dicu koja će te uzdržavat.Pitat će te starost,gdje je bila mladost.RayMabus wrote:Ja osobno se nemam namjeru aktivno uključivat u politiku jer prvo ne radi mi se ništa znači nit da me uvali netko na općinsku , županijsku il državnu sisu i onda isto tako ne zanima me ni da budem na listi jer ako dobijem moram ić radit tamo di san se već natjeca.
Nemam interes.
2015-07-23
Ma brige me. On pametnjaković misli da nešto zna pa se pravi pametan.michaellcmacha wrote:nećeš... to će ti tvoja katarina konfiscirat... ;)))RayMabus wrote:Pa prodat ću komad zemlje majmune. Imam sto tisuća kvadrata na Braču koji mi ne trebaju.סמאל wrote:Lako ti je dok te ćaća i mater hrane.Šta ćeš kad ostariš,nemaš radnog staža,nema mirovine,nemaš dicu koja će te uzdržavat.Pitat će te starost,gdje je bila mladost.RayMabus wrote:Ja osobno se nemam namjeru aktivno uključivat u politiku jer prvo ne radi mi se ništa znači nit da me uvali netko na općinsku , županijsku il državnu sisu i onda isto tako ne zanima me ni da budem na listi jer ako dobijem moram ić radit tamo di san se već natjeca.
Nemam interes.
2014-04-11
pa da baš je ok da oni koji su sprječavali srpske tenkove da ti okupiraju dalmaciju imaju isti broj mandata kao i srbi koji su vozili te tenkove... a ti neki koji kažu si konkretno ti...AssadNaPodmornici wrote:ekipa iz BiH može dobiti samo 3 mandata(neki kažu puno) , bez obzira koliko njih izašlo i gužvalo se. ž
zašto to radi?
2015-08-08
eto onda kupi od longija... neće on to skupo cijeniti...סמאל wrote:Sigurno neću ništa prodavat.Za razliku od tebe,ja kupujem.Evo koliko cijeniš tu zemlju na Braču ?RayMabus wrote:Pa prodat ću komad zemlje majmune. Imam sto tisuća kvadrata na Braču koji mi ne trebaju.סמאל wrote:Lako ti je dok te ćaća i mater hrane.Šta ćeš kad ostariš,nemaš radnog staža,nema mirovine,nemaš dicu koja će te uzdržavat.Pitat će te starost,gdje je bila mladost.RayMabus wrote:Ja osobno se nemam namjeru aktivno uključivat u politiku jer prvo ne radi mi se ništa znači nit da me uvali netko na općinsku , županijsku il državnu sisu i onda isto tako ne zanima me ni da budem na listi jer ako dobijem moram ić radit tamo di san se već natjeca.
Nemam interes.
2015-08-08
Nije na prodaju. Baba je vlasnik pa onda moja mater pa tek onda ja i sestra.סמאל wrote:Sigurno neću ništa prodavat.Za razliku od tebe,ja kupujem.Evo koliko cijeniš tu zemlju na Braču ?RayMabus wrote:Pa prodat ću komad zemlje majmune. Imam sto tisuća kvadrata na Braču koji mi ne trebaju.סמאל wrote:Lako ti je dok te ćaća i mater hrane.Šta ćeš kad ostariš,nemaš radnog staža,nema mirovine,nemaš dicu koja će te uzdržavat.Pitat će te starost,gdje je bila mladost.RayMabus wrote:Ja osobno se nemam namjeru aktivno uključivat u politiku jer prvo ne radi mi se ništa znači nit da me uvali netko na općinsku , županijsku il državnu sisu i onda isto tako ne zanima me ni da budem na listi jer ako dobijem moram ić radit tamo di san se već natjeca.
Nemam interes.
Pitaš me šta ću ako budem živija više od svojih roditelja. Pa prodat ću to eto.
Daj vozi ono. Tiš meni solit pamet o ekonomiji.
2014-04-11
Eto,mater će bit luda pa tebi to ostavit,pogotovu kako se ponašaš i nepoštuješ je.RayMabus wrote:Nije na prodaju. Baba je vlasnik pa onda moja mater pa tek onda ja i sestra.סמאל wrote:Sigurno neću ništa prodavat.Za razliku od tebe,ja kupujem.Evo koliko cijeniš tu zemlju na Braču ?RayMabus wrote:Pa prodat ću komad zemlje majmune. Imam sto tisuća kvadrata na Braču koji mi ne trebaju.סמאל wrote:Lako ti je dok te ćaća i mater hrane.Šta ćeš kad ostariš,nemaš radnog staža,nema mirovine,nemaš dicu koja će te uzdržavat.Pitat će te starost,gdje je bila mladost.RayMabus wrote:Ja osobno se nemam namjeru aktivno uključivat u politiku jer prvo ne radi mi se ništa znači nit da me uvali netko na općinsku , županijsku il državnu sisu i onda isto tako ne zanima me ni da budem na listi jer ako dobijem moram ić radit tamo di san se već natjeca.
Nemam interes.
Pitaš me šta ću ako budem živija više od svojih roditelja. Pa prodat ću to eto.
Daj vozi ono. Tiš meni solit pamet o ekonomiji.
2015-07-23
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 20 of 50